در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
من خودم میرم سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اونجا واسه فیفا پچ زیاده.
بازم صفحه ی قبل رو نگاه کنی در مورد سایت بالا هم یه توضیحاتی دادم. نحوه ی نصبشون هم راحته. فایل فشرده رو باز میکنی و محتویاتش رو در پوشه ای که فیفا نصب شده copy و replace میکنی. بعدش هم یه فایل هستش به نام ModdingWayInstaller اونو باز میکنی و instal رو میزنی. خودش نصب میکنه و احتیاجی به نرم افزار اضافه دیگری نیست. موفق باشی
LEGENDARY
خیلی ممنون من تونستم از برنامه ی دیگه ی استفاده کنم ممنون
ببخشید فیس insigne رو دارید لطفا کمکم کنید فیسشو لازم دارم
دوستان چه طور گزارش عربی اضافه کنم به بازی ممنون
من پچ fifa13lmw167 رو دانلود کردم ولی هر کاری کردم نصب نشد!کسی میتونه اموزش کامل نصب رو بده؟
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
نصب که باید بشه.فایلارو بریز تو پوشه نصب فیفا بعدشم فایل moddinwayinstaller رو باز کن بعدشم روی install کلیک کن. ولی اگه منظورت تغییراتی هستن که با ریختن پچ اعمال میشن منم گیج شدم. فک کنم پچش خرابه صبر کن پچ بعدی بیاد.
تا حالا گزارشگر به بازی اضافه نکردم.منظورتم نفهمیدم که گزارشگر گرفتی یا میخوای بگیری . اگه گرفتی پسوند فایلشو بگو که ببینم کجای بازی میشه ریخت.
فکر نکنم همجین پچی وجود داشته باشه.چون فیفا خودش بایستی یک تیم رو بوجود بیاره و پچ رسمی بسازه و ایران رو هم که نمیسازن.
LEGENDARY
اگه بلدی فایالای پچ قدیمیش رو پاک کن و محض احتیاط دوباره fifa13lmw167 رو نصب کن. اگه هم بلد نیستی یه راست دوباره fifa13lmw167 رو نصب کن اگه دیدی هنوز رونالدو پا ندارهبازی رو unistall کن و دوباره نصب کن و این پچ fifa13lmw167 رو دوباره نصب کن. واسه ی من مشکلی پیش نیاورد فقط نقل و انتقالات رو نتونست انجام بده.
LEGENDARY
سلام این کفشو Nike CTR360 Maestri III - Black/Blue/Pink برای دان بزارید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)