Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه كسي سهم بيشتري در موفقيت‌هايه بارسلونا دارد؟

رأی دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ليونل مسي

76 56.30%
  • پپ گوارديولا

59 43.70%
صفحه 44 از 515 نخستنخست ... 3442434445465494144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 5141
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیلا
    بازیکن محبوب
    مسی،داوید ویا

GermanyBarcelonaZobahan

تشکر ها
    4
    تشکر شده 259 در 58 پست

بارسلونا ₪₪₪ آبی و اناریها.حرفهای خودمونی هواداران بارسلونا ₪₪₪

سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
    تیم برتر تاریخ فوتبال :
    BARCELONA
    به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در سه تا چیز شکی نیست:

1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود

2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود

3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

دوستان زیاد جدی نگیرید اول فصله اصلا یکهو دیدیم مسی یا رونالدو مصدوم شدن.مهم اخر فصل الان فقط برای تفریح باید کل کل کنیم.اصل نتیجه اخر فصله خودتون رو همین اول فصل حساس نکنید

3. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    دوستان زیاد جدی نگیرید اول فصله اصلا یکهو دیدیم مسی یا رونالدو مصدوم شدن.مهم اخر فصل الان فقط برای تفریح باید کل کل کنیم.اصل نتیجه اخر فصله خودتون رو همین اول فصل حساس نکنید
    آره داداش منم موافقم ولي ميبيني كه اين دوستمون داويد سينا ديگه زيادي كري ميخونه در صورتي كه من اصلا واسش كري نخوندم و هميشه وقتي ميام تو تايپيك شوما از بارسا تعريف ميكنم و خوبي هاشو ميگم و اصلا كري نميخونم!
    داداش تو قبول نداري كريس هم پتانسيل بهترين بازيكون جهان شدن رو داره؟آخه هرچي باشه كريس هم يه بار بهترين شده و اون موقع هم بازيكونايي مثل رونالدينيو و كاكا و همين مسي و ....رقيباش بودن و اون با موفقيت تو منچستر و بازيهاي خوبش بهترين شد(2008).قبول دارم مسي هم تو اين دو سال خيلي خوب بازي كرده و از كريس بهتر و موفقتر بوده و الانم خيلي آمادس.ولي بعضي بارسايي ها يه جوري صحبت ميكنن كه انگار رونالدو هم كم بازي كنيه! رونالدو فصل پيش با اينكه به نظر من هنوز مثل سال 2008 نبود ولي 53 گل زد و نسبتا خوب بازي كرد.ولي امسال رونالدو هم ميتونه بهترين بشه و ديديد كه تو بازي هاي سوپر كاپ هم خوب بازي كرد.پس همش يه طرفه نظر نديم و قبول كنيم كه مسي يه سري خصوصيات داره و كريس يه سري كه هردوشون ميتونن بهترين تو جهان باشن.بازم ببخش كه پرحرفي كردم داداش
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

5. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

دوستمون درست میگه کلا مقایسه اینکه کی بهتره کار اشتباهی هست.مسی از همه خصوصیات مقدار متوسط رو داره و در بعضی خصوصیات عالی هست.ولی کریس فقط توی بعضی از خصوصیات فوق العاده هست ولی بقیه ضعیف.مثلا کریس سرعتش بیشتر از مسی هست.قدرتش همینطور ولی هوش و دقت و تمرکز مسی رو نداره.هردو بازیکن بزرگی هستن و با بازی کاملا متفاوت . مثلا کریس بیشتر شوت از جناحین میزنه.دریپل های سرعتی انجام میده و گیج کننده که گاهی حتی یک نفر رو از پیش رو برنمیداره ولی میتونه دفاع رو با پا عوض کردن به هم بریزه.همینطور مسی بیشتر نفوذ میکنه و تک به تک میسازه.دریپل های درگیری انجام میده(یعنی بیشتر روی سرعت تغیر جهت و رد کردن کامل بازیکن رو تمرکز داره مثلا دریپل کشویی انجام میده ولی کریس مثلا توی یک حرکت به سرعت توپ رو تو پاش میچرخونه و استارت میزنه که باعث ردکردن بازیکن میشه ولی نه کامل) و مسی از بازیسازی که میکنه به تیم نفع میرسونه.کلا سبک بازیشون فرق داره ولی من مسی رو بیشتر قبول دارم

7. 5 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم/هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    1,718
    تشکر شده 1,450 در 307 پست

انصافا دیشب رونالدو و کاکا اصلا تمارض نکردن و واقعا هر دو پنالتی رئال صحیح بود.و دوستمو سعید7 هم کاملا درست میگه چون رونالدو پنالتی زنه رئال هست و باید پنالتی ها رو تبدیل به گل کنه.
    بچه ها لطفا دوستانه کری خونی کنین و مستقیما به بازیکنی توهین نکنید.مخصوصا به مسی و رونالدو که بهترینهای جهان هستن.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    messi capità del Barça

9. 3 کاربر از پست مفید footballking12 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi hernandez
    Barcelona
    تشکر ها
    637
    تشکر شده 1,079 در 311 پست

تبریک بچه ها از مادریدی ها بازی رو بردیم

11. 4 کاربر از پست مفید alielguaje تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط footballking12 نمایش پست ها
    انصافا دیشب رونالدو و کاکا اصلا تمارض نکردن و واقعا هر دو پنالتی رئال صحیح بود.و دوستمو سعید7 هم کاملا درست میگه چون رونالدو پنالتی زنه رئال هست و باید پنالتی ها رو تبدیل به گل کنه.
    بچه ها لطفا دوستانه کری خونی کنین و مستقیما به بازیکنی توهین نکنید.مخصوصا به مسی و رونالدو که بهترینهای جهان هستن.
    من هم موافقم.درست نیست راجب این دو ستاره بد بگیم.

HALA MADRID

13. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

Bia Inja

دوستمون درست میگه کلا مقایسه اینکه کی بهتره کار اشتباهی هست.مسی از همه خصوصیات مقدار متوسط رو داره و در بعضی خصوصیات عالی هست.ولی کریس فقط توی بعضی از خصوصیات فوق العاده هست ولی بقیه ضعیف.مثلا کریس سرعتش بیشتر از مسی هست.قدرتش همینطور ولی هوش و دقت و تمرکز مسی رو نداره.هردو بازیکن بزرگی هستن و با بازی کاملا متفاوت . مثلا کریس بیشتر شوت از جناحین میزنه.دریپل های سرعتی انجام میده و گیج کننده که گاهی حتی یک نفر رو از پیش رو برنمیداره ولی میتونه دفاع رو با پا عوض کردن به هم بریزه.همینطور مسی بیشتر نفوذ میکنه و تک به تک میسازه.دریپل های درگیری انجام میده(یعنی بیشتر روی سرعت تغیر جهت و رد کردن کامل بازیکن رو تمرکز داره مثلا دریپل کشویی انجام میده ولی کریس مثلا توی یک حرکت به سرعت توپ رو تو پاش میچرخونه و استارت میزنه که باعث ردکردن بازیکن میشه ولی نه کامل) و مسی از بازیسازی که میکنه به تیم نفع میرسونه.کلا سبک بازیشون فرق داره ولی من مسی رو بیشتر قبول دارم
    داداش حالا خوب شد.اين معلومه كه هر كسي به يه بازيكون علاقه داره و بازيشو قبول داره.مثلا شوما ميگي من بازي مسيو بيشتر قبول دارم و منم ميگم بازي كريسو بيشتر قبول دارم.اين مشكلي نداره! اما اين كه همين جور بي منطق مقايسه كنيم نميشه!داداش شوما يه سري خصوصيات از هر دوبازيكونو گفتي ولي كامل نگفتي اتفاقا منم يه نظر سنجي واسه همين خصوصيات مسي و كريس گزاشته بودم كه مديران حزفش كردن! حالا من خصوصياتو مقايسه ميكنم داداش:
    قبل از مقايسه يه نكته اشاره كنم:شوما گفتي كريس هوش و دقت و تمركز مسيو نداره كه به نظر من همشو راست گفتي به جز هوش!كريس خيلي باهوشه و اصلا نميشه بگي مسي باهوش تره ولي تمركز و رو قبول دارم مسي بيشتر داره و دقت رو هم يه خورده!
    حالا مقايسه از همه خصوصياتي كه يك بازيكون ميتونه داشته باشه:1_پاس/2_شوت/3_سرعت/4_استارت سريع/5_قدرت بدني/6_سرزني/7_پرش/8_حركات فانتزي و نمايشي/9_گلزني/10_كار تيمي/11_زربه ايستگاهي/12_دريبل/13_قدرت استفاده از پاي مخالف/حالا جلو شوماره هر خصوصيت هر بازيكون بهتر بود مثبت ميزارم و هركدوم بدتر بود منفي

مسي:1_مثبت2_منفي3_منفي4_مثبت5_ نفي6_منفي7_منفي8_منفي9_منفي
    10_مثبت11_منفي12_مثبت13_منفي

رونالدو:1_منفي2_مثبت3_مثبت4_م في5_مثبت6_مثبت7_مثبت8_مثبت9_م بت
    10_منفي11_مثبت12_منفي13_مثبت
    به خدا من بي طرف اينارو راي دادم و بايد بگم هميشه يه بازيكون نميتونه از خصوصياتش به نحو احسن استفاده كنه و برعكس يه بازيكون خيلي عالي استفاده ميكنه مثلا مسي با اعتماد به نفس و خصوصيات بي نظيري كه داره دوسال پياپي بهترين بازيكون جهان شد ولي رونالدو بعد از سال 2008 هنوز نتونسته از خصوصياتش به نحو احسن استفاده كنه وبه همين خاطر بهترين نشده و بايد ديد امسال چه اتفاقي ميفته
    دوستان رئالي و بارسايي بيياين و نظرتونو بدين ولي با انصاف نظر بدين.ممنون

15. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

داداش من از نظر ضربه ایستگاهی مسی و استارت رونالدو کاملا باهات مخالفم.مسی فوق العاده ایستگاهی میزنه فقط بیشتر وقتا بدشانسی میاره که توپ به زیر تیرک میخوره و دوباره برمیگرده به زمین و تازه من از مسی گل ایستگاهی زیاد دیدم اما راستش رو بخوایی ندیدم رونالدو گل ایستگاهی درستی بزنه.پارسال دوبار دیدم یکی جلوی میلان و یکی هم که په په خورد بهش.یعنی اگه اون مثبت هست باید مسی هم مثبت باشه.استارت سریع هم انصافا کسی سرعت استارت رونالدو رو نداره.درسته بعد کم میاره ولی استارتاش خیلی سریع هست.از لحاظ شوت مسی هم باهات مخالفم چون مسی به جای قدرت بیشتر شوتا رو فنی و حسابشده با یک قدرت منطقی میزنه اما کریس فقط قوی میزنه.اگه نصف قدرت شوتش رو کم کنه و به دقتش اضافه کنه راحت از خارج محوطه گل میزنه اما الان کم میبینیم از خارج محوطه بزنه.بعد مهم ترین مهمترین فاکتوری که باید یک ورزشکار داشته باشه رو شما بهش اشاره نکردی.اخلاق ورزشی.که مسی انصافا خیلی اخلاقش بهتر از رونالدو هست.البته اینا نظر شخصی منه.هرکسی نظر خودش رو داره

17. 5 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

IranBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    884
    تشکر شده 439 در 118 پست

بارسلونا آمار فوق العاده بارسا در نیوکمپ

رکوردی دیگر برای یاران گواردیولا.
    در 6 هفته ای که از لالیگا میگذره به غیر از هفته اول که لغو شد بارسا 3 بازی در داخل خانه و 2 بازی در خارج خانه انجام داده که این نتایج بدست آمد.
    هفته اول: مالاگا - بارسلونا لغو شد
    هفته دوم: بارسلونا 5 - 0 ویارئال
    هفته سوم: رئال سوسيداد 2 - 2 بارسلونا
    هفته چهارم: بارسلونا 8 - 0 اوساسونا
    هفته پنجم: والنسیا 2 - 2 بارسلونا
    هفته ششم: بارسلونا 5 - 0 اتلتیکو مادرید
    بارسلونا در 3 دیداری که در نیوکمپ مقابل ویارئال، اوساسونا و اتلتیکو مادرید انجام داد 18 گل زد و هیچ گلی دریافت نکرد. به عبارت دیگر میانگین فوق العاده 6 گل در هر بازی را بدست آورد!!!
    این جاست که تیم های دیگر اروپا معنای جهنم نیوکمپ را می فهمند.
    آیا تیم های دیگر در نیوکمپ جان سالم بدر خواهند برد؟؟؟؟؟؟

بارسلونا در حال حاضر با 11 امتیاز در رده دوم جدول می باشد.

19. 6 کاربر از پست مفید mamaliss تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

Bia Inja

داداش من از نظر ضربه ایستگاهی مسی و استارت رونالدو کاملا باهات مخالفم.مسی فوق العاده ایستگاهی میزنه فقط بیشتر وقتا بدشانسی میاره که توپ به زیر تیرک میخوره و دوباره برمیگرده به زمین و تازه من از مسی گل ایستگاهی زیاد دیدم اما راستش رو بخوایی ندیدم رونالدو گل ایستگاهی درستی بزنه.پارسال دوبار دیدم یکی جلوی میلان و یکی هم که په په خورد بهش.یعنی اگه اون مثبت هست باید مسی هم مثبت باشه.استارت سریع هم انصافا کسی سرعت استارت رونالدو رو نداره.درسته بعد کم میاره ولی استارتاش خیلی سریع هست.از لحاظ شوت مسی هم باهات مخالفم چون مسی به جای قدرت بیشتر شوتا رو فنی و حسابشده با یک قدرت منطقی میزنه اما کریس فقط قوی میزنه.اگه نصف قدرت شوتش رو کم کنه و به دقتش اضافه کنه راحت از خارج محوطه گل میزنه اما الان کم میبینیم از خارج محوطه بزنه.بعد مهم ترین مهمترین فاکتوری که باید یک ورزشکار داشته باشه رو شما بهش اشاره نکردی.اخلاق ورزشی.که مسی انصافا خیلی اخلاقش بهتر از رونالدو هست.البته اینا نظر شخصی منه.هرکسی نظر خودش رو داره
    داداش به خدا من خيلي ناراحت ميشم چون ميبينم بدون آگاهي داري صحبت ميكني!
    داداش مسي از 5 ساله پيش چندتا ضربه ايستگاهي گل كرده؟كريس چي؟كريس واقعا از لحاظ ضربه ايستگاهي يكي از بهترين ها تو جهانه و يه سبك جديد واسه زدن ضربه استگاهي ابداع كرده نميشه از اين نظر با مسي كه خيلي كم ضربه ايستگاهي گل ميزنه مقايسه بشه!كريس از وقتي اومده رئال يعني سال 2010 12 تا ضربه ايستگاهي گل زده ولي مسي نصفشو هم نزده!در مورد شوت بايد بگم مسي دقت شوتش از كريس بالا تر نيست ولي شوت خودش بيشتر دقت داره تا قدرت! اصلا كريس خيلي بهتر شوت ميكنه و گل هاي زيادي با شوت زده كه ديگه حوصلم نگرفت مثل ضربه ايستگاهي برم كليضهارو چك كنم و بهت دقيقا بگم چندتا گل از شوت راه دور زده اونم تو همين رئال!
    كريس شوت هاش هم قدرت داره و هم دقت و با پاي چپ هم ميتونه شوت هاي خوبي بزنه كه بهترين شوتي كه تا بحال كريس زده گلي كه سال 2009 به پورتو زد بود كه اصلا تو هر 10 سال اونجور گليو هيچ بازيكوني نميزنه!در ضمن كريس تو منچستر و تيم ملي هم يه علمه ضربه ايستگاهي گل كرده! اما در مورد استارت سريع مسي بهتره و وقتي هم كه ميبيني چندتا بازيكونو دريبل ميزنه به خاطر همينه1مسي وقتي ميخواد دريبل كنه جهت حركتش رو ناگهاني عوض ميكنه و يه استارت سريع ميزنه و بازيكونا جا ميمونن مثلا گلي كه به رئال زد كه چند بازيكونو پشت سر گزاست(ديدار رفت جام قهرمانان پارسال)اما كريس استارت هاش بلنده و تو كورس ها بهتر عمل ميكنه.اميدوارم برداشت بدي از حرفهاي من نداشته باشي داداش چون من كاملا دوستانه و بي طرف دارم صحبت ميكنم.دمت گرم

21. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 44 از 515 نخستنخست ... 3442434445465494144 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع