سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
زیاد وضعشون خراب نیست.فقط گواردیولا دست از این ترکیب چیدن های متوالی برداره خیلی خوب میشد.اگه بارسا همون 4-3-3 فصل قبل رو داشته باشه با نفوذ های دنی الوز الان همه بازی ها 3 امتیاز رو گرفته بودیم ولی الان پپ داره یک ترکیب کاملا متحرک میچینه.بازی رو با 3-4-3 شروع میکنن بعد میکنن 4-3-3 بعد 3-5-2 اگرم دید داره امتیاز از دست میده اخرش میکنش 4-2-4 دقیقا به همین شکل هست.مخصوصا 3-4-3 و 4-2-4 .بازی کردن با سه مدافع بینهایت سخت هست که گواردیولا نمیخواد دست بکشه از این کارش.این کار کار اینتر رو تموم کرد الان نوبت بارساست که تاوان ببینه.مطمعنم بارسا بازی با اتلتیکو رو 4-3-3 شروع میکنه که به محض گل زدن به 3-4-3 تغیر پیدا میکنه .امیدوارم ابیدال درس گرفته باشه و بدونه که گل به خودی اون بود که برامون 2 امتیاز اب خورد
به نظر من بارسا امسال از مصدوميت بازيكوناي هافبك و مهاجمش ضربه نميخوره و بيشتر از مصدوميت مدافعانش ضربه ميخوره.چون تو خط هافبك فابرگاسو خريدين و تياگو هم اوج گرفته.مهاجم هاتون هم كه الانشم كامله البته با وجود مصدوميت سانچز و افلاي رو نيمكت كسيو نداريد ولي بارسا تو خط دفاع خيلي اسيب پذيره و در نبود پويول و پيكه دفاعتو مثل اتوبان شده!ابيدال و ماسكرانو اصلا نميتونن نقش يه مدافع خوب رو ايفا كنن.البته حتي اگه يكي از بين پويول و پيكه هم نباشن بازم زياد خوب نميشه! ميليتورو هم كه فروختيد! به نظر من الكسيس سانچز خيلي بازيكون خوبيه ولي امسال بارسا بيشتر به يك مدافع نياز داشت تا مهاجم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
کاملا باهات موافقم ولی به نظرم پپ میتونه از یک تصمیم جسورانه استفاده کنه و الکسیس رو دفاع چپ بزاره.قابلیت های دفاعی الکسیس واقعا بیشتر از ابیدال هست.اگه اینکار رو بکنه میتونه مشکل دفاع رو هم حل کنه ولی 70 درصد مطمئنم اینکار رو در شروع بازی نمیکنه ممکنه در اواسط بازی اینکار با چرخش بازیکنا انجام بشه.با اینکار میتونه روی نفوذ الکسیس هم استفاده کنه
من از یکی از تاکتیک های بارسا خیلی خوشم میاد اون هم اینه که هافبک میانیشون بهترین دفاع شون هست.کلا من این تاکتیکو خیلی دوست دارم.
ولی بارسا حتما باید دوتا مدافع خوب جذب کنه.
HALA MADRID
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
خب تیریک میگم بارسا موفق شد به قول فردوسی پور با پنجه معروف اتلتیکو رو شکست بده.بهترین نکته تو بازی این بود که بارسا گلی دریافت نکرد با اینکه بارسا ابتدا بازی رو با ترکیب 3-4-3 شروع کرد.شاید دلیله گل نخوردن بارسا این بود که اتلتیکو مثله والنسیا هافبک های توانمندی نداشت.
خدا رو شکر مسی هم هتریک کرد و به صدر جدول گلزنان رفت و هر 3 گل رو هم در جریان بازی زد نه از روی نقطه ی پنالتی.
messi capità del Barça
پیروزی شیرینی بود مخصوصا مقابل مادریدی ها یه حال دیگه ای داره .............
دیشب بیش تر از قبل به برتری مسی بر رونالدو پی بردم ......... رونالدو میخواد فقط گل بزنه هرجوری که بشه ...... دروازه خالی خودشو میندازه رو زمین که پنالتی بگیره .......... ولی مسی از این کارا بلد نیست ....... عاشقتم مسی
امیدوارم زودتر پیکه و پویول آمادگیشون به دست بیارند اینجوری اگه باشه تو دفاع به مشکل میخوریم
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
برد بارسارو به همه بارسايي ها تبريك ميگم.بارسا ديشب خوب بازي كرد و مشكلات بازي هاي گزشتشو تكرار نكرد و كلا سوار بر بازي بود به خاطر همين تونست با يه نتيجه خوب بازيو ببره! مسي هم خوب بازي كرد و گل هاي قشنگي زد ولي اين كه اين دوستمون ميگه هر گل مسي به 10 گل كريس ميرزه حرف غير منطقي هست!خوب وقتي پنالتي ميشه بايد پنالتي زن تيم پنالتيو بزنه و نميشه بگي كريس گل بدي زد! مگه مسي پنالتي نميزنه؟ اين حرفارو نزنيد تورو خدا 1 اگه شوما بحثت اينه كه مسي گلزن تره كه به نظر من اينجوري نيست و البته نظر شوما هم واسه من محترمه ولي اگه بخواي بگي گل هاي مسي قشنگتره نميشه! ببخشيد زياد حرف زدم دوستان![]()
مسی هیچ وقت خودشو نمیزنه زمین که پنالتی بگیره ............... مسی هیچ وقت ادا اصول در نمیاره ............ مسی هیچ وقت دروازه خالی خودشو نمیزنه به زمین ........ مسی هیچ وقت تماشاگرای حریف رو تحریک نمیکنه ........مسی هیچ وقت به مربی حریف توهین نمیکنه ......... ولی رونالدو همه اینکارارو میکنه
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
داداش چرا جواب منو ندادي؟شوما خيلي ديگه شاخي!همش كري؟دست بردار ديگه! مسي تماشاگراي حريفو تحريك نميكنه؟بازي بارئال تو سانتياگو يادت رفته؟چه جوري توپو به كناره زمين كوبيد! اصلا چه ربطي به اين مسائل داره؟حالا كه اينجوريه من ميخوام با تو شرط بندي كنم! يه بار يكي از دوستان بارسايي پيشنهاد شرطبندي كرد كه قبول نكردم چون دوست نداشتم باهاش شرط ببندم چون خيلي از شوما بهتر صحبت ميكنه فقط كري نميخونه! شوما هم بچه باحالي هستي ولي خيلي ديگه كري ميخوني و بازيكوناي رئالو مسخره ميكني! اگه موافق شرطبندي هستي يه پيام بده داداش
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 50 مهمان ها)