به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
چشم انتظار افتخارآفريني دوباره کريمي هستيم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: چشم انتظار افتخار آفريني دوباره کريمي هستيم.
مهدي مهدويکيا در مورد ديدار پرسپوليس برابر ملوان گفت: شرايط تيم ما خيلي خوب است. در چند وقت اخير توانستيم با کسب نتايج خوب فاصله خود را با صدر جدول کمتر کنيم از اين رو بايد در ديدار حساس برابر ملوان نتيجه لازم را به دست بياوريم.
وي افزود: بازي بسيار سختي با ملوان در پيش داريم. ملوان در زمين خودش همواره عملکردي قوي داشته اما اميدوارم بتوانيم از انزلي دست پر به تهران باز گرديم.
وي در مورد کانديدا شدن علي کريمي براي مرد سال آسيا اظهار داشت: اميد زيادي دارم تا کريمي بار ديگر بتواند براي پرسپوليس و فوتبال ايران افتخار آفريني کند همه چشم انتظار کوالالامپور هستيم تا علي براي بار دوم مرد سال آسيا شود کسب کند.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اينکه آيا موافق برگزاري جام حذفي بدون حضور ملي پوشان است تصريح کرد: تيم ما 5 بازيکن ملي پوش دارد و بدون حضور ملي پوشان کارمان بسيار سخت است. اميدوارم حرکتي انجام شود و اين بازيها عقب بيفتد. دوست نداريم با تيمي ناقص به ميدان برويم بايد تصميم صحيحي گرفته شود و حتما بازي ما را عقب بيندازد. اين خواسته همه ما است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
علیرضا محمد مدافع فصل گذشته پرسپولیس امروز درمحل تمرین این تیم حاضرشد تا در خصوص مطالباتش با سرپرست پرسپولیس مذاکره کند.
مهرزاد معدنچی و نیلسون بازیکنان مصدوم پرسپولیس امروز در تمرینات گروهی این تیم شرکت کردند.
قراراست پرسپولیسی هافردا شب با هواپیما راهی رشت شوند و از آنجا با اتوبوس به انزلی بروند.
در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس اعلام شد که قرار است پاسخ درخواست این باشگاه از مسئولان سازمان لیگ برای جابجایی تاریخ مسابقه با ملوان بندرانزلی درجام حذفی تاپایان هفته مشخص شود.
مسئولان باشگاه پرسپولیس 30 آذر و اول دی ماه را پیشنهاد داده اند.
Just Real Madrid & Man Utdl
مشاور عالی ورزشی مدیرعامل بهزیستی کل کشور گفت: علی کریمی از سوی مدیرعامل بهزیستی به عنوان سفیر کودکان بیسرپرست سازمان بهزیستی معرفی شد.
علی کریمی کاپیتان دوم پرسپولیس پس از حضور در جمع 3 نامزد دریافت بهترین بازیکن سال آسیا عنوان کرد که قصد دارد پس از دوران ورزشی خود در زمینه اجتماعی مثل حقوق اساسی کودکان و فعالیت در زمینه ورزش پاک فعالیت کند.
حسین شمس، مشاور عالی ورزشی مدیرعامل بهزیستی کل کشور در این باره گفت: همایون هاشمی، مدیرعامل سازمان بهزیستی کل کشور پس از اینکه علی کریمی اعلام کرد که قصد دارد پس از دوران ورزشی خود در حمایت از کودکان فعالیت کند، تصمیم گرفت تا او را به عنوان سفیر کودکان بیسرپرست سازمان بهزیستی معرفی کند. این عنوان در مراسمی ویژه به علی کریمی تعلق خواهد گرفت.
خبرگزاری پرسپولیس : کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: چشم انتظار افتخار آفرینی دوباره کریمی هستیم.
مهدی مهدوی کیا در مورد دیدار پرسپولیس برابر ملوان گفت: شرایط تیم ما خیلی خوب است. در چند وقت اخیر توانستیم با کسب نتایج خوب فاصله خود را با صدر جدول کمتر کنیم از این رو باید در دیدار حساس برابر ملوان نتیجه لازم را به دست بیاوریم.
وی افزود: بازی بسیار سختی با ملوان در پیش داریم. ملوان در زمین خودش همواره عملکردی قوی داشته اما امیدوارم بتوانیم از انزلی دست پر به تهران باز گردیم.
وی در مورد کاندیدا شدن علی کریمی برای مرد سال آسیا اظهار داشت: امید زیادی دارم تا کریمی بار دیگر بتواند برای پرسپولیس و فوتبال ایران افتخار آفرینی کند همه چشم انتظار کوالالامپور هستیم تا علی برای بار دوم مرد سال آسیا شود کسب کند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه آیا موافق برگزاری جام حذفی بدون حضور ملی پوشان است تصریح کرد: تیم ما 5 بازیکن ملی پوش دارد و بدون حضور ملی پوشان کارمان بسیار سخت است. امیدوارم حرکتی انجام شود و این بازیها عقب بیفتد. دوست نداریم با تیمی ناقص به میدان برویم باید تصمیم صحیحی گرفته شود و حتما بازی ما را عقب بیندازد. این خواسته همه ما است.
من باورم نمیشد که فجر من را از دست بدهد و اصلا نمیشد در مورد جدایی با سردار جعفری صحبت کنم. این کار را فقط آقای رویانیان در فوتبال ایران میتوانست انجام دهد.
رضا حقیقی یکی از خبرسازترین انتقالات این فصل فوتبال ایران بوده است که در نهایت رویانیان توانست او را به پرسپولیس بیاورد. انتقالی که میتواند وضعيت قرمزها را در نیمفصل دوم تغییر دهد و مشکل آنها را در پست هافبک دفاعی حل کند. حقیقی در مصاحبه با سایت گل از زاویه دیگري به این انتقال ميپردازد.
این روزها خیلی مصاحبه کردی!
نخواستم به خبرنگاری بیاحترامی کنم و بگویند حالا که به پرسپولیس آمده است تلفن جواب نمیدهد. میخواستم به خبرنگاران احترام بگذارم. اگر ناراحتید دیگر مصاحبه نمیکنم.
وقتی بحث رفتنت به پرسپولیس بود هر روز به کلینیک استقلال میرفتی. آنجا حرفی نشد که نرو؟
نه، هیچ کس حرفی نزد. در آنجا حنیف و جانواریو و کیانوش را دیدم اما نگفتند نرو. فقط حنیف به شوخی به دکتر نوروزی گفت دکتر این رو خوب نکن دشمنه!
مذاکرات با پرسپوليس چطور بود؟
سختی مذاکرات برای سردار رویانیان بود. سردار برای این انتقال سنگ تمام گذاشت. ايشان یک مدیر تمام و کمال هستند. من همینجا بگویم که رویانیان از پرسپولیس برود من هم میروم مگر اینکه سردار بخواهد بمانم. فکر میکنم بیشتر بازیکنان همین حرف را میزنند.
دلیلش چیست؟
کارهایی که سردار برای پرسپولیس کرده این باشگاه را از باشگاههای ایرانی کاملا جدا کرده است. هیچ باشگاهی به حرفهايگری پرسپولیس نیست و این به لطف رویانیان است. من باورم نمیشد که فجر من را از دست بدهد و اصلا نمیشد در مورد جدایی با سردار جعفری صحبت کنم. اما این کار را فقط آقای رویانیان در فوتبال ایران میتوانست انجام دهد. همه بحث پولی ماجرا را میبینند اما بحث مالی سادهترین کار این انتقال بود.
خودت هم کمی دودل بودی؟
به هرحال باید کمی به من حق بدهید. وقتی با سردار صحبت میکردم به ایشان گفتم من آرزو داشتم شما را از نزدیک ببینم و من شرمنده ميشوم که شما دنبال کار من افتادهاید.
اگر رویانیان برود کجا میروی؟
من در ایران تا روزی که بتوانم در پرسپولیس بازی میکنم. اما اگر سردار برود میروم اروپا. ایشان خودشان هم میدانند که من از اروپا پیشنهاد داشتم و مذاکرات هم کاملا جدی بود. اما به خواسته و تلاش سردار این انتقال صورت نگرفت. البته دنبال رفتن به لیگ بهتري هستم که مدیر برنامههایم در حال مذاکره بود. یک پیشنهاد از لیگ دو آلمان آمد که پرسپولیس کار من را درست کرد.
آمدن در پرسپولیس در زندگیات چقدر اثر گذاشته است؟
لطف مردم بیشتر شده و کار من براي اين که جواب لطف مردم و کارهای سردار رویانیان را بدهم، سختتر شده است.
فکر میکنی با آمدن تو پرسپولیس شرایط بهتري پیدا میکند؟
شرایط پرسپولیس خوب است. چه من باشم و چه نباشم. ابتداي فصل کمی بدشانسی داشتند که تمام شد.
برخوردت با مانوئل چطور بود؟
ابتدا باید از آقایحیی تشکر کنم که ایشان قبل آمدن خیلی با من صحبت کردند و اطمینان دادند. برخورد مانوئل هم خیلی خوب بود. اولین جملهاش این بود که از آن چیزی که فکر میکردم بزرگتری. وقتی هم سنم را پرسید گفت زود بزرگ شدی.
بعد از تو محمدرضایی هم از فجر بیرون آمد و گويا در حال رفتن به استقلال است؟
هنوز معلوم نیست. به من گفت پرسپولیس هم او را میخواهد و پیشنهاد کردم به پرسپولیس بیايد. اما نمیدانم چه تصمیمی میگیرد.
مخالفت پرسپوليس با جدايي گردان
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما شهاب گردان را راحت به دست نياوردهايم که او را راحت از دست بدهيم.
به گزارش ايسنا، سعيد شيريني با رد شايعه جدايي گردان افزود: ما شهاب را راحت به دست نياوردهايم که او را راحت از دست بدهيم. او يکي از بهترين دروازهبانهاي ايران است که جداي از تواناييهاي فني، از لحاظ اخلاقي هم زبانزد و مثالزدني است. او پرسپوليس را خانه خود ميداند و مجموعه پرسپوليس هم به شهاب دلبستگي دارد.
وي ادامه داد: در نيم فصل دوم در کورس رقابتهاي ليگ برتر هر تيمي که از يک دروازهبان خوب و آماده بهره ببرد، يک قدم از ساير تيمها جلوتر خواهد بود و خوشبختانه پرسپوليس از اين لحاظ دو گام از ساير تيمها جلوتر است چرا که ما دو دروازهبان آماده و قبراق در اختيار داريم که هر تيمي آرزوي داشتن آنها را دارد و به اين راحتي تيم را از اين نعمت محروم نميکنيم.
شيريني در پايان تصريح کرد: شهاب گردان به پرسپوليس آمد تا به پيراهن شماره يک تيم ملي برسد. هر زمان به اين هدف رسيد، آنگاه براي او تصميمگيري خواهيم کرد. شايد آن زمان او به جايي رسيده باشد که فوتبال خود را در اروپا ادامه دهد و در آن هنگام جلوي پيشرفت شهاب را نخواهيم گرفت.
In all circumstances
کريمي:ازديدن نامم درفهرست نهايي شوکه شدم
مرد سال فوتبال آسيا در سال 2004 حضورش در ميان 3 نامزد نهايي مرد سال آسيا 2012 را باورنکردني دانست.
به نقل از ايافسي، اسطوره فوتبال ايران، علي کريمي تأييد کرد که از نامزدياش براي کسب جايزه مرد سال فوتبال آسيا 2012 تعجب کرده است؛ اما در صورت پيروزي يا شکست در اين رقابت انگيزه او براي حضور در باشگاه و تيم ملي کشورش بيشتر شده است.
بازيکن سال فوتبال آسيا در سال 2004 در فهرست نامزدهاي مرد سال 2012 همراه با لي کيون هو ستاره اولسان هيونداي و ژنگ ژي هافبک دفاعي گوانگژو اورگراند قرار گرفت.
بازيکن 34 ساله تيم فوتبال پرسپوليس در کنفرانس مطبوعاتي يک روز پيش از مراسم انتخاب بهترينهاي سال آسيا که فردا در هتل ماندارين اورينتال کوالالامپور برگزار ميشود، اظهار داشت: شکست يا پيروزي در اين رقابت مهم نيست، اما اين رويداد قطعا انگيزه مرا براي تلاش بيشتر در تيم ملي و باشگاهم در آينده افزايش داده است.
بازيساز سابق بايرنمونيخ اضافه کرد: فقط کسب اين عنوان مهم نيست. حضور در اين مراسم و رقابت براي کسب جايزه نيز افتخاري براي من محسوب ميشود.
وي خاطرنشان کرد: از اينکه نامم را در فهرست 5 نامزد نهايي برترينهاي سال فوتبال آسيا ديدم، تعجب کردم و وقتي که فهرست اي اف سي به 3 بازيکن کاهش يافت و باز هم نام من در آن ميان وجود داشت، نميتوانستم باور کنم.
کريمي افزود: با توجه به نتايجي که با تيم باشگاهيام داشتم، سال خوبي را پشت سر نگذاشتم؛ اما هنوز باور دارم که چيز خاصي دربازي من وجود داشته که هيئت انتخاب کنندگان را راضي کرده نام مرا در ميان 3 نامزد نهايي قرار دهد.
In all circumstances
تساوي پرگل ملوان و پرسپوليس درانزلي
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري ديدني برابر ملوان انزلي متوقف شد.
تيم پرسپوليس از ساعت 15:15 در ورزشگاه تختي انزلي به مصاف ملوان رفت که بازي با نتيجه تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.
به گزارش فارس،مازيار زارع در دقيقه 5 و احمد آهي در دقيقه 62 براي ملوان گلزني کردند.
هادي نوروزي در دقيقه 50 و امير حسين فشنگچي در دقيقه 54 گلهاي پرسپوليس را زدند.
بازي دو تيم به ويژه در نيمه دوم ديدني و جذاب بود. سرخپوشان تهراني که پيش از اين بازي دو برد متوالي به دست آورده بودند نتوانستند سومين پيروزي پياپي را به دست بياورند.
نوار بردهاي قرمزپوشان در انزلي پاره شد. ملوان نيز با اين تساوي 26 امتيازي شد و رده سوم باقي ماند و پرسپوليس هم با 21 امتياز دهم است.
احمد صالحي داور مسابقه به محسن بنگر، کريم انصاري فرد، هادي نوروزي، غلامرضا رضايي و حسين ماهيني از پرسپوليس و حسين بادامکي، مازيار زارع و سعيد سالارزاده از ملوان کارت زرد نشان داد.
ترکيب پرسپوليس:
شهاب گردان، محسن بنگر، عليرضا نورمحمدي، محمدرضا خانزاده( از دقيقه 66 جواد کاظميان)، حسين ماهيني، اميرحسين فشنگچي، ميثم نقيزاده، محمد نوري( از دقيقه 74 حميد علي عسگر)، مهدي مهدويکيا( از دقيقه 66 غلامرضا رضايي)، کريم انصاري فرد و هادي نوروزي
سرمربي: مانوئل ژوزه
ترکيب ملوان:
علي حسني صفت، علي رمضاني( از دقيقه 64 جواد شيرزاد)، احمد آهي، سعيد سالارزاده، بابک پورغلامي( از دقيقه 87 عزيز معبودي)، سعيد يوسفزاده، مازيار زارع، پژمان نوري، حسين بادامکي، جلال رافخايي و مهرداد اولادي
سرمربي: محمد احمدزاده
In all circumstances
انصاريفرد بازي با تراکتور را از دست داد
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس ديدار با تراکتورسازي را از دست داد.
کريم انصاري فرد در ديدار امروز برابر ملوان کارت زرد گرفت، به اين ترتيب به دليل سه اخطاره شدن نميتواند در آخرين بازي اين تيم مقابل تراکتورسازي به ميدان برود. پرسپوليس در هفته هفدهم برابر تراکتورسازي در ورزشگاه آزادي به ميدان ميرود.
In all circumstances
درگيري ژوزه با يک خبرنگار در انزلي
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در ابتداي نشست خبري با خبرنگاري درگير شد و نشست خبري را ترک کرد.
به گزارش فارس، مانوئل ژوزه پس از تساوي دو بر دو برابر ملوان در نشست خبري حاضر شد و در ابتداي نشست خبرنگاري به او گفت خسته نباشيد که ژوزه در واکنش به اين جمله ابتدا دماغ خود را گرفت و خطاب به آن خبرنگار گفت خسته نيستم و سپس با حالتي بسيار عصباني به او گفت چرا ميخندي و با ناراحتي و بدون آنکه در مورد بازي صحبتي کند نشست خبري را ترک کرد.
In all circumstances
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)