تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
اولا نه من خودمو نساختم بعدا قراره یه تایپک بزنم توش همه چیو میفهمی به طور کامل
دوم اینکه سوپر ماریو منظورت ماریو گومزه ؟خوب معلومه که هنوز هم هست
سوم هم که اصلا این بازی دخترونه نیست و یه جوری REAL LIFE زندگی واقعای(البته به سبک مجازی)هست و فقط من یه ذره ازینجور بازیها و بازی های استراتژیکی خوشم نمیاد چون حوصلم سر میره حالا ولی سیمز بازی نکردم ولی میگن خیلی بازی خوبیه (ولی یه سری نکات منفی هم داره که ...) همین.
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بعد از چند مدت
یه 2 تا سوال داشتم :
کسی میدونه گوچی فردا برا ایران بازی میکنه یا نه
اون یکی هم گوشیم رو فلاش کردم برنامه استرو که نقش فایل منجیر رو داره پرید چه خاکی تو سرم کنم
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره منم ببره بودم
بعدم اون یارو که نارنجی میپوشه سق سقست اون اسمش چیه؟ اونم دوست دارم!
تازه بچه ها نظرتون چیه این بحث منتفی شه چون کم کم کسل میشه بعد دعوا میشه من بحث جدید رو شروع نمیکنم
خودتون نظرسنجی کنید!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
بازی سگا2012 رو من 67درصدش رو دانلود کردم بقیش رو هم امشب دان میکنم خیلی خیلی گرافیک و محیط جذابی داره
بعد از سایت خیلی معتاد کنندهو خوبی که دوستمون معرفی کرد همون غول پیشگو
دوتا سایت باحال معرفی میکنم چشتون میره تو حلقتون
اینم یه سایت خیلی عجیبه دیگس که واقعا شاهکاره ذهنتونو میخونه !!فقط باید به چیزایی که میگه درست عمل کنید نتیجشو ببینید
یکی دیگم هست میبینید وقتی محصولی رو میخرید یه کاور دولایه داره که با انگشتت اون باد تو پلاستیکو میترکونی حال میکنی؟یه صدای تخ تخ میده حال میکنیم ؟حالا انلاینشو یافتم!!!فقط کافیه موس رو رو اون دایره ها ببرید و از صدای ترکیدن لذت ببرید
اونوقت این چه فرقی با اونی که آقای rko
داره من اینو نفهمیدم بعدم بارم که دارین بحث همون بازی رو میکنید معلومه اصلا حرف منو جدی نگرفتین؟
بابا کال آف دوتی که خرید و فروشش جرمه من روم نمیشه برم بگیرمش اگه برا دانلود هست میشه لینکش رو برام بزارید چون زیاد دربارش شنیدم تازه بازی گاف تو دیگن:gaf to digen
عالیه من از تبلیغش دیدم میگم قشنگه!
بزودی میاد ولی قبل از اون پی اس 2012
بازی کنید چون 1 سال دیگه میاد!
فعلا بازی فقط darksiders2 میچسبه
آره منم با کینگ 123 که اسم شریفشون رو نمیدونم راست میگه من بازی کردم و از این سبک بازی ها خوشم میاد!![]()
گلزار واقعا کم فیلم بازی میکنه؟!؟!؟ جدی میگی؟ این بنده خدا از بس توی هر فیلمی بازی کرد عمر هنریشو تموم کرد ، دوره اش گذشته! حمید گودرزی هم بیشتر یه چهره تلویزیونی بوده تا سینمایی ضمن اینکه بازی ویژگی خاصی نداره. برای مهناز افشار خوشحالم چون مسیرش رو داره به سمت یه بازیگر گزیده کار پیش میبره و از حالت گلزار زن بودن خارج شده ، چند تا بازی خدا کرده اخیرا که یکیش تو سعادت آباد بوده.
این وسط میمونه بهرام رادان که اون خیلی وقته فهمیده بازی تو فیلمهای ژینگول پینگول کار زشتیه!گرچه دیگه دهن فیلم هنریو به شکل افراطی سرویس کرد اون اوایل!
موافقم!
اگه بد بود چرا میدیدی؟
فوتبالیستها یکی از موفق ترین انیمه های ژاپنی بوده که از خدا تا کشور پخش شده ، سوبابسا الگوی زیدان و دل پیرو بوده و من یه جا شنیدم اینیستا از تارو خوشش میومده(اینو دقیق نمیدون راسته یا نه) ضمنا ژاپنی ها با این انیمه میخواستن طی 20 - 30 سال آینده توی آسیا یکی از قدرتها باشن ، الان اون 20 سال گذشته و آسیا هرچی زور بزنه به ژاپن دیگه نمیرسه!
این است قدرت تخیل!!!![]()
F a r e w e ll ... Tito
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)