Design & Developed BY Patira

صفحه 43 از 112 نخستنخست ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

ویدیچ: اطمینان و اعتماد فرگوسن به بازیکنانش او را به مربی بزرگی تبدیل کرده است

فرگوسن روز یکشنبه بیست و پنجمین سال حضورش روی نیمکت منچستریونایتد را جشن خواهد گرفت و در حالی که به زودی 70 ساله خواهد شد، اعلام کرده قصد ندارد به این زودی ها اعلام بازنشستگی کند.

نمانیا ویدیچ، کاپیتان منچستریونایتد، معتقد است اعتماد و ایمانی که فرگوسن به بازیکنانش داشته او را به یک مربی بزرگ تبدیل کرده است.
    فرگوسن روز یکشنبه بیست و پنجمین سال حضورش روی نیمکت منچستریونایتد را جشن خواهد گرفت و در حالی که به زودی 70 ساله خواهد شد، اعلام کرده قصد ندارد به این زودی ها اعلام بازنشستگی کند.
    در حالی که بسیاری فرگوسن با رفتار خشن وتندش می شناسند، ویدیچ اعلام کرده او روی نرم خوتری نیز دارد و همیشه به بازیکنان اطمینان و اعتماد دارد.
    مدافع صرب یونایتد در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مهمترین چیزی که او به بازیکنانش می دهد، اعتماد به نفس است. او به بازیکنانش ایمان دارد و به آنها اعتماد می کند. وقتی در شرایط سختی قرار می گیرید، او همیشه در کنارتان است. او به من کمک زیادی کرد، به ویژه در شش ماه ابتدایی حضورم در منچستر. او به بازیکنانش کمک می کند تا شرایط سخت را پشت سر بگذارند.
    با توجه به تجربه ای که او دارد و قهرمانی هایی که به دست آورده، نمی توانم بگویم او برای باشگاه چقدر اهمیت دارد. او بعضی اوقات سختگیر می شود اما بعضی وقت ها هم دوست داشتنی است. اما همیشه می داند با بازیکنانش چطور رفتار کند به همین دلیل است که مربی بزرگی محسوب می شود."
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

وین رونی خواستار کاهش محرومیت سه جلسه ای خود شد

مهاجم تیم ملی انگلستان ابراز امیدواری کرد مقامات اتحادیه فوتبال اروپا از محرومیت سه جلسه‌ای وی در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا کم کنند.
    وین رونی در دیدار با مونته‌نگرو در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های اروپا در سال 2012 به "میودراگ دزودویچ"، مدافع حریف لگد زد و از سوی "ولفگانگ اشتارک"، داور دیدار کارت قرمز گرفت.

کمیته انضباطی اتحادیه فوتبال اروپا پس از آن بازیکن خاطی انگلیسی را سه جلسه محروم کرد و این بدین معناست که این بازیکن نمی تواند تیم ملی انگلستان را در مرحله گروهی رقابت‌های یورو 2012 که به میزبانی مشترک اوکراین و لهستان برگزار می شود، همراهی کند.

وین رونی در خصوص این محرومیت گفت: این میزان محرومیت واقعا ناامیدکننده است. این کار من جای هیچ توجیهی باقی نمی گذارد با این حال محرومیت زیادی را برایم در نظر گرفته‌اند.

وی افزود: کارم احمقانه بود و من همواره به دلیل انجام این کار پشیمانم. صادقانه باید بگویم نمی دانم چرا این کار را انجام دادم. نمی خواستم به او ضربه بزنم اما اتفاق افتاد. نمی توانم در خصوص آن تکل توضیحی بدهم اما باید بگویم نتیجه‌اش برایم ویران کننده است.
    ghatreh

6. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک مهاجم
    مربی مورد علاقه
    سر الکس کبیر
    بازیکن محبوب
    یه رازه!!!!!!
    اسم واقعی شما
    محسن

SpainManUtdManUtd

تشکر ها
    33
    تشکر شده 107 در 33 پست

بکام: فرگوسن دليل اصلي موفقيت هايم

کاپيتان سابق سه شيرها براي 10 فصل پيراهن منچستريوناتيد را به تن کرد و سرانجام در سال 2003 راهي رئال مادريد شد.

دیوید بکام، ستاره سابق منچستریونایتد، در آستانه بیست و پنجمین سالگرد حضور سر الکس فرگوسن در الدترافورد، او را تاثیرگذارترین چهره دوران ورزشی اس توصیف کرد.

کاپیتان سابق سه شیرها برای 10 فصل پیراهن منچستریوناتید را به تن کرد و سرانجام در سال 2003 راهی رئال مادرید شد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سر الکس شایسته همه ستایش هایی است که در این سال ها از او شده است. نقش او و والدینم در پیشرفت من به یک اندازه است. والدینم اولین مشوقان من بودند و من را تا سطحی که می توانستند، هدایت کردند. اما سرالکس من را به سطح متفاوتی رساند تا بتوانم برای منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس بازی کنم.

او کسی بود که من را به رده جوانان برد و در سال 1992 مقابل برایتون برای اولین بار به من بازی داد. اولین حضورم در چمپیونزلیگ مقابل گالاتاسرای نیز با نظر او بود.

او تنها دلیل موفقیت من در منچستریونایتد و در همه دوران ورزشی ام بود.

25 سال حضور در یک باشگاه دیگر رخ نمی دهد. وفاداری و احترام او به باشگاه باورنکردنی است و این چیزی نیست که این روزها هم شاهد آن باشیم."

8. 2 کاربر از پست مفید nike90 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

روني: فقط به خاطر فرگوسن به منچستر آمدم

روني اعلام کرد فرگوسن تنها دليلي بود که او در سال 2004 به يونايتد پيوست.

وین رونی معتقد است سر الکس فرگوسن می تواند یک دهه دیگر هدایت منچستریونایتد را بر عهده داشته باشد.

فرگوسن 69 ساله بیست و پنجمین سال حضورش روی نیمکت یونایتد را جشن می گیرد، او در این مدت شیاطین سرخ را به پر افتخارترین تیم فوتبال انگلیس تبدیل کرد.

رونی که در سال 2004 توسط فرگوسن از اروتون به این تیم آمد معتقد است سر الکس بهترین مربی دنیاست.

رونی در گفتگو با روزنامه سان می گوید:" او نه تنها به منچستریونایتد بلکه به فوتبال دنیا خدمت کرده است. از نطر من او بهترین سرمربی فوتبال جهان است."

" برای من تعجبی ندارد که او 10 سال دیگر به مربیگری اش ادامه دهد. اشتیاق و انگیزه او هنوز مثل قبل است و تشنه کسب جام است. تنها دلیلی که از اورتون به این تیم امده ام و هنوز در یونایتد هستم تنها فرگوسن است. از زمانی که من یک سال داشتم او سرمربی یونایتد است."
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

10. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اسکولز: رونی حرمت منچستر و فرگوسن را نگه نداشت

این مهاجم درخواست انتقال داده بود و مربی تیم را هم علنا زیر سوال برده بود.

پل اسکولز، هافبک سابق منچستریونایتد و انگلیس وین رونی را به دلیل انتقاد از سر الکس فرگوسن در فصل گذشته نکوهش کرد.
    رونی 26 ساله سیاست‌های نقل و انتقالات باشگاه را زیر سوال برده بود و رسما اعلام کرده بود قصد ندارد قرارداد جدیدی با یونایتد امضا کند؛ اما او در نهایت قرارداد جدیدی امضا کرد.
    فرگوسن گفته بود این بازیکن سابق اورتون به دلیل مشکل آسیب مچ پا در ترکیب ثابت یونایتد قرار نمی‌گیرد اما رونی گفته بود چنین چیزی صحت ندارد و حرف‌های فرگوسن را زیر سوال برده بود.
    اسکولز می‌گوید این مهاجم هرچند درس‌هایی از این تجربه آموخته، اما هرگز دیگر نباید مربی را علنا زیر سوال ببرد: «به نظرم او درسش را بسیار سریع یاد گرفت.
    او می‌دانست کاری که کرد اشتباه بوده است. هیچ بازیکنی در من‌یونایتد نباید علنی از مربی انتقاد کند، و اگر مشکلی دارد باید با خود مربی صحبت کند.
    آن زمان دوران خوبی نبود و وین شاید آشفته بوده. ما آن طور که می‌خواستیم خوب بازی نمی‌کردیم اما از این اتفاقات هر چند وقت یک بار می‌افتد. باید تنها به هم‌تیمی‌هایتان اعمتاد کنید.»
    البته رونی پس از آن رویداد معذرت‌خواهی کرد. اسکولز می‌گوید: «او عذر خواست و ماجرا تمام شد و رفت، و در نهایت لیگ را فتح کردیم. من هرگز با او درباره این موضوع حرفی نزدم اما شگفت‌زده شده بودم.
    این چیزی نیست که انتظار داشته باشید در منچستریونایتد روی دهد و به همین دلیل ناامیدکننده بود. این کار او بی‌حرمتی به باشگاه و مربی بود.»
    goal.com

12. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

درخواست اتحاديه فوتبال، کاهش محروميت روني

اتحاديه فوتبال انگليس قرار است نسبت به محروميت وين روني که باعث عدم حضور مهاجم منچستريونايتد در بازيهاي مرحله گروهي يورو 2012 مي شود، درخواست تجديد نظر کند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، يک سخنگوي اتحاديه فوتبال انگليس تاييد کرد که نسبت به محروميت روني در سه بازي نخست تيم انگليس در رقابتهاي يورو 2012 درخواست تجديدنظر خواهيم داد.

وي افزود: دلايل مکتوب کارت قرمز براي روني را سه شنبه دريافت کرديم و تا جمعه شب براي پاسخگويي فرصت داريم.

روني مدعي است اين مجازات که شانس حضور او در اين رقابتها را از بين مي برد و مي تواند انگليس را از صعود به مرحله حذفي بازدارد، کمي شديد است.

روني به دليل وارد آوردن ضربه‌ خشونت‌آميز به زودوويچ در بازي انگليس و مونته نگرو در جريان بازي‌هاي مقدماتي يورو 2012 از سوي يوفا با محروميت مواجه شد. اين حکم از حضور روني در سه بازي نخست تيم ملي انگليس در بازي‌هاي يورو 2012 ممانعت خواهد کرد.

ميودراگ زودوويچ مدافع تيم مونته نگرو در نامه‌اي به يوفا از وين روني حمايت کرد.

گمان مي رود حمايت مدافع مونته نگرو از روني، مبناي اصلي در تجديدنظر خواهي اتحاديه فوتبال انگليس به يوفا باشد.

اتحاديه فوتبال انگليس بعد از آنکه روشن شد پيگيري اين موضوع افزايش محروميت روني را بدنبال ندارد، تصميم گرفتند موضوع را دنبال کنند.

يوفا درصورتي که اتحاديه فوتبال انگليس مبنايي براي شکايت خود نداشته باشد، بجاي افزايش مجازات بخاطر يک تجديدنظر خواهي کم اهميت، تجدیدنظر خواهي متقابل انجام خواهد داد.

اين امر به اتحاديه فوتبال انگليس امکان مي دهد به سادگي عقب نشيني کند و روني محروميت را بپذيرد.

varzesh3

14. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

تقاضاي فرگوسن :به فکرشکست ساندرلند باشيد

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، از بازيکنانش خواست به جاي فکر کردن به مراسم بيست و پنجمين سالگرد حضور او در اين باشگاه، تنها روي شکست دادن ساندرلند در ديدار امروز تمرکز کنند.

دوران حضور این سرمربی اسکاتلندی در الدترافورد امروز بیست و پنج ساله خواهد شد و همین مسئله موجب شده تا بسیاری او را مورد ستایش قرار دهند اما فرگی از بازیکنان خواست این اتفاق را فراموش کنند.

او در گفتگو با نشریه میرر گفت:" ما اکنون باید روی بازی مقابل ساندرلند تمرکز کنیم و اجازه ندهیم مسائل حاشیه ای حواس مان را پرت کند.

برای خودم هم دشوار بود که باور کنم ربع قرن در یک باشگاه خواهم ماند. اما هنوز از حضور در این باشگاه لذت می برم و نمایش های خوب بازیکنانم و موفقیت هایی که به دست می آوریم به من کمک می کند تا ادامه دهم.

ما بعد از شکستی که در دربی داشتیم، همچنان در حال بازسازی تیم هستیم."

varzesh3

16. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

منچستریونایتد 1 – ساندرلند صفر: هدیه وز‌ براون به فرگی!

مدافع سابق شیاطین سرخ به خودشان گل زد و یونایتد با همین یک گل پیروز شد.

وز براون، مدافع سابق منچستریونایتد به ساندرلند گل به خودی زد و باعث شد منچستریونایتد با وجود نمایش نه‌چندان خوب مقابل ساندرلند پیروز شود.
    سر الکس فرگوسن بیست و پنج سال حضور در اولدترافورد را جشن می‌گرفت، ولی قهرمان فصل پیش لیگ برتر در شب آتش‌بازی (5 نوامبر) ترقه‌های چندانی در بساط نداشت.
    نمایش یونایتد به حدی نبود که لبخند روی لبان مربی اسکاتلندی بنشاند و ساندرلند هم در حملات خود خطرناک به نظر نمی‌رسید، هرچند که دفاع آنها عالی بود.
    یونایتد بازی را در دست داشت اما رقیب مانع جدی شدن حملات آنها می‌شد.
    با این حال یونایتد در دقیقه 45 به گل رسید. کرنر نانی را دنی ولبک با ضربه سری که به توپ سایید به سمت دروازه حریف زد و توپ در میانه راه با برخورد به وز براون وارد دروازه ساندرلند شد.
    ساندرلند در ادامه تلاش کرد بازی را برگرداند اما موفق نشد و یونایتد توانست با این برد در رده دوم جدول بماند و همچنان منچسترسیتی را تعقیب کند.
    goal.com

18. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

جایگاه شمالی اولدترافورد به "جایگاه سرآلکس فرگوسن" تغییر نام یافت

مسئولان باشگاه فوتبال منچستریونایتد جایگاه شمالی ورزشگاه اولدترافورد را به جایگاه "سرآلکس فرگوسن" تغییر نام دادند. به گزارش خبرگزاری مهر، سرآلکس فرگوسن 69 ساله از ششم نوامبر سال 1986 که هدایت تیم فوتبال منچستریونایتد را از "رون اتکینسون" تحویل گرفته تا به حال 37 جام کسب کرده است.
    مسئولان باشگاه منچستریونایتد ضمن تغییر نام جایگاه شمالی ورزشگاه اولدترافورد به جایگاه سرآلکس فرگوسن، همچنین در نظر دارند تندیس این مربی را در ورزشگاه نصب کنند. پیش‌تر، مجسمه "مت باسبی" و مجسمه سه گانه "دنیس لا، جورج بست و بابی چارلتون" در باشگاه منچستریونایتد نصب شده است.
    فرگوسن شب گذشته در دیدار با ساندرلند در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر از سوی تماشاگران حاضر در ورزشگاه اولدترافورد تشویق شد. وی در این خصوص اظهار داشت: به هیچ وجه انتظار چنین چیزی را نداشتم و واقعا غافلگیر شدم.
    تماشاگران در دیدار با ساندرلند با یک پارچه نوشته بزرگ در ورزشگاه حضور یافته بودند. روی این پارچه، این عبارت به چشم می خورد: "سرآلکس فرگوسن رویای غیرممکن را ممکن می سازد".

mehrnews.ir

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

20. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

فرگوسن: يک ربع شکنجه شدم

سرمربي منچستريونايتد اعتراف کرد که در ديدار مقابل ساندرلند براي دقايقي دچار شکنجه روحي شده است.

به نقل از رویترز، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: تصور می‌کنم از همان ابتدای بازی مشتاق کسب برد بودیم. البته می‌توان گفت که بطور کلی در نیمه دوم بهتر شدیم. اما آن ۱۵ دقیقه پایانی که ساندرلندی‌ها حمله می‌کردند، به منزله شکنجه برای من بود.

فرگی این اظهارات را در سالروز ۲۵ سالگی حضورش بر مسند مربیگری شیاطین سرخ در کنفرانس مطبوعاتی و پس از برد یک صفر مقابل "گربه‌های سیاه‌» ساندرلند بیان کرد.
    وی افزود: نمی دانم آن دقایق به خاطر فشار حملات بازی ساندرلندی‌ها بود یا این که به خاطر عاطفی مردانم چنین فرصتی را به حریف دادند.
    در جدال شب گذشته منچستری‌ها به لطف اشتباه دقیقه ۴۵ وس براون، ستاره اسبق خود که در خدمت حریف است و گلی که وی به تیم خودی زد، برنده شدند.
    با این نتیجه منچستریونایتد با ۲۶ امتیاز در رده دوم و در تعقیب منچسترسیتی صدرنشین ۳۱ امتیازی باقی ماند.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

22. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

صفحه 43 از 112 نخستنخست ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)