سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
مسی بر روی رکورد گلزنی استارک نشانه گیری می کند
![]()
شما هرگز اسم آرچیبالد استارک را شنیده اید؟
اتفاقات بسیاری افتاده که استارک رکورد گلزنی جهانی در تمامی ادوار برای گل های زده شده در طول یک فصل در باشگاهی دسته اولی را حفظ کرده است : 70 گل . لیونل مسی یک مهاجم آرژانتینی مطمئن ، با 68 گلی که در این فصل به ثمر رسانده ، چشم به ثبت رکورد استارک را دارد و سه بازی برای انجام دادن فرصت دارد.
جزئیاتی بیشتر درمورد عملکرد استارک ، فصل 2011- 12 مسی را چشم اندازی قرار خواهد داد. استارک رکوردش را وقتی که در ایالات متحده آمر*یکا " فوتبال " قدرتمند بود ، ثبت کرد. او در سال 1925برای باشگاه امریکن که Bethlehem Steel 'فولاد بیت لحم ' صدا زده می شد ، بازی می کرد. این رکوردیست که نزدیک به 100 سال قدمت دارد.
-------------------------
پ.ن : Bethlehem بیت لحم نام شهری کهن در سرزمین فلسطین هست ، این شهر به سبب شهرت مزارع غلات آن در دوره ی باستان، خانه ی نان خوانده می شد ، همچنین این شهر ارزش شایانی برای مسیحیان جهان دارد چرا که بر اساس متون مذهبی مسیحی، شهر بیت لحم زادگاه عیسی مسیح است.
************************************************** ****************50 گل مسی در لالیگا
35 گل در کمپ نو
15 گل در خارج از کمپ نو
10 گل از روی نقطه پنالتی
8 بار هتریک
" لیونل مسی با هتریکی که دیشب برابر اسپانیول کرد ، اولین بازیکن تاریخ لالیگا لقب گرفت که 8 هتریک را در یک فصل انجام داده است "
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
آمار گل های مسی به روایت تصویر
--------------
مسی یک بازیکن پلی استیشن 3 هست ، اما فقط با این دسته!
اینم که دیگه بدون شرحه ...
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
تیترهای روزنامه الموندو در روز 6 می
فراموش نشدنی
بارسا 4 – 0 اسپانیول
پپ ادای احترامی فوق العاده را از کمپ نو پذیرا بود و خداحافظی او شامل " متشکرم و دوباره می بینمتان " بود
مسی در جشنی همراه با یک پوکر از گل و رکوردهای بیشتر به صدر رفت : 50 گل در لیگ و در مجموع 72 گل !
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 6 می
" شما مرا از دست نخواهید داد "
خداحافظی احساسی گواردیولا در کمپ نو
" بدانید که دلم برای شما تنگ خواهد شد ، و من بیشتر از شماها چیزهایی را از دست می دهم ، اما من شما را به دست های مطمئنی می سپارم "
بارسا 4- 0 اسپانیول
مسی گل چهارم خود را به او هدیه داد ... و یک کفش طلا
او در لیگ 50 گله شد و کریستیانو را با اختلاف 5 گل جا گذاشت
Argentina te quiero para siempre
پیغام هواداران بارسا برای گواردیولا: شنبه مسی رکوردها را شکست و پپ،قلبها را
هواداران بارسا از خداحافظی پپ می گویند
«لباس های بارسا از سال 1899 تا 2010».
مدافع برزیلی، مرد شماره یک جناح راست بارسا، دنیل آلوز داسیلوا، امروز تولد 29 سالگی اش را در کنار هم تیم هایش جشن خواهد گرفت. او 6 می 1983 در خوازیرو- ایالت باهما برزیل- متولد شد.
در سنین نوجوانی به دنبال تقدیر پرافتخار خود رفت و به باهیا اسپورت پیوست. در آن باشگاه روز به روز مهارت هایش را ارتقا می بخشید تا اینکه در 18 سالگی به تیم اصلی باشگاه پیوست و زیر نظر اواریستو دی ماکدا- بازیکن اسبق بارسا- فوتبال حرفه ای را آموخت. تاثیر بازی او بر تیم از همان اولین بازی مشخص بود؛ او با گرفتن یک پنالتی و ثبت یک پاس گل به نام خود، باعث شد هواداران فریاد(Ah,Ah,Ah, Daniel Titular) سر دهند.
قهرمانی باهیا در لیگ و دو قهرمانی پیاپی در نورز ایست، نام او را در جمع بازیکنان زیر 20 سال برزیل قرار داد. در همین زمان، سویا او را به طور قرضی به اسپانیا آورد و بلافاصله، پس از اندک زمانی به بازیکن ثابت تیمش بدل شد.
دوستون دارم![]()
دوستان نمیخوام داغتون رو تازه کنم , ولی ما این حرکت ها رو همیشه بعد از قهرمانی انجام میدادیم ولی حالا ...
ویرایش توسط fcb10 : 05-07-2012 در ساعت 22:47
سلام دوستان شرمنده یک مدت نتونستم درست پست بدم.شاید از فردا دوباره بتونم.درمورد بازی هم تبریک میگم فوق العاده بود گل سوم مسی.راجع به این گل هرچی بگم کم گفتم چون حقیقتا کمتر کسی تو فوتبال اروپا پیدا میشه که بتونه سرضرب استارت بزنه.به عبارت دیگه اصلا کسی تو اروپا پیدا نمیشه که بتونه سرضرب استارت بزنه یعنی پاس طولی با اون شتاب رو مستقیما استارت بزنه اونم با اینکه یک قدم از مدافع روبرو عقب تر باشه.گل سوم مسی فوق العاده بود.گل اول هم که مشت محکمی بر دهان اونهایی بود که فکر میکردن مسی کاشته نمیتونه بزنه.کلا مسی این فصل سه کاشته قشنگ گل کرد البته تا اونجا که من یادم میاد.بازی با اسپانیول از یک جنبه دیگه هم برای من جالب بود.سبکمون کلا عوض شده بود.بچه ها مخصوصا اینیستا و تیاگو به شدت میل به دریپل زدن و شوت از راه دور داشتن که خودش جای تعجب داشت .سرعت بازی بالارفته بود.کلا به نظرم با این سبک سرعتی فصل بعد مشکلی نداشته باشیم.جالب تر اینکه ترکیب 4-3-3 نبود و 4-2-3-1 بود.
پینتو
ادریانو....ماسی.....پویول.....مو نتویا
بوسکتس.......کیتا
اینیستا.....تیاگو......پدرو
مسی
ترکیب جالبی بود.
درمورد سن هم واقعا دیگه اون تیم جوون سه سال پیش نیستیم.خیلی بچه ها سنشون رفته بالا.ژاوی اینیستا پویول الوز والدز ویا همشون تا سه سال دیگه کاملا از فرم خودشون خارج میشن و دیگه نمیتونن به تیم سرویس بدن.به نظرتون کاری برای این سن بالای بازیکنا کردیم؟واقعا جای ترس زیادی داره مخصوصا سن بالای پویول و ژاوی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)