سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
اگز از لینک تبدیل مدیا فایر(همونی که وقتی ف*لتر بود ازش استفاده میکردیم) برید میتونید دانلود کنید...
واقعا چی میشه جانشین مسی تو فوتبال از خود بارسا باشه!!!![]()
خب این کاملا مشخصه که جانشین مسی هیچوقت نمیتونه از خارج از تیم و لامایسا بیاد چون برای اینکه مسی باشی باید خون کاتالانی داشته باشی با اموزش مربی های لامایسا.هیچ کس خارج از باشگاه نمیتونه جای مسی رو پر کنه برای همین من خیلی امیدوارم ولی در مورد جرارد فکر نکنم بتونه جانشین مسی بشه چون وقتی جرارد 22 سالش باشه و اومده باشه تیم اصلی مسی 27 سالشه.یعنی تغییر چندانی نداره.منظورم اینه که جرارد توی زمانی نیست که بتونه جانشین مسی بشه.اما توکوفوسوبو (اگه اشتباه نگفته باشم) الان 13 سالش باید باشه اون میتونه جای مسی رو بگیره.
دادا شهریار یعنی مدیافایر برا تو باز نمیشه؟ چرا اینجا باز میشه
دوستان اگه کسی کلیپی از جردی آلبا هم داره یا پیدا کرد بذاره لطفا
البته بستگی به خود مسی هم داره که تو چند سال اینده فرمشو حفظ کنه یا نه...(که خوشبختانه نشون داده ثبات زیادی داره)
به هر حال ما همیشه خواهان یه زوج عالی برای مسی بودیم کی بهتر از این پسره؟؟؟
ویرایش توسط flavia : 05-01-2012 در ساعت 23:09
داداش صادق دارم یک کلیپ از البا اماده میکنم اپ که شد میزارم یادت نره بیایی دان کنی.
درمورد زوج مسی هم فکر نکنم بتونه زوج خوبی برای مسی باشه چون هر دوشون تک روی میکنن و هردوشون تمایل به گل زدن دارن اونم به صورت فردی برای همین بهترین حالت برای بازی گرفتن از دوتاشون با هم اینه که یک طرف رو مسی برداره یک طرف رو این یکی به صورت ضبدری با هم کار کنن.زوج مسی اینیستاست و الوز. کس دیگه نمیتونه به این خوبی با مسی مچ باشه
راستی چرا تو لاماسیا مربی دروازه بان ساز خوب نداریم !؟؟؟ توی این چند سال ثمره های لاماسیا فقط هافبک و مهاجم بوده ! مثله خریدامون !
دادا شهریار نگفتی هنوز سایت مدیا فایر برا تو باز نمیشه؟
کلیپو دیدم این پسره واقعا عالیه...
برای من گاهی دیدن بازی بچگیهای بازیکنا بیشتر از بازی الانشون کیف داره!!!
دیروز داشتم بازیهای 12-13 سالگی فابرگاسو مسیو میدیدم که هم تیمی بودن...یعنی از همون موقع کاملا مشخص بود که قراره تبدیل به ستاره های بینظیری بشن...
یه بارم الریاضیه قبل از بازی بارسا چند صحنه از بازیهای مسیو که.. نمیدونم چند سالش بود فقط از لحاظ سایزی نصف الانشم نبودو نشون داد..واقعا دهنم بازمونده بود...باورم نمیشد این یه وجبی با این قدش داره این کارارو میکنه...![]()
ویرایش توسط flavia : 05-01-2012 در ساعت 23:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)