به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
![]()
ونگر: از فرصتهایمان استفاده کردیم
مصاحبه ونگر بعد از بردن مارسی
درباره یک پیروزی دیرهنگام...
خیلی دیر به آن رسیدم و شروع سختی داشتیم. در نیمه اول چندین موقعیت را از دست دادیم، آنها هم مارا تحت فشار قرار دادند اما بر بازی مسلط نشدند و نیمه دوم بازی دست ما بود و کار خاصی در نیمه دوم انجام ندادند. آنها در دفاع خوب بودند و ما در 15 دقیقه آخر بازی چندین موقعیت بدست آوردیم و از آن استفاده کردیم.
درباره پتانسیل اول شدن در گروه...
قدمی کوچکی برداشتیم اما باید فروتن باشیم. ما باید به صورت مستمر پیشرفت کنیم و به سطح دلخواه خود برسیم و این پیروزی برای ما لازم بود.بازی بعدی با مارسی در خانه است که مهم میباشد.
درباره مصدومیت کارل جنکینسون
زانوی کارل اسیب دیده و درد عجیبی روی زانوی خود دارد که فردا بررسی بیشتری انجام خواهیم داد.
- دباره تاثیری که آرون رمزی در بازی داشت ...
ضربه آخر خوبی زد. هرگاه او روبروی دروازه باشد، شانس گلزنی وجود دارد چرا که او گلزن است. نمیخواهیم به او فشار زیادی وارد کنیم چرا که برای مدتی طولانی مصدوم بوده، ویلشیر فصل گذشته بازیهای زیادی انجام دادو مصدوم شد. باید محتاط باشیم.
- درباره اینکه شانس آوردید ! ...
ما دو امتیاز را در واپسین لحظات مقابل دورتموند از دست دادیم. فینال لیگ قهرمانان را در ده دقیقه آخر از دست دادیم. ما هیچوقت خوش شانس نبودیم اما اگر شانس در خانه را زد باید در را باز کنید.
- درباره پیشرفت در نیمه دوم ...
احساس میکردم که احتیاج به صبر و همچنین هوشیاری داریم. خط میانی ما باتجربه عمل کرد و اشتباهات بد نداشت و با منطق، با توپ بازی میکردیم. این پیروزی مهم بود و باید ار پیروزیهای خارج از خانه در لیگ قهرمانان استفاده کنیم.
- درباره شانس مارسی برای قرارگیری در رده دوم گروه...
آنها برای صعود شانس دارند. تیم خوب و منظمی هستند. از لحاظ تاکتیکی بازی گره خورده بود. سعی کردیم به مارسی فشار وارد کنیم اما گاهی روش فوتبال این است و این بازیها اتفاق می افتد.
یه روز خوب میاد ...
![]()
آرتتا : در حال انجام اصول اولیه هستیم.
میکل آرتتا به طور اختصاصی پس از برد 1-0 مقابل مارسی با آرسنال-پلیر به مصاحبه پرداخت.
میکل آرتتا به طور اختصاصی پس از برد 1-0 مقابل مارسی با آرسنال-پلیر به مصاحبه پرداخت.
میکل ، این برد بزرگ چگونه بود ؟
این یک پیروزی بزرگ برای ما است ، وقتی شما بیرون از خانه در جام باشگاههای اروپا پیروز میشوید ، یک اختلاف و تفاوت بزرگ میسازد.
این گروه واقعا سخت است بنابر این ، این یک پیروزی بزرگ است چرا که ما را در مسیر صعود قرار میدهد .
اکنون ما دو بازی بعدی خود را در خانه انجام خواهیم داد و امیدوارم که به خوبی آنها را به پایان برسانیم.
تیم چقدر بهبود یافته است ؟
شادتر هستیم چون بازیهای بیشتری به عنوان یک تیم انجام میدهیم ، دفاع ما بسیار پیشرفت کرده است ، در نیمه ی دوم آنها به سختی همه تلاش خود را کردند .
بسیار مستحکم و پر تراکم بودیم که بر اثر کار در تمرینات بوجود آمده است، ما میتوانیم آن را بسازیم چون میدانیم از استعداد و اتحاد در اطراف تیم برخوردار هستیم و قصد داریم نتایج خوبی کسب کنیم.
به نظر بنیان و پایه ی قوی مقابل مارسی دارید ...
میدانیم که توانایی ایجاد شانس را داریم و اکنون در حال انجام اصول اولیه هستیم.
همه سخت در حال تلاش هستند ، ما توپ را به سرعت بازپس میگیریم و وقتی این اتفاق رخ میدهد بسیار دشوار است که آسیب ببینیم.
استوک سیتی در روز یکشنبه ، افکار اولیه شما برای آن بازی چیست ؟
بازی بسیار سختی در پیش داریم ، ما میدانیم که استوک سیتی دارای چه قدرت بدنی بالایی میباشد.
آنها همیشه شما را در دردسر قرار میدهند و این کار را سخت میکند . ما برای یکشنبه باید به خوبی ریکاوری کنیم چرا که ما میدانیم در هر بازی نیاز به پیروزی داریم
یه روز خوب میاد ...
![]()
کوشیلینی ، بهترین بازیکن بازی با مارسی
کوشیلینی عنوان بهترین بازیکن بازی با مارسی را بدست آورد...
یاران آرسن ونگر چهارشنبه شب در جام باشگاههای اروپا برابر المپیک مارسی قرار گرفتند.
این بازی با نتیجه ی 1-0 به سود آرسنال به پایان رسید . بعد از بازی ، هواداران در رای گیری سایت رسمی آرسنال ( arsenal.com) برای انتخاب ستاره ی میدان شرکت کردند.
هزاران نفر در این رای گیری شرکت کردند که نتیجه ی آن انتخاب کوشیلینی به عنوان بهترین بازیکن میدان در بازی مقابل مارسی بود .
این مدافع فرانسوی 44درصد از آراء را دریافت کرد.
بعد از کوشیلینی رمزی با 18درصد نفر دوم و الکساندر سانگ با دریافت 9درصد از آراء سوم شدند.
یه روز خوب میاد ...
![]()
آرتتا : سرنوشت گروه ما پیچیده میشود
میکل آرتتا میگوید آرسنال نباید به همین نتایج تکیه دهد و باید اطمینان حاصل کند که کارش را در لیگ قهرمانان اروپا به درستی انجام میدهد.
میکل آرتتا میگوید آرسنال نباید به همین نتایج تکیه دهد و باید اطمینان حاصل کند که کارش را در لیگ قهرمانان اروپا به درستی انجام میدهد.
توپچیها با پیروزی برابر مارسی که چهارشنبه شب با گل دیر هنگام رمزی بدست آمد تا به اینجا صدر نشین گروه F شده اند.
آرسنال با این پیروزی ، از سه دیدار انجام داده 7 امتیاز کسب کرده است.
اما آرتتا میگوید : نتایج متناقض در جاهای دیگر - مانند پیروزی 3-1 المپیاکو برابر دورتموند نشان از غیر قابل پیش بینی بودن و یادآور قدرت گروه F میباشد.
" بعضی نتایج عجیب میباشد ، در بازی دو هفته ی قبل مقابل المپیاکوس آنها شرایط سختی برای ما بوجود آوردند و بازی خوبی انجام دادند."
" هیچ تیم آسانی در جام باشگاههای اروپا وجود ندارد ، این بسیار دشوار به نظر میرسد اما ما امشب به خوبی کار را انجام دادیم و بخاطر آن خوشحالیم."
آرتتا افزود :
" در حال حاضر تمامی بازیها برای ما مهم میباشد ، چه در لیگ قهرمانان و چه در لیگ برتر"
" معمولا کسب 10 یا 11 امتیاز برای صعود لازم است اما برای پیش بینی این خیلی زود است، اگر بازی بعدی را با برد پشت سر بگذاریم سپس میدانیم که کار بسیار آسانتر میشود.
یه روز خوب میاد ...
![]()
کوشیلینی : سطح دفاعی را باید حفظ کنیم
لورن کوشیلینی میخواهد آرسنال عملکرد دفاعی خود در بازی با مارسی زمینه ای برای ادامه ی فصل قرار دهد .
لورن کوشیلینی میخواهد آرسنال عملکرد دفاعی خود در بازی با مارسی زمینه ای برای ادامه ی فصل قرار دهد .
کوشیلینی در برد 1-0 یاران ونگر در ورزشگاه استاد ولودرام مارسی که با گل دقیقه ی 92 رمزی به پایان رسید بسیار نقش بسیار برجسته ای داشت .
مارسی در نیمه ی دوم به سختی میتوانست شوتی به سمت دروازه ی آرسنال شلیک کند چرا که کوشیلینی و مرتساکر در قلب دفاع و در دو سوی آنها جنکینسون و سانتوس و همچنین ژورو که بازیکن جایگزین بود حضور داشتند.
اما مرد اول آرسنال ( با توجه به نظر سنجی) معتقد است که همه ی تیم شایسته ی این پیروزی بودند .
او گفت :
" ما واقعا یکپارچه بازی کردیم ، ما این کار را با هم و به خوبی دفاع کردیم ،دفاع خوب تنها مختص چهار دفاع تیم نیست و این کار برای تمام تیم است.
" ما چهارشنبه شب آن را به خوبی انجام دادیم و میتوانیم در همه ی بازیها آن را عملی کنیم، ما باید خودمان را متعاقد کنیم که میتوانیم این نوع عملکرد دفاعی را تکرار کنیم.
ما در مارسی ثابت کردیم که میتوانیم آن را انجام دهیم و دروازه بان ما دریافت سخت و واکنش آن چنانی نداشت.
" ما میدانستیم که اگر فضاهای پشت دفاع را حفظ نکنیم شانسهایی به آنها خواهیم داد ، ما تا پایان بازی موفق به حفظ آن شدیم ما در صدر این گروه قرار گرفته ایم اما هنوز چند بازی دیگر برای ما وجود دارد و ما در پی اجرای خوب آنها خواهیم بود.
ما شتاب خوبی داشته ایم و باید آن را ادامه دهیم .
"تفاهم و هماهنگی با خرید جدید آرسنال یعنی مرتساکر یکی از عوامل عملکرد خوب در بازی چهار شنبه شب بود و کوشیلینی انتظار دارد با هم تیمی آلمانی خود در هفته ها و ماه های آینده به مقیاس بالاتری دست یابند.
"شخصا اعتقاد دارم همه چیز برای مرتساکر بهتر و بهتر میشود"
"او یک بازیکن بسیار با تجربه و بین المللی است ، ما میدانیم لیگ انگلستان نسبت به سایر لیگها بسیار متفاوت است و همیشه برای وفق دادن خود با آن به زمان نیاز هست ، او به زودی مهره ای کلیدی در تیم ما خواهد شد.
یه روز خوب میاد ...
![]()
جورج گراهام : آرشاوین خرید نا مرغوبی بوده است
جورج گراهام مربی سابق آرسنال معتقد است آرشاوین خرید با کیفیتی برای آرسنال نبوده است...
جورج گراهام مربی سابق آرسنال معتقد است آرشاوین خرید با کیفیتی برای آرسنال نبوده است...
این هافبک اهل روسیه پس از درخشش در تیم ملی اش در بازیهای یورو2008 ،در فصل نقل و انتقالات زمستانی ژانویه 2009 با آرسنال قرارداد امضا کرد.
آرشاوین در این فصل و بعد از چندین نمایش ضعیف و کم فروغ جایگاه تضمینی خود را در ترکیب اصلی آرسنال از دست داده است.
جورج گراهام معتقد است همه ی دل و جان این وینگ سابق زنیت در لندن نیست، آرشاوین بی کیفیت شده است و شوقی در او به چشم نمی آید.
در بازی شب گذشته مقابل مارسی و گذشته تر او را میبینید به نظر میرسد که میلی در اینجا بودن ندارد ، وقتی او پیراهن خود رو به رویش میکشد اصلا برای من خوشایند نیست.
www.arsenal.ir
یه روز خوب میاد ...
شماک میماند
![]()
آرسن ونگر تایید کرد که ژانویه قصد فروش شماک را ندارد.
مرون شماک در این فصل فقط 14 دقیقه به صورت جانشین مقابل بلکبرن بازی کرد و موفق به گلزنی شد اما هیچگاه عملکرد مناسبی از خود نمایش نداد.
ونگر در مورد آینده شماک میگوید: " با شماک مشکلی نداریم و او جایی نمیرود."
" او برای بدست آوردن جایگاهش با رابین ونپرسی آماده مبارزه خواهد کرد. بازیهای زیادی داریم و او شانس بازی کردن را پیدا خواهد کرد."
شماک میگوید: " من عاشق این باشگاهم و هر چه در توان دارم برای رسیدن به موفقیت با این باشگاه ارائه خواهم داد.من به سختی کار میکنم تا پیشرفت کنم و به سطح بالاتری برسم."
arsenal.ir
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
![]()
ونپرسی: هواداران میدانند که من احساساتی هستم
ونپرسی از شنیدن صدای تشویق هواداران لذت میبرد
ونپرسی سه هفته پس از پیوستن به باشگاه صدتایی ها، مقابل ساندرلند دوبار گلزنی کرد که مورد تشویق گرم هواداران حاضر در امارات قرار گرفت. مرد هلندی ارسنال میگوید هنگام تشویق هواداران احساس کوچک بودن به او دست میدهد.
" شنیدن صدای هواداران زیباست. من تمام نظرات را میخوانم. من هواداران را خیلی خیلی جدی گرفتم، آنها بزرگ هستند."
" اینکه مردم کاری که شما انجام میدهید را دوست داشته باشند بسیار خوب است. فکر میکنم مردم میتوانند شور و شوق و علاقه من به بازی کردن را ببینند. آنها از من تعریف میکنند و من عاشق تعریفهای آنان هستم."
" هنوز اول فصل هست و راه زیادی باقیمانده، هدف من اینست که این عملکرد خوبم را حفظ کنم و هر روز قویتر شوم."
یه روز خوب میاد ...
![]()
اخبار تیم : جنکینسون ، دیابی ، ورمالن ، گیبس
وضعیت مصدومان آرسنال برای بازی با استوک اعلام شد
در مورد مصدومیت زانوی جنکینسون ...
ما هنوز نمیدانیم اما بسیار بعید است که روز یکشنبه او را در اختیار داشته باشیم، او یک اسکن خواهد داشت و روز جمعه برخی چیزها مشخص میشود.
در مورد توماس ورمایلن...
او روز جمعه به تمرینات کامل بازخواهد گشت ، بین 10روز تا دو هفته زمان میخواهد.
در موزد دیابی...
او بسیار بهتر است اما هنوز در دسترس نیست ، او احتمالا در حدود دو هفته زمان میخواهد.
در مورد آسیب دیدگی عضلات شکم گیبس...
این چیز بد و مشکل سختی نیست اما او یک یا دو هفته خارج است .
اخبار تیم از بازی با مارسی ...
به جز جنکینسون همه به خوبی از پیروزی مقابل مارسی آمدند ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر : مساوی بهترین نتیجه برای ما خواهد بود
آرسن ونگر اذعان دارد بهترین نتیجه برای آرسنال در دربی منچستر ، مساوی خواهد بود .
آرسن ونگر اذعان دارد بهترین نتیجه برای آرسنال در دربی منچستر ، مساوی خواهد بود .
دو قدرت شهر منچستر روز یکشنبه همزمان با بازی ارسنال مقابل استوک در اولترافورد به مصاف هم میروند .
ونگر میگوید:
" من تنها به بازی با استوک فکر میکنم ، آنها دو تیم خوب هستند و در مورد کیفیت بازیکنانشان شکی وجود ندارد "
" ما تا به حال شروع بدی داشته ایم و این بدان معناست که باید برای رسیدن به انها بازی کنیم ، البته منچستر سیتی و منچستر یونایتد شروع مقتدرانه ای داشته اند و باید برای کاهش فاصله تمرکز کرد.
" مساوی بهترین نتیجه برای ما خواهد بود "
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)