Design & Developed BY Patira

صفحه 43 از 105 نخستنخست ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 1048
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال

آبی دلان

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان استقلال ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی استقلال =-

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 10-04-2011 در ساعت 19:51

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی
    اسم واقعی شما
    آرش

ItaliaSS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    13
    تشکر شده 9 در 4 پست

قیافه رو نگاه

اس اس سوبله چوبله

3. 2 کاربر از پست مفید arsal تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی
    اسم واقعی شما
    آرش

تشکر ها
    13
    تشکر شده 9 در 4 پست

اس اس سوبله چوبله

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی
    اسم واقعی شما
    آرش

تشکر ها
    13
    تشکر شده 9 در 4 پست

esteghlal

چه جادوگر ماهری

اس اس سوبله چوبله

6. کاربر روبرو از پست مفید arsal تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal جباري به حضور کرار در استقلال رضايت داد

جباري به حضور کرار در استقلال رضايت داد

مجتبي جباري که پس از درگيري لفظي‌اش با بازيکن عراقي اعلام کرده بود اگر جاسم کرار در استقلال باشد حتي يک لحظه ديگر هم براي اين تيم به ميدان نخواهد رفت، شامگاه ديروز در جلسه اي با مسئولان باشگاه به بازگشت اين بازيکن رضايت داد!

جلسه تصميم گيري در مورد جاسم کرار بازيکن عراقي تيم فوتبال استقلال شامگاه ديروز يکشنبه با حضور علي فتح الله زاده، منصور پورحيدري، پرويز مظلومي و مجتبي جباري برگزار شد و در پايان حاضرين به بازگشت کرار به تمرينات استقلال راي دادند. قرار است کرار از روز دوشنبه به تمرينات استقلال برگردد.
    اين بازيکن عراقي در دقايق پاياني ديدار استقلال برابر سايپا مهر کرج بر سر زدن ضربه ايستگاهي با مجتبي جباري درگيري لفظي پيدا کرد و اگر دخالت بازيکنان استقلال نبود کار به جاهاي باريک کشيده مي شد. پس از اين ديدار مجتبي جباري در مصاحبه اش اعلام کرد اگر کرار در استقلال باشد يک دقيقه هم در اين تيم نخواهد ماند.

با اين تهديد که در آستانه ديدار برابر پرسپوليس در رقابتهاي جام حذفي صورت گرفت مسئولان باشگاه استقلال جاسم کرار را از حضور در تمرينات محروم کردند اما جباري پس از عذرخواهي از مظلومي برگشت و در ديدار برابر پرسپوليس هم بازيکن برتر ميدان شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

8. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    هیدینک - آنجلوتی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    فابرگاس-لمپارد-هالک
    اسم واقعی شما
    محمد

GermanyChelseaJuventus

تشکر ها
    69
    تشکر شده 112 در 27 پست

esteghlal تركيب احتمالي استقلال مقابل سپاهان / شاید حیدری و میداودی هم به جمع غایبین استقلال اضافه شوند

خبرگزاری ایمنا: غيبت چند بازيكن استقلال باعت خواهد شد تا اين تيم نسبت به ديدارهاي قبلي تغييراتي را در تركيب خود به وجود بياورد.

به گزارش ایمنا تيم فوتبال استقلال در حالي به مصاف سپاهاني‌ها رفت كه آندارنيك تيموريان و كيانوش رحمتي را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار ندارد و خسرو حيدري و ميلاد ميداوودي هم هنوز شرايط بازي را پيدا نكرده‌اند. غيبت چند بازيكن استقلال باعت خواهد شد تا اين تيم نسبت به ديدارهاي قبلي تغييراتي را در تركيب خود به وجود بياورد. در بازي با سپاهان سيدمهدي رحمتي درون دروازه مي‌ايستد و حنيف عمران‌زاده، پژمان منتظري، علي حمودي و ميثم حسيني نفرات خط دفاعي خواهند بود. مثلث خط هافبك از فريدون زندي،‌ مجتبي جباري و محسن يوسفي شكل خواهد گرفت ولي يوسفي هافبك چپ پاي استقلال مصدوم است و اگر به اين مسابقه نرسد شايد الونگ به عنوان هافبك دفاعي بازي كند و زندي و جباري جلوتر از او بازي كنند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. کاربر روبرو از پست مفید m_Lampard تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal فراخوان باشگاه استقلال

فراخوان باشگاه استقلال

از سري مسابقات فوتبال ليگ برتر هفته هجدهم قرار است دو تيم استقلال تهران صدر نشين اين مسابقات با تعقيب كننده جدي خود يعني سپاهان اصفهان در روز جمعه 16 دي ماه جاري راس ساعت 16:15 دقيقه در ورزشگاه بزرگ آزادي مقابل هم صف آرايي كنند. در اين راستا باشگاه استقلال،مديريت،كادر فني و بازيكنان اين تيم از تمامي هواداران متعصب و دوستداران مكتب آبي دعوت به عمل آورده اند كه در روز و ساعت اعلام شده در ورزشگاه آزادي حضور يافته تا نسبت به تشويق بي امان پسران آبي اقدام نمايند.پس وعده مديران،مربيان و بازيكنان متعصب استقلال با شما خوبان استقلالي روز جمعه جاري راس ساعت 16:15 در ورزشگاه بزرگ آزادي،پسران آبي چشم به راه هواداران
    روابط عمومي باشگاه استقلال

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

esteghlal

دیروز واسه بازی رفته بودم ورزشگاه،هوا خبلی سرد بود و من و پسر دایی و پسر خالم مثل ... میلرزیدیم! ولی بازی به اونصورت چنگی به دل نزد.
    البته به نظر من اگه استقلال مصدوماش رو داشت نتیجه جور دیگه رقم میخورد.
    و در پایان: این عکس امروز کلی از دردای منو درمون کرد چون از قدیم گفتن خنده بر هر درد بی درمان دواست!!!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

16. 2 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal شرط استقلال درباره کرار باطل است

شرط استقلال درباره کرار باطل است

رئيس هيئت مؤسسين باشگاه شاهين بوشهر گفت: از نظر من شرط باشگاه استقلال براي بازي ندادن جاسم کرار در فينال جام حذفي باطل است.

احمد گزی رئیس هیئت مؤسسین باشگاه شاهین بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره باخت روز گذشته مقابل فولاد و شرط باشگاه استقلال برای دادن رضایتنامه جاسم کرار صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

* قضیه این شرط که باشگاه استقلال که جاسم کرار نباید در فینال جام حذفی مقابل استقلال بازی کند، چیست؟
    در جریان این شرط نبودم و نیستم و نمی‌دانم بر اساس چه مسئله‌ای این شرط گذاشته شده است اما به نظرم می‌آید اگر هم چنین شرطی باشد، شرط باطلی است و قابل بحث است. این زیبنده استقلال نیست که چنین شرطی بگذارد آن هم تیمی که 7-8 ملی‌پوش دارد و در فوتبال ایران می‌گویند کهکشانی هستند. آن وقت این تیم را با یک نفری که خودشان گفتند او را نمی‌خواهند یکی می‌کنند. برای من عجیب است که چه طور فتح‌الله که مدیر فهیمی است چنین شرطی گذاشته است. ما باید در جلسه هیئت مدیره این قضیه را بررسی کنیم و به طور حتم با فتح‌الله زاده در این رابطه صحبت می‌کنیم.

* اما گفته می‌شود افراشته رئیس هیئت مدیره شاهین برای تضمین اینکه از جاسم کرار در فینال استفاده نشود، چک 100 میلیون تومانی به استقلال داده است.
    نباید این مسئله را بزرگ و هر چه گفته می‌شود را باور کرد. آقای افراشته تا زمانی که تیم مدیرعامل ندارد، کارهای اجرایی را انجام می‌دهد و من بر این کارها نظارت دارم. با توجه به اینکه روز گذشته پس از شکست‌مان شرایط خوبی نداشتیم فرصت نشد با او صحبت کنم اما آنچه مسلم است جاسم کرار بازیکن شاهین است و تا 9 بهمن فرصت داریم در این خصوص تصمیمات لازم را بگیریم.

* مظلومی عنوان کرده که باشگاه شاهین تا 4 صبح برای رضایتنامه جاسم کرار از استقلال التماس می‌کرده است؟
    ایشان در این اندازه نیست که در این رابطه صحبت کند. وقتی ما قرار است بابت خرید یک بازیکن پول بدهیم چه نیازی به التماس است؟ باشگاه می‌تواند بگوید بازیکنانمان را می‌دهیم یا نمی‌دهیم.

* سرمربی استقلال حتی تاکید کرده اگر شاهین کرار را بازی دهد مسلمانی زیر سؤال می‌رود.
    آیا گذاشتن چنین شرطی مسلمانی است؟ کجای دنیا چنین شرطی می‌گذارند؟ به نظر من باشگاه استقلال در حال حاشیه درست کردن است. این قضیه اصلا به مربی تیم ربط پیدا نمی‌کند. مربی حریف حق دارد بگوید این بازیکن را می‌خواهد یا نمی‌خواهد. او حق ندارد در رابطه با صحبت‌های دو مدیر عامل اظهار نظر کند.
    من کاری به مظلومی ندارم. ما با فتح‌الله زاده طرف هستیم. او آدم متعهد و اهل فنی است و ما با او صحبت می‌کنیم. ما بابت رضایتنامه جاسم کرار پول داده‌ایم و می‌خواهیم از او استفاده کنیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal لعنت به ادم بی کفایت

با این مصاحبه ای که این مردک کرده و گفته از کرار استفاده میکنیم

باید بدون رو در بایسی بگم خاک تو سر فتح اله زاده و مشاورینش کنند که اینقدر بی کفایت هستند که حالا استقلال باید التماس کنه که کرار رو بازی ندن خا ک تو سرشون با این تیم داریشون اون از قضیه مجیدی که خیلی خودم رو کنترل کردم چیزی در موردش نگم ولی مثل اینکه بی کفایتی اقایون تمومی نداره و با این کاراشون دارن تمام زحماتی رو که اول فصل کشیدن حالا که موقع نتیجه گیری هست به باد فنا میدن اگه این یکی هم واقعیت پیدا کنه دیگه هیچی استقلال با این عظمتش یکسری بی کفایت راس کار نشستن با احساسات طرفدارای این تیم دارن بازی میکنن

حالا این مردک اومده برای استقلال اینجوری شاخ و شونه میکشه

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

19. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 43 از 105 نخستنخست ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع