Design & Developed BY Patira

صفحه 45 از 100 نخستنخست ... 3543444546475595 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea

جریمه 12 هزار پوندی مربی چلسی به خاطر انتقاد از داوری

اتحادیه فوتبال انگلیس' آندره ویلاس بوآس' سرمربی چلسی را به دلیل اظهارنظر پس از شكست این تیم برابر كویینز پارك رنجرز 12 هزار پوندجریمه كرد.

به گزارش بی بی سی اسپورت،آندره ویلاس بواس، مربی پرتغالی آبی پوشان چلسی در جریان دیدار تیمش مقابل کوئینز پارک رنجرز، از ' كریس فوی'داور این مسابقه كه ' ژوزه بوسینگوا' را اخراج كرد و یك پنالتی به سود كویینز پارك رنجرز گرفت به شدت انتقاد كرد.همین انتقاد برای مربی پرتغالی و جوان چلسی گران تمام شد؛ چرا که اتحادیه فوتبال انگلیس او را به خاطر همین صحبتها 12 هزار پوند جریمه کرد .

هفت بازیكن دیگر چلسی هم در مجموع 20 هزار پوند جریمه شدند.

هرچند كه ویلاس بوآس هرگونه سوءرفتار واتهام را رد كرد ولی سرانجام گناهكار شناخته و به او هشدار داده شد كه از این پس مراقب رفتارش باشد.

این سرمربی پرتغالی در پایان آن دیدار گفته بود: « داور ضعیف بود، بسیار بسیار ضعیف و نتیجه آن را هم دیدید.من در پایان بازی با او صحبت كردم و او نسبت به من رفتاری بسیار پرخاشگرانه داشت. البته من اهمیتی نمی دهم كه حال او خوب است یا نه. به هر حال هر فردی یك روز خوب دارد و یك روز بد ولی این روز برای ما بد نبود اما داور روز بدی داشت. نتیجه سه بازی چلسی را داوران تغییر دادند و این در شان لیگ برتر انگلیس نیست.»

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

ویلاس بواس: نگران اخراج شدن نیستم

چلسی این هفته در دیدار خانگی مقابل لیورپول شکست خورد تا سومین شکست ابی ها در چهارمین دیدار پیاپی در لیگ برتر رقم بخورد

سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، اعلام کرد درخواست بعضی از منتقدان برای اخراجش، باعث نگرانی اش نمی شود.چلسی این هفته در دیدار خانگی مقابل لیورپول شکست خورد تا سومین شکست ابی ها در چهارمین دیدار پیاپی در لیگ برتر رقم بخورد. با این شکست آبی ها در رتبه پنجم جدول لیگ برتر جای گرفتند.
    این مربی 34 ساله در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من درک می کنم که در حال حاضر شرایط خوبی نداریم و بهانه ای برای این موضوع ندارم. وقتی چنین نتایجی رقم می خورد، همه می خواهند سر مربی را از تنش جدا کنند اما این اظهار نظرها باعث نگرانی من نمی شود.تنها چیزی که من می خواهم این است که به مسیر پیروزی برگردیم و ما سعی می کنیم این کار را از دیدار مقابل لورکوزن آغاز کنیم."

6. 4 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ماتا : باید 3 امتیاز را کسب کنیم

خوان ماتا صدرنشینی در گروه را گرو پیروزی برابر لورکوزن می داند.

خوان ماتا ستاره اسپانیایی تیم فوتبال چلسی در مصاحبه ای قبل از رویارویی تیمش با بایرن لورکوزن گفت :" ما ناراحت هستیم ، چرا که می خواستیم لیورپول را شکست دهیم ، همانطوری که در برابر آرسنال و منچستر نیز اینگونه بود . پس ما از نتایج خود خیلی نا امید هستیم اما اکنون می خواهیم پیروزی های خود را در آلمان ادامه دهیم."

ماتا ادامه داد :" از امروز ما هدف جدیدیداریم و آن هم پیروزی در آلمان و صعود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپاست . این بازی برای ما مانند فینال است ، چون بایرن لورکوزن خیلی نزدیک است و ما به 3 امتیاز نیاز داریم."

ماتا همچنین گفت :" ما باید یک تیم متحد باشیم و با همدیگر بازی کنیم و کاری را بکنیم که می دانیم ، چرا که ما همچنان تیم خوبی هستیم با بازیکنان خوب و باید اتحاد خود را در زمین نشان دهیم."

شماره 10 چلسی در خصوص وضعیت تیمش در لیگ قهرمانان اروپا نیز گفت :" زمانی که ما لیگ قهرمانان اروپا را شروع کردیم تصمیم گرفتیم که تیم اول گروه خود باشیم و این فرصت را همچنان داریم اما باید در آلمان برنده باشیم."

بازیکن سابق والنسیا گفت :" می دانم اگر ما برنده شویم برای والنسیا نیز خوب خواهد بود . چند بازیکن آنها با من صحبت کرده اند و مطمئنا من می خواهم چلسی برنده باشد و این برای من اولین هدف است ، اما برای والنسیا نیز می خواهم در شرایط خوبی باشد."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

ویلاس بواس:یک چیز جزئی می تواند تفاوتها رارقم بزند؛مقابل والنسیا برد می خواهیم

گل دیرهنگام فردریش باعث شد تا تیم المانی به پیروزی برسد و چلسی برای صعود به مرحله بعد گرفتار اما و اگرها شود

سایت گل- آندره ویلاس بواس مربی چلسی از بدشانسی تیمش در دریافت گل دیرهنگام و شکست 1-2 آبی پوشان لندنی مقابل بایرلورکوزن به شدت ناراحت استلندنی ها اگر می خواهند تا به مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا صعود کنند باید از شکست مقابل والنسیا در دیدار نهایی گروهی اجتناب کنند.ویلاس بواس بعد از شکست تیمش در آلمان به آی.تی .ی گفت:« این طور به نظر می رسد که همه چیز علیه ماست. ما درابتدا به گل رسیدیم و درجریان بازی کاملا منسجم بودیم و فرصت زیادی داشتیم تا بازی را 0-2 پیش ببریم.رقابت در لیگ قهرمانان اروپا برای تیمهای انگلیسی سخت است ولی ما باید شجاع باشیم و به روزهای موفقیتمان بازگردیم.»
    این مربی پرتغالی ادامه داد:« ما گلهای زیادی خورده ایم ولی گل خوردن از روی کرنر چیزی بود که مدتهاست آن را تجربه نکرده ایم. ما تا آخرین لحظه منسجم بودیم و یک ماجرای جزئی و کوچک می تواند تفاوت بزرگی را رقم بزند و دراین رقابتها برایت خیلی گران تمام شود.»او ادامه داد:« باید تمام تمرکزمان را برروی بازی باوالنسیا قرار دهیم. نبرد خوب و سرنوشت سازی خواهد بود؛ چرا که ما امیدواریم تا لورکوزن در بلژیک و درمصاف با ژانک کار خودش را انجام دهد.»مربی سابق پورتو گفت:« هیچ بهانه ای نیست؛ اگر می خواهیم یک گام جلوتر برویم، باید این کار را انجام دهیم.»ویلاس بواس در پاسخ به این سوال که آیا این نتیجه برروی روحیه بازیکنانش تاثیرگذار خواهد بود یا خیر گفت:« نه؛ این نتیجه هیچ ربطی به عملکرد ما ندارد. ما به مهارتهای بازیکنانمان اعتقاد زیادی داریم و این مهارت آنهاست که تیم را به جلو می راند. یک تساوی در والنسیا هم کافی خواهد بود ولی ما به دنبال برد در والنسیا هستی. باید نهایت تلاشمان را برای برد دراین بازی به کار بگیریم و به این نیاز داریم که هواداران استمفورد بریج از ما حمایت کنند.»

10. 4 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ویلاس بواس : پیروزی نزدیک است

آندره ویلاس بواس معتقد است زمانی پیروزی برای تیمش نزدیک است .

آندره ویلاس بواس سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی که در روزهای سختی از تجربه مربیگری خود قرار دارد در مصاحبه بعد از بازی خود گفت :" الهام گرفتن از بازیکنان و انگیزه دادن به آنها کار من است و به تغییراتمان ایمان داریم . کاری که ما انجام دادیم خوب بود استعداد بازیکنانمان بسیار است اما تمام مسئولیت با من است و برایم الهام بخش پیروزی بود."

با شکست برابر لورکوزن گروه را بر هم ریخت و چلسی برای صعودش حتما باید بازی بعدی خود برابر والنسیا را با برد پشت سر بگذارد گفت :" نتایج ماهیت گروه را تغییر داده است و اکنون ما به بازی فینال خود برابر والنسیا خواهیم رفت و سرنوشتمان رقم خواهد خورد."

وی ادامه داد :" والنسیا تیمی با نتایج خوب است و ما نیاز داریم استفوردبریج کاملا پشت ما باشد اما نتیجه در دستمان است و ما باید کار خودمان را بکنیم . این مسئولیت ماست و نمی خوهیم اجازه دهیم هواداران آرام بنشینند."

ویلاس گفت :" ما در استعداد بازیکنانمان اطمینان زیادی داریم و همینطور به خودمان ، ما در حال کسب تجربه در گرفتن نتایج هستیم و با کمی تغییر جزئیات به نتیجه درست می رسیم و ما تنها کار خودمان را ادامه می دهیم و معتقدیم پیروزی نزدیک است."

12. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

آنلکا منتظر جدایی از چلسی است؟

به نظر می رسد نیکولاس آنلکا در انتظار فروشش توسط آندره ویلاس بواس می باشد.

نیکولاس آنلکا که از سوی ویلاس بواس به یکی از مهره های نیمکت نشین تبدیل شده است و کمتر فرصت بازی کردن پیدا می کند در مصاحبه ای با تایمز گفت :" من عاشق بازی کردن در اینجا هستم ، چلسی بهترین قسمت دوران بازی من بوده است و در کنار بازیکنان فوق العاده ای مثل دروگبا ، تری ، لمپارد و مالودا بازی کرده ام."

نیکولاس آنلکا که خودش نیز انتظار کنار گذاشته شدنش را توسط ویلاس بواس دارد، گفت :" من امیدوارم بودم این فصل قهرمانی لیگ برتر را یک بار دیگر کسب کنم ، اما ظاهر این طور نخواهد بود."

شایان ذکر است دو تیم شانگهای شنوا و ماخاچ قلعه خواستار انتقال ستاره فرانسوی به تیمشان شده اند که در این میان شانس تیم ژاپنی با پیشنهاد 9.16 میلیون پوند بیشتر از رقیب روسی اش است.

14. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

چک : بازیکنان باید سرزنش شوند ، نه مربی

پتر چک دلیل وجود بحران در تیم چلسی را تکرار اشتباهات فردی توسط یارانش می داند.

پتر چک سنگربان شماره یک چلسی که توانست چندین بار موقعیت های تک به تک را از بالاک و یارانش مهار کند در مصاحبه ای پس از شکست تیمش در لورکوزن گفت :" ما نمی توانیم تعجب کنیم که چگونه بازی را واگذار کردیم ، چرا که ما بازی را نمشتیم و اشتباهاتمان را تکرار کردیم."

چک گفت :" ما به تازگی در مورد این مشکل صحبت کرده ایم . تمرکز کردن و تغییر کمی جزئیات زمانی که توپ برایمان مشخص نیست. من فکر می کنم باید جدیت بیشتری در موقعیت های دفاعی خود داشته باشیم و همیشه فشار بیاوریم."

چک در خصوص پنالتی ای که روی دروگبا انجام شد و داور اینچنین ندانست و بازی را ادامه داد گفت :" هیچ عذر و بهانه ای وجود ندارد ، ما ابتدا باید به خودمان نگاه کنیم سپس به افراد دیگر چرا که ما خودمان را زمانی که 1-0 جلو بودیم در این موقعیت قرار دادیم و می توانستیم بازی را تمام کنیم ، پس هیچ بحثی در مورد مسائل دیگر نخواهد بود . ما باید آن را مهار می کردیم و امیدوارم که این آخرین زمان باشد."

چک همچنین درمورد عملکرد ویلاس بواس نیز گفت :" مربی در زمین نیست ، ما در زمین هستیم و اشتباهاتی انجام دادیم. او زمانی که کنار نیمکت ایستاده است نمی تواند کاری برای اشتباهات فردی ما انجام دهد . پس بازیکنان باید سرزنش شوند و ما آن را می دانیم و تلاش خواهیم کرد تا آن را تغییر دهیم . این آسان نیست اما ما انجام می دهیم."

وی درباره شرایط تیمش در جدول نیز گفت :" ما خودمان را در موقعیت سختی قرار دادیم چرا که می توانستیم یک ماه پیش صعود کنیم اما راهمان اینطور شد .

ما در خانه بازی خواهیم کرد و با این وضعیت مبارزه خواهیم کرد."

16. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

آنلکا: تا پایان فصل در چلسی می مانم

چند روز قبل نشریه تایمز از قول این مهاجم فرانسوی نوشت علی رغم اینکه دوست داشت بیش از یک قهرمانی با چلسی به دست بیاورد، دوران حضورش در استمفوردبریج به پایان رسیده است

نیکلاس آنلکا، مهاجم چلسی، شایعات اخیر در مورد جدایی اش ازاین باشگاه در بازار نقل وانتقالات زمستانی را رد کرد.

چند روز قبل نشریه تایمز از قول این مهاجم فرانسوی نوشت علی رغم اینکه دوست داشت بیش از یک قهرمانی با چلسی به دست بیاورد، دوران حضورش در استمفوردبریج به پایان رسیده است.

آنلکا در رقابت های این فصل فرصت چندانی را بازی در ترکیب چلسی پیدا نکرد و همین مسئله شایعه جدایی او از این باشگاه را تقویت کرد. حتتی اعلام شد باشگاه شانگهای شینهوا برای به خدمت گرفتن او پشنهادی قابل توجه ارائه داده است.

با این وجود، آنلکا صحبت هایی که از قول او عنوان شده بود را رد کرد و اعلام کرد هنوز نمی داند در آینده چه رخ خواهد داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" می خواهم صحبت هایی که از قول من در رسانه های انگلیسی مننتشر شده، رد کنم. من هیچ مصاحبه ای با این روزنامه ها نداشتم.

من تا پایان فصل با چلسی قرارداد دارم و این فرصت را پیدا خواهم کرد که در بازی های زیادی حضور پیدا کنم."

این ملی پوش سابق فرانسوی در سال 2008 از بولتون به چلسی پیوست و در این فصل تنها در 6 دیدار از ابتدا به میدان رفت.

18. 6 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ویلاس بواس جلسه بحران در چلسی تشکیل داد

سرمربی 34 ساله چلسی قصد دارد هر چه زودتر این تیم را از بحران خارج کند و گفته می شود دی متئو هم می خواهد از دستیاری او استعفا دهد

آندره ویلاس بواس که تیمش در چند هفته اخیر شکست های پشت سر همی را تجربه کرده برای 5 بازی آینده که در فاصله دو هفته با آنها روبرو خواهد شد در محل باشگاه جلسه ای با حضور بازیکنان و کادر فنی تشکیل داد.

به نوشته روزنامه میرر ویلاس بواس به دلیل استفاده زیاد از فرناندو تورس مهاجم 50 میلیون پوندی خود تحت فشار انتقادات قرار گرفته است. او می خواهد تیمش در امر گلزنی موفق باشد و از همین رو به تورس میدان می دهد و از طرف دیگر سیاست باشگاه نیز این است که تورس بیشتر در ترکیب اصلی چلسی به میدان برود.

آبی های لندنی هم اکنون بعد از 12 بازی در رده پنجم لیگ برتر و در فاصله 12 امتیازی منچسترسیتی صدرنشین قرار دارند. آنها همچنین در آستانه حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا قرار دارند و این تقریبا بدترین شروع چلسی از زمان حضور رومن آبراموویچ بوده است.

شرایط برای ویلاس بواس حتی بدتر هم شده و روبرتو دی متئو دستیار او قصد دارد نیمکت این تیم را ترک کند و بار دیگر به عنوان سرمربی اول در تیمی دیگر به کار خود ادامه دهد.

ویلاس بواس در گفتگو با میرر می گوید:" در فوتبال بالا و پائین بسیار زیاد است. شرایط کنونی چلسی هم واقعا بد است. باید این شکست ها را فراموش کنیم و در بازی های آینده به پیروزی برسیم."

" این انتظار من نیست بلکه چلسی تیمی است که همیشه برای قهرمانی رقابت می کند اما شرایط ما اکنون به هیچ عنوان شرایط یک تیم مدعی قهرمانی نیست. به نظرم چلسی توانایی تغییر این شرایط را دارد."

20. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

بالاک : چلسی مثل همیشه قوی نبود

میشائیل بالاک بر این باور است که هم تیمی های سابقش در چلسی از نظر روحی ضعیف شده اند و افت کرده اند.

بالاک هافبک با تجربه لورکوزن در بازی چهارشنبه شب مقابل تیم سابقش در زمین حاضر بود و توانست بهمراه تیمش شاگردان ویلاس بواس را در دقایق پایانی شکست دهد.

بالاک پیرامون این پیروزی و چلسی در مصاحبه ای گفت :"ما قبل از بازی میدانستیم که آنها در شرایط بدی به سرمیبرند ، ولی شما فقط وقتی میتوانید این موضوع را درک کنید که در مقابل آن تیم بازی میکنید . ما میتوانستیم هر دقیقه آنرا در زمین احساس کنیم که آنها مثل همیشه قوی نبودند ، مخصوصا در لحظات آغازین بازی "

"حتی وقتی که آنها با یک گل پیش بودند ما می توانستیم این مساله را درک کنیم که آنها از نظر روحی مثل همیشه قوی نبودند ، ما آنرا در زمین احساس کردیم."

بالاک 35ساله که در دوران خود در چلسی با 5مربی کار کرده بود ادامه داد:"من چهار سال برای چلسی بازی کردم و با چند مربی نیز در آن مدت کوتاه کار کردم. من میدانم که این همیشه برای یک مربی سخت است.ولی این فقط راجع به مربی نیست ، این به بازیکنان هم برمیگردد. آنها باید از این شرایط بیرون بیایند."

"با هر شکست شما میتوانید ببینید که آنها اطمینان خود را از دست میدهند. آنها باید به اصل خودشان برگردند و منظم شوند، ولی با هدف هایی که این تیم دارد البته شرایط سخت تر میشوند چون آنها هدفها و تلاش خود را با هم یکسان نمیکنند."

بالاک همچنین درباره ی بازیکنان با تجربه ی چلسی صحبت کرد و اینکه چقدر آنها در این شرایط میتوانند به مربی و بازیکنان جوانتر کمک دهند و گفت :"آنها باید از پس این بر بیایند.شما نمیتوانید فقط درباره ی بازیکنان جوان صحبت کنید یا از آنها انتقاد کنید. این روحیه ی بازگشت همیشه باید از بازیکنان بزرگتر و با تجربه تر بیاید."

او افزود:"هنوز به اندازه ی کافی بازیکان بزرگ و با تجربه در باشگاه وجود دارد که در رختکن صحبت می کنند.من از این بابت مطمئن هستم که فقط یک بازیکن نیست ."

22. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

صفحه 45 از 100 نخستنخست ... 3543444546475595 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع