Design & Developed BY Patira

صفحه 428 از 470 نخستنخست ... 328378418426427428429430438 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,271 تا 4,280 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    پپ گواردیولا- سر الکس فرگوسن-یوهان کرایوف
    بازیکن محبوب
    مسی - رونالدینیهو- اسکولز
    اسم واقعی شما
    نیما

BrazilBarcelonaPersepolis

Ronaldinho

تشکر ها
    854
    تشکر شده 463 در 140 پست

بازخوانی یک مصاحبه تاریخی با علی کریمی / خوشحالم یک قران هم گیر عابدینی نیامد
    این مصاحبه که در شماره 95 هفته نامه تماشاگران (شنبه 26 شهریور 1380) چاپ شد را می توان طوفانی ترین مصاحبه دوران حرفه ای علی کریمی دانست.

- به نظر تو الان تعصب چقدر برای بازیکنان مهم است. مثلا اگر استقلال تو را تامین می کرد، حاضر بودی قید امارات را بزنی؟

کریمی: الان دیگر باید حرفه ای فکر کرد. مگر فیگو چند سال برای بارسلونا بازی نکرد اما وقتی دید اینقدر به او پول می دهند، رفت رئال مادرید . حالا هم باید به پیراهن رئال احترام بگذارد. من الان قراردادم با پرسپولیس تمام شده و اگر به الاهلی رفتم، باید به آن تعصب داشته باشم اما وقتی قراردادم با یک تیم تمام می شود، چه لزومی دارد که باز هم به آن تیم تعصب داشته باشم.

- اگر استقلال مبلغ درخواستی تو را داد، حاضر بودی به این تیم بروی؟
    کریمی: البته نه با این هوادارانی که ما داریم. من مثل هاشمی نسب نیستم که فحش بشنوم و درگیر بشوم. بعد از جریان او دیگر نمی توان چنین کاری کرد. ماشاالله آنقدر امنیت داریم که یک دفعه یک نفر پیدا می شود با چاقو آدم را می زندو مجبور می شود بروی گوشه خانه بخوابی. اما اگر این مشکلات نبود، چرا، ممکن بود بروم. مگر چه عیبی دارد.

- حالا فکر می کنی برای شاهرودی هم این اتفاق بیفتد.
    کریمی: چون هاشمی نسب به استقلال چند تا گل زده بود، همه فکر می کردند اگر او به استقلال برود، اوضاع برعکس می شود اما در مورد شاهرودی وضع فرق می کند. من فکر نمی کنم آب از آب تکان بخورد.

- از این موضوع که بگذریم تا به حال شده طرفداران تیم از تو درخواست مالی بکنند؟
    کریمی: تا دلتان بخواهد. اما وقتی چراغی به خانه رواست، به مسجد حرام است. من آنقدر خانواده ام مشکل دارد که اگر بخواهم کمکی کنم، به آنها کمک می کنم. بعضی ها فکر می کنند ما فوتبالیست ها روی گنج نشسته ایم. خبر ندارند که حقوق مان سه ماه سه ماه عقب می افتد و آخر با دعوا و درگیری و جلسه آن را می گیریم.

- سفر سال قبل به ایتالیا را یادت هست؟
    کریمی: بله، یک جلسه با پروجا تمرین کردم.

- چطور بود؟
    کریمی: آنجا با ایران فرق می کند. هر تیمی یکی دو نفر تمرین دهنده دارد و سرمربی می نشیند کنار زمین و بازیکنان را دقیق زیر نظر می گیرد. حتی بهترین مربیان دنیا هم همین کار را می کنند.

- از اینکه در آنجا نماندی، پشیمان نیستی؟
    کریمی: فکر می کنم آقای عابدینی در حقم کم لطفی کرد. آنها حاضر بودند برای 8 ماه پانصد هزار دلار بدهند و بعد اگر راضی بودند، یک قرارداد یک میلیون دلاری ببندند. البته آن موقع عابدینی می گفت مشکل از جانب آقای زم است اما حالا فهمیدم خود او مقصر بود. نمی دانم چرا این کار را کرد. همان اول کار 250 هزار دلار برای خودش گذاشته بود کنار. اگر صبر می کرد، پول کمتری گیرش می آمد اما قرارداد بسته می شد، لالقل از قراردادهای بعدی هم درآمد داشت. ولی الان خیلی خوشحالم. خوشحالم که یک قران هم گیر عابدینی نیامد.

- اینها را می توانیم بنویسیم؟
    کریمی: صد در صد. این را حتما تیتر کنید.

- مگر آن موقع توافق برای قرارداد تو از تهران منتفی نشد؟
    کریمی: من هم خیال می کردم اینجا قبول نکرده بودند. اما آقای زم چیزی از فوتبال سردرنمی آورد که. آدم خیلی خوبی هم شاید باشد اما سررشته ای از فوتبال ندارد. آن وقت چه جوری با قرارداد مخالفت کند. با کدام دلیل؟ 250 هزار دلار ؟ این همه ثروت زیر دست اوست.

- ایتالیا فرصت خوبی بود که از دست رفت. حالا پروجا یک بازیکن کره ای و یک ژاپنی دارد.
    کریمی: کره ای را اخراج کرده اند. تازه قرارداد من از آن دو هم بهتر بود. کلا به هر کدام آنها 200 یا 300 هزار دلار داده بودند اما قرارداد من فرق می کرد. شاید هم قسمت نبود. من هم اینها را می گذارم پای قسمت.

- خبرنگاران ایتالیایی که برای جام تمدن ها به ایران آمده بودند، از تو خیلی تعریف می کردند اما معتقد بودند تو کند هستی.
    کریمی: آدم که در کشور یا باشگاهی بازی کند، بعد از یک مدت به آنجا عادت می کند.به هر حال نظر آنها بوده.

- تکلیف اتلتیکو مادرید چه می شود؟ ممکن است در هفته آخر هم صعود کند و به دسته اول بیاید.
    کریمی: شرایطش فرق دارد. پول پیش اصلا نمی دهند. یک قرارداد 5 ساله است که برای 6 ماه اول هیچ پولی نمی دهند.

- البته اتلتیکو تیم عجیب و غریبی است. وضع باشگاهش از پرسپولیس هم بدتر است. رئیس باشگاه تا حالا صد تا مربی عوض کرده! هر سال هم مدیرانش بازداشت و زندانی هستند.

کریمی: خداوکیلی پرسپولیس با این وضعیت مدیون علی پروین است. اگر کس دیگری بود، مثل یک مربی خارجی ، چه می دانم مت کوویچ، باشگاه مرخص بود. باید به زور نگه می داشت که دسته دو نرود.

- یعنی علی پروین چه کار می کند؟
    کریمی: رفاقت ها را بیشتر می کند. حداقل اگر پول نگرفته ایم، با هم رفیق باشیم تا مشکلی درست نشود.

- یعنی همان رفتار پدرمابانه که ممکن است یک فحشی هم بدهد؟
    کریمی: فحش که بلاژویچ هم فحش می دهد. این برای تماشاگران خیلی مهم است. هنوز بعضی ها تا می رسند به آدم فوری با خنده می پرسند هنوز علی پروین فحش می دهد؟ خوب مربی فحش می دهد. عصبانی می شود یک چیزی می گوید. این یک چیز عادی است. طرز تفکر تماشاگر مشکل دارد که عشقش فحش دادن مربی است.

- بازیکنانی هم هستند که می گویند تحمل این شرایط را ندارند. مهدی هاشمی نسب پارسال می گفت که به علی پروین گفته اگر به من توهین کنی، جواب می دهم.
    کریمی: کی گفت؟ آخر سر که داشته می رفته؟ می خواستی بگی یخ نکنی! موقع رفتن که دیگر این حرف ها فایده ندارد.

- اصلا فکر می کنی این برخوردها لازم است؟
    کریمی: لازم که فکر می کنم باشد. باید یک جوری باشد که بازیکن از مربی حساب ببرد.

- خودت از علی پروین حساب می بردی؟
    کریمی: وقتی مربی چیزی می خواهد، باید انجام دهی والا مورد غصب مربی قرار می گیری؛هرکی می خواهد باشد.

- البته فکر می کنیم علی پروین تو را خیلی قبول داشت و چیزی به تو نمی گفت.
    کریمی: سعی می کردم خواسته اش را انجام بدهم.

- پروین چه خواسته های خاصی از تو داشت.
    کریمی: حفظ توپ، دربیل زدن در محوطه جریمه و یک سوم دفاعی حریف....

- پروین با این همه مشغله ذهنی که داشت، واقعا چطور در مسائل فنی ریز می شد؟ خود باشگاه با آنهمه مشکل، تیم داری، شرکت بیمه و تبلیغات، فروشگاه هفت تیر و ...اصلا چنین چیزی بود؟

کریمی: به نظرم علی آقا سر تمرین دیگر به فکر چیز دیگری نبود. البته در روزها آخر چرا؛ درگیر مشکلات باشگاه هم بود. تازه به نظرم علی آقا در بین مربیان ایرانی چیزی کم ندارد.

- پس چرا می گویند در پرسپولیس تاکتیک های خیلی جدی وجود ندارد.
    کریمی: اصلا در فوتبال ایران تاکتیک نیست. این مشکل خاص پرسپولیس نیست. کدام باشگاه ایرانی سراغ دارید که واقعا با تاکتیک درست و حسابی حرکت کند. فوتبال ما دیمی است. برای اجرای شیوه های تیمی هم باید همه بازیکنان هماهنگ باشند. مشکل داشتن یک گروه هماهنگ هم یک مساله دیگر است که نمی توانیم حلش کنیم.

- دایی می گفت پرسپولیس به یک مربی خارجی نیاز دارد. ما دوست نداریم تو اظهارنظری کنی که برایت مشکل درست شود اما هیچ وقت احساس نکردی که پرسپولیس به یک مربی خارجی بزرگ احتیاج دارد؟

کریمی: باید تیم هم شرایطش را داشته باشد. مثلا باید دید تیم بازیکنانی دارد که ارزش داشته باشد مربی خارجی برای آنها بیاورند. به نظر من مربی خارجی به درد پرسپولیس نمی خورد و اگر قرار باشد کسی بیاید بهتر است برای تیم های پایه از او استفاده کنند تا بازیکنان به این شرایط عادت کنند.

- حالا که بعد از سه سال از پرسپولیس و فوتبال ایران می روی، فکر می کنی چقدر از نظر فنی تغییر کرده ای؟

کریمی: خیلی فرق کرده ام. خدا کمک کنم، بیشتر پیشرفت می کنم.

- سقفی که در نظر گرفته ای کجاست؟ روزی پوستر مجله وردلدساکر شوی یا چه می دانم، پیراهن رئال مادرید را بپوشی؟

کریمی: این آرزوهای هرکسی است اما باید سعی کنم به آرزوهایم برسم.

- به کدام آرزو؟
    کریمی: به یک باشگاه بزرگ مثل رئال مادرید ، نمی دانم بارسلونا ، منچستر، میلان. این ها همه آروزهای یک بازیکن است اما بالاخره باید منطقی باشد.

- سه چهار بار از فیگو مثال زدی. دلیل خاصی دارد؟

کریمی: شخصا علاقه زیادی به او دارم.

- چه شباهتی با بازی او داری؟
    کریمی: خیلی فاصله دارم. شباهت را هم باید از کارشناس ها پرسید.

- آن چیزهایی که از دایی گفتی، ما را به یاد دلخوری شما از آن بازی سالنی گیشا می اندازد.

کریمی: نه، دایی بازیکن خوبی است. آن هم یک بازی بود که تمام شد و رفت. موقع فوتبال برد و باخت هست. این دلخوری ها عادی است.

- این را هم بگویم که خود خبرنگاران ورزشی از اینکه به تو نزدیک شوند و صحبت کنند، خاطره خوبی ندارند. واقعا خیلی خوش برخورد نیستی. هرچند در طول مصاحبه ما را خوب تحمل کردی.

کریمی: به من حق بدهید. بازیکن هزار تا مشکل دارد. خبرنگار هم خبر ندارد. یک دفعه می آید جلو می خواهد یک عالمه سوال بپرسد. بازیکن بعضی وقت ها شرایط عادی ندارد. مثلا در ریاض با یک خبرنگار حرفم شد. گفتم دارم می روم ناهار بخورم؛ بعدا حرف می زنم. ناراحت شد و گفت این چه وضع حرف زدن است؟

- واقعا بعضی جاها دوست نداریم خودمان را عنوان روزنامه نگار ورزشی معرفی کنیم. نمی دانم به چه دلیل این قدر وضع بد شده. البته به شما حق می دهیم.

کریمی: وقتی یک خبرنگار با من بد برخورد کند، همه را یک جور می بینم.

- فکر می کنم در مصاحبه خیلی اذیت شدی. انگار فشار زیادی به تو آمد
    .
    کریمی: مشکلی نیست.

- آخرین سوال؛ این ادکلنی که به خودت زدی چیه؟

کریمی: 212؛ قابلی هم نداره

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 2 کاربر از پست مفید manhunt تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

تمرين امروز پرسپوليس با 17 بازيکن برگزار شد

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس ظهر امروز با حضور 17 بازيکن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس پس از 4 روز تعطيلي از ساعت 13 ظهر امروز در ورزشگاه خيريه عمل برگزار شد.

در اين تمرين 17 بازيکن قرمزپوش حضور داشتند. آن‌ها ابتدا به دويدن‌هاي استقامتي به دور زمين پرداختند و سپس به فوتبال دست گرمي در زمين هندبالي در قالب دو تيم سفيد و طوسي تمرينات خود را ادامه دادند.

*در تمرين امروز پرسپوليس گردان، عابدزاده، مهدوي‌کيا، قدمي، بنگر، آقازماني، معدنچي، رضايي، فشنگچي، نورمحمدي، نوروزي، اسماعيل‌زاده، کاظميان، عسگر، نقي‌زاده و سيف‌اللهي حضور داشتند.

* ژوزه مانوئل و دستيارانش در اين تمرين غايب بودند. گفته مي‌شود سرمربي قرمز‌پوشان روز چهارشنبه به جمع پرسپوليسي‌ها اضافه خواهد شد.

* امورات تمرين توسط يحيي گل‌محمدي پيگيري شد. البته بهروز سلطاني مربي تيم‌هاي پايه پرسپوليس نيز امروز به کمک يحيي آمده بود و تمرينات دروازه‌بان‌ها را زير نظر داشت.

* زايد به دليل همراهي تيم ملي ليبي براي ديدار مقابل الجزاير و نيلسون به دليل سفر به کشورش غايب بودند.

* محمود شافعي هافبک سابق قرمز‌پوشان ميهمان ويژه تمرين امروز بود.

* حميد علي‌عسگر امروز با لباس شخصي در تمرين پرسپوليس حضور پيدا کرد و پس از گفت‌وگويي با شيريني تمرين قرمز‌پوشان را ترک کرد.

* نقي‌زاده دقايقي به صورت جداگانه دويد و او هم به دليل مصدوميت به رختکن رفت.

* غلامرضا رضايي با توجه به رفع مصدوميتش به ورزشگاه درفشي‌فر رفت تا تمرينات با وزنه خود را شروع کند.

*در تمرين امروز ورود هواداران و خبرنگاران آزاد بود.

* يحيي گل‌محمدي نيز همپاي ساير بازيکنان به تمرين پرداخت.

* گفته مي‌شود حدود 20 روز به دليل زير کشت رفتن زمين چمن ورزشگاه درفشي‌فر تمرينات پرسپوليس در زمين خيريه عمل برگزار خواهد شد.

* کري‌خواني بين بازيکنان در هنگام شوتبال دست گرمي باعث شده بود تا تمرينات با نشاط بيشتري برگزار شود.

* پيش‌بيني بازي امشب ال‌کلاسيکو بين رئال مادريد و بارسلونا سوژه بازيکنان بود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نوعی - ژوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    دانا

SpainSS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    281
    تشکر شده 58 در 20 پست

آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شرايط مصدومان تيم، رو به بهبود است و آنها چند روز آينده در تمرينات گروهي شرکت خواهند کرد.
    به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، وجيه الله چشمه سري با بيان اين مطلب افزود: غلامرضا رضايي پس از رفع مصدوميت، احساس درد ندارد و براي تقويت کشاله به اتفاق دکتر عليپور عازم کلينيک ورزشگاه درفشي فر شد تا به تمرينات فيزيوتراپي بپردازد و چند روز ديگر در تمرينات گروهي شرکت مي کند.
    وي افزود: ميثم نقي زاده که در پايان بازي برابر سايپا از ناحيه کشاله احساس درد مي کرد با تمرينات ويژه تحت درمان است و امروز نيز به فيزيوتراپي پرداخت و در روزهاي آينده به تمرينات گروهي باز خواهد گشت.
    پزشک پرسپوليس در ادامه گفت: حميدرضا علي عسگري هم در دو نوبت صبح و بعدازظهر تمرينات فيزتراپي انجام مي دهد. او امروز با لباس شخصي در تمرين سرخپوشان حضور يافت و مصمم هستيم هر چه زودتر او را در اختيار کادر فني قرار دهيم.
    چشمه سري در ادامه تصريح کرد؛ امير حسين فشنگچي پس از رفع مصدوميت در تمرينات گروهي حضور دارد و به موازات آن، تمرينات توانبخشي و تقويتي را نيز در دستور کار خواهد داشت.
    پزشک سرخپوشان در پايان در مورد عمل جراحي مسعود داستاني خاطرنشان کرد: طبق نظر پزشک جراحش، بايد به مدت 10 روز استراحت کند و بعد از آن با ويزيت و معاينات ويژه، شرايطش مشخص خواهد شد.
    پیراهن مقدس

7. 3 کاربر از پست مفید dana77 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

نبايد اجازه بدهيم کره جنوبي در تهران به جام جهاني صعود کند
    عزيزي: دشمن کريمي دشمنان فوتبال هستند

مهاجم سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: تحت هر شرايطي اميدوارم تيم ملي مقابل کره جنوبي نتيجه بگيرد.

خداداد عزيزي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: اميدوارم در بازي حساس و سختي که تيم مقابل کره جنوبي دارد، نتيجه بگيريم هميشه بازي هاي سخت براي ما بهتر بوده و در چنين ديدارهايي بهتر کار کرده ايم تيم ملي هر شرايطي که دارد برايم مهم نيست و فقط دوست دارم در اين بازي حساس نتيجه بگيريم امتيازات بازي با کره جنوبي خيلي براي ما مهم است و دوست دارم در اين بازي حساس نتيجه بگيريم.

وي افزود: کره جنوبي در حال حاضر تيم خوبي است شک نکنيد که کره جنوبي تيم سرحال، آماده و خوبي دارد آنها براي برد به تهران مي آيند چون اگر بتوانند مقابل ما در ورزشگاه آزادي پيروز شوند صعودشان به جام جهاني 2014 برزيل را حتمي مي کنند اما بچه هاي ما نبايد چنين اجازه اي را به کره جنوبي بدهند چرا که شرايط ما در جدول چندان خوب نيست و خودمان به امتيازات اين بازي به شدت نياز داريم.

مهاجم سابق تيم ملي کشورمان اظهار داشت: شنيده ام که کي روش خيلي قاطع گفته که کره جنوبي را شکست مي دهيم من اين حرف را قبول ندارم و گفتن چنين حرفي اصلاً منطقي نيست به نظر من منطقي نيست که قبل از بازي کسي قاطعانه بگويد که حريف را مي بريم شايد کي روش در چنين مقطع حساسي براي روحيه دادن به بازيکنان تيم ملي ايران چنين حرفي زده است.

وي افزود: مطمئن هستم که مردم براي اين بازي به استاديوم مي آيند چون بازي سخت و سرنوشت سازي است و بحث ملي است در چنين شرايطي که تيم ملي بازي حساس و سرنوشت سازي دارد مطمئناً مردم تيم ملي را تنها نمي گذارند و استاديوم آزادي را پر مي کنند چون بحث ملي است.

عزيزي تصريح کرد: تماشاگران در اين بازي حساس که تيم ملي به امتياز احتياج دارد و حريفش تيمي مثل کره جنوبي است نقش خيلي مهمي دارند.

وي بيان داشت: به نظر من تماشاگران فقط بايد تيم ملي را تشويق کنند و اصلاً سمت مسائل متفرقه و حاشيه اي نروند چون هيچي بهتر از تشويق و روحيه دادن به تيم ملي نيست تشويق هواداران تيم ملي باعث تخريب روحيه بازيکنان کره جنوبي مي شود و اين اتفاق بسيار خوبي براي تيم ما خواهد بود.

وي افزود: علي کريمي شرايط خاصي را در هفته هاي اخير داشته اما علي مهره کارآمدي است واقعاً متأسفم چون بلايي سر علي کريمي مي آوريم که يک مربي خارجي مثل کي روش دست به کار مي شود تا علي را زنده کند اميدوارم علي کريمي در مقابل کره جنوبي فوتبالي بازي کند که دهن همه را ببندد از نظر من دشمنان علي کريمي دشمنان فوتبال ما هستند اما مطمئن هستم که کريمي مقابل کره جنوبي خيلي خوب بازي خواهد کرد.

عزيزي در پايان گفت: حاشيه ها و فضاي موجود هيچ تأثيري روي علي کريمي ندارد چون او يک فوتباليست حرفه اي است و از اين روزها زياد ديده است اما اين فضا انگيزه علي کريمي را بيشتر مي کند و فوتبال بسيار خوبي مقابل کره جنوبي بازي خواهد کرد.

9. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

حلالي:
    تماشاگران بايد به ژوزه حق بدهند نه کريمي

سرمربي تيم فوتبال ب پرسپوليس با بيان اينکه نبايد بازيکن سالاري در فوتبال ما باب شود، گفت: علي کريمي از دوستان خوب و صميمي من است ولي تماشاگران و باشگاه بايد هميشه حق را به سرمربي تيم بدهند نه بازيکن.

اسماعيل حلالي در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دلايل عدم موفقيت پرسپوليس در اين فصل تصريح کرد: به نظرم پرسپوليس تيمي نيست که 11 بازيکن استاندارد در همه پست‌ها داشته باشد. ما در يک پست چند بازيکن خوب داريم و در نقطه ديگري از زمين بازيکن کار راه اندازي نداريم.

وي افزود: هميشه در تيم‌هاي فوتبال دو يا چند بازيکن فدا مي‌شوند تا چهار بازيکن ديگر ديده شوند. ما چنين چيزي را در پرسپوليس نداريم. همه در پرسپوليس مي‌خواهند پاس آخر را بدهند و بيشتر در چشم باشند.

مربي تيم فوتبال ب پرسپوليس تاکيد کرد: شايد بهتر است بگوييم که پرسپوليس لوکس بسته شده است در حالي که فوتباليست‌هاي ايراني هنوز فرهنگ لوکس بسته شدن يک تيم را ندارند. بازيکنان به جاي اينکه ياد بگيرند که از همديگر کار ياد بگيرند در کار هم ديگر مي‌گذارند. تا زماني هم که اين تفکر حاکم باشد نمي‌توان کاري از پيش برد.

حلالي در ادامه به مشکل "مانوئل ژوزه" با علي کريمي اشاره کرد و گفت: کريمي يکي از دوستان صميمي من است و او را خيلي دوست دارم ولي اولويت اول، وسط و آخر سرمربي تيم است! نمي‌دانم بين ژوزه و کريمي چه اتفاقاتي افتاده ولي تماشاگران و باشگاه هميشه بايد حق را به سرمربي بدهند.

وي خاطرنشان کرد: يک بازيکن در هر صورت بايد تابع سرمربي باشد، حتي اگر سرمربي يک چوب خشک باشد! حتي اگر بازيکن راست بگويد و سرمربي اشتباه کند نبايد بازيکن سالاري باب شود. اصول فوتبال حرفه‌اي ايجاب مي‌کند که حق را به سرمربي بدهيم.

11. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

حقيقي: رفتن من به پرسپوليس محال است

هافبک باشگاه فجر سپاسي گفت: هيچ اميدي ندارم که مسئولان باشگاه فجر بابت انتقالم به پرسپوليس رضايت نامه ام را امضا کنند.

رضا حقيقي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران در رابطه با احتمال پيوستن به تيم پرسپوليس در تعطيلات نيم فصل گفت: تيم فجر دراين برهه از زمان به هماهنگي کامل و مطلوبي رسيده فکر نمي کنم باشگاه فجر سپاسي بخواهد درنيم فصل تحت هيچ شرايطي بازيکن از دست بدهد.

هافبک تيم فجر سپاسي در همين خصوص اضافه کرد: جعفري به مسئولان پرسپوليس گفته است براي دريافت رضايت نامه حقيقي بايد يک ميليارد تومان بپردازيد و اين يعني انداختن سنگ بزرگ در مقابل مسئولان پرسپوليس.

وي افزود: حدود يک ماه پيش يک نفر از افراد منتصب به باشگاه پرسپوليس درصدد بود تا با من وارد مذاکره شود اما من قبول نکردم چرا که اگر باشگاه پرسپوليس مرا مي خواهد مي بايست خود مسئولان پرسپوليس مستقيم با باشگاه فجر وارد مذاکره شود.

حقيقي در رابطه با وضعيت فعلي تيم فجر ادامه داد: اگر حقيقتش را بخواهيد خودمان هم تصور نمي کرديم فصل را تا اين حد خوب شروع کنيم در فصل گذشته تيم فجر در 14 بازي اول خود فقط 11 امتياز کسب کرد، اما دراين فصل با توجه به بدنسازي خوب در ابتداي فصل توانستيم تا اينجاي کار جزو بالانشينان جدول ليگ برتر باشيم و حتي به گرفتن سهميه آسيايي هم اميدوار شده ايم.

رضا حقيقي در خصوص آخرين وضعيت مصدوميت خود نيز گفت: تقريبا 4 روز است که دويدن نرم روي تردميل را آغاز کرده ام و رفته رفته به شرايط ايده آل نزديک مي شوم واگر مشکلي پيش نيايد در روزهاي آينده تمرينات تيمي را شروع مي کنم.

13. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سرانجام ژوره به کميته انضباطي احضار شد

48 ساعت پس از آنکه رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احضار مانوئل ژوزه به اين کميته تا را تکذيب کرده بود، حسن زاده از وصول شکايت عليه سرمربي پرسپوليس خبر داد.

پس از آنکه مانوئل ژوزه هفته پيش در گفت و گو با ايسنا، کارلوس کي روش را مسبب مشکلاتش با علي کريمي عنوان کرده بود و مدعي شده بود که سرمربي تيم ملي، کريمي را تحريک کرده يکي از روزنامه ها از احضار سرمربي پرسپوليس خبر داد؛ خبري که اسماعيل حسن زاده آن را تاييد نکرد. اما 48 ساعت پس از اين مساله، رييس کميته انضباطي از وصول شکايت از ژوزه و احضارش به کميته انضباطي خبر داد.

با اين حال حسن زاده گفت که قيدي براي حضور ژوزه در کميته انضباطي وجود ندارد و وکلاي باشگاه پرسپوليس مي توانند با ارائه لايحه از سرمربي پرتغالي تيمشان دفاع کنند.

15. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض احضار رويانيان به كميته انضباطي فدراسيون!

«رويانيان را به كميته‌انضباطي دعوت مي‌كنيم تا پشت‌پرده را نشانمان بدهد.»

اين را يدالله سليماني دبير كميته داوران فدراسيون خبر داده و در ادامه گفته: «كميته داوران مانند رويانيان صحبت‌هاي خود را رسانه‌اي نمي‌كند بلكه ايشان را به كميته انضباطي دعوت خواهد كرد.

مديرعامل پرسپوليس با شكايت كميته داوران بايد در كميته انضباطي پرده‌ها را كنار بزند تا ما هم ببينيم چه اتفاق‌هايي در فوتبال مي‌افتد. فيلم بازي سايپا- پرسپوليس در كميته داوران بازبيني شده كه برخلاف ادعاي باشگاه پرسپوليس، از صحنه‌هاي مشكوك رخ داده در زمين، تنها يك پنالتي صحيح بوده و دو صحنه مشكوك ديگر اصلا پنالتي نبوده است!»

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده است منظور رویانیان در اتفاقات پشت پرده فوتبال اعمال کمیته داوران نبوده است.

Just Real Madrid & Man Utdl

17. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

perspolis

گزارش تصویری: دیدار رویانیان با سفیر دانمارک در ساختمان باشگاه پرسپولیس

19. کاربر روبرو از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

perspolis

کاظمیان: باید حتما ببریم/ همه بچه ها دوست دارند که علی برگردد

کانون هواداران پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی ما و راه آهن بدون شک دیدار پرگل و جالبی خواهد شد.

"جواد کاظمیان" اظهار داشت: راه آهن در چند سال اخیر همیشه مقابل پرسپولیس خوب بازی کرده و بازی سختی داریم. راه آهن جزو تیم های بالای جدول است و کارمان سخت است اما به 3 امتیاز این بازی نیاز داریم و باید ببریم چون مساوی هم به درد ما نمی خورد. ملی پوشان ما 2 هفته نبودند و یک مقدار ناهماهنگ هستیم اما به این شرایط عادت کرده ایم و وضعیت بدی نداریم. بدون شک بازی پرگل و جالبی خواهد شد.

وی افزود: هواداران ما همیشه تیم را حمایت کرده اند و انشاءالله باز هم پرسپولیس را حمایت می کنند. با توجه به برد تیم ملی مقابل کره جنوبی، تماشاگران با فوتبال رابطه بهتری برقرار کرده اند و امیدوارم برای بازی ما و راه آهن 50 تا 60 هزار تماشاگر به استادیوم بیاید.

کاظمیان در پایان گفت: خیلی امیدوارم که علی کریمی به تیم برگردد. همه بچه های تیم دوست دارند که علی برگردد. به هر حال اتفاقاتی افتاد که این مشکل به وجود آمد اما همه ما امیدواریم که کریمی به تیم برگردد.

21. کاربر روبرو از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده است .

صفحه 428 از 470 نخستنخست ... 328378418426427428429430438 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)