Design & Developed BY Patira

صفحه 42 از 259 نخستنخست ... 3240414243445292142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

اظهارات عجيب ليونل در فرودگاه بوينس آيرس

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت در زمان نوجواني اگر همه چيز بين فوتبال آرژانتين و اسپانيا مساوي بود شايد هرگز به بارسلونا نمي رفتم.

به نقل از آس اسپانیا، لیونل مسی که برای حضور در تیم ملی فوتبال آرژانتین آماده شده است، در فرودگاه بوینس آیرس به خبرنگاران گفت: نمی‌دانم چه اصراری است تا میزان وابستگی و علاقه من به آرژانتین در هر سفر مشخص و ارزیابی شود.
    وی افزود: در آرژانتین همیشه احساس خوبی دارم، حتی وقتی مردم در استادیوم مرا هو می‌کنند احساس بدی ندارم چرا که صدای مردم کشورم برایم آرامش بخش است حتی اگر به من توهین کنند.

مسی ادامه داد: اگر در زمان نوجوانی شرایط زندگی در آرژانتین و اسپانیا یکسان بود شاید هرگز به بارسلونا نمی‌رفتم و امروز یکی از بازیکنان تیم‌هایی از روزاریو یا مناطق دیگری از کشورم بودم، اما شرایط پزشکی در آن روزها در اسپانیا قابل مقایسه با اینجا نبود و من به همراه خانواده‌ام راهی بارسلونا شدیم.
    مسی خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم آرژانتین مدام مرا با مارادونا مقایسه می‌کنند. البته خود مارادونا هم در آرژانتین نماند؛ اما قلبش همیشه با آرژانتین بود و من هم همیشه عاشق کشورم هستم. بارسلونا بزرگترین تیم دنیا است و من از عضویت در آن افتخار می‌کنم اما هنوز هم اگر تیمی از کشورم پیدا شود که شرایطش با بارسلونا مساوی باشد و مرا بخواهد قطعا چون آرژانتینی است پاسخ مثبت مرا خواهد شنید.

4. 2 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط pathfinder نمایش پست ها
    ريکارد پرونا، پزشک باشگاه بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرد که ليونل مسي يکي از سالم ترين بازيکنان حاضر درنوکمپ است و به اين نکته اشاره کرد که اين ستاره آرژانتيني از متدهاي تمريني خاصي پيروي مي کند

ماشاالا ماشالا
    لطفا هر کس که این پست رو خوند بزنه به تخته

6. 2 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم/هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    1,718
    تشکر شده 1,450 در 307 پست

بارسلونا مسي:هرگز به جدايي از بارسا فکر نمي کنم

اين ستاره آرژانتيني زماني که تنها 13 سال داشت به اين باشگاه کاتالاني پيوست و در چند سال اخير خود را به عنوان يکي از بهترين بازيکنان جهان معرفي کرد.

این ستاره آرژانتینی زمانی که تنها 13 سال داشت به این باشگاه کاتالانی پیوست و در چند سال اخیر خود را به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان معرفی کرد.

او که با بازی در بارسا به افتخارات فردی و تیمی زیادی دست پیدا کرده، تاکید کرد که هرگز به فکر جدایی از این باشگاه نبوده و تا زمانی که شرایط در این باشگاه به همین ترتیب باشد، در نوکمپ خواهد ماند.

او در گفتگو با رادیو مترو گفت:" هرگز به جدایی از بارسا فکر نمی کنم. تا زمانی که شرایط در این باشگاه به همین ترتیبی باشد که حالا هست، قصد جدایی ندارم."

او همچنین در مورد اتفاقاتی که در رقابت های لیگ قهرمانان برایش رخ داده گفت:" در بعضی از دیدارهای لیگ قهرمانان اتفاق افتاده که در زمان زدن یک ضربه آزاد، بازیکن حریف پیشم آمده و گفته که می خواهد بعد از بازی پیراهنش را با من عوض کند."

مسی در حال حاضر در آرژانتین به سر می برد تا تیم ملی کشورش را در دیدارهای مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل شیلی و ونزوئلا همراهی کند.
    varzesh3
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    messi capità del Barça

8. کاربر روبرو از پست مفید footballking12 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

دکو: بارسلونا به صلاح نيمار است .

هافبک تهاجمي فلوميننسه گفت: بارسلونا به صلاح نيمار است.

به نقل از مارکا اسپانیا، آندرسون لوئیس ده سوزا ملقب به دکو، ستاره 34 ساله فلومیننسه که سابقه درخشش در کورنتیانس، بنفیکا، پورتو، بارسلونا و چلسی را نیز دارد درباره نیمار، مهاجم برزیلی سانتوس گفت: با توجه به شرایطی که بارسا دارد، این تیم بهترین گزینه برای نیمار است، او در بارسلونا پیشرفت خواهد کرد و به یک ستاره تمام عیار تبدیل خواهد شد.
    دکو برزیلی که در سال 2002 شهروند رسمی پرتغال شناخته شده به هواداران بارسلونا قول داد با توجه به ارتباطش با اهالی سانتوس تلاش کند تا هر طور شده نیمار راهی بارسلونا اسپانیا شود و هرگز رئال مادرید را انتخاب نکند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

10. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

صدر جدول

پس از برد سخت در گیخون، بارسا به بالاترین مکان در صدر جدول لالیگا دست یافته است. اگر به چند سال اخیر نگاه کنیم، می بینیم که تیم گواردیولا در رسیدن به این جایگاه تجربه خوبی کسب کرده است.

بارسا تنها به 6 بازی احتیاج داشت تا به صدر جدول برسد و آنها در آستانه شروع بازی های ملی، به بالای جدول لیگ اسپانیا رسیده اند. آنها این کار را پس از پشت سر گذاشتن بازی هایی سخت، مقابل ویارئال، والنسیا و اتلتیکو مادرید انجام داده اند و هدف کنونی شان این است که بتوانند در این مکان باقی مانده و به چیزی دست یابند که هر 3 فصل پیش به آن رسیده اند.

فصل 2010/11

فصل گذشته، مردان گواردیولا پس از 13 بازی به صدر جدول رسیدند؛ آنها این کار را در روز 29 نوامبر با پیروزی فراموش نشدنی 5-0 مقابل رئال مادرید انجام دادند که تیم مورینیو را از صدر جدول به پایین افکند. این مکان جایی بود که بارسا تمام فصل را در آن مانده و سومین عنوان متوالی لیگ خود را به دست آورد.

فصل 2009/10

گل های ابراهیموویچ و مسی در ختافه به بارسا بردی را هدیه کرد که آنها را پس از تنها دو هفته، به همراه به صدر جدول رساند. رویارویی با مادرید بسیار سخت بود و این دو تیم مدام مکان خود در صدر اول را با یکدیگر عوض می کردند تا پیروزی 2-0 در برنابئو، برتری مطلق و عنوان فصل را به نیوکمپ آورد.

فصل 2008/09

در اولین سال مربیگری گواردیولا، تیم مالاگا را در عصری بارانی و در استادیوم کوستا دل سول شکست داد تا به مکان اول برسد؛ جایی که آنها توانستند تا انتهای فصل در آن باقی بمانند.

12. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

مصدومیت اینیستا رفع شد.

مصدومیت همسترینگ اینیستا که در بازی لیگ قهرمانان مقابل میلان دچارش بود، بهبود یافته است. این هافبک پس از شرکت در جلسه ای که شامل بازیکنان بارسا ب نیز می شد، جواز پزشکی بازی کردن را یافت.

اینیستا پس از بازی 13 سپتامبر مقابل آث میلان که موجب مصدومیتش شده بود، اکنون سلامتی کامل خود را بازیافته است.

بدون بازی ملی

امروز صبح پس از جلسه تمرین در سیوتات اسپورتیوا، این خبر خوش به وی داده شد. در این جلسه بازیکنان ملی پوش گواردیولا حضور نداشتند، بنابرین تنها بازیکنان تیم اول که در زمین شماره 3 حاضر بودند شامل اینیستا، ماکسول، پینتو و فونتاس می شدند که به همراه تیم بارسا ب تمرین کردند.

خاویر ماسکرانو که برای بازی آرژانتین مقابل شیلی - که در تاریخ 7ام برگزار می شود - محروم است، به تنهایی در سالن تمرین کرد. او در این هفته طی پروازی به همی تیمی هایش خواهد رسید تا برای دومین بازی مقدماتی جام جهانی مقابل ونزوئلا آماده شود.

سسک فابرگاش - که روز شنبه مصدوم شد - در حال کار کردن بر روی مصدومیت خود است. در همین احوال، مصدومیت آبیدال - که در ال مولینون دچار از ناحیه همسترینگ آسیب دیده است - به بدی آنچه به نظر می آمد، نیست و او توانست با سایر هم تیمی های فرانسوی اش برای بازی های ملی سفر کند.

14. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

به حکم پارلمان کاتالونیا و با حمایت مالی باشگاه بارسلونا

کرایف برای یک سال دیگر مربی تیم ملی کاتالان شد.

سرمربی پیشین تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا برای یک سال دیگر فعالیت در تیم موسوم به تیم ملی کاتالونیا را تمدید کرد.

به نقل از آس اسپانیا، یوهان کرایف که از دید بسیاری از سیاسیون در کاتالونیا مهم‌تر و محبوب‌تر از گواردیولا است یک سال دیگر هم در سمت سرمربی تیم ملی کاتالان ابقا شد.

فدراسیون فوتبال اسپانیا بارها در این خصوص تذکر و هشدار داده و چنین تیمی را به رسمیت نمی‌شناسد و دولت این کشور نیز معمولا با کشورهایی که تیم ملی خود را برای بازی با جدایی طلبان یا استقلال‌طلبان اعزام می‌کنند مشکل دارد.

معمولا این تیم‌های آسیایی و آمریکای جنوبی هستند که گاه بدون هماهنگی با فدراسیون فوتبال اسپانیا راهی کاتالونیا می‌شوند.

فدراسیون فوتبال کاتالان نیز چندی است تلاش می‌کند در فیفا برای خود رسمیت و سندیت ایجاد کند اما موفق نمی‌شود.
    حمایت مالی بارسلونا از تیم ملی کاتالان به شدت گذشته نیست اما همچنان ادامه دارد.

16. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi hernandez
    Barcelona
    تشکر ها
    637
    تشکر شده 1,079 در 311 پست

کرايف براي يک سال ديگر مربي تيم ملي کاتالان

سرمربي پيشين تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا براي يک سال ديگر فعاليت در تيم موسوم به تيم ملي کاتالونيا را تمديد کرد.

به نقل از آس اسپانیا، یوهان کرایف که از دید بسیاری از سیاسیون در کاتالونیا مهم‌تر و محبوب‌تر از گواردیولا است یک سال دیگر هم در سمت سرمربی تیم ملی کاتالان ابقا شد.

فدراسیون فوتبال اسپانیا بارها در این خصوص تذکر و هشدار داده و چنین تیمی را به رسمیت نمی‌شناسد و دولت این کشور نیز معمولا با کشورهایی که تیم ملی خود را برای بازی با جدایی طلبان یا استقلال‌طلبان اعزام می‌کنند مشکل دارد.

معمولا این تیم‌های آسیایی و آمریکای جنوبی هستند که گاه بدون هماهنگی با فدراسیون فوتبال اسپانیا راهی کاتالونیا می‌شوند.

فدراسیون فوتبال کاتالان نیز چندی است تلاش می‌کند در فیفا برای خود رسمیت و سندیت ایجاد کند اما موفق نمی‌شود.
    حمایت مالی بارسلونا از تیم ملی کاتالان به شدت گذشته نیست اما همچنان ادامه دارد.

18. 2 کاربر از پست مفید alielguaje تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi hernandez
    Barcelona
    تشکر ها
    637

مسي پيش از رويارويي با شيلي: بازي را مي‌بريم

کاپيتان تيم ملي فوتبال آرژانتين با آنکه بازي مقابل تيم ملي شيلي را سخت مي‌داند، اما تيمش را پيروز اين ديدار مي‌بيند.

تیم ملی فوتبال آرژانتین در نخستین بازی خود در مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل جمعه پذیرای تیم ملی فوتبال شیلی خواهد بود. لیونل مسی کاپیتان این تیم تاکید کرد تیمش آغاز خوبی خواهد داشت و پیروز از میدان خارج خواهد شد.

ستاره آبی ـ اناری‌ها گفت: برای ما بسیار مهم است که بازی‌ها را با پیروزی آغاز کنیم به ویژه اینکه بازی در زمین ما و مقابل هواداران خودی است. ما بار دیگر باید از صفر آغاز کنیم. بازی مقابل تیم شیلی سخت است چرا که بازی آن‌ها سرعتی و همراه با پرس و فشار بر تیم حریف است. آن‌ها وقتی که توپ را از دست می‌دهند، به سرعت برای باز پس گرفتن آن تلاش می‌کنند.

بهترین بازیکن دو فصل اخیر فوتبال جهان همچنین ابراز امیدواری کرد که کارلوس توس با درخشش در این دیدار جنجالی اخیر خود را به فراموشی بسپارد.

20. کاربر روبرو از پست مفید alielguaje تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi hernandez
    Barcelona
    تشکر ها
    637

بارسلونا

بارسلونا با آئودي تمديد کرد

باشگاه بارسلونا اسپانيا قرارداد همکاري و مالي خود را با کمپاني آئودي تا پايان سال 2014 تمديد کرد.

باشگاه بارسلونا با تعهد به رعایت پخش تبلیغ در سایت رسمی، تلویزیون اختصاصی، دور زمین، راهرو، نیوکمپ و آستین پیراهن بازیکنان با کمپانی آئودی تمدید کرد.

بر این اساس مقرر شد کمپانی آئودی، اتومبیل شخصی بازیکنان را تامین کرده و اهالی باشگاه بارسلونا به اجبار از این اتومبیل‌ها در مجموعه نیوکمپ و نیولاماسیا استفاده کنند.

البته باشگاه بارسلونا که در جام باشگاه‌های جهان در ژاپن حاضر خواهد شد مجبور به همکاری با تویوتا است؛ اما به آئودی قول داده این همکاری‌ها تنها در محدوده سفارش شده فیفا باشد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط alielguaje : 10-06-2011 در ساعت 10:39

22. 2 کاربر از پست مفید alielguaje تشکر کرده اند .

صفحه 42 از 259 نخستنخست ... 3240414243445292142 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)