به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
پویول:به خداحافظی از فوتبال فکرمی کردم / رئال عیب و نقص کمی دارد
مدافع باتجربه اسپانیایی بعد از مصدومیت شدید از ناحیه زانو که حدود یک نیم فصل او را از میادین ورزشی به دور نگاه داشت به خداحافظی از فوتبال اندیشیده است
کارلس پویول، مدافع باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از مصدومیت اخیری که از ناحیه زانو گریبانگیر او شده، به خداحافظی ازدنیای فوتبال فکر کرده استاین ستاره اسپانیایی که در ماه ژوئن زانویش را به تیغ جراحی سپرد، اخیرا به روزهای اوجش بازگشته استدر طول ماه های ژانویه تا آگوست پویول غیبتی شش ماهه داشت و این ستاره 33 ساله در طول آن مدت فکر می کرد که شاید دیگر نتواند به زمین چمن بازگرددپویول درگفت و گو با آنتنا3 اعلام کرد:« هشت ماه سختی کشیدم و روزهای سختی داشتم؛ چرا که راهکاری پیدا نمی کردم. احساس می کردم که قدرت پاهایم را از دست داده ام و نمی توانم بازی کنم. حتی به خداحافظی از فوتبال هم فکر می کردم.»پویول در ادامه در پاسخ به سوالی درمورد تفاوتهای بارسلونا و رئال مادرید گفت:« رئال عیب و نقصهای کمی دارد و نقطه قوت آنها این است که هرگز از تلاش دست نمی کشند.»بارسلونا درحال حاضر با 14 امتیاز در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار دارد و لوانته با تفاضل گل کمتر نسبت به تیم کاتالان در رده دوم جدول قرار گرفته
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بارسا و رئال پرطرفدارترین باشگاه های اروپایوفا، لیست باشگاه پرطرفدار این قاره را در سال جاری اعلام کرد.
این رده بندی بر اساس تعداد هواداران رسمی در داخل و خارج کشورها انجام شده است.
باشگاه بایرن مونیخ در این رده بندی همانند سال گذشته در رده پنجم قرار دارد.
لیست ده باشگاه اول این رده بندی به شرح زیر است :
۱ - بارسلونا با ۶.۶۶۵.۰۰۰ هوادار
۲ - رئال مادرید با ۶.۳۳۰.۰۰۰ هوادار
۳ - منچستر یونایتد با ۵.۴۳۵.۰۰۰ هوادار
۴ - یوونتوس با ۵.۴۲۵.۰۰۰ هوادار
۵ - بایرن مونیخ با ۴.۴۴۵.۰۰۰ هوادار
۶ - گالاتاسرای با ۴.۲۷۰.۰۰۰ هوادار
۷ - میلان با ۳.۸۱۵.۰۰۰ هوادار
۸ - لیورپول با ۳.۷۳۰.۰۰۰ هوادار
۹ - اینتر میلان با ۳.۷۱۰.۰۰۰ هوادار
۱۰ - مارسی با ۳.۳۵۰.۰۰۰ هوادار
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
رئیس جمهور سابق کاتالونیا، پاسکال ماراگال امروز صبح به سن خوان دسپی آمد تا شاهد تمرینات بازیکنان بارسا باشد. در این جلسه 4 بازیکن از تیم اول، همراه با تیم ب تمرین کردند.
پاسکال ماراگال - که بین سال های 2003 تا 2006 رئیس جمهور کاتالونیا بود - امروز صبح در زمین شماره 3 سیوتات اسپورتیوا حاضر شد. در این جلسه گورادیولا بازیکنان تیم اول خود را در کنار بازیکنان تیم ب تمرین داد. آقای ماراگال پس از جلسه با گواردیولا، اینیستا، پینتو و ماکسول صحبت کرد.
تمرین با تیم ب
همانند سایر روزهای هفته، اعضای حاشر تیم اول - پینتو، ماسکول، فونتاس و اینیستا - تحت نظر پپ گواردیولا و اوسبو ساکریستا به همراه تیم ب تمرین کردند و این دو مربی وظایف را میان آنها تقسیم کردند.
منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
با شروع دوباره بازیهای ملی، سیوتات اسپورتیوا یه یک مکان خالی مبدل خواهد شد. بیش از 14 بازیکن امروز بارسلون را ترک خواهند کرد و تا هفته آینده باز نخواهند گشت.
اریک آبیدال به تیم آبی ها بازخواهد گشت؛ زیرا پزشکان فدراسیون فرانسه معتقدند که مصدومیت آبیدال به اندازه کافی حاد نیست که او به دلیل این مصدومیت در بارسلون بماند و به درمان خود مشغول شود. فرانسه هفتم اکتبر با آلبانی و 4 روز بعد با بوسنی دیدار خواهد کرد.
محرومیت ماسکرانو برای آرژانتین
آرژانتین راه طولانی برای رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل را آغاز خواهد کرد. اولین بازی آنها در برابر شیلی است که نمی تواند از الکسیس سانچز مصدوم استفاده کند و دومین بازی آنها در برابر ونزوئلاست و مسی و ماسکرانو از بارسلونا، به تیم ملی آرژانتین دعوت شده اند.
دفاع بهترین فرمول حمله است
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: شهریار امرایی FCBarca.ir
تیم فعلی بارسا بخاطر قدرت تهاجمی اش نامش بر سر زبانها افتاده است ، اما با بسته نگه داشتن دروازه اش در سه بازی متوالی در دفاع نیزبسیار منسجم نشان داده است.
حرف رایج در بارسا این است: "دفاع بهترین فرمول حمله است" و به عقیده گواردیولا، این دفاع از نیمه زمین حریفان شروع میشود. اندیشه ای که پشت این اعتقاد وجود دارد این است که اگر تیمش توپ را از دست بدهد، در آنصورت بازیکنانی حاضر و نزدیک به توپ وجود دارند که آنرا بلافاصله پس بگیرند و در سریعترین زمان ممکن حمله دیگری را طرح ریزی کنند.
3 دروازه بسته متوالی
بارسا در 3 مسابقه مقابل اسپورتینگ، باته و اتلتیکو مادرید 11 گل را به ثمر رسانده، در حالیکه هیچ گلی دریافت نکرده است. تیم کاتالانی در مسابقات رسمی ای که تا اینجای فصل برگزار کرده است، در 5 بازی از آنها، در هر بازی 2 گل دریافت کرده، در حالی که تمامی 6 بازی دیگر را بدون دریافت هیچ گلی پشت سر گذاشته است.
مشابه فصل گذشته
بارسلونا در سه فصل اخیر بهترین رکوردهای دفاعی را دارا بوده است. در سال اول آنها تنها 35 گل دریافت کردند، در سال دوم 24 گل و در سال سوم 21 گل. از زمانی که گواردیولا سکان را در دست گرفته است، آمار دفاعی بهتر و بهتر شده است و بنابراین عجیب نخواهد بود که در این مرحله از فصل نسبت به گذشته پیشرفت بیشتری هم داشته باشد. در سه سال اخیر تا این برهه از فصل، بارسا به طور میانگین در هر بازی 0.7 گل دریافت کرده بود که این فصل تا اینجای کار، با دریافت 4 گل در 6 مسابقه با میانگین دریافت 0.66 گل در هر مسابقه، میانگین حتی بهتری را هم بر جای گذاشته است.
دفاع کردن جزئی از یک سیستم خاص نیست
گواردیولا همیشه اعتقاد داشته است که هر بازیکنی مسئولیت دارد که به دفاع کمک کند، با این وجود این اعتقادش را با سیستم تطبیق میدهد. بارسا در سه بازی آخر با سیستم 3-4-3 بازی کرده است و برخی اوقات مجبور بوده است که این سیستم را بدون پیکه و پویول پیاده کند اما انسجام دفاع هرگز دچار تزلزل نشده است. در مقابل این دفاع گلی به ثمر نرسیده و والدز هم چندان به زحمت نیفتاده است.
لیونل مسی، ماشین گلزنی
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir
واژه های اندکی برای توصیف آنچه لیونل مسی، بهترین بازیکن جهان، در زمین انجام می دهد وجود دارد. او در 11 مسابقه 14 گل به ثمر رسانده است، آماری خیره کننده.
14 گل در 11 دیدار رسمی. برترین گلزن لیگ در این فصل، کسی که بیش از همه در سوپرجام اسپانیا گل زده است، دومین گلزن تاریخ بارسا در کنار کوبالای افسانه ای و برترین گلزن این فصل لیگ قهرمانان در کنار 11 بازیکن دیگر. همچنین باید به یاد داشته باشیم که مسی برترین گلزن سه دوره ی اخیر مسابقات لیگ قهرمانان بوده است.
به دنبال برابری با پدرو
مسی هنوز برخی چالش های فردی را پیش رو دارد. برای مثال دستیابی به آنچه دیگر بازیکن بارسا، پدرو رودریگز، در فصل 10-2009 انجام داد. پدرو در تمام رقابت ها گل زد (سوپرجام اسپانیا، سوپرجام اروپا، لیگ، جام حذفی اسپانیا، لیگ قهرمانان و جام جهانی باشگاه ها). تاکنون مسی در چهار تا از شش جام ممکن گلزنی کرده است. این سوپر استار 2 گل در سوپرجام اسپانیا برابر رئال مادرید به ثمر رساند، در هر بازی یک گل، یک گل به پورتو در سوپرجام اروپا زد، 2 گل در لیگ قهرمانان و هر دو را در مینسک وارد دروازه ی باته کرد و در لیگ هم در 6 مسابقه 8 گل زده است.
او تنها نیاز دارد در جام حذفی و جام جهانی باشگاه ها گل بزند و می تواند تا قبل از کریسمس این کار را انجام دهد.
دو هت تریک و دو دابل
مسی تا اینجای فصل دو توپ را که توسط هم تیمی هایش امضا شده به خانه برده است [مرسوم است که بازیکنی که در یک بازی هت تریک می کند، توپ آن دیدار را با خود به خانه می برد]. او در مقابل اتلتیکو مادرید و اوساسونا، هر دو در کمپ نو، سه بار دروازه ی حریف را گشود. وی از زمانی که به تیم اصلی آمده تاکنون 11 بار هت تریک کرده است. لئو در دو بازی هم دو گل زده است، یک بار در لیگ برابر ویارئال و بار دیگر در لیگ قهرمانان مقابل باته. با این آمار جای تعجب ندارد که مسی در صدر گلزنان لیگ قرار دارد.
چالش های پیش رو
تنها مواردی که پیش روی او مانده تا دایره ی گلزنی خود را تکمیل کند، گلزنی خارج از حانه در لیگ و باز کردن دروازه ی حریف در کمپ نو در لیگ قهرمانان است. در مورد اول، مسی تا پیش از 25 یا 26 اکتبر در گرانادا قادر به انجام این کار نخواهد بود. اما 19 همین ماه [میلادی] می تواند مقابل ویکتوریا پلژن اولین گلش را در خانه در لیگ قهرمانان بزند.
در حال حاضر این ماشین گلزنی تیم ملی آرژانتین را برای دیدار با تیم های شیلی و ونزوئلا همراهی می کند.
اینجا انجمن بارساست همه اخبارشم باید اینجا باشه اگه برای مدیرا زحمتی نیست لطفا نبریدشون توی حرفای خودمونی.
ممنون
نیمار: مسی بهترین بازیکن دنیاست
نیمار ستاره جوان و پرسرو صدای برزیلی بار دیگر به تمجید از لیونل مسی پرداخته و به این نکته اشاره کرده که اگر روزی بخواهد به سطح مسی برسد باید راهی طولانی را طی کنداین ستاره 19 ساله در حال حاضر در سن خوزه در اردوی تیم ملی کشورش است و جمعه شب در دیداری دوستانه مقابل کستاریکا قرار خواهد گرفت.نیمار روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که چه کسی بهترین بازیکن دنیاست گفت:« من هنوز راهی طولانی برای رسیدن به این عنوان دارم؛ در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا مسی است.»او پیش از این و زمانی که گلزنی اش باعث شد تا برزیل در دیداری دوستانه در بلم با نتیجه 0-2 مقابل آرژانتین به پیروزی برسد هم چنین حرفی را زده بود.نیمار در ادامه به تمجید از رونالدینیو پرداخت و گفت:« در کنار رونالدینیو واقعا احساس راحتی می کنم. من تنها 3 یا 4 بازی در کنار او برگزار کرده ام ولی بدون شک او یک ستاره است. از نظر من این افتخار بزرگی است تا اورا در کنار خودم ببینم.»بازی دوستانه برزیل- کستاریکا عصر جمعه ساعت 20 به وقت محلی (4صبح شنبه به وقت اروپای مرکزی ) برگزار می شود
www.goal.com
الخاندرو سابه یا: بارسا می تواند بهترین تیم ملی دنیا باشد
الخاندرو سابه یا، سرمربی تیم ملی آرژانتین، معتقد است اگر بارسا می توانست در رقابت های ملی شرکت کند، باز هم بهترین تیم دنیا بود.آبی و اناری ها در رقابت های فصل گذشته قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شدند و فصل جدید را با قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا و اروپا آغاز کردند.سابه یا در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" اگر آنها می توانستند در رقابت های ملی شرکت کنند، باز هم می توانستند بهترین تیم دنیا باشند."او همچنین لیونل مسی، ستاره اصلی نوکمپ و کاپیتان تیم ملی آرژانتین را مورد ستایش قرار داد و گفت:" کایپتان ها به دلایل مختلفی انتخاب می شوند. لیونل به خاطر کیفیت بازی اش کاپیتان ماست. او هرگز بد بازی نمی کند و هم تیمی هایش احترام زیادی برای او قائل هستند.او در چند سال اخیر به بلوغ رسیده و بستن بازوبند به او کمک خواهد کرد تا پخته تر شود."
بازگشت مدافع وکاپیتان بارسا به میادین فوتبالمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا از بازگشت مدافع تیم بر سر تمرینات که به علت مصدومیت، مدتی از میادین ورزشی دور بود، استقبال کرد.
وینسنته دل بوسکه با ابراز خرسندی از بازگشت کارلس پویول به ترکیب تیم ملی اسپانیا گفت :" ما خوشحالیم که او دوباره می تواند با ما بازی کند. "
وی گفت :" هنوز زمان زیادی تا رقابتهای یورو 2012 باقی مانده و ما گام به گام پیش خواهیم رفت."
ایکر کاسیاس، کاپیتان تیم ملی اسپانیا نیز در نشستی خبری با ابراز خوشحالی از بازگشت کارلس پویول به ترکیب تیم گفت :" پویول به خاطر بازی حرفه ای استحقاق بازگشت به تیم را دارد."
پویول به تازگی در یک مصاحبه تلویزیونی گفته بود که قصد دارد از دنیای فوتبال خداحافظی کند، اما به تدریج سلامت خود را بازیافت و تمرین در باشگاه بارسلونا را آغاز کرد.
کارلس پویول، مدافع بارسلونا، در رقابتهای یورو 2008 و جام جهانی فوتبال 2010 در ترکیب تیم دفاعی تیم ملی اسپانیا قرار داشت، اما به علت مصدومیت از ناحیه مچ پا، هشت ماه اخیر قادر به حضور در میادین ورزشی نبود.
احتمال می رود این بازیکن 33 ساله یا در دیدار تیم ملی اسپانیا مقابل چک که امشب(جمعه) در چارچوب رقابتهای انتخابی یورو 2012 برگزار می شود، یا دیدار سه شنبه آینده تیم ملی کشورش مقابل اسکاتلند حضور یابد.
این نود و پنجمین بار خواهد بود که پویول با پیراهن تیم ملی کشورش توپ خواهد زد.
www.90tv.ir
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)