همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
پریسا جان خوش امدی.امیدوارم بهت تو انجمن خوش بگذره
سلام دوستان حسین هستم متولد 74 عاشق فوتبال و هوادار دو آتیشه رئال.راستی اگه خواستید به وبم که به این آدرسه سری بزنین پشیمون نمی شید.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
منم ميخوام خودمو معرفي كنم
حالا الان نه ولي بعدا بمونيد تو كف فعلا.........
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
سلام من کیمیا هستم 14 سالمه از اهواز به شدت عاشق FCBarcelona و چاکر همه ی بروبکس بارسایی هم هستم
اول سلام به همه دوستان!!
بنده علی هستم متولد 26تیر 1371 مصادف با 17 جولای 1992 و 16 محرم 1413!!
در ضمن از بچه های اهواز هم هستم!!
طرفدار بارسا و آرژانتین هستم و امیدوارم در کنار دوستان تو این سایت اوقات خوشی رو بگذرونم!!
سلام خوش اومدي..اول سلام به همه دوستان!!
بنده علی هستم متولد 26تیر 1371 مصادف با 17 جولای 1992 و 16 محرم 1413!!
در ضمن از بچه های اهواز هم هستم!!
طرفدار بارسا و آرژانتین هستم و امیدوارم در کنار دوستان تو این سایت اوقات خوشی رو بگذرونم!!
ما چاكر برو بچه هاي باحال و فوتبالدوست جنوبم هستيم!!
ali
only
karimi
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)