LEGENDARY
بچه ها پچی هست که لیگ قهرمانان اروپا رو به فیفا 13 اضافه کنه؟ منظورم به قسمت تورنومنت هست نه کریرمد
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
سلام
ببخشید من الان سه فصل در fifa13بازی کردم بعد بازیکنام قرارداداشون تموم شده .
مگه برای بستن قرارداد آخر فصل خودش یه لیست نمیاره ولی هرچی قرارداد جدید میبندم فکر میکنم قبول نمیکنن لطفا کمکم کنید
سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا جناب سعید
من هم مثل خیلی ها با مجهز کردن سیستم بعد چن سال بر گشتم به دنیای بازی
من بازی فیفا 2013 رو نصب کردم و بدون مشکل دارم بازی میکنم
عکسی هم از مسیر نصب و پوشه های اون گذاشتم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نسخه ای که من نصب کردم بدون کرک بود و بعد نصب دو دی وی دی بازی بدون مشکل برام قابل اجراست
تا این که به دنبال نقل و انتقالات بودم و بر خورد به پچ و ابدیت به ادرس زیر :[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اینو دانلود کردم ولی هر کاری کردم نتونستم ازش سر در بیارم با نرم افزار FHL-BH-Editor نتونستم کار کنم چون ارور میده تو سیستمم
حالا از دوستان درخواست دارم به شکل کاملا ساده و مبتدی بهم بگم چگونه پچ و ابدیت کنم بازی رو ممنون
دوست عزیز صفحه قبل لینک دانلود رو گذاشتم و کاملاً هم توضیح دادم. این نرم افزار FHL-BH-Editor به نظر من خیلی بدرد نمیخوره. چون این نرم افزار واسه من و خیلیای دیگه اجرا نشده. از نرم افزار Fifa13 i68Regenerator استفاده کن که ساده تره. همونطور که گفتم صفحه قبل رو مطالعه کن. لینک دانلود و توضیحات دیگه هست. اگه به مشکلی تو اجرای پچ برخوردی بگو تا جواب بدم.( در ضمن این پچ نقل و انتقالات هستش) اگه پچ دیگه ای هم خواستی بگو تا راهنمایی کنم
LEGENDARY
سلامی دوباره
داش محمد به عکس نگاه کن
وقتی روش کلیک میکنم ارور میده بعد نصب پچ
بچه ها پچی هست که لیگ قهرمانان اروپا رو به فیفا 13 اضافه کنه؟ منظورم به قسمت تورنومنت هست نه کریرمد
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
من همچین پچی ندیدم. ساختش گروه بزرگی لازم داره. فیفا خودش باید یه همچین پچی رو بسازه و ارائه بده.
مشکل از netframwork ویندوزت هست. از این لینک دریافتش کن. بعدم نصبش کن و ادامه ماجرا...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
LEGENDARY
ویرایش توسط icon : 02-16-2013 در ساعت 17:26
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)