به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
سرپرست سازمان لیگ فدراسیون فوتبال گفت که برگزاری دیر هنگام بازیها خواست صدا و سیماست.
غلامرضا بهروان در خصوص افزایش قیمت بلیت مسابقات خاطرنشان کرد: ۳ سال است که وضعیت بلیت ورزشگاهها ثابت بوده است. من یک سوال دارم و آن این است که درحالی که هزینه تیمها بالا رفته و در خصوص سایر موارد نیز افزایش قیمت داشتهایم، چرا روی این موضوع حساسیت ایجاد میشود.
وی ادامه داد: در شهرستانها و استانها نیز با افزایش قیمت روبرو بودیم. در ورزشگاه آزادی نیز در طبقه اول بلیت ۳ هزار تومانی را ۵ هزار تومان کردیم.
سرپرست سازمان لیگ درباره مشکلات رفت و آمد هواداران هنگامی که بازیها دیروقت برگزار میشود، عنوان کرد: امکانات رفاهی بیشتری باید برای تماشاگران درنظر بگیریم. برگزاری دیر هنگام بازیها خواست صدا و سیماست هرچند تلاش میکنیم در این راستا تمام امکانات رفاهی در اختیار هواداران قرار بگیرد.
بهروان در واکنش به این موضوع که رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از بازی در ماه رمضان خبر داده است، گفت: دست آقای رویانیان درد نکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان گفت: در دیدار با استقلال حق ما باخت نبود و میتوانستیم برنده شویم.
اکبر میثاقیان پس از شکست یک بر صفر برابر استقلال گفت: بازی خیلی خوبی انجام دادیم و به استقلال تبریک میگویم. آنها تیم پرمهرهای هستند و مربی و تماشاگران خوبی دارند. تیم ما جوان است و فقط ۳ سال است که تشکیل شده و ۲۲ روز است کنار هم هستیم. با این حال میتوانستیم استقلال را شکست دهیم زیرا موقعیت گلزنی ما بیشتر بود.
سرمربی آلومینیوم ادامه داد: یک اشتباه در محوطه جریمه کردیم و تمرکز خود را از دست دادیم. آنها نمیتوانستند از دفاع ما رد شوند و کنارهها را هم بسته بودیم. در اولین قدم خوب بودیم. نظر شما خبرنگاران برایم مهم است که بگویید خوب بودیم یا بد. به ما دلداری بدهید. این تیم از خلیج فارس آمده و مردم شور و شعف زیادی برای این تیم دارند و تمام شهر تعطیل بود تا بازی را ببینند. میتوانستیم پیروز شویم اما باختیم.
میثاقیان در مورد اینکه به او لقب ضد فوتبال میدهند، عنوان کرد: موقعیتهای گل ما صددرصد بیشتر از استقلال بود. موقعیت تک به تک و کرنر را نزدیم و آنها به جز آن یک موقعیت فرصت دیگری نداشتند. نمیگویم بد بودند اما ما هم خوب بازی کردیم ولی ۶ سال است که به من ضد فوتبال میگویند.
وی در مورد مشکلات مالی گفت: ۸۰درصد پول فصل قبل بازیکنان پرداخت شده است. ما فصل گذشته لیک یک بودیم و امسال هنوز پولی نگرفتهایم. با این حال استاندار و مسئولان باشگاه با ما هستند. اگر اتفاقهای شاهین بوشهر، شهید قندی، ابومسلم و شهرداری تبریز تکرار نشود و امسال در لیگ بمانیم در آینده صددرصد بهتر میشویم.
میثاقیان اظهار داشت: فقط ۳ سال است که تشکیل شدهایم و اگر بمانیم با تجربهتر میشویم. ماندن ما در لیگ برتر شاهکار است. تیم ما از نظر اسمی با استقلال قابل مقایسه نیست اما آیا از نظر بازی چیزی از آنها کمتر داشتیم؟ من یک مهاجم متولد ۱۳۶۹ را به میدان فرستادم. بسیار عالی بازی کردیم فقط در ضربات آخر بد بودیم و حقمان باخت نبود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام پس از عقد قرارداد داخلی با استقلال مقابل خبرنگارانی که در باشگاه استقلال حضور پیدا کرده بودند قرار گرفت اما مصاحبه نکرد و فقط به گفتن کلمه " خوشحالم" اکتفا کرد و گفت فردا بعد از تمرین در نشست خبری جوابگوی سوالات خبرنگاران خواهد بود.
نکونام سپس همراه مسئولان استقلال راهی هیئت فوتبال تهران شد تا قراردادش را ثبت کند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جواد نکونام، کاپیتان تیمملی فوتبال ایران عصر امروز با حضور در باشگاه استقلال و برگزاری نشستی با دکتر فتحالهزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال، با عقد قراردادی یکساله به این تیم پیوست.
گفتنی است قرارداد این بازیکن تا ساعتی دیگر هیات فوتبال استان تهران به ثبت خواهد رسید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر حمیدرضا صدر، پیشکسوت فوتبال و کارشناس فوتبال استقلال در خصوص بازی استقلال مقابل آلومینیوم اظهار داشت: بازیهای ابتدایی همیشه شرایط خاص خود را دارد و معمولا همینطور پیش میرود که دیدیم. تیمها در بازیهای اول خود خیلی نمیتوانند در حد نام و توان خود ظاهر شوند در اینگونه بازیها مهم بردن است و جمعآوری امتیازها که استقلال بسیار مطلوب به این مهم رسید. در واقع در بازیهای اول را باید به پیروزی رسید چون در صورت باخت ممکن است تیم وارد بحران شود. خوشحالم که استقلال در مرحله اول توانست به سه امتیاز حیاتی دست پیدا کند. دکتر صدر درخصوص حضور جانواریو در ادامه تصریح کرد: امیر قلعهنویی تشخیص داد که باید فابیو جانواریو وارد زمین شود که این مهم رخ داد و او توانست 10 دقیقه پس از ورود گل برتری تیم را به ثمر برساند. من در کل آینده این استقلال را روشن میبینم. مهم این انگیزه و جنگندگی بود که من در تک تک بازیکنان دیدم. تیم در حوزه هافبک دفاعی کمی دچار چالش بود و قلب دفاع هم متناسب به اولین بازی کم نگذاشت.
البته یک نکته بسیار مهم آرامش روحی و ذهنی بازیکنان بود که واقعا قابل ستایش بود. روند کاری تیم پس از چند هفته روشن میشود و قضاوت کردن از الان زود است ولی باز هم تاکید میکنم امیر توانسته بود از لحاظ جنبه ذهنی مردانش را بسازد. اگر بخواهم جمعبندی کنم درخصوص همین آرامش باید بگویم وقتی در یکی دو صحنه کمی خطوط دفاعی دچار مشکل شد استقلالیها اصلا تمرمز خود را از دست ندادند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سیدهادی طباطبایی، دروازهبان اسبق استقلال و کارشناس خوش کلام و صاحب نگاه عمیق در فوتبال پیرامون پیروزی استقلال مقابل آلومینیوم در هفته ابتدایی لیگ اظهار داشت: اگر بخواهم بگویم نقطه عطف استقلال در این بازی چه بود باید بگویم برگ برنده امیر قلعهنویی بود که با حضور فابیو جانواریو استقلال توانست به پیروزی برسد. در این بازی استقلال هماهنگ بود و هارمونی لازم را داشت و به نتیجه هم رسید. در نیمه دوم بازی متمایلتر و پرجانتری را از تیم دیدیم.
طباطبایی در خصوص خط حمله استقلال ادامه داد: در کل من شرایط میلاد میداودی را مطلوب ارزیابی کردم. میلاد خوب ظاهر شد و اگر آن شوت سهمگینش به گل تبدیل میشد برای او بسیار روحیهبخش میشد.
آرش برهانی هم در نوک خط حمله بود و برای اولین بازی چندان بد ظاهر نشد. سیاوش هم که بیشتر در نقش حمایتکننده برهانی ظاهر شد. برای این استقلال از الان قضاوت زود است ولی در کل به زعم بنده استقلال در بازی جمعه شب یک تیم جاندار نشان داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیر قلعهنویی پس از پیروزی استقلال برابر آلومینیوم هرمزگان گفت: در هفته اول از نظر آماری از بچهها راضی هستم اما از نظر کیفیت خوب نبودیم و به اکبر میثاقیان بابت اینکه تیم بسیار خوبی را روانه مسابقات کرده، تبریک میگویم. امروز هرمزگانیها تیمتر و بهتر از ما بودند.
وی افزود: فقط خوشحالم که به 3 امتیاز رسیدیم و امیدوارم در بازیهای آینده روانتر بازی کنیم. بازیکنانی مانند جانواریو و جباری دیرتر به ما اضافه شدند و کمی طول میکشد تا با سایر بازیکنان هماهنگ شوند. برخی بازیکنان ما اکنون شرایط بازی 90 دقیقهای را ندارند. انشاءا... تا 2 هفته دیگر با رسیدن به شرایط بدنی و تاکتیکی بهتر خواهند شد.
سرمربی استقلال در مورد جذب فرهاد مجیدی و جواد نکونام گفت: درباره مجیدی با فتحالهزاده حرف زدم و اگر نهایی شد اعلام میکنیم اما جواد نکونام را میخواهیم. به نظرم روز شنبه در جلسهای 3 نفره همه چیز را نهایی کنیم. در مورد مجیدی بیشتر حرف نمیزنم و به همین حرفهایی که میزنم بسنده کنید.
قلعهنویی در پاسخ به این سؤال که خیلیها فکر میکردند اگر شما به استقلال بیایید بازیکنانی مانند جباری، رحمتی و چند نفر دیگر باید از این تیم بروند، خاطرنشان کرد: خدا از من نگذرد که بخواهم بخاطر نفسم تصمیم شخصی و تسویه حساب شخصی کنم. من نیامدم که سرمایهسوزی کنم. این عزیزانی که گفتید سرمایههای باشگاه استقلال هستند. یک سری مسائل بوده که برای گذشته است. ما باید درباره حال و آینده صحبت کنیم. همه باید در چارچوب باشگاه باشند. خدا را شکر که الان در آن چارچوب هستیم و حاشیه هم نداریم. تک تک بازیکنانمان از این مسئله راضی هستند. من باید دو تشکر داشته باشم. یکی از مردم خوب ایران و استقلالیها و دومی از بازیکنانم.
وی افزود: باید حرفی را حتماً بزنم که درباره بازیکنان است. امروز هفته پنجم کار ما در استقلال تمام میشود اما این بازیکنان یک ریال پول نگرفتند. واقعاً از بازیکنانم تشکر و به مردم توصیه میکنم بجای اینکه به دنبال این باشند که این آقا و آن آقا چه وقتی به استقلال میآیند، بیایند و بازیکنانی که مخلصانه زحمت کشیدند را تشویق کنند. اینها بازیکنانی هستند که به خاطر مردم و عشق استقلال تمرین میکنند و به میدان میروند. اگر من میگویم چارچوبی داریم به خاطر اینکه این مسئله یک موضوع اصولی است. این موضوع ربطی به سال گذشته و امسال ندارد و همه باید به خاطر منافع استقلال و مردم در این چارچوب باشند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تمرین تیم استقلال پس از پیروزی مقابل آلومینیوم هرمزگان امروز ساعت 19 در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار میشود.
گفتنی است تمرین تیم فوتبال استقلال از فردا بعد از افطار برگزار خواهد شد.
جواد نکونام به استقلال پيوست
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران پس از توافق با باشگاه استقلال با اين تيم قرارداد بست.
جواد نکونام پس از مذاکرات چند ساعته با مسئولان اين باشگاه به توافق رسيد و قرارداد يک ساله خود را با استقلال امضا کرد.
با توجه به اينکه باشگاه استقلال فعلا از نظر مالي نميتواند پول رضايتنامه جواد نکونام را به اوساسونا بدهد، قرار شد نکونام خودش پول رضايتنامه را به باشگاه اسپانيايي بدهد و سپس با دريافت چکي از باشگاه استقلال پول رضايتنامهاش را از اين باشگاه بگيرد.با قطعي شدن حضور نکونام در استقلال پيراهن شماره 6 اين تيم به وي تعلق ميگيرد. همچنين پيش از اين قلعهنويي گفته بود اگر نکونام به استقلال بيايد بازوبند کاپيتاني به او ميرسد.
تمرین امروز استقلال قبل از افطار برگزار میشود
خبرگزاری فارس: تمرین امروز تیم فوتبال استقلال قبل از افطار برگزار میشود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که فدراسیون فوتبال پیش از آغاز مسابقات به همه باشگاه اعلام کرد تمرینات خود را باید بعد از افطار برگزار کنند ظاهرا به دلیل نبود زمین های تمرین با امکانات نور مناسب و مشکلات مالی برای اجاره زمین های مناسب برخی باشگاه ها تصمیم گرفته اند تمرینات خود را بر اساس همان برنامه قبلی پیش ببرند. در همین راستا امروز استقلال تمرین خود را ساعت 19 در کمپ اختصاصی خود برگزار می کند. اینکه آبی پوشان از فردا چه تصمیمی برای برنامه های تمرینی خود دارند هنوز مشخص نیست.
استقلال شب گذشته در اولین مسابقه خود با نتیجه یک بر صفر آلومینیوم هرمزگان را شکست داد.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)