به نام خدا
آخرین خبرهای مربوط به باشگاه پرسپولیس در اینجا قرار میگیرد.
هواداران محترم لطفا منبع رو در آخر خبر ها یادتون نره وگرنه پستتون حذف میشه.
به نام خدا
آخرین خبرهای مربوط به باشگاه پرسپولیس در اینجا قرار میگیرد.
هواداران محترم لطفا منبع رو در آخر خبر ها یادتون نره وگرنه پستتون حذف میشه.
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:07
غلامرضا رضایی: با وجود خستگي يك گل براي سپاهان كنار گذاشته ام
کانون هواداران پرسپولیس: مهاجم تيم ملي اميد كشورمان گفت: دليل عمده شكست مقابل كره جنوبي خستگي بچه ها بود.
غلامرضا رضايي افزود: باور كنيد فشار روي بازيكنان تيم ملي اميد خيلي زياد بود ما در عرض 22 روز 7 بازي سنگين انجام داديم و همين خستگي باعث شكست ما مقابل كره جنوبي شد و گرنه دليل تاكتيكي نداشت.
وي ادامه داد: متاسفانه فكر مي كرديم بازي را با اختلاف 2 گل از كره جنوبي مي بريم گرچه خستگي بدن بچه ها مزيد بر علت بود به هر حال ما براي كسب سومي انگيزه لازم را نيز نداشتيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زارع: با شكست سپاهان قهرمان نيم فصل خواهيم شد
هافبك تيم فوتبال پيروزي گفت: مطمئن هستم كه ذوب آهن دوباره امتياز از دست مي دهد و ما با شكست سپاهان قهرمان نيم فصل مي شويم.
مازيار زارع افزود: ذوب آهن صدرنشين فعلي مسابقات ليگ شرايط خوبي ندارد و مطمئن هستم تا نيم فصل امتياز از دست مي دهد و ما با شكست سپاهان قهرمان نيم فصل خواهيم شد.
وي ادامه داد: شرايط ما خوب است و تمرينات خوبي نيز داشتيم بازي در تهران برگزار مي شود به همين علت شانس ما براي كسب سه امتياز بيشتر است.
زارع تصريح كرد: ما مقابل تيم هاي مدعي بهتر بازي مي كنيم و اگر با بدشانسي مواجه نشويم صد در صد برنده بازي هستيم.
وي خاطرنشان كرد: اتفاقاتي كه در رشت براي من رخ داد را فراموش كردم زيرا من پاسخ آنها را با كسب پيروزي مقابل تيمشان دادم.
طب سوزنی به داد مهاجم پرسپولیس رسید
درد کهنه رضایی برطرف نمی شود
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با طب سوزنی می تواند سرخپوشان را در بازی فردا برابر تیم سپاهان اصفهان همراهی کند.
غلامرضا رضایی که در رقابت های فوتبال بازی های آسیایی گوانگجو برای تیم امید به میدان رفت در چین نیز با گرفتگی عضله خود دست و پنجه نرم کرد.
او که سالهاست از گرفتگی پشت عضله ران خود رنج می برد و از این مشکل لطمه خورده در گوانگجو نیز از گرفتگی عضله پشت ران در امان نبود و مجبور شد که پای خود را به طب سوزنی چینی ها بسپارد.
بطوریکه او به دلیل افزایش فشار بازی های فوتبال گوانگجو و تمرینات تیم امید دوباره با گرفتگی عضله روبرو شد و از سر ناچاری روش مداوای خود را تغییر داد و درمانش رابه چینی ها سپرد زیرا پزشک تیم امید که از ضایعه عضلانی وی بی خبر بود در راه حل مشکل رضایی در چین با بن بست روبرو شد و طب سوزنی را به مهاجم تیم امید توصیه کرد.
رضایی با طب سوزنی موفق شد در دیدار برابر تیم ژاپن و کره جنوبی به میدان برود ولی مشکلی که اینک عیان شده این است که مهاجم پرسپولیس به دلیل گرفتگی عضله با افزایش فشار بازی ها و تمرینات نیازمند استراحت است و نمی تواند در شرایط آرمانی قرار بگیرد.طور ضمنا رضایی تا روزیکه فوتبال بازی کند مجبور است که با این درد کهنه دست و پنجه نرم کند.
عماد رضا: پرسپولیسیها برای جذب من کم کاری کردند
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم عراقی و تازه وارد تیم فوتبال شاهین بوشهر اعلام کرد که باشگاه پرسپولیس در جذب او تعلل نمود و به همین دلیل هم راهی جنوب ایران شد.
عماد رضا که چند روز گذشته در دبی به عضویت تیم فوتبال شاهین بوشهر درآمد، قبل از حضور بر سر تمرینات تیم جدیدش، پرسپولیسی ها را متهم به کم کاری در جذب خود کرد.
اینطور که پیداست، باشگاه پرسپولیس برای به خدمت گرفتن عمادرضا از ابتدا به شکل غیر حرفه ای عمل نکرد و بطور مستقیم با روسای باشگاه الزمالک بر سر میز مذاکره حاضر نشد؛ بطوریکه باشگاه الزمالک در روزهایی که با تیم های خواهان عمادرضا مشغول مذاکره شد، باشگاه پرسپولیس فقط به یک ایمیل ساده قناعت کرد و به خود زحمت نداد برنامه جذب مهاجم عراقی را بطور جدی پیگیری کند.
این در حالی بود که عماد رضا پس از چراغ سبز باشگاه الزمالک مصر برای انتخاب تیم جدید در ابتدا با سرپرست باشگاه پرسپولیس ملاقات کرد و تمایل خود را برای پوشیدن پیراهن تیم پرسپولیس نشان داده بود.
زرینه: سپهر شاید برسد، نوروزی سه هفته دیگر
کانون هواداران پرسپولیس : پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت:سپهر حیدری امروز تکلیف مصدومیت اش مشخص می شود.
فرید زرینه در گفت و گویی اظهار داشت:حیدری در تمرین دیروز آسیب دید و امیدواریم که با فیزیو تراپی مصدومیت او را برطرف کنیم با این حال بطور قاطع نمی توانم بگویم که او به بازی برابر تیم فوتبال سپاهان اصفهان میرسد یا نه.
وی در ادامه گفت:هادی نوروزی دیگر بازیکن مصدوم تیم پرسپولیس نیز سه هفته طول می کشد که از بند مصدومیت رهایی یابد.
کاشانی دیدار با باقری را به بعداز ظهر موکول کرد
کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس به دلیل جلسات صبحگاهی خود، دیدار با کریم باقری به بعداز ظهر امروز موکول کرد.
حبیب کاشانی که امروز قصد دارد در نشستی با کاپیتان پرسپولیس به کدورت ها خاتمه دهد و او را به تیمش بازگرداند، به دلیل مشغله کاری و البته دو شغله بودن، عصر امروز با باقری دیدار می کند.
لازم به یادآوری است که باقری تنها بخاطر بازی نکردن با پرسپولیسی ها قهر نکرده بلکه از اعلام خبر برگزاری بازی خداحافظیاش از جانب کاشانی و علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پرسپولیس نیز تصمیم گرفته از تیم خود جدا شود.
فشنگچی : سپاهان را می بريم و نشان مي دهيم پرسپوليس چه تيمی است
کانون هواداران پرسپولیس : هافبک پرسپوليس در مورد رويارويی پرسپوليس و سپاهان گفت: بازي سختي در پيش داريم ولي سپاهان را مي بريم تا نشان بدهيم پرسپوليس چه تيمي است، معمولاً پرسپوليس در برابر حريف هاي قدرتمند خوب بازي مي کند، با برد سپاهان مي خواهيم دل هواداران را شاد کنيم.
اميرحسين فشنگچي افزود: بازي مقابل تيم خوب سپاهان براي هر تيمي سخت است ولي پرسپوليس امسال با سال هاي ديگر متفاوت خواهد بود چون بچه ها هم قسم شده اند که امسال پرسپوليس يکي از دو جام را بگيرد و در جام باشگاه هاي آسيا نتايج خوبي به دست آورد.
وي در مورد غيبت کاپيتان تيم (کريم باقري) گفت: من فکر مي کنم که کريم براي بروز وقايع اخير کمي ناراحت شده است، اما اين مشکل هم حل مي شود و کريم به سر تمرين برمي گردد.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس در مورد آمادگي در بازي مقابل سپاهان تصريح كرد: خوشبختانه در دو هفته تمرينات خوبي داشتيم در دو جام حذفي هم نتايج خوبي گرفتيم، با انگيزه و روحيه بالا به مصاف سپاهان مي رويم. خودم در شرايط خوبي به سر مي برم، اگر مربي صلاح بداند من بازي کنم.
فشنگچي در مورد نتايج تيم اميد هم گفت: بسيار ناراحت شدم باورکردني نبود که در دقايق آخر بازي پيروزي را از دست بدهيم، اما معتقدم بچه ها تلاش خود را کرده اند.
شیث به تمرینات پرسپولیس بازگشت
کانون هواداران پرسپولیس : شیث رضایی که مورد بیمهری علی دایی قرار گرفته بود به تمرینات پرسپولیس برگشت.
مدافع تیم پرسپولیس وقتی نتوانست فرهاد مجیدی را در دربی متوقف کند بیشتر از پیش مورد بیمهری و غضب علی دایی گرفت تا آنجا که وی را از تمرین کردن با تیم بزرگسالان و تیمهای پایه نیز منع کرد اما با گذشت مدتی رضایی مجددا امروز (یکشنبه) به تمرینات تیم برگشت.
گفتنی است؛ شیث روزهای فرد در درفشیفر زیر نظر مولایی تمرین میکند و روزهای زوج نیز با تیم "ب" به تمرین میپردازد.
تاریخچه دیدارهای لیگ برتری پرسپولیس و سپاهان/برتری زردپوشان
کانون هواداران پرسپولیس : دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و سپاهان در حالی فردا دوشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود که در 9 دوره گذشته لیگ، زردپوشان اصفهانی در نبردهای رودررو، چهره برتری را از خود به نمایش گذاشتند.
نوزدهمین دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و سپاهان که از این دو تیم به عنوان شاهینیهای تهران و اصفهان نام برده می شود، عصر فردا دوشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار میشود که در 18 تقابل گذشته دو تیم زردپوشان دیار زاینده رود نسبت به سرخپوشان پایتخت برتری داشتهاند.
در این مدت تیم سپاهان 6 پیروزی برابر پرسپولیس کسب کرده و تنها در 5 دیدار مقابل این تیم تن به شکست داده است، هفت دیدار دو تیم هم با تساوی به پایان رسید که 5 مسابقه از آن با نتیجه صفر بر صفر خاتمه یافته است.
بازیکنان تیم سپاهان اصفهان تاکنون 24 بار دروازه حریف را باز کرده و تنها 22 مرتبه دروازهشان مقابل سرخپوش تهرانی باز شده است. تیم سپاهان 2 بار در ورزشگاه آزادی میزبان قدرتمندش را شکست داده و تنها یک بار در ورزشگاه خانگی مغلوب این تیم شده است.
در این سالها دو تقابل تاریخی بین شاهینیهای تهرانی و اصفهانی انجام شده است. در هفته بیست و سوم دومین دوره لیگ، سپاهان با کسب تساوی یک بر یک در ورزشگاه تختی تهران برابر پرسپولیس به قهرمانی زودهنگام در مسابقات دست یافت.
دومین تقابل مهم دو تیم هم به بازی آخر هفتمین دوره لیگ برتر باز میگردد که گل دقیقه 6+90 سپهر حیدری قهرمانی را از سپاهان گرفت تا دومین قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر رقم بخورد.
البته تیمهای پرسپولیس و سپاهان در این سالها چهارمرتبه در مسابقات جام حذفی مقابل هم به میدان رفتند که نخستین بازی رودرروی آنها دیدار نهایی نوزدهمین دوره جام حذفی بود. در بازی رفت در تهران دو تیم به تساوی یک بر یک رضایت دادند و در بازی برگشت هم همین نتیجه بدست آمد اما در ضربات پنالتی سپاهان با نتیجه 4 بر 2 به پیروزی دست یافت.
در مرحله نیمه نهایی بیستمین دوره جام حذفی تیم سپاهان در ورزشگاه آزادی با نتیجه 4 بر یک از سد پرسپولیس گذشت. این دیدار در پایان 90 دقیقه قانونی یک بر یک بود اما 3 گل سپاهان در وقتهای اضافی باعث حذف سرخپوشان شد.
چهارمین تقابل دو تیم در جام حذفی باز هم در ورزشگاه آزادی انجام شد که تیم پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی بیست و دومین دوره این رقابتها با یک گل از سد سپاهان گذشت.
- نتایج کامل دیدارهای پرسپولیس و سپاهان در ادوار مختلف لیگ برتر به شرح زیر است:
نخستین دوره لیگ برتر
هفته سوم: سپاهان صفر - پرسپولیس صفر
هفته شانزدهم: پرسپولیس 3 - سپاهان 2
دومین دوره لیگ برتر
هفته دهم: سپاهان 2 - پرسپولیس یک
هفته بیست و سوم: پرسپولیس یک - سپاهان یک
سومین دوره لیگ برتر
هفته پنجم: پرسپولیس 3 - سپاهان 3
هفته هجدهم: سپاهان یک - پرسپولیس 2
چهارمین دوره لیگ برتر
هفته هفتم: سپاهان صفر - پرسپولیس صفر
هفته بیست و دوم: پرسپولیس یک - سپاهان 2
پنجمین دوره لیگ برتر
هفته پانزدهم: پرسپولیس 2 - سپاهان 3
هفته سیام: سپاهان 2 - پرسپولیس صفر
ششمین دوره لیگ برتر
هفته سوم: سپاهان صفر - پرسپولیس صفر
هفته هجدهم: پرسپولیس 2 - سپاهان یک
هفتمین دوره لیگ برتر
هفته هفدهم: سپاهان 2 - پرسپولیس یک
هفته سیوچهارم: پرسپولیس 2 - سپاهان یک
هشتمین دوره لیگ برتر
هفته دوازدهم: پرسپولیس 3 - سپاهان 2
هفته بیستونهم: سپاهان صفر - پرسپولیس صفر
نهمین دوره لیگ برتر
هفته هفدهم: سپاهان 2 - پرسپولیس یک
هفته سیوچهارم: پرسپولیس صفر - سپاهان صفر
بادامكي: آقا كريم گفت برنميگردد/ بعيد ميدانم نظر او عوض شود
کانون هواداران پرسپولیس: حسين بادامكي دوست صميمي كريم باقري در پرسپوليس است و در مصاحبه با سايت گل بدون خودسانسوري واقعيت را درباره تماس آقاكريم به زبان ميآورد.
حسين بادامكي بازيكن مشهدي پرسپوليس جزو بازيكناني است كه در اين تيم رابطه نسبتا نزديك با كريم باقري دارد. بادامكي دو روزه پيش به صورت تلفني با كاپيتان اول تيمش صحبت كرده و گويا باقري گفته كه تصميم خود را براي عدم بازگشت به پرسپوليس تغيير نخواهد داد.
بادامكي در اين خصوص ميگويد:من با آقا كريم صحبت كردم و با توجه به حرفهاي او بعيد ميدانم كه به تمرينات برگردد. او گفت كه ديگر نميخواهد برگردد و من فكر ميكنم كه باقري تصميم را عوض نخواهد كرد.
به هر حال بازيكنان پرسپوليس از اين موضوع ناراحت هستند و من اميدوارم باقري را هر چه زودتر در تمرينات ببينم.
بادامكي در پاسخ به اين سوال كه به نظر تو در اختلاف دايي و باقري چه كسي مقصر است تأكيد ميكند: من نميتوانم در اين زمينه نظر بدهم چون فقط يك بازيكن هستم. من فقط اميدوارم مشكلات حل شود و آقا كريم دوباره در تمرينات پرسپوليس حاضر شود.
بادامكي كه به دليل محروميت بازي با سپاهان را از دست داده است در اين مورد ميگويد: ناراحتم كه در اين بازي نميتوانم به ميدان بروم ولي خوشبختانه پرسپوليس شرايط بسيار خوبي دارد و همه آماده شكست دادن سپاهان هستند. به نظر من اين يكي از حساسترين ديدار ليگ برتر است و هيچ كدام از دو تيم به هيچ عنوان دوست ندارند شكست بخورند. ما در اين بازي ميزبان هستيم و اميدوارم با حمايت هواداران سپاهان شكست بدهيم. به نظر من آنها تيم دفاعي نيستند و اين موضوع به نفع ماست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)