Design & Developed BY Patira

صفحه 43 از 99 نخستنخست ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein ht نمایش پست ها
    خیلی ممنون اون موضوع بلیطا هم حل شد فقط بگید قیمت بلیط رو چقدر بزارم؟؟؟ این اسپانسرا قضیشون چیه اگه میشه بگین؟؟؟و من الان نیاز به خرید بازیکن دارم چی کار کنم یکی راهنماییم کنه چهار تا از بازیکنام بازنشسته شدن و من جایگزینی براشون ندارم البته دو تاشون تعویضن و فقط دو تا شون داخلن یکیشوه مهاجمه که هیچ جایگزینی براش ندارم یکی دیگه هافبک که جایگزین دارم اگه بگین چطور بخرم بازیکن ممنون میشم بلدم بخرم ولی نمیدونم چی کار کنم که توکنام حروم نشن اگه نتونم بخرم باید با یه مهاجم بازی کنم
    یه سری ترفنداهست واسه خرید بازیکن که توکنات زیاد حروم نشن
    1زمان خلوت بودن سرور خودتو بدونی که با چندبارتست مشخص میشه
    2سه چهارروز اول فصل رو تقریبا بیخیال شو
    3سعی کن طرفتو گول بزنی مثلا وقتی اخرین پیشنهاد واسه اونه وزمان تقریبا زیادی از پیشنهادتو میگذره،تو اولین ناک اوت راند ثانیه های اخر پیشنهاد بده!بعد دوسه تا اول وقت پیشنهاد بده بعد دوباره بذار لحظه اخر!که الکی مثلا توکنات تموم شده!

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

خیلی ممنون اون موضوع بلیطا هم حل شد فقط بگید قیمت بلیط رو چقدر بزارم؟؟؟ این اسپانسرا قضیشون چیه اگه میشه بگین؟؟؟و من الان نیاز به خرید بازیکن دارم چی کار کنم یکی راهنماییم کنه چهار تا از بازیکنام بازنشسته شدن و من جایگزینی براشون ندارم البته دو تاشون تعویضن و فقط دو تا شون داخلن یکیشوه مهاجمه که هیچ جایگزینی براش ندارم یکی دیگه هافبک که جایگزین دارم اگه بگین چطور بخرم بازیکن ممنون میشم بلدم بخرم ولی نمیدونم چی کار کنم که توکنام حروم نشن اگه نتونم بخرم باید با یه مهاجم بازی کنم
    بلیط رو یه مقداری بذار ببین پرمیشه ورزشگات بعد اگه پرشد دوباره افزایش بده ببین تاکجا جا داره
    اون اسپانسرام که پول میدن فصل و دوهفته ای هفته ای و روزانه
    اون اسپانسر تلویزیون هم بهت توکن میده که واسه من اکثرا دومیه دوسه فصلم گذاشتم رو سومی بدک نبود

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 2 پست

خیلی ممنون نکات خوبی بود کلا واسه خرید یه بازیکن چقدر توکن بره خوبه؟؟؟از کجا بفهمم که ورزشگاه پر میشه یا نه؟؟؟:

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

خیلی ممنون نکات خوبی بود کلا واسه خرید یه بازیکن چقدر توکن بره خوبه؟؟؟از کجا بفهمم که ورزشگاه پر میشه یا نه؟؟؟:
    بستگی داره!اگه واقعا احتیاجش داشته باشی بیشتر!
    از قسمت اطلاعات بازی یه جا هست spectators اونجا تعداد تماشاچی رو نوشته،و همچنین کسایی که حضور دارن و بازی رو میبینن

5. کاربر روبرو از پست مفید mostafa1323 تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 2 پست

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 2 پست

از مجا بفهمم ورزشگاه چقدر پر میشه هرچی میگردم نیست؟؟؟من با یه تیم قوی تر از خودم بازی دارم و نمیخوام ببازم وضعیتمم تو جدول خوب نیست واسه دفاع اتوبوس بچینم؟؟؟ اگه نه پس با چه ترکیبی بازی کنم ترکیب اون هم 2_1_2_1_4است اگه بگین چی کار کنم ممنون میشم و یه مسئله دیگه چرا بعضی وقتی ها نمیتونم پیام ارسال کنم؟؟؟

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

از مجا بفهمم ورزشگاه چقدر پر میشه هرچی میگردم نیست؟؟؟من با یه تیم قوی تر از خودم بازی دارم و نمیخوام ببازم وضعیتمم تو جدول خوب نیست واسه دفاع اتوبوس بچینم؟؟؟ اگه نه پس با چه ترکیبی بازی کنم ترکیب اون هم 2_1_2_1_4است اگه بگین چی کار کنم ممنون میشم و یه مسئله دیگه چرا بعضی وقتی ها نمیتونم پیام ارسال کنم؟؟؟
    گفتم دیگه!
    تو fixtures رو اطلاعات بازیت کلیک کن بعد رو تب spectators کلیک کن بعد crowd رو ببین دیگه!

9. کاربر روبرو از پست مفید mostafa1323 تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

سلام
    یه سوال داشتم
    چجوری میشه بازیکن تیمتو بفروشی ؟

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 2 پست

mancity پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط Payam23 نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال داشتم
    چجوری میشه بازیکن تیمتو بفروشی ؟
    برو تو قسمتsquad بعد روی هر بازیکنی میخوای کلیک کن بعد اون پایینش نوشتهsellاونو بزن بعد قیمت مشخص کن فقط یه قیمت عادلانه بزار تا فروش بره

12. کاربر روبرو از پست مفید Hossein ht تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 2 پست

امروز یه یه خوش شانسی اوردم و یه بد شانسی خوش شانسی این که یه بازیکن تو راند اول خریدم که پنج ستارس و یه بد شانسی این که یکی از بازیکنای مفیدم زمان تمرین مصدوم شد حالا هم جلوی یکی از غولا افتادماگه میشه سوال منم جواب بدین اون بالا نوشتم خیلی ممنون میشم بعد یه سوال دیگه اینکه اگه به بازیکنام پاداش بردن بدم اونا روحیشون بیشتر میشه؟؟؟

صفحه 43 از 99 نخستنخست ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)