Design & Developed BY Patira

صفحه 44 از 259 نخستنخست ... 3442434445465494144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

هشت روز با حداقل تعداد بازیکنان

با شروع دوباره بازیهای ملی، سیوتات اسپورتیوا یه یک مکان خالی مبدل خواهد شد. بیش از 14 بازیکن امروز بارسلون را ترک خواهند کرد و تا هفته آینده باز نخواهند گشت.

اریک آبیدال به تیم آبی ها بازخواهد گشت؛ زیرا پزشکان فدراسیون فرانسه معتقدند که مصدومیت آبیدال به اندازه کافی حاد نیست که او به دلیل این مصدومیت در بارسلون بماند و به درمان خود مشغول شود. فرانسه هفتم اکتبر با آلبانی و 4 روز بعد با بوسنی دیدار خواهد کرد.

محرومیت ماسکرانو برای آرژانتین

آرژانتین راه طولانی برای رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل را آغاز خواهد کرد. اولین بازی آنها در برابر شیلی است که نمی تواند از الکسیس سانچز مصدوم استفاده کند و دومین بازی آنها در برابر ونزوئلاست و مسی و ماسکرانو از بارسلونا، به تیم ملی آرژانتین دعوت شده اند.

بازیهای ملی در آمریکای جنوبی همچون سایر نقاط جهان در روزهای هفتم و یازدهم اکتبر انجام خواهد شد. ماسکرانو به دلیل محرومیت نمی تواند در بازی اول این تیم شرکت کند و به همین دلیل دیرتر از بقیه به تیم ملی ملحق خواهد شد.

بازی تشریفاتی برای اسپانیا

ویسنته دل بوسکه هشت بازیکن از بارسلونا یعنی والدز، پیکه، پویول، تیاگو، ویا، پدرو، ژاوی و بوسکتس را برای بازی برابر تیمهای چک و اسکاتلند در چارچوب رقابت های مقدماتی جام ملت های اروپا به تیم ملی فراخوانده است.

صعود اسپانیا به جام ملت های اروپا تضمین شده است و آنها دو بازی تشریفاتی پیش رو دارند، اما با این وجود هر دو رقیب آنا امیدوارند تا به مرحله حذفی صعود کنند. اینیستا و سسک هر دو مصدوم هستند و این بازیها را از دست دادند.

آلوز و آدریانو برای برزیل

برزیل به دلیل میزبانی رقابتهای جام جهانی 2014، از حضور در رقابتهای مقدماتی معاف شده است و در عوض بازیهای دوستانه ای ترتیب داده است. قهرمان 5 دوره جام جهانی این هفته با تیمهای کاستاریکا و مکزیک بازی خواهد کرد و آلوز و آدریانو در هر دو بازی در ترکیب اولیه برزیل حضور خواهد داشت.

کیتا در مالی

سیدو کیتا نیز برای حضور دربازی تیم مالی در برابر لیبریا در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام ملتهای آفریقا به کشورش سفر خواهد کرد. جام ملتهای آفریقا در فوریه سال 2012 پیگیری خواهد شد.

بارترا به تیم زیر 21 سال دعوت نشده است.

مارک بارترا برای بازی مقابل کرواسی در ششم اکتبر به تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا دعوت نشده است ولی در عوض کارلس پلاناس و مارتین مونتویا از جانب لوئیس میلا دعوت نامه دریافت کرده اند.

همه روز 13 اکتبر باز خواهد گشت.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش رود، 14 بازیکن بارسلونا در روز 13 اکتبر به بارسلون باز خواهند گشت؛ بارسا پس از آن در ورزشگاه نیوکمپ، روز شنبه به مصاف ریسینگ خواهد رفت. گواردیولا برای آماده کردن تیم خود برای بازی مقابل تیم ریسینگ که تحت سرمربی گری هکتور کوپر آرژانتینی است، تنها سه جلسه تمرینی در روزهای پنج شنبه و جمعه و شنبه خواهد داشت.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

آخرین جلسه هفته

چهار بازیکن تیم اول که هنوز در بارسلونا هستند برای آخرین بار در هفته تمرین کردند. در حالی که بیشتر بازیکنان بارسا ب خود را برای بازی مقابل الکورکن آماده می کنند، گواردیولا چهارنفر از این تیم را به جلسه تمرین امروز فراخواند.

زمین شماره 2 سیوتات اسپورتیوای سنت خوان دسپبی شاهد جلسه تمرین غیرعادی دیگری بود؛ چراکه پپ گواردیولا بیشتر بازیکنان خود را به دلیل بازی های ملی در اختیار نداشته و مجبور بود با حداقل اعضای تیم تمرین کند.

بدون بارسا ب

پینتو، ماکسول، اینیستا و فونتاس با بارسا ب تمرین نکردند، چراکه بازیکنان تیم جوانان در حال آماده سازی خود برای بازی مقابل الکورکن هستند که روز شنبه ساعت 18:00 (20:30 به وقت ایران) برگزار خواهد شد.

بنابرین تنها 3 بازیکن ذخیره - یعنی اوریول روسل، گوستاوو و جوردی ماسیپ - به همراه بازیکنان تیم نوجوانان گریمالدو، سرگی سمپر، مکی بگنک و جوردی کوئینتیلا تمرین کردند که در مجموع تیمی 11 نفره را تشکیل می دادند.

سه روز تعطیلی

مربی تصمیم گرفته است که بازیکنانی که در بارسلونا هستند، اکنون می توانند تعطیلی سه روزه ای را داشته باشند، بنابرین آنها تا پنج شنبه - که اکثر بازیکنان ملی پوش هنوز بازنگشته اند - تعطیل خواهند بود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

مصاحبه‌ای متفاوت با گواردیولا

پپ: هر روز در این فکرم که شاید فردا از بارسلونا بروم.

سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا در مصاحبه‌ای متفاوت و جنجالی گفت: هر روز در این فکرم که نکند فردا از بارسلونا بروم.

به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا که به خاطر نتایج بسیار خوب کسب شده چندان زیر فشار نیست و تنها دغدغه‌اش مشکلات سیاسی پیش آمده بین او و دو مدیر عامل سابق و فعلی باشگاه بارسلونا یعنی خوان لاپورتا و الساندرو روسل است روز گذشته تصریح کرد: گاهی به این فکر می‌کنم که در همین لحظه از طریق تلفن همراهم جدایی از بارسلونا را اطلاع می‌دهند، با همین طرز فکر به کارم ادامه می‌دهم و هواداران بارسلونا باید بدانند که من تشنه شهرت یا قدرت نیستم و برایم تنها نام بارسلونا اهمیت دارد، تا آخرین ثانیه‌ای که مردم و نمایندگان مردم در بارسلونا مرا بخواهند با همه وجودم در خدمت بارسلونا هستم و هرگز به جدایی از بارسلونا نمی‌اندیشم.

گواردیولا در واکنش به این سوال که چرا مدام به این مسئله فکر می‌کند، پس از سکوتی طولانی گفت: من از جنس فوتبال هستم؛ اما وقتی قرار است به مسائلی غیر از فوتبال پرداخته شود، ترجیح می‌دهم نباشم و اظهار نظر نکنم و کسی هم درباره من حرف نزند، فوتبال فقط به فوتبال نیاز دارد و سیاست و نه اقتصاد و من به عنوان مربی دوست ندارم هر روز پاسخگوی تیتر روزنامه‌ها، پارلمان کاتالونیا و دلالان گمنام در فوتبال باشم.

گواردیولا ادامه داد: وقتی بدانم که خودم برای آینده تصمیم می‌گیرم آرامش بیشتری دارم و دوست ندارم با یک باشگاه یا شرکت قرارداد مادام‌العمر داشته باشم، بارسلونا همیشه بارسلونا است؛ اما من همیشه گواردیولا نیستم و شاید روزی برسد که دیگر حرف تازه‌ای نداشته باشم.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

در جمع سیاسیون و اهالی باشگاه بارسلونا عنوان شد.

روسل: حکم صادر شده ناعادلانه است.

مدیرعامل باشگاه بارسلونا اسپانیا حکم صادر شده علیه باشگاه بارسلونا را بسیار ناعادلانه توصیف کرد.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، الساندرو روسل در جمع سیاسیون و اهالی باشگاه بارسلونا حکم یوفا را ناعادلانه توصیف کرد و گفت: در موناکو کنترل حواشی بازی در اختیار ما نبود در واقع یوفا در فینال لیگ قهرمانان اروپا باید کنترل بهتر و حساب شده‌تری را به نمایش می‌گذاشت. این که یک تیم دو دقیقه تاخیر داشته باشد طبیعی است، گاهی دوش گرفتن یک بازیکن کمی طول می‌کشد و گاهی مربی یک تیم با بازیکنانش کمی بیشتر صحبت می‌کند و این حساسیت از سوی یوفا برای ما معنی‌دار است.

روسل در خصوص یک جلسه محرومیت برای ویلانووا، دستیار گواردیولا از سوی فدراسیون فوتبال اسپانیا نیز گفت: این حکم مطلقا ناعادلانه است، حرکت زشت سرمربی رئال مادرید با دو جلسه محرومیت مواجه شد و دستیار مربی تیم فوتبال باشگاه ما که در واکنش به حرکت مورینیو به وی ضربه زده بود به یک جلسه محرومیت محکوم شد، این چه حکمی است که بین دو جرم کاملا متفاوت و مختلف تنها یک جلسه محرومیت فاصله انداخته است؟

وی درباره حرف‌های اخیر پویول و گواردیولا ادامه داد: پویول مصدوم است و البته به تازگی به تمرینات سبک تیم باز گشته اما این دلیل نمی‌شود که باشگاه به فکر جانشین او باشد، پویول مهره کلیدی تیم ما است و این که او بخواهد با فوتبال خداحافظی کند منطقی نیست، در واقع این پویول نیست که برای آینده‌اش تصمیم می‌گیرد این مردم کاتالونیا هستند که مشخص می‌کنند پویول چه کند. در مورد گواردیولا هم باید قبول کنیم که او اظهار نظرهای غیر ورزشی داشت و نباید وارد این فضا می‌شد، پس از آن نیز مشکلاتی برای او پیش آمد که من سعی کردم او را وارد فضایی آرام کنم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

بارسلونا

گواردیولا: قرارداد بلند مدت امضا نمی کنم سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا اعلام کرد: حاضر نیست با این باشگاه قرارداد بلند مدت امضا کند.

پپ گواردیولا از مسئولان بارسا خواست به نظر او احترام بگذارند و اجازه دهند تا خود آزادانه در مورد آینده اش تصمیم بگیرد تا بتواند با تمرکز کافی تیم خود را هدایت کند.
    گواردیولای 40 ساله در ژوئن 2008 از مربیگری تیم ب باشگاه بعنوان جایگزین فرانک رایکارد هلندی ، سرمربی تیم اول بارسلونا انتخاب شد.او از زمان انتصاب تنها قراردادهای یکساله امضا کرده است و قرارداد فعلی او تا ژوئن 2012 اعتبار دارد.
    گواردیولا به روزنامه کاتالان دیلی اسپورتس گفت‌: " من هر روز فکر می کنم که فردا بارسا را ترک می کنم.در حقیقت وقتی شما مربی یا مدیر می شوید همیشه باید فکر کنید که فردا ممکن است بروید.
    اگر من بدانم که برای تصمیم گیری آزاد هستم ، بهتر می توانم کار کنم.اما انحصار در یک قرارداد بلند مدت باعث اضطراب من می شود و آنوقت تمرکز خود را از دست می دهم."
    گواردیولا در زمانی هدایت بارسلونا را پذیرفت که تیم دو سال موفقیتی کسب نکرده بود اما از ان پس بارسا به 12 قهرمانی مختلف از جمله دو قهرمانی اروپا دست پیدا کرده است.
    گواردیولا در مورد تصمیم خود برای آینده گفت : "فعلا هیچ برنامه ای ندارم.اگر مسئولان بارسا باز هم مرا بخواهند و من احساس راحتی بکنم در این تیم خواهم ماند.اگر آنها نخواهند به همکاری با من ادامه دهند ، مرا اخراج خواهند کرد و آنوقت در مورد آینده فکر خواهم کرد.در حرفه مربیگری شما بر اساس اتفاقات تصمیم گیری می کنید.ممکن است روزی برسد که من دیگر تمایلی به ادامه کار با این بازیکنان نداشته باشم و یا آنها دیگر از کار با من راضی نباشند.انوقت باید جدا شوم و به فکر آینده باشم."
    تیم بارسلونا هم اکنون در صدر جدول لیگا اسپانیا قرار دارد.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

10. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

نیجریه هدف اول مایکروسافت

بیل گیتس و بارسلونا علیه فلج اطفال متحد شدند.

مدیرعامل کمپانی مایکروسافت برای ریشه‌کن کردن فلج اطفال در نیجریه با باشگاه بارسلونا متحد شد.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، بیل گیتس از طریق بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس با حمایت رسمی مایکروسافت برای ریشه‌کن کردن فلج اطفال در آفریقا با باشگاه بارسلونا متحد شده است.

هدف اول یکی از ثروتمندترین مردان جهان در این پروژه خیرخواهانه بزرگ و جهانی کشور نیجریه است و به این منظور با دولت نیجریه و چندین و چند شرکت خصوصی در این کشور قرارداد همکاری پایاپای و نزدیک منعقد شده است.

مخترع ویندوز در تور تابستانی بارسلونا در آمریکا با این باشگاه قرارداد همکاری منعقد کرد و این پروژه اولین همکاری رسمی او با بارسلونا خواهد بود، همکاری که رئال مادرید برای داشتن آن تلاش زیادی کرد اما موفق نشد.
    سازمان ملل متحد نیز از طریق یونیسف به بیل گیتس پیام همکاری داده و مسئولیت استقرار، پذیرایی، حمل و نقل و امنیت کلیه کارکنان رسمی این پروژه را بر عهده گرفته است.

12. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

Jadide

جریمه 110هزار یورویی بارسا اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) باشگاه فوتبال بارسلونا را به دلیل حوادثی که در جریان دیدار سوپر جام این قاره روی داد، به پرداخت 110 هزار یورو جریمه نقدی محکوم کرد.

بارسلونا در این دیدار که در ورزشگاه ''لوییس دوم'' موناکو برگزار شد با نتیجه 2 بر 0 مقابل پورتو به برتری رسید و عنوان قهرمانی را به دست آورد.
    یوفا علت جریمه باشگاه بارسلونا را تأخیر دو دقیقه ای بازیکنان برای ورود به زمین در نیمه دوم و همچنین استفاده از مواد آتش زا توسط هواداران این تیم در جایگاه تماشاگران اعلام کرده است.
    باشگاه بارسلونا تا روز یکشنبه فرصت دارد نسبت به این حکم درخواست تجدید نظر بدهد.
    ''لیونل مسی'' و ''سسک فابرگاس'' زنندگان گل های این دیدار بودند که بین قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و قهرمان لیگ اروپا برگزار شد.
    www.iribnews.ir

14. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

Jadide

پویول:مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان است کاپیتان آبی ـ اناری‌ها بر این باور است که لیونل مسی را نمی‌توان با دیگر ستاره‌های فوتبال جهان از جمله مارادونا مقایسه کرد.

به گزارش ایسنا، کارلوس پویول کاپیتان با تجربه بارسلونا به ستایش از لیونل مسی پرداخت و او را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان خواند.
    وی گفت: مسی از جهان دیگر است، او بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان است، هرگز نمی‌توان او را با دیگر ستاره‌های تاریخ فوتبال جهان از جمله مارادونا مقایسه کرد. مسی توانایی‌های فراذهنی دارد که دیگران از آن برخوردار نیستند. بدون شک نمی‌توان دیگران را با او مقایسه کرد و یا به مقایسه او با دیگران پرداخت.
    مسی در دیدار بامداد امروز تیمش با شیلی در انتخابی جام جهانی 2014 برزیل نمایش بسیار خوبی داشت و یک گل به ثمر رساند.
    در این دیدار آرژانتین با نتیجه‌ 4 بر یک به برتری رسید. سه گل دیگر آرژانتین را گونزالو هیگواین به ثمر رساند.
    www.iribnews.ir

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

Neww

مسی:گام اول را محکم برداشتیم مسی با آن که آرژانتین گام نخست را در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل محکم برداشت اما معتقد است که هنوز چیزی مشخص نیست و باید تیم ملی در بازی‌های بعدی هم خوب ظاهر شود.

تیم ملی فوتبال آرژانتین با هدایت سابلا مربی جدیدش موفق شد با نتیجه 4 بر یک شیلی را در نخستین دیدار مرحله انتخابی جام جهانی 2014 برزیل شکست دهد و نخستین سه امتیاز خود را کسب کند.
    لیونل مسی که در این دیدار شب خوبی را پشت سر گذاشت و یکی از چهار گل تیمش را به ثمر رساند پس از پایان بازی گفت: اینکه در نخستین دیدار پیروز شدیم، بسیار خوب است اما ما فقط با این پیروزی خوب گام اول را محکم برداشته‌ایم. از اینکه توانستم در این دیدار گل بزنم خوشحالم. اما مهم پیروزی تیم و خوشحال کردن تماشاگران بود که خوشبختانه این اتفاق رخ داد. این پیروزی به بازیکنان تیم اعتماد به نفس می‌دهد و آن‌ها را به ادامه مسیر امیدوار می‌کند.
    بهترین بازیکن دو سال اخیر فوتبال جهان افزود: تیم ما در این دیدار خوب و منظم بازی کرد و برای تمام لحظات بازی برنامه داشت. در خط حمله تیم همکاری خوبی با گونزالو هیگواین داشتیم و از این مسئله خوشحالم. هیگواین در این دیدار شب رویایی را پشت سر گذاشت و موفق شد سه بار دروازه شیلی را باز کند.
    www.iribnews.ir

17. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم/هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    1,718
    تشکر شده 1,450 در 307 پست

بارسلونا

نصب تراشه هوشمند در کفش‌هاي مسي

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا از اين پس در کفش‌هاي گران قيمت خود از يک تراشه هوشمند براي ثبت اطلاعات آماري - پزشکي استفاده مي کند.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، لیونل مسی به پیشنهاد آدیداس از تکنولوژی روز فوتبال آلمان ( ساخت همین کمپانی) بهره خواهد برد و در کفش‌هایش از یک تراشه هوشمند استفاده خواهد کرد.
    این تراشه 165 گرمی در قسمت کف کفش فوتبال مسی نصب خواهد شد و اگر در طول فصل مورد قبول کارشناسان باشد به تولید انبوه نیز خواهد رسید.
    آدیداس به خاطر این کار به مسی پول نداده اما به وی تعهد داده تا سهم قابل توجهی از حق فروش و تولید انبوه این تکنولوژی را به او واگذار کند.
    این تراشه هوشمند در لحظه و به صورت ماهواره‌ای و آنلاین، وزن، قد، روند کاهش یا افزایش متابولیسم بدن، قند خون، فشار خون، تعداد برخورد پا به زمین، میران چرخش‌های بازیکن در 360 درجه طی 90 دقیقه بازی فوتبال و تمرینات، تعداد پاس، سرعت، قدرت شوت و واکنش پا به تحرکات شدید در زمان بازی را ثبت می‌کند.
    این تکنولوژی جدید در انحصار کشور آلمان و کمپانی آدیداس است؛ اما چند آزمایشگاه فوق تخصصی در این کشور نیز از سهامداران این پروژه محسوب می‌شوند، تکنولوژی ثبت قند و فشار خون به صورت مغناطیسی، ارزیابی میزان متابولیسم با فاکتورهای وابسته به طول موج مواردی هستند که برای اولین بار در این عرصه مطرح شده و بسیاری از دانشمندان بی‌صبرانه منتظر روشن شدن نتایج این آزمایش بزرگ هستند.
    messi capità del Barça

صفحه 44 از 259 نخستنخست ... 3442434445465494144 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)