Design & Developed BY Patira

صفحه 45 از 126 نخستنخست ... 3543444546475595 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 1257
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض ٭٭lllllll اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2010 - 2011 lllllll ٭٭

در این تایپیک اخبار تیم یوونتوس رو در فصل 2010- 2011 پیگیری خواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:04

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

فراخواندن موراتى به دادگاه ناپل
    4 مهر 1389
    تلاش های انیلی مدیر باشگاه یوونتوس که خود شخصا پیگیر مسائل کالچوپولی شده است در مرحله ی اول جواب داد و امروز بازپرس ويژه پرونده ى كالچوپولى در نامه ای موراتی مالک باشگاه اینتر را برای جلسه ی هفته ی اینده که در تاریخ 1 اکتبر ( جمعه 9 مهر 1389 ) برگزار می شود احضار کرد.

در این جلسه به مکالمات سران اینتر و موراتی با مدیران شرکت تله کام رسیدگی می شود و تمامی مکالمات انها شنود خواهد شد. گفتنی است کریستین ویری از دادگاه ناپل درخواست کرده است برای شهادت دادن علیه مورانی وی را دعوت کنند."

اخبار تکمیلی در این رابطه ارسال خواهد شد
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

باید یاد بگیریم چگونه دفاع کنیم
    5 مهر 1389
    یوونتوس دل نری بسیار راحت دروازه ی حریفان را باز می کند اما خیلی اسان و ساده و با اشتباهات معمولی مدافعان دروازه خود را باز شده می بیند که این موضوع از دغدغه های سرمربی بانوی پیر می باشد.

سرمربی یووه پس از برتری شیرین 4 - 2 برابر کالیاری به خبرنگاران گفت: "من هیچ موقع ادعا نکرده ام که یووه به کراسیج متکی می باشد زیرا اصلا نباید یک تیم بر روی یک بازیکن خاصی متکی باشد اما در شرایط فعلی کراسیچ بیشترین تاثیر را در بازی یووه دارد."

"همه بازیکنان باید بر روی کار و تلاش تمرکز کنند زیرا در ان صورت هیچکس به کیفیت بازیکنان شکی ندارد. من در این دیدار به دلیل اینکه نیروی فیزیکی در سری آ نفش مهمی در موفقیت تیم ها دارد تغییراتی ایجاد کردم و امشب به چند بازیکن خود استراحت دادم و تبم را فیزیکی به زمین فرستادم."

"امائوری و یاکوئنتا می توانند زوج مناسبی برای خط حمله باشند چون خصوصیات متفاوتی دارند ولی باید همکاری بیشتری با هم داشته باشند. فکر می کنم یووه بیشترین موقعیت گل در لیگ را ایجاد کرده است و از اینکه ما مشکلی برای گلزنی نداریم بسیار خوشحال هستم ولی چیزهایی هست که باید یاد بگیریم."

"ما باید یاد بگیریم چگونه دفاع کنیم. در حال حاضر باید بر روی خط دفاع کار کنیم تا بتوانیم تیم منسجم تری باشیم و بدین راحتی گل نخوریم."
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

درخشش ندود جدید ( یوونتوس 4 - 2 کالیاری )
    5 مهر 1389
    درخشش میلوس کراسیچ ستاره ی جدید بانوی پیر پایانی ندارد و نمایش فوق العاده او پیروزی پر گل یووه در مقابل کالیاری را موجب شد و یوونتوس در دیدار پایانی هفته ی پنجم سری آ با نتیجه 4 - 2 به برتری دست یافت.

در فاصله ی چند روز تا دیدار حساس یووه مقابل منچستر سیتی در لیگ اروپا تیم دل نری به مصاف کالیاری رفت و همانند همیشه در گلزنی فوق العاده عمل کرد و چهار مرتبه دروازه ی کالیاری را باز کرد اما متاسفانه بسیار راحت دروازه ی خود را باز شده می دید.

یووه در این دیدار باز هم با اشتباهات خط دفاعی خود رو به رو شد و برای چندمین دیدار متوالی دروازه ی خود را باز شده دید که این امار برای بانوی پیر ایتالیا اصلا قابل توجه نمی باشد و هواداران بانوی پیر را برای ادامه فصل نگران می سازد.

بدون شک میلوس کراسیچ ستاره ی دیدار یووه در مقابل کالیاری بود و به تنهایی سه مرتبه دروازه ی حریف را باز کرد و موجبات برتری شیرین یووه برابر رقیب قدرتمند خود را سبب شد.

دل نری تیم خود را با یک تغییر در خط دفاع به میدان فرستاد و از گریگرا - کیه لینی - بونوچی و رینائودو استفاده کرد که رینائودو برای اولین بار در این فصل با پیراهن یووه به میدان رفت.

در خط میانی و در دو سمت این خط از دو بازیکن همیشگی خود به نام های کراسیچ و په په استفاده کرد که هر دو نمایش خوبی از خود بر جای گذاشتند و دل نری سر انجام در این دیدار برای استفاده از زوج اکوئیلانی و ملو چراغ سبز نشان داد و مارکیزیو - سیسوکو از روی نیمکت بازی را دنبال می کردند.

در خط حمله نیز ترکیب جدید امائوری - یاکوئنتا به میدان رفتند و کوالیارلا - دل پیرو دو مهاجم دیگر یووه از روی نیمکت بازی را دنبال کردند و تنها دل پیرو برای دقایقی فرصت حضور در میدان را پیدا کرد.

گفتنی است یووه پنج شنبه در دیدار حساس خود در لیگ اروپا به مصاف منچستر سینی انگلیس خواهد رفت.

8. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

در حمله فوق العاده اما در دفاع ...
    5 مهر 1389
    همانند هفته های گذشته در کنار کیه لینی زوج خط دفاعی یوونتوس را تشکیل دادند اما دو گل دیگر به امار گل های خورده یووه اضافه شد تا نگرانی ها در مورد سیستم دفاعی یووه افزایش پیدا کند.

بونوچی در پایان دیدار مقابل کالیاری به خبرنگاران گفت: "ما در خط حمله فوق العاده هستیم و امار گلزنی خوبی از خود بر جای گذاشته ایم و در این دیدار نیز میلوس به تنهایی سه بار برای یووه گلزنی کرد اما ما باید در خط دفاعی به تکامل کامل دست پیدا کنیم."

"ما باید در کارهای دفاعی از تمرکز ببشتری برخوردار باشیم تا گل های اسانی را دریافت نکنیم. گل اول کالیاری بر روی عدم دقت و تمرکز ما به ثمر رسید که باید هر چه زودتر این ایرادات را بر طرف کنیم."

"دل نری شیوه های جدید و روز دنیا را با ما تمرین می کند و ما باید با دقت و تلاش بیشتر بتوانیم انها را در زمین پیاده کنیم تا اوضاع خط دفاعی یووه ایده ال شود."

10. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

به جدول رقابت ها بازگشتیم
    5 مهر 1389
    همانند دیدار مقابل پالرمو در ترکیب ثابت یووه قرار گرفت اما در این دیدار نتوانست گلزنی کند اما مثل همیشه بسیار پرتلاش ظاهر شد و در لحظات پایانی جای خود را به دل پیرو داد.

یاکوئنتا که از پیروزی یووه خوشنود به نظر می رسد در سخنانی گفت: "این پیروزی مهم برای ما بود و توانستیم با کسب 7 امتیاز دوباره به جدول بازگردیم و به روزهای اتی امیدوار باشیم. اکنون ما یک دیدار فوق العاده حساس و مهم با اینتر خواهیم داشت که باید نهایت استفاده را در ان دیدار انجام دهیم."

"یووه امشب خوب بازی کرد و توانست نمایش واقعی خود را به اجرا بگذارد و از سه گلی که میلوس کراسیچ به ثمر رساند بسیار خوشحال هستم. ما روز به روز در حال پیشرفت هستم و می توانیم به هدف های خود دست پیدا کنیم."

12. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

امائوری به حدال منچستر نخواهد رسید
    5 مهر 1389
    یووه برای لیگ اروپا تنها سه مهاجم در لیست خود دارد و مصدومیت عجیب امائوری کادر فنی و طرفداران یووه را برای دیدار حساس مقابل منچستر سیتی نگران ساخت.

بنا بر گفته ی اولیه پزشکان باشگاه یوونتوس امائوری که در دیدار مقابل کالیاری در دقایق پایانی به دلیل اسیب دیدگی مچ پا از میدان خارج شد مشکلی برای ادامه تمرینات نخواهد داشت و از فردا می تواند به همراه سایر بازیکنان تمرینات خود را ادامه دهد اما پس از انجام معاینات نهایی مشخص شد وی به مدت 3 هفته از همراهی یوونتوس محروم خواهد بود و بدین ترتیب دیدار حساس مقابل منچستر سیتی را از دست داد.

گفتنی است یوونتوس پنج شنبه در حساس ترین دیدار خود در مرحله گروهی به مصاف منچستر سیتی خواهد رفت.

14. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

باید فاصله خود را کاهش دهیم
    5 مهر 1389
    سرانجام برای اولین بار پیراهن یووه را در فصل جاری بر تن کرد و موفق شد در پیروزی شیرین یووه در مقابل کالیاری نمایش خوبی از خود بر جای بگذارد.

بازیکن اسبق لیورپول که در فصل جاری راهی یووه شد گفت: "در شرایط فعلی کمی زود است تا بتوانیم در مورد قهرمانی صحبت کنیم زیرا رقیب های ما و به خصوص اینتر از شرایط بهتری نسبت به ما برخوردار هستند."

"ما باید در هفته های اینده نمایش بهتری از خود بر جای بگذاریم و بتوانیم فاصله ی خود با تیم های بالا نشین را کم کنیم و به ادامه ی فصل امیدوار باشیم."

"من باید نمایش نه چندان خوب خود را در انگلیس جبران کنم و با درخشش در یووه به تیم ملی ایتالیا نزدیک شوم."

16. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هیچ مشکلی با دل نری ندارم
    6 مهر 1389
    برای او حضور در ترکیب یووه از ابتدا یا در میان دقایق بازی تفاوتی ندارد و معتقد است این موضوع نمی توان اختلافی میان وی و دل نری ایجاد کند. کلودیو مارکیزیو که در کنار هم تیمی هایش به روزهای سخت اینده فکر می کند در پاسخ به این سوال که ایا مشکلی با عدم حضور در ترکیب اصلی در دیدار برابر کالیاری دارید گفت:

هیچ مشکلی نیست، این انتخاب مربی بود و خیلی به این انتخاب احترام می گذارم. ما در حال پیشرفت هستیم و می دانیم که قدرت مان بسیار بیشتر از اینی ست که نشان دادیم.

از او در خصوص ملو سوال کردند، ملو پسر فوق العاده ای ست، خیلی خوشحالم که پس از انتقادات شدید مطبوعات پس از جام جهانی توانسته عملکرد خوبی داشته باشد .

کلودیو به دیدار برابر منچسترسیتی اشاره کرد و افزود، سیتی تیمی مقتدر و بزرگ است که در دوران خوبی به سر می برد. بازیکنان خوب و خوش تکنیکی در اختیار دارد و در این لحظات با نتایجی که به دست می اورند در شرایط خوبی هستند، جدال سختی ست که تاریخ رقابت ایتالیایی ها و انگلیسی ها بازمی گردد.

18. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

اماده جدال برابر مهاجمین منچستر و اینتر
    6 مهر 1389
    مدافعی ملی پوش که از حالا باید به فکر از کار انداختن زهر مهاجمین دو تیم منچسترسیتی و اینتر باشد، او باید در کنار هم پستی های خود به دفع بازیکنانی نظیر اتوئو، میلیتو، پاندف و سایرین باشد و با قدرت از رسیدن انان به دروازه یووه جلوگیری کند.

لئوناردو بونوچی به خوبی از وظیفه سخت خود اگاه است و می داند که پیروزی برابر کالیاری برای انان نمی تواند تنها عاملی برای اطمینان از شرایط کنونی تیم نگریست، وضعیت خط دفاعی یوونتوس نگران کننده است و باید بیش از این به تقویت ان پرداخت.

بونوچی در استانه دیدار اروپایی و دربی ایتالیا می گوید در میدان و در استادیوم سن سیرو ما تنها به پیروزی فکر می کنیم اما پیش از ان باید رقابت اروپایی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته باشیم.

پنجشنبه شب برابر تیم مانچینی به میدان می رویم، او مربی بسیار خوبی ست و من پیش از بازی از او و زحماتی که برای من در گذشته کشیده تشکر خواهم کرد. او و برنامه هایش موجب شد که حالا من در یوونتوس بازی می کنم.

من پیش از جام جهانی پیشنهاداتی داشتم اما تصمیم گرفتم یووه را انتخاب کنم و این تیم بود که مرا به خود جلب کرد و حالا از بودن در ان افتخار می کنم. می خواهم پنجشنبه و یکشنبه اینده نمایشی بزرگ ارائه کنم و در کنار هم تیمی هایم پیروزی در دو دیدار را جشن بگیرم.

ما هیچ تصور غیرمنطقی نداریم و نخواهیم داشت، در تیمی مانند یوونتوس ما باید به هجوم و حمله و گل زدن بیشتر فکر کنیم و نه اینکه نگران گل های دریافتی باشیم بنابر این این ضعف را برطرف می کنیم.

یکشنبه نیز دربی ایتالیا را با قدرت برگزار خواهیم کرد، اتوئو، میلیتو و پاندف مهاجمینی زهردار و خطرناکند اما ما باید استحکام خود را ثابت کنیم. این مهاجمین از فیزیک و قدرت بدنی بسیار بالایی برخوردارند و ما فراموش نمی کنیم که تیمی کامل هستیم و باید در برابر تیم های بزرگ خوش بدرخشیم.

20. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

کیه لینی از یووه می گوید
    6 مهر 1389
    از برتری برابر کالیاری دو روز می گذرد و این تیم باید خاطرات این پیروزی را به فراموشی بسپارد تا راهی جدال سخت دیگری شود و در ان رقابت به پیروزی دست یابد. جورجو کیه لینی که در کنار هم تیمی های هم پستش بیشترین انتقاد را طی هفته اخیر تحمل کرده می گوید

برابر کالیاری واکنش خوبی نسبت به دیدار برابر پالرمو داشتیم، بهتر و شایسته تر بازی کردیم و پیروز شدیم، روح و انگیزه ما بسیار بزرگ و باشکوه است و ما می خواهیم خوب کار کنیم و خوب نتیجه بگیریم.

هدف ما ادامه روند کنونی، کسب پیروزی و رضایت هواداران است. می خواهیم این هیجان را در دیدار اروپایی تجربه و تکرار کنیم. هدف ما کاملا روشن و شفاف است و ما به دنبال کسب ان هستیم.

از وی در خصوص کسب اسکودتو سوال می کنند و این مدافع معتقد است فتح ان تنها به ما بستگی ندارد، میلان و اینتر در شرایط خوبی هستند و ما باید این دو تیم را در دو دیدار مستقیم شکست دهیم تا شرایط را در دست بگیریم.

اما عدم تعادل و هماهنگی در خط دفاع مورد بررسی قرار می گیرد و کیه لینی این ناهماهنگی را می پذیرد اما تاکید دارد که قدرت تیمی در کلیه مناطق تیم یکسان است.

دل نری به دنبال یک سیستم و یک ترکیب کامل و قدرتمند است، او مربی بزرگی ست و به خوبی نقاط ضعف و قوت ما را بررسی و گوش زد می کند. ما تیمی کامل و بزرگ هستیم و بهتر خواهیم شد.

اما کراسیچ از نظر کیه لینی او یکی از بازیکنانی ست که در تمرینات بسیار خوب ظاهر می شود، در تمرینات ما او را مهار می کنیم و واکنش منفی نداریم اما او در میادین مدافعین حریف را غافلگیر می کند و پیروز می شود.

او به دیدار اخیر و جدال یووه و سیتی اشاره دارد و می گوید این جدال برای من تفاوتی ندارد همه می دانید که من در تورینو احساس بسیار خوبی دارم و می خواهم در کنار این شهر و این تیم باشم. به این جدال متفاوت می نگرم، برای من رئال و منچستر سیتی وجود ندارند و تنها یوونتوس است که برای من ارزش و اعتبار زیادی دارد. در کنار بازیکنانی نظیر دل پیرو و بوفون بازی می کنم و این برای من افتخار بسیار زیادی ست که با انان مقایسه شوم و روزی جانشین انان باشم.

من از نحوه مدیریت انیلی بسیار سپاسگذارم و به او همانند هر یوونتوسی دیگر اعتماد دارم، او نوه وکیل است و به واقع نشان و لیاقت او را دارد. اندره ا انیلی برای ما و همه تیفوسی ها هیجان را هدیه کرد.

ما 180 دقیقه بسیار سخت را پیش روی داریم، منچسترسیتی و اینتر، باید در این دو دیدار نهایت قدرت و امادگی را داشته و بهترین نمایش را ارائه دهیم و در کنار ان نتیجه را نیز از ان خود کنیم. جدال و امتحانی سخت را پیش روی داریم و حالا باید قدرت خود را نشان دهیم.

وی در پایان تولد 34 سالگی فرانچسکو توتی را نیز تبریک گفت و برای کاپیتان جالوروسی ارزوی سالی همراه با پیروزی کرد اما افسوس خورد که او در تیم ملی نیست.

22. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

صفحه 45 از 126 نخستنخست ... 3543444546475595 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)