به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازي که برابر نفت تهران انجام داديم، نتيجه مساوي راضي کننده است.
نيلسون پس از تساوي يک بر يک پرسپوليس برابر نفت تهران در خصوص اين بازي اظهار داشت: بازي خوبي بود. با بازي که ما کرديم فکر ميکنم نتيجه مساوي راضي کننده بود.
وي در مورد شرايط دفاع تيم پرسپوليس گفت: مدافعان پرسپوليس امروز خوب بازي کردند و به حريف اجازه موقعيتسازي ندادند. در مجموع تمام بازيکنان در کار دفاعي سهيم بودند و عملکرد خوبي داشتند. چند بار هم شاهد بوديم که مدافعان حملات خطرناک حريف را خنثي کردند. البته بازيکنان نفت هم خوب بازي کردند و در دقايقي از بازي ما را تحت فشار قرار دادند.
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضور پرسپوليس در رقابتهاي آسيا خاطرنشان کرد: هنوز براي رفتن به آسيا شانس داريم. اگر از طريق ليگ برتر نشد، تلاش ميکنيم از طريق جام حذفي به آسيا صعود کنيم. تمام تلاشمان را به کار ميگيريم تا در اين فصل حتما يک جام به هواداران هديه کنيم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با وجود برتري که مقابل نفت تهران داشتيم، نتوانستيم به پيروزي برسيم.
اميرحسين فشنگچي پس از تساوي مقابل نفت تهران در ورزشگاه آزادي گفت: بازي سختي بود هرچند ميتوانستيم برنده باشيم.
وي ادامه داد: از نظر تيمي هم برتر از نفت بوديم، اما کمدقت بوديم و نتوانستيم ضربات آخر را خوب بزنيم.
بازيکن پرسپوليس خاطرنشان کرد: نفت در هفتههاي اخير نتايج خوبي گرفته است، اما ما امروز خيلي بهتر بوديم و آنها بيشتر روي ضدحملات تمرکز کرده بودند و از آنجا نيز چند موقعيت خطرناک ايجاد کردند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس، گفت: بازيکنان پرسپوليس بايد به خودشان بيايند و انتظار هواداران را برآورده کرده و بدانند که مساوي مقابل حريفان فايده اي ندارد. بايد براي کسب جايگاه خوب در جدول ردهبندي بازيهاي باقيمانده را با پيروزي به پايان برسانند.
محمد رويانيان درباره تساوي پرسپوليس برابر نفت تهران گفت: درست است که پرسپوليس در سه بازي اخير مقابل تيمهاي اول، سوم و پنجم جدول ردهبندي به تساوي دست يافته اما تيمي که امتيازات زيادي را از دست داده براي جبران مافات و بالا رفتن در جدول رده بندي بايد در بازيهاي باقي مانده مقابل حريفان به برتري دست يابد. اين مساويها نمي تواند براي کسب جايگاهي در خور شأن پرسپوليس، تاثير گذار باشد.
وي ادامه داد: براي ما ليگ و جام حذفي نبايد فرق چنداني داشته باشد. اين تصور که تمام تلاش خود را در جام حذفي به کار بگيريم و به همين واسطه از کسب مساوي در ليگ راضي باشيم، تصور اشتباهي است. انتطار ما از برخي بازيکنان همچنان برآورده نشده است. ما همه امکانات و شرايط را فراهم کرديم که پرسپوليس در جمع برترينها باشد ولي برخي بازيکنان هنوز به خودشان نيامدهاند و نتوانستهاند، همان بازيکني باشند که همه از آنها انتظار دارند.
رويانيان خاطر نشان کرد: اينجا پرسپوليس است و همه ما بايد احساس مسئوليت بيشتري کرده و پاسخگوي 30 ميليون هواداري باشيم که عملکرد ما را زير ذرهبين دارند. واقعا برخي بازيکنان هرگز در حد و انتظار و توان خود ظاهر نشدند.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس، تصريح کرد: بنده در اردوي کرج و حتي قبل از آن مطالب زيادي را به طور مفصل با اعضاي تيم در ميان گذاشتم و از حرفهاي خودم بر نميگردم. ما همه کاري کرديم تا پرسپوليس آن تيمي باشد که هواداران ميخواهند. ولي از دست رفتن امتيازات نبايد به يک عادت بد تبديل شود. کادر فني بايد اين موضوع را بررسي کند که چرا برخي بازيکنان در حد انتظار ظاهر نميشوند و به رقم حمايتهاي کادر فني، مديريت و حتي هوادران نتوانستند به خودشان بيايند. قطعا يک جاي کار اشکال دارد و ما ديگر دست روي دست نگداشته و بايد براي برآورده کردن انتظارات هوادران هر اقدامي که به نفع تيم است، را انجام دهيم.
رويانيان در ادامه گفتوگو به سايت باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: جام حذفي براي ما مهم است ولي به همان انداره ليگ براي ما اهميت دارد. پرسپوليس بايد از اين وضعيت خارج شود و در ليگ به جايگاهي برسد که در شأن هوادار است. براي بالا رفتن در جدول ليگ سه امتياز هر بازي اهميت خاص خودش را دارد و ديگر فرصتي براي جبران باقي نمي ماند. اما بايد حريفان را ببريم و صعود چشمگيري در ليگ داشته باشيم. تيم پرسپوليس با شروع نيم فصل دوم نشان داد که پتانسيل غلبه کردن بر حريفان را دارد.
وي متذکر شد: نفت تهران چهار بازي اخيرش را برده ولي ما در جام حذفي به برتري پر گل مقابل ملوان و نفت دست يافتيم. پس چرا بايد در ليگ اين گونه بوده و به مساوي راضي شويم و فقط يک امتياز عايد تيم شود؟ اين تصور غلط به وجود مي آيد که چون نباخته ايم خوب است. اين تفکر اشتباه است. کادر فني و بازيکنان پرسپوليس بايد در بازي هاي آينده فقط براي برد بازي کند. پرسپوليس ميتواند فاصله امتياز با حريفان را کم کرده و تفکر تيم بايد اين باشد که در جام حذفي براي قهرماني بازي کنيم و در ليگ برتر براي کسب سهميه آسيايي. شان و جايگاه پرسپوليس اين نيست که در اينجاي جدول رده بندي باشد. بازيکنان بايد با تمام وجود در ليگ به ميدان بروند و بدانند که کسب مساوي با باخت فرقاش يک امتياز است.
رويانيان در پايان گفت: از اول فصل تاکنون سعي کرديم همه امکانات و شرايط را فراهم کنيم و حتي به هنگام باخت ها خودمان را سپر کرديم و پاسخگوي رسانهها و هواداران شديم. ما همه گونه حمايتي از بازيکنان کردهايم. از نظر مالي، رفاهي و پاسخگويي به افکار عمومي گرفته تا ساير مسايل که نميخواهم آنها را بازگو کنم اما برخي بازيکنان هنوز به خودشان نيامدهاند.
هافبک سرخپوشان گفت: همه بازيکنان روز گذشته تلاش خود را انجام دادند اما قبول دارم پرسپوليس هميشگي نبوديم.
محمد نوري در خصوص تساوي مقابل نفت اظهار داشت: با تدابير کادر فني براي گرفتن سه امتياز به مصاف نفت رفتيم. اما متاسفانه با گلي زودهنگام غافلگير شديم اما خدا را شکر زود به خودمان آمديم.
وي افزود: نفتي که ديروز ديديم با تيمي که در جام حذفي با آن رودررو شديم، متفاوت بود. خيلي سعي کرديم با يک گل ديگر با 3 امتياز دست پر زمين را ترک کنيم. اما متاسفانه عليرغم زحمت بچهها، پرسپوليس هميشگي نبوديم.
به گزارش فارس ، نوري در پايان خاطرنشان کرد: بايد در بازيهاي بعدي جبران کنيم و اين فرصت را داريم تا به بالاي جدول بياييم. از طرفي ديگر بازي سخت ذوبآهن را در پيش داريم که اميدوارم در بازيهاي آينده ديگر اشتباه نکنيم و راحتتر به خواستههاي خودمان برسيم.
تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که مهدي مهدويکيا غايب بود.
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس پس از تساوي مقابل نفت امروز از ساعت 11 در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد. به گزارش فارس، در تمرين امروز بازيکناني که در ديدار روز گذشته به ميدان رفتند 30 دقيقه ريکاوري کردند و بازيکنان ذخيره نيز به مرور کارهاي تاکتيکي زير نظر بگوويچ پرداختند.
* مهدي مهدويکيا به دليل ناراحتي از ناحيه کمر در تمرين امروز غايب بود. وي به کادر فني موضوع را اعلام کرده و قرار است فردا وضعيتش بررسي شود.
* علي کريمي پس از مدتها در تمرين امروز، در زمين چمن دويدن را آغاز کرد. وي زيرنظر عليپور فيزيوتراپ پرسپوليس به دويدنهاي مستقيم در زمين چمن پرداخت و يک سري کارهاي تعادلي را انجام داد.
* گلمحمدي در ابتداي تمرين دقايقي براي بازيکنان در خصوص بازي با نفت به صحبت پرداخت.
* گلمحمدي همچنين با مهاجمان دقايقي به صورت انفرادي و اختصاصي گفتوگو کرد.
* تمرين فردا (دوشنبه) و همچنين سهشنبه پرسپوليسيها قرار است پشت درهاي بسته برگزار شود.
پرسپوليسيها چهارشنبه در چارچوب ديدار عقب افتاده ليگ برتر در ورزشگاه آزادي ميزبان گهر دورود هستند.
* امير عابدزاده در بازي دستگرمي امروز گلزني کرد که مورد تشويق هواداران نيز قرار گرفت.
* نيلسون نيز همراه دخترش در تمرين حضور داشت.
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به مهدوي کيا امروز استراحت داديم و فردا وضعيت او را بررسي و در موردش اظهار نظر ميکنيم.
دکتر وجيهالله چشمهسري در گفتوگو با فارس اظهار داشت: با تصميم کادر پزشکي، امروز هم به مهدي مهدويکيا استراحت داديم و فردا ابتدا او را تست و سپس نظر قطعي خودمان را درباره وضعيتش اعلام ميکنيم.
وي افزود: علي کريمي نيز امروز تمرينات خود را آغاز کرد و حاصل تمرينات 5 ساعته خود و پشتکارش را گرفت. وضعيت کريمي نيز خيلي خوب است و بايد بعد از مدتي درباره او هم نظر نهايي خودمان را اعلام کنيم. فعلا وضعيتش تحت کنترل است.
هافبک تيم پرسپوليس گفت: خسته بودم و نميتوانستم در بازي با نفت تهران بدوم.
رضا حقيقي پس از پايان تمرين امروز (يکشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس اظهار کرد: فکر ميکنم اصليترين دليلي که باعث شد، نتوانيم نفت را شکست دهيم، اين بود که بازيکنان بعد از تمرين سنگيني که داشتند، خسته بودند. به شخصه ساق پاهايم سنگين شده بود. دوست داشتم، بيشتر بدوم ولي نميتوانستم.
به گزارش ايسنا ، وي در واکنش به اين که به نظر عملکردش در هفتههاي گذشته خوب نبوده، گفت: با اين موضوع موافق نيستم. در بازي با استقلال به زعم بسياري از کارشناسان بهترين بازيکن ميدان بودم. در بازي با فولاد هم که محروم بودم و حضور نداشتم. در بازي ديروز هم معترف هستم که خوب نبودم. به هر حال بازيکن ممکن است در يک بازي خوب نباشد و در چند بازي هم خوب باشد.
حقيقي در واکنش به اين که فکر نميکند، پرسپوليس ديگر شانسي براي قهرماني در ليگ برتر ندارد و بازيکنان با علم به اين موضوع بازي ميکنند، گفت: ليگ ايران و شرايط جدول به گونهاي است که هنوز شانس حضور در چهار تيم بالاي جدول را داريم. در جام حذفي اگر چه مدعي هستيم اما بازيهاي سختي را در پيش داريم. با ذوبآهن در اصفهان بايد بازي کنيم که تيم بسيار خوبي است اما اميدواريم که در پايان فصل يک جام به هواداران تقديم کنيم.
وي درباره داوري بازي پرسپوليس و نفت نيز خاطر نشان کرد: جهانبازي چندين مرتبه بازي ما را داوري کرده و از قضاوت او راضي نيستم. دلايل خاص خودم را هم دارم. به نظرم در صحنه اخراج گلمحمدي داور چهارم ماجرا را بزرگتر از آنچه بود، به داور گزارش داد که باعث اخراج گل محمدي شد.
سنگربان تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا هنوز شانس دارد و ميتواند با قهرماني در جام حذفي به آن برسد.
نيلسون کوريا درباره تساوي پرسپوليس و نفت تهران در هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال، بيان کرد: به اعتقادم مقابل نفت نتوانستيم فوتبالي که راضي کننده است را ارائه دهيم. در همه بازيها هم شايستگي خوب بودن را داريم، اما نميتوانيم آن کاري که ميخواهيم را انجام دهيم. در مجموع نتيجه تساوي در بازي نفت عادلانه بود، چون هر دو تيم موقعيت خاصي نداشتند.
دروازهبان پرسپوليس همچنين درباره عملکرد رضايت بخش خودش مقابل ضعف خط دفاعي پرسپوليس، توضيح داد: کل تيم خوب کار ميکند و فقط من عملکرد مثبتي ندارم. من به عنوان دروازهبان از کار خط دفاعي هم راضيام، اما دليل اين که موقعيتهاي زيادي روي دروازه ايجاد ميشود، اين است که تيم ديگري آن طرف زمين است و اين تيم خوب کار ميکند.
نيلسون همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا مبني بر اين که آيا پرسپوليس هنوز به کسب سهميه آسيايي اميدوار است، مطرح کرد: رفتن به جام باشگاههاي آسيا سخت است، اما غير ممکن نيست. ما تا آخر ميجنگيم و خودمان را باور داريم. ميخواهيم تا پايان با قدرت ادامه دهيم. البته راه ديگري براي رسيدن به بازيهاي آسيايي وجود دارد و آن هم قهرماني در جام حذفي است. ما در اين جام هم موقعيت خوبي داريم و من به قهرماني اميدوارم.
به گزارش ايسنا، پرسپوليس تا پايان هفته بيست و پنجم ليگ برتر با 32 امتياز در رده يازدهم جدول ردهبندي قرار دارد. سرخپوشان پايتخت همچنين در رقابتهاي جام حذفي بايد در تاريخ 10 اسفند بازي مرحله يک چهارم نهايي را مقابل ذوب آهن اصفهان برگزار کنند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: گوش بدهکاري براي اعتراضمان نسبت به داوري وجود ندارد و در بازي با نفت هم داور هم يک خطاي بيمورد به ضرر ما گرفت و هم من را اخراج کرد.
يحيي گلمحمدي در جمع خبرنگاران درباره اخراجش از روي نيمکت پرسپوليس در بازي با نفت گفت: فکر ميکنم که داور نبايد در آن لحظه من را اخراج ميکرد. فکر ميکنم شايد هم براي دومين بار اخراج شده باشم. يک بار در ليگ دسته يک هم اخراج شده بودم. نه توهيني به کسي کردم و نه حرف خاصي زدم. نسبت به خطايي که از سوي بازيکن ما اعلام کرد و مانع ضدحمله بسيار خوب ما شد، اعتراض کردم. احيانا به کسي حرف بدي نزدم. آن صحنه را دوباره ديدم و اتفاقا داور خطاي بيموردي را از سوي انصاريفرد اعلام کرد و فرصت گلزني مسلمي را از ما گرفت. صحنههاي ديگر را بايد ببينيم و بيشتر توضيح بدهم.
به گزارش ايسنا ، وي در واکنش به اين که آيا فکر ميکند اعتراضهايش به داوري موثر نبوده، گفت: درباره داروي صحبت کرديم اما گوش بدهکاري نبود. داوريها بايد به گونهاي باشد که تيمها ضرر نکنند اما متاسفانه در اين فصل داوران سوتهاي زيادي به ضرر ما زدند. ديگر چارهاي نداريم. بايد بسوزيم و بسازيم و همينطور توانايي خودمان را آن قدر بالا ببريم که سوتهاي اشتباه در نتايج بازيهايمان تاثيري نداشته باشد.
گلمحمدي در واکنش به اين که فکر نميکند، پرسپوليس امسال ديگر شانسي براي قهرماني ليگ ندارد و از جمع مدعيان کاملا خارج شده است، گفت: از اول هم مدعي اصلي نبوديم البته هنوز بازيهاي زيادي در ليگ باقي مانده است و نااميد نيستيم. اگر بازي عقبافتادهمان را ببريم، تا رده ششم بالا ميآييم و بار رواني ناشي از حضور در ردههاي پايين جدول از روي دوش بازيکنان برداشته ميشود. معتقدم که با يک برد خيلي از مشکلاتمان حل ميشود و روحيه تيم افزايش مييابد.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که چرا از غلامرضا رضايي و حسين ماهيني با وجود بازي نکردنشان در تيم ملي در بازي با نفت استفاده نکرد و تاثير نبود آنها گفت: "اردوي چهار روزهاي را در کردان کرج داشتيم و بچهها آنجا خوب تمرين کردند. با توجه به اين که اين دو بازيکن در تيم ملي بازي نکرده بودند و شايد شرايط روحيشان ميتوانست تحت تاثير قرار بگيرد، سعي کرديم از بازيکناني استفاده کنيم که در اردو هستند و به غلامرضا رضايي و ماهيني استراحت داديم. شايد غيبت هر کدام از بازيکنان اصلي در بازيها تاثيرگذار باشد، اما شخصا انتظار خود من از بعضي بازيکنان برآورده نشد. البته انتظار داشتم که بدنهايشان کمي سنگين باشد، چون اردويي جدي را برگزار کرده بوديم. بنابراين قطعا در بازيهاي بعدي کار راحتتر ميشود و ديگر مشکل بدني نخواهيم داشت.
گلمحمدي در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس چرا با وجود مهاجمان اسمي هنوز در گلزني مشکل دارد، گفت: ما چهار مهاجم خوب در خط حمله داريم که هر کدام وزنهاي هستند. پرسپوليس ايجاد موقعيت ميکند اما مهم اين است که بچهها به خودشان بيايند و براي گلزني خودباوري داشته باشند. علاوه بر تمرينهاي تاکتيکي تيمي، تمرينهاي اختصاصي را هم براي گلزني آنها در نظر گرفتهايم و تا جايي که بشود، کار ميکنيم تا آنها بهتر شوند و بيشتر خودشان را نشان دهند.
سرمربي پرسپوليس با ابراز رضايت از عملکرد ولاتکو که در بازي با نفت موفق به گلزني هم شد، اظهار کرد: از اين بازيکن راضي بودم. بازي اول براي هر بازيکني سخت است اما ولاتکو عملکرد خوبي داشت و گل زيبايي هم زد.
او همچنين درباره عملکرد تيم ملي در بازي با لبنان اظهار کرد: درباره لبنان زياد صحبت شده و من هم فکر ميکنم که بازيکنان تيم ملي روانتر و بهتر از قبل بازي کردند. آنها با نفرات بيشتري در حملات حضور پيدا ميکردند. فکر ميکنم که روند تيم ملي خوب بود و اميدوارم در بازيهاي آينده هم بهتر بشود.
گلمحمدي در پايان گفت: ميخواهم جملهاي را اصلاح کنم و آن هم اين که در نشست خبري گفته بودم من وارث پرسپوليس "درب و داغون" هستم اما منظورم پرسپوليس نيم فصل اول نبود و پرسپوليسي بود که چندين سال با مشکلاتي مواجه بوده است.
پیشکسوت پرسپولیس گفت: در نیم فصل دوم تیم های ته جدولی به راحتی امتیاز از دست نخواهند داد و قطعا کار برای پرسپولیس سخت خواهد بود، ولی پرسپولیس برای فرار از مساوی ها به این برد نیاز دارد.
پایان رأفت گفت: در نیم فصل دوم تیم ها به راحتی امتیاز از دست نخواهند داد مخصوصا تیم های پایین جدولی تمام تلاش خود را برای فرار از سقوط خواهند کرد و با جان و دل بازی می کنند و در بازی فردا با گهر کار برای پرسپولیس بسیار سخت است زیرا بازیکنان گهر درود انگیزه زیادی خواهند داشت.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس بیان کرد: پرسپولیس پس از رفتن ژوزه و نشستن گل محمدی بر روی نیمکت بسیار خوب شروع کرد اما رفته رفته باز به سمت بازی های قبل خود رفت و هنوز هم آن پرسپولیس آماده و سرحال نیست.
وی افزود: در فوتبال ایران سبک بازی بازیکنان به هم نزدیک است و بازیکنان باید تلاش خود را بکنند و دوندگی در بازی را افزایش دهند.
رأفت در خصوص علت ضعیف بودن بازی های پرسپولیس گفت: تیمی که از ابتدای فصل خوب شروع نکرد آمادگی و هماهنگی لازم را نداشته باشد تا پایان فصل با مشکل روبرو خواهد شد، پرسپولیس بازیکنان بزرگی مثل کریمی را داشته است که متأسفانه دچار مصدومیت شده و حضور او در ترکیب پرسپولیس باعث خلاقیت و
جذابیت بازی می شود و نبود او از کیفیت بازی کاسته است و مصدومیت های بازیکنان دیگر نیز یکی از بدشانسی های دیگر این تیم در طول فصل بود.
وی در آخر بیان کرد: پرسپولیس نیاز مبرمی به این 3 امتیاز دارد تا از تکرار مساوی ها فرار کند و حداقل بتوانند هواداران را راضی نگه دارند و از حجم انتقادات بکاهند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)