سلام دوستان بالاخره تونستم رتبه 4 لیگ2 رو بدست بیارم.البته من سومین لیگی هست که شرکت کردم.لیگ اولم رو دوم شدم.لیگ دوم رو گذاشتم کنار آخه من در تاجیکستان زندگی می کنم و هیچ $$$$$ینگی اینجا وجود نداره و توی لیگ دوم رفتم ایران و نتونستم دنبال کنم و نمی دونم چندم شدم که صعود نکردم.این لیگ هم از اولش نبودم و به زور تونستم 4ام بشم.یک تجربه:خوب شد بین دو لیگ تمرینات فشرده نذاشتم چون امروز اولین بازی جام حذفیم شروع میشه.
دوستان خوشحال شدم.موفق باشید
ویرایش توسط kubrick61 : 07-27-2014 در ساعت 16:27
20 تا توکنم رو دادم سره بازیکن خریدن اما 2 تا خوب خریدم و جالب تر از این اینه که از تیم هایی که خریدم 37 قدرتش بودو 9 سلاره یعنی باهاش مسابقه بدم 100 تا گل می خورم اما تیمم قدرتش 17 شده و خیلی راضی هستم
خــــوب
قهرمان لیگ شدم با اقتداربا 12 امتیاز اختلاف
و جام هم همین امروز بهمون دادن
هم به کاپ و هم به چمپیونز لیگ راه پیدا کردم
اینو هم بگم که من تنها ایرانی تو کاپ و چمپیونز لیگ هستم
امشب ساعت 9 تو کاپ با یه برزیلی بازی دارم که قدرتش کمتر از منه
من قدرتم 14.7 و اون 14.4 هست و هر دو لول یک هستیم ، اینطور که معلومه لیگ قبلی دوم شده ، میانگین سن تیمش از من بیشتره
کلا میخورمش
برام دعا کنین ببرم پرچممون بره بالا
ایران خاک دلیران * ایران غرش شیران
![]()
دوستان راهنمایــــــــی کنید
من الان 1.33 میلیون پول دارم که با قرارداد بستن با اسپانسر و قهرمانی بدست اوردم و فکر نکنم دیگه بتونم تو این فصل جدید اینقدر پول دربیارمفعلا بزگترین مشکلم دفاع راست و دروازه بان هستش که هم سنشون زیاده هم قدرتشون کمه
و تو لیست خرید و فروش بازیکنا یه دفاع راست خوب سن 20 و قیمت 804 و یه دروازه بان خوب سن 23 قیمت 892 هست و بدبختی با این پولی که دارم فقط یه دونشو میتونم بخرم
الان موندم کدوم یکی رو بخرم
![]()
اون دوتا بازیکنا رو ول کردم رفتم سر یه دفاع راست دیگه با قیمت 1.03 میلیون با قدرت عالیالبته ناگفته نماند با خرج 7 توکن
نیم ساعت دیگه مسابقه کاپ دارم برام دعا کنید![]()
سلام دوستان من لول 3 هستم.اسم تیمم Perspolis fc هستش یه 250 تا توکن داشتم که 3تا بازیکن اسکات و 4 تا بازیکن و پول خریدم الان شده توکنم 40 .لباس اول و دوم تیم ملی رو برای خودم انتخاب کردم و آرم تیم ملی(ای کاش پرسپولیس رو داشت)تیمم رو خوب بستم برای فصل آینده.2تا قهرمانی لیگ دارم و یه سومی تو کاپ و نیمه نهایی در چمپیونز لیگ.فقط امروز صبح نیمدوستم که بازیه هر چی ذخیره داشتم داخل بود بازی رفت کاپ رو باختم..یه سوال دارم چرا فصل عوض میشه این همه قدرت و ستاره های بازکنان من کم میشه؟هر کی خواست من رو ادد کنه من با فیسبوک میرم.mohammad ghorbanlo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)