Design & Developed BY Patira

صفحه 43 از 76 نخستنخست ... 33414243444553 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 759
    کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا اخبار کمپ آبی و اناری فصل 2012-2013

[b]سلام دوستان خسته نباشید
    .با تموم شدن فصل 2011-2012 نیاز به یک تایپیک مربوط به اخبار در فصل جدید بود .در این بخش اخبار رو از سایت های دیگه کپی پیست کنید منبع هم خواستید بگید ولی لطفا از دادن پست های اسپم ( دست نوشت خودتون) در این تایپیک خودداری کنید.این تایپیک مخصوص اخبار نوشته شده در منابع خارج از دربی هست.لطفا فقط دوستان بارسایی این بخش رو بگردونن تا اخبار جانب دارانه راهی به این تایپیک پیدا نکنه.
    گذاشتن اخبار از سایت های گل و ورزش3 ممنوع است
    موفق و پیروز باشید دوستان ابی و اناری
    ویرایش توسط David7 : 09-26-2012 در ساعت 13:54

2. 13 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا رونی: مسی بهتر از رونالدوست

هم تیمی سابق رونالدو، حالا دل او را می شکند

سایت گل- در حالی که این روزها انتشار کتاب بیوگرافی وین رونی به نام 'My decade in the Premier League' در انگلیس سرو صدای فراوانی به پا کرده، این ستاره انگلیسی به همین بهانه، گفت و گویی اینترنتی و از طریق فیس بوک با طرفدارانش داشته.
    رونی در این گفتگو اعلام کرده که طرفدار لیونل مسی است:« فکر می کنم که مسی بهتر از کریس رونالدوست. به نظر من، مسی نه تنها بهتر از کریس است، بلکه بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است.»
    رونی که تا چند سال پیش کریستیانو رونالدو را در اولدترافورد در کنار خودش می دید در کتاب بیوگرافی اش در مورد رونالدو نوشته بود:« کریستیانو در رختکن تیم، دست از تماشای خودش در آئینه نمی کشید.من کنار او بازی کرده ام و در همان زمان متوجه شدم که او اگر قیافه اش را در آین ندیده باشد، نمی تواند وارد زمین شود. » حالا او دوباره دل رونالدو را شکسته و در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که مسی نه تنها بهتر از رونالدو است، بلکه او را بازیکنی نامیده که هرگز بهتر از او وجود نداشته.
    سوال مطرح شده از رونی این بود:« مسی یا رونالدو» و رونی بدون لحظه ای درنگ ستاره آرژآنتینی را برگزیده:« مسی به خاطر سبک بازی ای که ارائه می کند و گل هایی که می زند، بهترین بازیکن دنیاست. بازی او واقعا تماشایی است.»
    در بخش دیگری از این سوال و جواب، رونی به شرایط کنونی شیاطین سرخ، کارنامه ورزشی اش در منچستریونایتد و بازیکنانی که در طول این دوران روی او تاثیرگذار بوده اند نیز اشاره کرده.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

4. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

مسي:
    گوارديولا عامل اصلي موفقيت بارسا بود

ستاره آرژانتيني ، گوارديولا را دليل و عامل اصلي موفقيت هاي 4 ساله بارسا مي داند .

ليونل مسي، ستاره آرژانتيني باشگاه بارسلونا در گفت و گو با ايي.اس.پي.ان از درهاي مختلفي حرف زده. از تمجيد از پپ گوارديولا، مربي سابق بارسا گرفته تا افتخار آفريني هايي که با پيراهن بارسا انجام داده.

به گزارش گل،مسي در صحبت هايش به اين نکته اشاره کرده که گوارديولا دليل اصلي کسب 14 جام قهرماني از 19 جام ممکن، در زمان حضور 4ساله اش در بارسلونا بوده. مسي در اين باره گفته:« حضور گوارديولا ازهمان ابتدا، تعيين کننده و اساسي بود. چون ما دو سال بود که هيچ جامي کسب نکرده بوديم و اوضاع رختکن تيم بد و غمگين بود. پپ آمد و همه چيز را با اعتماد به نفس و انگيزه هايي که داشت و با شيوه و سبک کاري اش تغيير داد.»

مسي در پاسخ به سوالي در مورد اهدافي که براي فصل پيش رو دارد ، به اين نکته اشاره کرد که با وجودي که فصل قبل در تمامي تورنمنت ها 73 گل براي بارسا به ثمر رسانده، ترجيح شخصي اش چيز ديگري است:« ترجيح مي دهم گل هاي کمتري به ثمر برسانم ولي در عوض جام هاي بيشتري فتح کنم. هرچند که از نظر تعداد گل هايي که پارسال زدم، براي خودم فصلي فراموش نشدني بود. شخصا اميدوارم که امسال هم مثل پارسال باشد ولي هيچ هدف خاصي تعيين نکرده ام و به آمار و ارقام مشخصي فکر نمي کنم.»

مسي ادامه داد:« هر چه بيشتر گل بزنم، بهتر و هر چه بيشتر جام ببرم که خيلي بهتر.»

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

فابرگاس:مي دانستم به چه تيمي آمده ام

ستاره اسپانيايي باشگاه بارسلونا در گفتگويي تلويزيوني از شرايطش در بارسا گفت .

سسک فابرگاس ستاره جوان باشگاه بارسلونا در گفتگوي تلويزيوني با تله سينکو به اين نکته اشاره کرد که شرايش در بارسلونا را دوست دارد.

به نقل از گل،او در اين باره گفت:« اين روزها اين طور به نظر مي رسد که همه دنيا مي خواهند به من تلقين کنند که فشار زيادي روي من است... من از قبل مي دانستم که دارم به چه تيمي مي آيم . من احمق نيستم. با مسي، اينيستا و يا چابي رقابت مي کنم که بهترين بازيکنان دنيا هستند.»

سسک درادامه صحبتهايش به اين نکته اشاره کرد که در کارنامه ورزشي اش، هيچ چيزي آسان نبوده:«لحظات بهتر يا بدتر وجود داشته ولي من بايد رقابت کند. اين همان کاري است که هميشه در دنياي فوتبال انجام داده ام: تلاش فراوان ..من هميشه از بازي کردن لذت برده ام ؛ به همان ترتيبي که احساس مي کردم خوب است.»

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

اينيستا مصدوم شد

هافبک تيم فوتبال بارسلونا به دليل مصدوميت دو هفته دور از ميادين خواهد بود.

آندرس اينيستا ستاره خط هافبک بارسا به دليل مصدوميت 2 هفته دور از ميدان خواهد بود و نمي‌تواند کاتالان‌ها را در دو ديدار آينده لاليگا مقابل ختافه و گرانادا همراهي کند و در بازي ليگ قهرمانان اروپا هم مقابل اسپارتاک مسکو غايب خواهد بود.

به گزارش فارس ،بازي‌ساز تيم ملي اسپانيا و بهترين بازيکن اروپا در ديدار ماتادورها مقابل گرجستان در پيکارهاي مقدماتي جام جهاني، سه‌شنبه شب گذشته به مدت 90 دقيقه در ميدان حضور داشت.

در بيانيه‌اي که باشگاه بارسا منتشر کرده، اعلام شده است که اينيستا دچار کشيدگي عضله در پاري راست خود شده و نياز به استراحت 10 تا 15 روزه دارد.

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

اينيستا: خوشحالم که ريکلمه هم‌ تيمي‌ام بود

اين بازيکن اسپانيايي ريکلمه 34 ساله را ستوده. آنها مدتي در کنار هم بازي کرده‌اند.

ريکلمه در تابستان از بوکا جونيورز جدا شد. اين دو نفر در دوران لوييس ون‌گال در بارسلونا هم‌بازي بودند. البته آنها تنها يک سال کنار هم بازي کردند.

اينيستا به نشريه آرژانتيني آئوگل مي‌گويد: «هميشه تلخ و غم‌انگيز است که ببينيد بازيکني در سطح جهاني مانند ريکلمه ديگر در ميدان نيست. اگر او تصميم به بازنشستگي بگيرد، فوتبال يکي از بهترين‌هايش را از دست مي‌دهد.

من اقبال آن را داشتم که در سال‌هاي اول حضور در بارسلونا با او ديدار کنم. پس از بازي‌هاي بسياري که با هم انجام داديم و لحظات خوب بسياري که با هم داشتيم، مي‌توانم بگويم که خوشحالم که او هم‌تيمي من بود.

زماني که کنار او بازي مي‌کردم و زماني که بازي او را تماشا مي‌کردم بيش از هر چيزي کلاس بالاي کار با توپ او بود که دوست داشتم؛ و پاس‌هايي که مي‌داد و حرکات ترکيبي‌اش.

من با او هم‌ذات‌پنداري مي‌کنم، چون او همواره به دنبال گرفتن توپ است.»

او همچنين گفته هنوز در شگفت است که ليونل مسي چگونه در اين سطح بالا بازي مي‌کند: «من در ليو هيچ عيب و نقصي نمي‌بينم. محال است که وقتي شماره 1 هستيد نقصي داشته باشيد. او در هر ديدار مي‌تواند سخت‌ترين کارها را طوري انجام دهد که آسان به نظر برسند.

سال‌هاست کنار او بازي مي‌کنم و هر روز پيشش تمرين مي‌کنم. او البته هنوز بسيار جوان است اگر در نظر داشته باشيد به چه چيزهايي رسيده و چه چيزهايي هنوز مانده تا به آنها برسد. او هر سال از فصل قبل بهتر مي‌شود. او بي‌نظير است.»

اينيستا درباره بازي در آمريکاي جنوبي هم گفت: «روياي من اين است که فوتبالم را در بارسلونا به پايان برسانم. من در سن بسيار پاييني به اين‌جا آمدم و عالي مي‌شود اگر همان‌جايي به پايان برسم که آغازم از آن‌جا بود.

از چيزي که از هم‌بازيان شنيده‌ام و خودم ديده‌ام دريافته‌ام که بازي در آرژانتين بسيار جذاب خواهد بود. هم به دليل محيط و هم به دليل رقبا.

امروز در نظر ندارم که مربي شوم. مطمئنم که در کنار فوتبال خواهم ماند چون اين زندگي من است و واقعا نمي‌دانم بدون فوتبال چه خواهم کرد. اما در حال حاضر به مربي‌گري نمي‌انديشم.»

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

نايب رئيس بارسا:
    مي خواهيم مسي دراينجا بازنشسته شود

بارتومئو،نايب رئيس بارسا اعلام کرده که تمايل مديران اين باشگاه اين است که مسي قراردادي ابدي با بارسا امضا کند.

جوزپ ماريا بارتومئو، نايب رئيس باشگاه بارسلونا در صحبت هايي اعلام کرده که مديران اين باشگاه به دنبال آن هستند که ليونل مسي قراردادي ابدي را به امضا برساند. او در گفتگو با برنامه «افکتياومنت» که از کانال اسپورت 3 اسپانيا پخش مي شد گفت:« ما مي خواهيم که مسي در بارسا بازنشسته شود.»

به گزارش گل،اين درحالي است که نمي توان قراردادي ابدي به بازيکني ارائه کرد و حداکثر مدت يک قرارداد مي تواند ساله باشد؛ نايب رئيس باشگاه بارسلونا خيلي شفاف گفت:« مسي يک مهره بي بديل در تيم ماست و در خانه رشد کرده.»

با اين وجود ، بارتومئو صحبتي درمورد آغاز روند مذاکرات براي تمديد قرارداد مسي به ميان نياورد و از پيشروي مذاکرات براي تمديد قرارداد کارلس پويول صحبت کرد و گفت:« اگر پويول بخواهد مي تواند تا زمان بازنشستگي اش به حضور درتيم ادامه دهد.»

10. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا

مسئولین بارسلونا برای خرید بازیکنی جوان از مالاگا به جنوب سفر خواهند کرد. ابراهیم آبدلکادر دیاز ، که شباهت های زیادی به نوجوانی های مسی دارد .

غول های کاتالان حدود یک سال این بازیکن را زیر نظر داشته اند. خانواده ی این بازیکن جوان، با فشار آوردن بر روی مسئولین مالاگا، خواهان انتقال به بارسلونا هستند.

په ره، برادر مربی سابق بارسلونا (پپ)، در حال حاضر این مذاکرات را رهبری میکند. په ره بزودی به مالاگا سفر خواهد کرد تا پیشنهادی 50 هزار یورویی به مسئولین این باشگاه ارائه دهد، در حالی که مالاگا درخواست 100 هزار یورو کرده است.

با این حال، اگر این انتقال صورت نگیرد، میتواند از روش های دیگر برای بخدمت گرفتن این بازیکن استفاده کند، یعنی ثبت نام این بازیکن توسط بارسا در فدراسیون فوتبال اسپانیا، که در این صورت دیاز میتواند هفته ی بعد با بازیکنان بارسا تمرین کند.

اگر مالاگا پیشنهاد 50 هزار یورویی بعلاوه ی مواردی که در قرارداد موجود میباشد را بپذیرد، میتواند در صورت پیشرفت این بازیکن و بستن قرارداد با بارسا 3 میلیون یورو بدست آورد.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

بارسلونا

هر دو بازیکن بارسا 90 دقیقه کامل در استادیو ناسیونال شهر لیما در زمین حضور داشتند. با کسب یک امتیاز از تساوی بدست آمده، آرژانتین همچنان با 14 امتیاز به صدر جدول گروه خود در رقابت های مقدماتی جام جهانی تکیه زده است. لئو مسی برای شکستن سد دفاعی مستحکم پرو که توسط کارلوس زامبرانو هدایت می شد، تلاش زیادی انجام داد.

لئو مسی و خاویر ماسکرانو، هر دو از ابتدا در ترکیب آرژانتین در چارچوب بازی های مقدماتی جام جهانی در برابر پرو، در لیما به میدان رفتند و با یک امتیازی که در این بازی درگیرانه و نفس گیر کسب کردند، تیم آلخاندرو سابيا را در صدر گروه مقدماتی خود نگه داشتند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    تنها یک دقیقه پس از شروع بازی، میزبان یک فرصت طلایی را از دست داد؛ در این لحظه کلودیو پیزارو یک ضربه پنالتی را به هدر داد. لئو مسی با یارگیری شدید کارلوس زامبرانو تقریبا از کار افتاده بود و در واقع بهترین بازیکن جهان نمی توانست کاری از پیش ببرد. زامبرانو در دقیقه 21 زهرش را ریخت و با گشودن دروازه آرژانتین کار خود را تکمیل کرد، هر چند که این گل 15 دقیقه بعد توسط هیگواین پاسخ داده شد.

بازی بعدی آرژانتین در این گروه، روز 21 اکتبر، در خانه و در برابر اروگوئه برگزار خواهد شد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اسطوره من فرانچسکو

13. 2 کاربر از پست مفید FC.Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

بارسلونا

هافبک بارسا در دیدار اسپانیا – گرجستان، از ناحیه پای راست خود دچار کشیدگی شده و بازی خارج از خانه بارسا مقابل ختافه را از دست خواهد داد. جوردی آلبا نیز که دچار بیماری آنفولانزا شده است، در تمرین بعد از ظهر روز گذشته غایب بود.

خدمات پزشکی اف سی بارسلونا اعلام کرد که آندرس اینیستا دچار کشیدگی در پای راست خود شده است. این هافبک بارسا پس از بازگشت از تیم ملی اسپانیا و حضور دو دو بازی ملی این تیم، 10 تا 15 روز از میادین دور خواهد بود.

همچنین یوردی آلبا نیز دچار بیماری آنفولانزا شده است و در روز جمعه آزمایشات بیشتری را پشت سر خواهد گذاشت. این بازیکن در روز چهارشنبه از اردوی تیم ملی اسپانیا بازگشته بود.

اسطوره من فرانچسکو

15. 2 کاربر از پست مفید FC.Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

بارسلونا

تیم ملی اسپانیا در اولین بازی مقدماتی خود برای حضور در جام جهانی 2014 برزیل، با در اختیار داشتن 5 بازیکن آبی و اناری پوش در ترکیب اولیه خود، موفق به شکست گرجستان شد. سوالدادو در دقیقه 86 بازی پس از همکاری عالی پدرو و سسک موفق به گشودن دروازه گرجستان شد. شیلی در ورزشگاه سانتیگو با حضور الکسیس سانچز با نتیجه 1-3 مغلوب کلمبیا گرديد.

مردان دل بوسکه برای گرفتن 3 امتیاز اولین بازی خود در مرحله مقدماتی کسب جواز حضور در رقابت های جام جهانی 2014 برزیل، تلاش زیادی کردند. آنها علیرغم اینکه در اکثر دقایق بازی حاکم میدان بودند، برای گشودن دروازه گرجستان کار بسیار دشواری داشتند، اما سولدادو روی پاس ارسالی سسک در دقیقه 86 بازی موفق به گلزنی شد و سه امتیاز شیرین برای اسپانیا به ارمغان آورد.

پنج بارسایی در ترکیب اولیه اسپانیا

پیکه، سرجیو بوسكتس، اینیستا، ژاوی و يوردی آلبا، 5 آبی و اناری پوشی بودند که شب گذشته در ترکیب اولیه دل بوسکه برای اسپانیا به میدان رفتند. ژاوی و اینیستا طبق معمول در تمامی حملات تیم اسپانیا نقش بارزی داشتند، اما حملات دو مغز متفکر بارسا در برابر دفاع نفوذ ناپذیر گرجستان، ناکام ماند. در نیمه اول بازی، براساس خلاقیت ژوای دو فرصت مسلم گلزنی برای اسپانیا شکل گرفت؛ یکی در دقیقه 27 مسابقه بود که سیلوا را در موقعیت گلزنی قرار داد، اما ضربه بازیکن منچستر سیتی به تیرک دروازه برخورد کرد. دقایقی بعد هم سولدادو توسط ژاوی صاحب موقعیت شد، که لوریا مانع از باز شدن دروازه شد.

بردی که به سختی بدست آمد

گرجستان در نیمه دوم بسیار پرنوسان ظاهر شد. در اوایل این نیمه در دقیقه 56، موج حملات تیم میزبان نزدیک بود کار دست اسپانیا دهد، اما توپ آنها به لطف تیرک دروازه به بیرون هدایت شد. دل بوسکه که به دنبال سه امتیاز این بازی بود، عناصر هجومی تیمش شامل پدرو و سسک از بارسا و کازورلا از آرسنال را به زمین مسابقه فرستاد. نهایتا در دقیقه 86 بازی پس از تعویض دروازه بان حریف، اسپانیا گل پیروزی بخش بازی را به ثمر رساند. پدرو برای سسک که در محوطه جریمه گرجستان حضور داشت، پاس خوبی ارسال کرد و او نیز سولدادو را صاحب موقعیت کرد تا توپ را به تور دروازه حریف شلیک کند.

نتیجه ناامید کننده شیلی

شیلی بدشانس تر از اسپانیا ظاهر شد. این تیم آمریکای جنوبی که الکسیس سانچز را برای دقایقی طولانی در ترکیب خود داشت، در ورزشگاه خانگی سانتیاگو با نتیجه 3-1 بازی را به کلمبیا واگذار کرد. تیم میزبان در دقیقه 56 بازی با اخراج مدل ده نفره شد. تیم شیلی با وجود اینکه یک یار کمتر داشت، توسط ماتی فرناندز اولین گل مسابقه را به ثمر رساند. اما تیم کلمبیا توسط رودریگز، فالکائو و گوتیرز 3 بار پیاپی موفق به گشودن دروازه شیلی شد و در نهایت بازی با نتیچه 3-1 به نفع آنها به اتمام رسید.
    شیلی با این نتیجه در رده چهارم، پس از تیم های آرژانتین، کلمبیا، و اکوادور قرار دارد.

اسطوره من فرانچسکو

17. 2 کاربر از پست مفید FC.Roma تشکر کرده اند .

صفحه 43 از 76 نخستنخست ... 33414243444553 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)