[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
ازین به بعد اگه حوصله داشتم حرف هام رو اینجا کره ا ی مینویسم هرکی خواست بفهمه بره ترجمش کنید
زدزیاد
**********************레이*****************
ویرایش توسط 레자 : 07-19-2012 در ساعت 14:59
اخرش چی به چی شد عاقل ادم نشد؟تازه عالم رفت پیش عاقل؟
دیوونه شدم سرم گیج رفت یکی بگه چی ب چی شد
درود بر پرسپولیس که شانسی برد راستش ارتباط قطع شد و نشون نداد گلشو اشکال از استادیوم بود با اون کیفیت دوربین و گزارشگر مسخرشون![]()
پرسپولیس هم برد ولی واقعا خیلی کیفیت بازی پایین بود هم فیلمبرداریش هم سطح بازی بسیار بسیار پایین بود اما حال داد
عاشق اسپانیا و پرتغال و آرژانتین
عاشق بارسلونا و پرسپولیس
زیبا ترین بازی ها رو میشه تو ماه رمضون اونم تو ورزشگاه ازادی با گزارش عادل دید چون شبه و وضوح بسیار بالاست ورزشگاه ازادی بیلبورد متحرک داره دوربیناشم کیفیت واقعا در حد قابل قبولی داره و گزارشگرشم توپه توپه و مهم تر از همه چمن با کیفیتش
خوب یه بحث بندازم وسط خدایی داد و بیداد راه نندازیداااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا
ببینم واسه تابستونتون چه برنامه ایی دارید البته نصفش که رفته بقیش و چیکار می کنید ؟ کدوووووومتون روزه می گیرید؟
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
من که روزه بگیر نیستم حالا دلایلش بماند
اما تابستونو دارم به بهترین شکل ممکن با خوردن خوابیدن و الافی طی میکنم تا مهر که دردسرا شروع میشه
خدایی احساس میکنم و تقریبا مطمئنم این تابستون اخرین تابستونیه که میتونم اینقد توش الاف بچرخم الانم کلی ناراحتم یه ماهشو پر دادم
جون من بش بگین یکم اروم تر بره من اصلا حال و حوصله مهرو ندارمو البته بدتر اون اخرین روزای شهریوره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)