به نام خدا
اول از همه توی این تاپیک که دست همتون اومده درباره ادیت بازی خطاهایی که بازی میده ادیت پچ صحبت خواهیم کرد
هیمنطور جدیدترین پچ ها فیس ها و بوت و ... توی این تاپیک اضافه خواهد شد
به نام خدا
اول از همه توی این تاپیک که دست همتون اومده درباره ادیت بازی خطاهایی که بازی میده ادیت پچ صحبت خواهیم کرد
هیمنطور جدیدترین پچ ها فیس ها و بوت و ... توی این تاپیک اضافه خواهد شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها كسي حركت هاي نمايشي پي اس را ميدونه اگر ميدونين بگين ممنون وميشه بگين چه طوري از فيس ها استفاده كنم ممنون ميشم
تو بازی تو منوی استارت میتونی حرکات رو یاد بگیری روست عزیز! البته باید حتما جویستیکت سبک ایکس باکس باشه! موفق باشی
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
درود میشه لطف بکنید و پچ رسمی مربوط به تیم منتخب جهان و تیم منتخب اروپا و زمین برفی که همش تو یه پچ خلاصه شده باشه رو واسم بذارید
چرا کسی جواب نمیده اگه هم تو پستهای قبلی هستش لطفا بگید من الان خودم از پچ 1.0 دارم استفاده میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)