سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
یوهوووووووووووووو!!!!!!!!
مسی 4 تا گل...شماره ی پیراهن پپ!!! نتیجه از این بهتر میشد؟؟؟
عااااااااااااااالی بود!!! سر صحنه ای که مسی و بقیه سر گل چهارم رفتن پپو بغل کردن گریم گرفت!!!
خیلی صحنه ی دوست داشتنی و در عین حال غم انگیزی بود...![]()
پدر بزرگ گرد مولر باید بیاد اب بریزه دست مسییه فصل 50 گل
یه بازیم مونده هیچی نگم بهتره استارت گل سومش وحشتناک بود دیدین چیکار کرد
![]()
Argentina te quiero para siempre
تبریک میگم وداع با شکوهی بود.
messi
50
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
بازی کسل کننده ای بود , فقط خوبیش 4 تا گل لئو بود . ماسکرانو نشون داد چه بازیکن فوق العاده ایه . کلا امشب شبه آرژانتـــــــینیا بود
بعد گل چهارم که همشون دوره پپ جمع شدن بغضم گرفته بود ولی بابامم نشسته بود داشت باهام بازی رو میدید روم نشد گریه کنم
آخه این چه کاری بود کردن![]()
اره خیلی بامزه گفتیش...
تصویر این پدر پسرا اومد تو ذهنم که پسره گریه میکنه باباهه محکم میزنه پس کلش میگه:خجالت بکش دخترا گریه میکنن...![]()
وُلا !! روم نشد گریه کنم دیگه !!![]()
عجب بازى بود, بنر اول بازى, واقعا نشون داد که پپ يدونست و بس.
چقدر اين تيم کثيفه, يه ذره هم انسانيت ندارن.
مسى هم که پوکر کرد و خدايى خودش رو به رخ پنالسايد کشيد.
ماسکى و کاپيتان هم که قفل کرده بودن مهاجماى اسپادريدو.
فقط اون صحنه ى گل چهارم مسى جيگر منو سوزوند, يه غمى تو چهرش بود.
گزارشگرم که فکر کنم احمدى بود, هر کى بود, خيلى دوست داشتم از نزديک ميديدمش, و يک سيلى محکم به دهان ياوه گويش ميزدم.
عجب هديه اى داد مسى به پپ! چهار گل به پاس چهار سال افتخار آفرينى!
بدرود.
چرا برای بارسلونا و هوادارانش همه چیز جام نیست!؟
یکی رو خودش لقب خاص میزاره ، بارسا هم شب خاص رقم میزنه!
یکی دونبال رکورد زدنه ، یکی میخواد الگو باشه!
اونور تونل میزنند ، اینور هم تونل میزنند!
آن کجا و این کجا...
پ.ن 1 : دیدن 4 گل مسی و صحنه های زیبای امشب برای کسانی که حسود هستند توصیه نمیشه
پ.ن 2 : این مرد چاقه ریش سفیده همیشه تو همه عکسها و فیلمها هستهمیشه هم این لباس صورتی رو میپوشه
امشب بارسا حسرت خيلي چيزيا رو بر دل طرفداران بقيه تيمها بخصوص رئال گذاشت
امشب بارسا سراسر خاطره و آموزش ارزشهايي بود كه خيلي وقته به فراموشي سپرده شده
امشب بارسا به رقيب كم ظرفيت خودش درست جشن گرفتن آموخت وقتي صحنه هاي پرتاب موري توسط رئالي ها را ديدم كه طرفو چپه !!!!كردن كه از بس براشون تازگي داره و يه حالت مصنوعي بخودش گرفته بود با اين مراسم مقايسه ميكنم ياد كسايي ميفتم كه سرمايه دارند ولي هيچ ذوق و سليقه اي ندارند
امشب به بارسايي بودن بيشتر از هر چيزي ديگه افتخار ميكنم و خوشحالم طرفدار دو آتيشه بازيكني هستم كه قدردان زحمت مربي خودشه و دلش براي هيچ تيمي جز بارسا تنگ نميشه
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
ویرایش توسط David7 : 05-06-2012 در ساعت 04:24
خب منم با تاخیری چند ساعته برد 4 گله ی بارسا رو تبریک میگم.
من همونطور که گفتم امیدوارم تا آخر فصل مسی 50 گل بزنه لئو دلش نذاشت به آخر فصل بکشه همین بازی تمومش کرد.
بچه ها یادتونه پارسال در حالی که بارسا قهرمان لالیگا بود و مسی صدر جدول گلزنان بود تا اینکه دو یا سه هفته ی پایانی رونالدو با گلزنی هاش آقای گل شد دقیقا مثل امسال برعکس و در رابطه با جام حذفی هم اونا جام رو گرفتن و حالا به احتمال زیاد ما تو این جام قهرمان بشیم دیگه تنها شباهتی که نداره اینه که اگه ما انشاالله جام رو گرفتیم زیر اتوبوس نمیره![]()
ویرایش توسط spbarcelona : 05-06-2012 در ساعت 18:23
تبریک....
-عجب بازی بود.....پپ رو بغض گرفته بود ولی بازم سعی میکرد،گریه نکنه...
اون صحنه که لئو بد از گل چهارمش رفت تا باهاش دست بده،و یه جورایی ازش خداحافظی کنه خیلی زیبا و حماسی بود.....صحنه ای که دو فاکتور مهم موفقیت تیم،با هم دست میدن اونم با لبخندی معنی دار از هر دو طرف و همدیگرو در آغوش میکشن....داشتم پشت تلوزیون غش میکردم!!!
.
-فکر کنم مسی یه ربات فوق پیشرفتس که از آینده فرستادنش به گذشته جهت یه سری تحقیقات!!!!!!!!!!!!مگه میشه یه آدم یه فصل رو در این سطح بازیکنه، ودر اوج خستگی،چنین استارتایی بزنه؟!!!(گل سومش)
البته به نظرم پنالتیه آخر درست نبود!!!!یعنی بیشتر بیه این بود که پایه بوسکتس به پایه بازیکنه،اسپانیول گیر کرده،تا اینکه اونو زده باشه......
به هر حال حتی اگه اون پنالتی رو هم حذف کنیم،مسی یک ابر آمار خیره کننده رو تو این فصل به جا گذاشت...که البته هنوزم 2 بازی مونده و.....![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)