به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، روزنامه های انگلیسی خبر از تلاش سران باشگاه منچسترسیتی برای جذب پپ گواردیولا داده اند.
18 ماه قبل باشگاه منچستریونایتد به دنبال جذب پپ گواردیولا بود اما این مربی اسپانیایی ترجیح داد تا برای ادامه دوران حرفه مربیگری اش راهی بایرن مونیخ در بوندس لیگا شود. حالا رقیب بزرگ یونایتد قصد دارد تا برای فصل آینده این مربی را جذب کند و اقداماتی در این رابطه انجام داده است.روزنامه دیلی استار در شماره جدید خود به تلاش سران منچسترسیتی و دادن مأموریت به تیکی بگرستاین، مدیر ورزشی این باشگاه برای مذاکره و جذب گواردیولا اشاره کرده است.سران سیتی از عملکرد مانوئل پیگرینی مربی شیلیایی این تیم به خصوص در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا راضی نیستند و قصد دارند تا جانشینی مطرحی برای او پیدا کنند که در این بین گواردیولا اصلی ترین گزینه آنهاست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره اسپانیایی و مصدوم بایرن مونیخ معتقد است ایام دشواری را پشت سر گذاشته و وضعیتش رو به بهبود است.
خاوی مارتینز که در ماه اوت دچار پارگی رباط صلیبی شد و از جمع سرخپوشان دور ماند، در گفتوگویی اظهار داشت: دو ماه خیلی سخت را پشت سر گذاشتم. بعد از عمل جراحی مجبور بودم با عصا راه بروم. خوشبختانه دیگر به این وسیله نیازی ندارم.وی ادامه داد: حس میکنم وضعیتم به سرعت رو به بهبودی است. امیدوارم ایام باقیمانده دوره نقاهت را به خوبی پشت سر بگذارم.مارتینز این اظهارات را در حاشیه نشستی با هواداران بایرن بیان کرد.طبق نظر پزشکان از دوره نقاهت وی 4 ماه دیگر باقیمانده است که به همین خاطر پیش بینی میشود از اواسط زمستان امکان بازی برای تیم پپ گواردیولا را پیدا کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در یکی از حساس ترین بازی های دور سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ در ورزشگاه المپیکو شهر رم میهمان آس رم خواهد بود.
یوفا برای این مسابقه حساس تیمی متشکل از داوران سوئدی را معرفی کرده است.بر این اساس یوناس اریکسون داور 40 ساله سوئی با کمکهای ماتیاس کلاسینوس و دانیل وارناک این مسابقه را قضاوت خواهند کرد.اریکسون که از سال 2002 در لیست داوران بین المللی فیفا قرار گرفته است ، سال 2013 دیدار بایرن مونیخ و چلسی در سوپرجام باشگاههای اروپا را که با برتری بایرن در ضربات پنالتی خاتمه یافت را قضاوت کرده است.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ در دو تابستان قبلی ماریو گوتزه و روبرت لواندوفسکی را از دورتموند به خدمت گرفته است و بنا به شایعات در نظر دارد تا در تابستان آینده با پرداخت مبلغ مندرج در شرط فروش قرارداد مارکو رویس با دورتموند، که 25 میلیون یورو است، این بازیکن 25 ساله را نیز به خدمت بگیرد.
گوتزه روز یکشنبه اعلام کرده بود که مشتاق است تا همتیمی قدیمی خود را در آلیانس آرهنا ببیند و کارل هاینتس رومنیگه مدیر عامل بایرن حالا تایید میکند که تیمش در حال تصمیمگیری برای ارائهی پیشنهاد است. «صادقانه بگویم، ما داریم بین خودمان با آرامش دربارهی این موضوع بحث میکنیم. پس از آن به تصمیم خواهیم رسید. دست آخر خود بازیکن هم باید تصمیم بگیرد. شرط آزاد شدن قرارداد او هم که معروف حضور همه است. چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد.» دورتموند واکنش خشمگینانهای به علاقهی بایرن به یکی دیگر از بازیکنانش نشان داده و هانس یواخیم واتسکه مدیرعامل این تیم چندین بار در رسانهها علیه بایرن موضعگیری کرده و آنها را به جلب نظر علنی بازیکن تیمش متهم کرده است.
پپ گواردیولا :
از زمانی که متئو رنتزی نخست وزیر شده، ایتالیا تبدیل به کشوری فوق العاده شده است. من زیاد به ایتالیا سفر می کنم و فرهنگ اینجا خیلی شبیه فرهنگ کاتالونیا است. من خاطراتی بسیار خوب از تیم رم و این شهر دارم، جایی که من و خانواده ام زندگی می کردیم. در تابستان ها اگر فرصت داشته باشم حتما به اینجا سفر می کنم. همچنین حضور در برشیا نیز برای من بسیار مهم بود و چیزهای زیادی از کارلتو مازونه یاد گرفتم. می دانم که فوتبال در رم چگونه در جریان است و با چه شور و شوقی دنبال می شود، به همین دلیل از بازگشت به اینجا خوشحال هستم. رم چالشی بسیار دشوار برای ما محسوب می شود. هیچ تیمی نمی تواند خود را برنده بداند، امتیازات می تواند به شکل های مختلف تقسیم شود. من همیشه گفته ام که این گروه دشوار است و می تواند روز آخر تکلیف تیم های صعود کننده مشخص شود. این بازی فرصتی خوب برای ما محسوب می شود تا فرم خود را سبک سنگین کنیم. شیوه ای که با آن در دو بازی قبلی پیروز شدیم به ما نشان داد که هنوز باید زیاد پیشرفت کنیم، اما باید در نظر داشت که ما تازه در اکتبر هستیم. می دانیم اگر در بازی مقابل رم نمایشی فوق العاده نداشته باشیم، نمی توانیم برد کسب کنیم. رم بازیکنانی بزرگ دارد و تمامی شرایط برای برد را دارا است. من با بازیکنان حرف زده ام و به آن ها هشدار داده ام. من از همه شما دعوت می کنم تا یک بازی عالی را ببینید. رودی گارسیا؟ برای یک غریبه ورود به کشوری دیگر و تحمیل فلسفه خود زیاد آسان نیست ولی او این را انجام داد. معتقدم که آنتونیو کونته به خوبی رویکرد شروع بازی از عقب زمین را اجرا کرد. رم هم همین کار را انجام داد و برای همین این دو تیم در بالای جدول قرار دارند. به عنوان یک تماشاگر دیدن بازی های رم مفرح است. ما فقط بازی های آن ها در لیگ قهرمانان را نگاه نکرده ایم بلکه بازی رو شنبه برابر کیه وو را هم دیده ایم. من امیدوارم به دردسر نیفتیم. فرانچسکو توتی همبازی سابق گواردیولا در دور قبلی رقابت ها با گلزنی مقابل منچسترسیتی تبدیل به مسن ترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا شد."اگر در سن 38 سالگی شما بدین شکل بازی کنید، شور و شوق شما غیرقابل انکار است. سبک بازی او برای شیوه بازی تیم گارسیا عالی است. در این سن با وجود اینکه او از نظر مالی کاملا تامین است و به عنوان پادشاه رم انتخاب شده است، با جدیت و شور و شوق فراوان به بازی ادامه می دهد. این بدان معنی است که او [توتی] هنوز عاشق فوتبال است و من از دیدن مجدد او خوشحال هستم. امیدوارم این شرایط کماکان ادامه داشته باشد، من روی نیمکت باشم و او درون زمین.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در آخرین روز از دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، در گروه چهارم این رقابت ها دو تیم رم ایتالیا و بایرن مونیخ آلمان به قضاوت آقای یوناس اریکسون سوئدی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
رم:شاگردان رودی گارسیا که از دو بازی قبلی خود ک برد و یک تساوی کسب کرده اند، به دنبال این هستند که با شکست دادن رقیب مدعی خود صدرنشین دور رفت شوند.ژروینیو که در پیروزی 3-0 رم مقابل کیه وو غایب بود، مجدداً در این دیدار در ترکیب اصلی تیم خود قرار خواهد گرفت.خوان ایتوربه دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته است، ولی بعید به نظر می رسد که در این بازی در ترکیب قرار بگیرد و به احتمال فراوان نیمکت نشین خواهد بود.در خط میانی مثلث ده روسی، پیانیچ و ناینگولان یکی از نقاط قوت رمی ها است که دوئل های زیادی را در برابر بازیکنان باتجربه مونیخی خواهند داشت.استروتمن، بورییلو، کیتا و کاستان چهار بازیکن مصدوم گرگ ها هستند که نمی توانند در این بازی به میدان بروند. بایرن مونیخ:پپ گواردیولا و شاگردانش هر دو بازی قبلی را خود را با پیروزی پشت سر گذاشته اند و قطعاً در این دیدار نیز به دنبال شکست دادن حریف با انگیزه خود خواهند بود.مهدی بن عطیه مدافع بایرن که فصل قبل در تیم رم یکی از بازیکنان کلیدی بود، در این دیدار می تواند در مقابل هم تیمی های سابق خود بازی کند و این بازی برای او خاص خواهد بود.در خط میانی ژابی آلونسو و فیلیپ لام در مرکز زمین کار سختی را مقابل رمی ها خواهند داشت، ضمن اینکه در سمت چپ نیز احتمالاً آلابا به میدان خواهد رفت و ریبری نیمکت نشین خواهد بود.مثلث روبرت لواندوفسکی، توماس مولر و ماریو گوتسه بدون شک نقطه قوت تیم بایرن مونیخ خواهد بود که می تواند زحمات زیادی را برای خط دفاع رم بوجود بیاورد.باستین شواین اشتایگر، تیاگو آلکانتارا، خاوی مارتینز، هولگر باداشتوبر و خوزه رینا بازیکنانی هستند که به علت مصدومیت نمی تواندد بایرن را در این بازی همراهی کنند. رویارویی های پیشین:- نخستین رویارویی دو تیم به یک چهارم نهایی رقابت های جام قهرمانان اروپا در فصل 1984-85 بر میگردد که بایرن در مجموع دو دیدار رفت وبرگشت به پیروزی 4-1 دست پیدا کرد.- دو تیم در مرحله گروهی فصل 2010-2011 نیز به مصاف هم رفتند، که دیدار رفت را بایرن مونیخ در آلیانز آره نا 2-0 به سود خود به پایان رساند، امّا در المپیکو شهر رم 3-2 در شب گلزنی فرانچسکو توتی مقابل رم مغلوب شد. نکات جالب توجه:رم بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا را با پیروزی پرگل و 5-1 مقابل زسکا مسکو آغاز کرد که بهترین پیروزی آنها در هشت سال اخیر مسابقات لیگ قهرمانان به حساب میآید.رکورد آاس رم در خانه مقابل تیم های آلمانی، 7 برد، 1 تساوی و 3 شکست است.فرانچسکو توتی در چهار بازی اخیر تیم رم مقابل تیم های آلمانی حضور داشته است.بایرن پس از دو پیروزی 1-0 مقابل منچسترسیتی و زسکا مسکو، به دنبال کسب سومین پیروزی متوالی خود در گروه E رقابت هاست.بایرن مونیخ در 11 بازی اخیر خارج از خانه خود در لیگ قهرمانان اروپا تنها 1 شکست را در کارنامه خود ثبت شده میبیند.در آخرین حضور آن ها در کشور ایتالیا، آنها در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان فصل 2012-2013 یوونتوس قهرمان ایتالیا را 2-0 شکست دادند. آمار آنها مقابل تیم های ایتالیایی در خاک کشور ایتالیا، 6 برد، 3 تساوی و 9 شکست است. نکات جالب توجه پیرامون بازیکنان و مربیان:سرمربی فعلی جالیوروسی، رودی گارسیا فصل 2012-2013 با تیم لیل فرانسه در دو دیدار مرحله گروهی به مصاف تیم بایرن مونیخ رفته که دو شکست 1-0 و 6-1 حاصل کار این تیم را رقم زده است.سرمربی فعلی تیم بایرن مونیخ، پپ گواردیولا در فصل 2002-2003 در کنار توتی و دروسی در تیم آاس رم در رقابت های لیگ قهرمانان بازی کرده است. نخستین تجربه گواردیولا مقابل تیم های ایتالیایی با فینال 1992 لیگ قهرمانان مقابل سمپدوریا و پیروزی 1-0 بارسلونا برمی گردد. وی همچنین در شکست 4-0 مقابل میلان نیز در تیم بارسلونا حضور داشته است.مهدی بن عطیه مدافع تیم بایرن مونیخ، فصل گذشته در تیم رم حضور داشت و 33 بازی و 5 گل زده در کارنامه وی به ثبت رسیده است. سیدو کیتا از رم، در فصل 2008 تا 2012 زیر نظر گواردیولا در بارسلونا توپ زده است و با وی فاتح دو دوره لیگ قهرمانان شده است.مورگان دی سانتیس سنگربان تیم رم در فصل 2011-2012 در مرحله گروهی با تیم ناپولی رو در روی تیم بایرن مونیخ قرار گرفته است.مایکون که در تیم رم حضور دارد، در فصل 2010 در فینال رقابت ها با اینتر موفق شدند بایرن مونیخ را 2-0 شکست دهند و قهرمان اروپا شوند.اشلی کول بازیکن جدید آاس رم، در فصل 2012 آخرین ضربه پنالتی را برای چلسی به گل تبدیل کرد، تا آن ها در آلیانز آره نا جام قهرمانی را تصاحب کنند.تیاگو آلکانتارا متولد کشور ایتالیاست و پدرش مازینیو سابقه بازی برای تیم الچه را نیز دارد. او نخستین بازی ملی اش را برای اسپانیا در شکست 2-1 مقابل اسپانیا در آگوست 2011 به انجام رساند. حقایق بازی:مایکون در صورت دریافت کارت زرد دو اخطاره می شود و جدال برگشت در آلیانز آره نا را از دست خواهد داد.نوار پیروزی های پیاپی تیم آاس رم در عدد پنج متوقف شد و آنها 5 اکتبر در تورین 3-2 مغلوب یوونتوس شدند. توتی با زدن گل از روی نقطه پنالتی، در 21 بازی اخیر موفق به گلزنی شده است.توتی با زدن گل به تیم منچسترسیتی در هفته دوم رقابت ها با 38 سال و سه روز سن مسن ترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان اروپا لقب گرفت.جالوروسی هر پنج بازی خانگی خود در فصل جاری را در تمام مسابقات با پیروزی پشت سرگذاشته است.بایرن پس از شکست 2-0 مقابل بروسیا دورتموند در 13 آگوست، 11 مسابقه اخیر خود را بدون شکست پشت سرگذاشته است.بایرن ابتدای هفته با زدن شش گل به وردبرمن رکورد تازه ای به ثبت رساند، آن ها پیش از این نیز به وردربرمن 7 گل زده بودند که این پرگل ترین و بهترین پیروزی تاریخ این باشگه لقب دارد.بایرن مونیخ 748 دقیقه گذشته دروازه خود را بسته نگه داشته است، آخرین باری که دروازه آن ها باز شده به دیدار با شالکه که در 30 آگوست به تساوی 1-1 انجامید، برمی گردد. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اعضای باشگاه بایرن مونیخ آلمان، بعد از پیروزی خیره کننده و باورنکردنی 7-1 شب گذشته در لیگ قهرمانان اروپا در مقابل رم ایتالیا، در قراری از پیش تعیین شده، امروز در شهر واتیکان به دیدار رهبر کاتولیک های جهان رفتند.
به گزارش tz.de، شب گذشته تیم بایرن مونیخ موفق شد در یک دیدار فوق العاده با نتیجه 7-1 تیم رم را در استادیوم المپیکو شهر رم در هم بکوبد.بعد از اتمام این بازی امروز صبح بازیکنان، کادر فنی و مدیران باشگاه بایرن مونیخ در یک قرار از پیش تعیین شده خصوصی، به دیدار پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان رفتند، در این ملاقات کارل هوپفنر، کارل هاینس رومنیگه، فیلیپ لام و مانوئل نویر به نمایندگی از تمام اعضا و هواداران باشگاه بایرن مونیخ، یک پیراهن تیم بایرن را به پاپ اهدا کردند.همچنین باشگاه متمول مونیخی در این دیدار یک میلیون یورو پول نقد را به عنوان کمک به کلیسای شهر واتیکان به پاپ اهدا کرد.پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان نیز در این دیدار راجع به بازی دو تیم بایرن مونیخ در برابر رم گفت: "آنها (بایرن مونیخ) دیروز فوق العاده بازی کردند."
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ۳ ستاره مطرح و ملیپوش که با تیم ملی آلمان فاتح جام جهانی شدند به همراه آلونسو و آلابا به تیم منتخب ستارگان هفته هشتم بوندسلیگا راه یافتند.
پیروزی 6 بر صفر بایرن مقابل وردربرمن باعث شد تا در پایان مسابقات هفته هشتم لیگ فوتبال ژرمنها بازیکنان این تیم سهم زیادی در جمع 11 ستاره برتر هفته و تیم منتخب هفته داشته باشند.به همین خاطر فلیپ لام، ماریو گوتسه و توماس مولر که مقابل برمنیها خوش درخشیدند و گل نیز زدند، در این تیم جای گرفتند.ژابی آلونسو و داوید آلابا، دو عضو اسپانیایی و اتریشی بایرن نیز در این تیم که توسط نویسندگان و گزارشگران نشریه کیکر گزینش شدند، قرار گرفتند.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی ایتالیا پس از بازی رم با بایرن بار دیگر لب به تحسین تیم مونیخی گشود ولی در عین حال عنوان نمود انتظار این شکست سنگین را از سوی رمیها نداشته است.
آنتونیو کونته در این مورد به شبکه اسکای ایتالیا می گوید :" همشه عنوان کردم من از ذیدن بازیهای بایرن مونیخ لذت می برم انها به به طرز باور نکردنی عالی بازی می نمایند انان در تمامی خطوط تیمی کاملا برتر از رمیها بودند.بازیکنان این باشگاه اکثرا از تیم قهرمان جهان هستند واین کار را برای حریفان مشکل می سازد اما من به هیچ عنوان انتظار به دست امدن چنین نتیجه ای را نداشتم رمیها پس از دو گل نخست مونیخیها تمامی انگیزه های خود را از دست دادند واین در مقابل تیمی مانند بایرن یعنی شکست مطلق.امیدوارم در بازی برگشت شاهد یک بازی زیبا دیگر از سوی این دو تیم باشیم."نکته جالب ماجرا دراین میان این است که پسر بزرگ کنته که گفته می شود بعد از یوونتوس طرفدار باشگاه بایرن مونیخ نیز می باشد نیز به همراه پدرش برای دیدن این بازی به ورزشگاه المپیکو شهر رم امده بود وبازی دو تیم بایرن و رم را از نزدیک مشاهده نمود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ش
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیاگو آلکانتارا، هافبک تیم بایرن مونیخ با موفقیت تحت عمل جراحی قرار گرفت و اکنون آماده است تا یک غیبت طولانی مدت دیگر را آغاز کند!
بنا به گزارش Four four two، ملی پوش اسپانیایی در جلسه تمرینی هفته گذشته باواریایی ها بار دیگر از ناحیه رباط صلیبی دچار پارگی نسبی شد.تیاگو از وقتی که 15 ماه پیش از بارسلونا به بایرن مونیخ پیوست با مصدومیت های متعددی دست و پنجه نرم کرده است، و پپ گواردیولا، سرمربی تیم بایرن مونیخ نیز اذعان کرد که شاید آنها با توجه به سابقه مصدومیت زانوی او، در موردش اشتباه کرده باشند.در بیانیه باشگاه بایرن مونیخ آمده است: "عمل جراحی در بارسلونا، زیر نظر پزشک تیم بایرن مونیخ، دکتر لوتز هانسل، بدون هیچ مشکلی تکمیل شد. با اینحال، تیاگو با غیبتی طولانی مدت مواجه می شود و احتمالاً ماه ها دور از میادین خواهد بود."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)