سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
مسی دیشب خوب بازی کرد دگه اینیستا و ژاوی هم که مصدوم بود آلوز هم متوسط بود پینتو هم خوب بود یه تو فوق العاده رو دقیقه نود گرفت داوری هم خوب بود تقریبا گل سوم مسی فوق العاده بود در مورد رونالدو هم من اون حرکت آخر بازی اونو ندیدم تلوزیونو خاموش کردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
درمورد توپ طلا هم که به احتمال 99.99% لئو گرفتش چون هم اقای گل لالیگا میشه هم اقای گل لیگ قهرمانان هم بهترین بازیکن جهان شد در بازی های جام جهانی باشگاه ها.
ویرایش توسط AlexDelpiero : 05-05-2012 در ساعت 17:29
بچه ها گل سوم مسی فوق العاده بوده واقعا این یه جادوگره باور نکردنی بود
Argentina te quiero para siempre
گل سوم مسی به قول سعید واقعا قشنگ بود.انقدر ریز دروازه بان رو دریپل زد انگار که نه انگار داره دروازه بان دریپل میزنه.این کیه دیگه![]()
دوستان تبریک میگم مسی به رکورد 68 گل گرد مولر رسید و احتمالا تا پایان فصل به رکورد بیش از 70 گل در یک فصل میرسه
یکی این مسی رو بگیره داره همه ی رکوردها رو جا به جا میکنه.
راستی این رونالدو رو دیشب دیدین چیکار میکرد!!!حتی 1% هم از قهرمانی رئال خوشحال نبود به خاطر اینکه اقای گلی این فصل رو از دست داده.پارسال من رونالدو رو خوشحال تر از این فصل که قهرمان شدن میدیدم.
الکی هم تو رسانه ها میگه قهرمانی مهم تر از اقای گلی هست ولی معلومه یه جاش داره میسوزه![]()
messi capità del Barça
تبریک به بارسایی های گلبابت 68 گله شدن لئو.دیشب بارسا بازی خیلی خوبی انجام داد!!!
دوستون دارم![]()
هی رکورد... هی رکورد.... کلاً رکورد!
مسی با هتریکی که دیشب کرد، رکورد Gerhard Müller را با 67 گل در یک فصل شکست.
مسی 46 گل در لالیگا، 14 تا در چمپیونز لیگ، 3 تا در سوپر کاپ اسپانیا، 2 تا در جام حذفی، 2 تا در جام باشگاه های جهان و 1 گل در سوپر کاپ اروپا، در این فصل زده.
![]()
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
با 108 گلی که تیم تا اینجای فصل در لالیگا زده، رکورد بهترین تعداد گل در طول تاریخ بارسا که مال فصل 2008/9 بود(105) رو شکست.
15 بازیکن حداقل یک گل از این 108 گل رو به ثمر رسوندن.
![]()
در اون فصل اتوو با از اون 105 گل، 39 تاش رو زد و این فصل مسی از 108 تا 46 گل!
15 بازیکنی که گل زدن: مسی(46) - الکسیس(12) - ژاوی(10) - سسک(9) - ویا و پدرو(5) - تیو و پویول(3) - آلوز، پیکه، اینیستا، تیاگو، کیتا، کوئنکا(2) و آدریانو(1)
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)