سلام دوست عزیز
بابت نظرتون باید بگم که الان کدوم لیگ معتبر برگزار می شه که اون بخش باز باشه؟
اون بخش رو فعلآ بستیم چون لیگها برگزار نمی شن
ایشالا با شروع لیگ های فصل جدیدی اون بخش ها هم فعال میشه
موفق باشید
----------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت: تعدادی از کاربران با به راه انداختن برخی مطالب مثل پاک شدن پست و .. جو این بهش رو بر هم زدن که من امروز 147 پست مربوط به این صحبت ها رو حذف کردم ! بابت این مسئله توضیحی کوتاهی می دم امیدوارم که کامل باشه
1ـ هیچ کدام از مدیران این سایت با کسی خدای نکرده دشمنی ندارند و هدف همه ایجاد دوستی بین بچه هاست. کمترین سخت گیری در میان فروم های ورزشی معتبر در این سایت انجام می شه و اگه پستی هم حذف می شه بر اساس قانون بوده. اگر کسی پستی رو داده که فکر می کنه بر خلاف قانون نبوده به مدیر بخش یا مستقیمآ به خودم اطلاع بدن که پیگیری کنیم. فقط لطفآ حرف های عجیب و غریب نزنید ! چون یکی از بچه ها اومده گفته پست من رو بردن چند صفحه قبل ! اصلآ در حالت عادی کسی همچین کاری نمی تونه بکنه و کسی به دیتابیس هم دسترسی نداره !
2ـ اینجا رو برای بحث های خاله زنکی راه ننداختیم ! اینجا محیطی هست برای اینکه شما دوستان عزیز اگه مطالب جالبی توی روز واستون اتفاق می افته یا مطلب جالبی توی اینترنت می بینید اینجا بگذارید نه اینکه فیلم هندی بسازید که من رفتم و از این بحث های بی ربط
3ـ این تاپیک چت روم نیست و برای بحث های شخصی و چند نفره از طریق پیغام خصوصی و بازدیدکننده با هم ارتباط برقرار کنید
4ـ موفق و موید باشید