Design & Developed BY Patira

صفحه 42 از 112 نخستنخست ... 3240414243445292 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

در غیاب نمانیا ویدیچ؛ ریو فردیناند در ترکیب اصلی منچستر در دیدار امشب

فردیناند پس از شکست 6-1 منچستریونایتد مقابل سیتی، در دیدار این هفته مقابل اورتون از روی نیمکت بازی تیمش را دنبال کرد اما در غیاب نمانیا ویدیچ مصدوم، در دیدار امشب حضور خواهد داشت.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد ریو فردیناند، مدافع باتجریه تیمش، در دیدار امشب مقابل اتلل گالاتی در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت اما تایید کرد که تام کلورلی به دلیل مصدومیت در این دیدار غایب خواهد بود.
    فردیناند پس از شکست 6-1 منچستریونایتد مقابل سیتی، در دیدار این هفته مقابل اورتون از روی نیمکت بازی تیمش را دنبال کرد اما در غیاب نمانیا ویدیچ مصدوم، در دیدار امشب حضور خواهد داشت.
    تام کلورلی نیز که بعد از مصدومیتی نسبتا طولانی، در دیداربا اورتون به میادین بازگشته بود، در این دیدار بار دیگر دچار مصدومیت شد.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" کلورلی در دیدار امشب حضور نخواهد داشت. مصدومیت او جدی نیست اما اما او را کمی دچار مشکل کرده است.
    ما به طولانی مدت فکر می کنیم. ترجیح می دهیم به جای بازی در این دیدار، او را برای طولانی مدت در اختیار داشته باشیم. فکر می کنم او دیدار شنبه را نیز از دست بدهد.
    نمایش ویدیچ در دیدار یکشنبه فوق العاده بود. او با بدشانسی در دیدار قبلی اخراج شد. من تصمیم داور را درک می کنم چون پای او کمی بیش از اندازه بالا آمد.
    به جای او ریو بازی خواهد کرد و ما مشکلی نخواهیم داشت."
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

توصیه فرگوسن به سولسشائر برای بازگشت به انگلیس عجله نکن!

سرمربی منچستریونایتد به مهاجم پیشین تیم خود توصیه کرد که برای بازگشت به انگلیس عجله نکند.
    به نقل از دیلی میل، سر الکس فرگوسن به اوله‌گونار سولسشائر در خصوص بازگشت زودهنگام برای مربی‌گری در باشگاه‌های انگلیس هشدار داد.

فرگوسن همواره به سولسشائر به عنوان یکی از بازیکنانی یاد کرده که سال‌ها در ذهن هواداران باقی خواهد ماند زیرا در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 99 در وقت‌های اضافه بازی توانست گل برتری منچستریونایتد را وارد دروازه بایرن مونیخ کند.

سولسشائر سال 2008 با فوتبال خداحافظی کرد و به عنوان مربی ذخیره‌های یونایتد مشغول فعالیت شد تا این‌که پیشنهاد مربی‌گری در باشگاه قدیمی‌ وی، او را وسوسه کرد تا به عنوان سرمربی با این تیم قرارداد امضا کند. او دسامبر 2009 به مولده نروژ رفت و در پایان فصل این تیم را به مقام یازدهم رساند. او با تغییراتی که طی سال گذشته در این باشگاه داد، در پایان فصل لیگ نروژ با این تیم توانسته به قهرمانی برسد. این نخستین قهرمانی مولده در تاریخ 100 ساله باشگاه بود.
    این موفقیت موجب شد تا وی به سرعت مورد توجه سران باشگاه پورتسموث انگلیس قرار بگیرد. پورتسموث فصل گذشته از لیگ برتر به لیگ دسته اول این کشور سقوط کرده بود و تا آستانه انحلال نیز پیش رفت.

فرگوسن در مورد احتمال بازگشت وی به انگلیس گفت: بله، ممکن است وی به عنوان سرمربی به انگلیس بازگردد ولی این موضوع بسته به شرایط خاصی است. برای مربی‌گری باید تجربه داشت و من تصور می‌کنم اوله با حضور در مولده تجربه بسیار خوبی را به‌دست آورده است. او در لیگ نروژ قهرمان شده و نیازی به عجله کردن ندارد. سرانجام زمان آن خواهد رسید تا وی به عنوان یک مربی موفق وارد لیگ‌های معتبر دنیا شود. او توانایی حضور و مربی‌گری در لیگی مانند انگلیس را دارد. تنها چیزی که باید به آن توجه کند این است که نباید برای آمدن به لیگ انگلیس عجله کند. همه‌چیز با بردباری به نتیجه‌های بسیار خوبی خواهد رسید.

ghatreh

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

ولبک قراردادش را با يونايتد تمديد مي کند

مهاجم 20 ساله منچستريونايتد به زودي قراردادي با سه برابر دستمزد فعلي اش با يونايتد به امضا خواهد رساند.

به نوشته بخش انگلیسی سایت گل دنی ولبک آخرین بازیکنی است که قراردادش را برای 5 سال دیگر با یونایتد تمدید می کند.

مدیربرنامه‌های ولبک در هفته های اخیر جلسات زیادی با مسئولان یونایتد داشتند و سرانجام توافق کردند تا قرارداد 5 ساله ای با دستمزد هفته ای 45 هزار پوند با سران یونایتد امضا کنند.

هنوز جزئیات قرارداد ولبک باقی مانده و او باید در آنها نیز با سران باشگاه به توافق برسد اما دستمزد فعلی او که 15 هزار پوند در هفته است به زودی سه برابر خواهد شد. ولبک فصل گذشته به صورت قرضی در ساندرلند بازی کرد و تا به حال 5 گل برای یونایتد در این فصل به ثمر رسانده است.

فرگوسن معتقد است ولبک می تواند یکی از مهره های آینده دار تیم ملی انگلیس باشد و در یورو 2012 برای سه شیرها به میدان برود.

varzesh3

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

فرگوسن:روني ديشب هافبک فوق العاده اي بود

مربي يونايتد از روني خواسته بود تا به خاطر مصدومان متعدد در رختکن اين تيم در ميانه ميدان بازي کند وروني دراين پست هم خوش درخشيد.

سرالکس فرگوسن مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی به تمجید از عملکرد وین رونی در خط میانی شیاطین سرخ پرداخت.

یونایتد 4شنبه شب موفق شد تا مقابل اتلول گالاتی به برد 0-2دست یابد البته آنها در این دیدار فوتبال فوق العاده ای را ارائه ندادند. رونی در جریان این بازی در خط میانی بازی می کرد و گلهای آنتونیو والنسیا و وین رونی سه امتیاز بازی را به حساب یونایتد واریز کرد.

درپایان این مسابقه سرالکس فرگوسن به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم که رونی عملکرد فوق العاده ای را از خود به نمایش گذاشت. حریف ما در دیدار 4شنبه شب به بهترین نحو ممکن به دفاع پرداخت و تلاش می کرد تا حملات ما را متوقف کند.پس خیلی سخت است که این را بگوئیم ولی من با اعتماد به نفس تمام رونی را در خط میانی قرار دادم.»

مربی باتجربه شیاطین سرخ ادامه داد:« ما سعی کردیم تا با توجه به مصدومانی که داریم خط میانی منسجمی را شکل دهیم. مایکل کریک هنوز مصدوم است و تام کلورلی هم همین طور.»

عملکرد رونی دراین دیدار و در خط میانی یونایتد به شدت نظر مثبت فرگوسن را به خود جلب کرده بود:« رونی خیلی خوب بازی کرد.»

یونایتد با کسب سه امتیاز این بازی یک گام دیگر به صود به دور بعدی رقابتها نزدیک تر شدند. در صورتی که آنها مقابل بنفیکا به پیروزی برسند، می توانند به عنوان تیم صدرنشین گروه به دور بعد راه یابند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

8. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

روني: در هر پستي که بخواهند بازي مي کنم

مهاجم شياطين سرخ معتقد است که تواناي بازي در تمام نقاط زمين را دارد.

روني در ديدار برگشت مقابل اوتلول گالاتي روماني همچون بازي رفت خوش درخشيد و گل دوم تيمش را در دقيقه 87 به ثمر رساند.

از نکات جالب اين ديدار به کار گرفتن وين روني در پست هافبک وسط بود.

روني پس از پايان بازي گفت: براين باورم که نمايش خوبي در اين ديدار داشتيم و به آنچه که در پي آن بوديم دست يافتيم. ما تجربه زيادي در ليگ قهرمانان اروپا داريم. به خوبي ميدانيم که بازي کردن در اين رقابت‌ها مقابل تمام تيم‌ها سخت است. تيم گالاتي فراتر از انتظارات ظاهر شد. آنها در بعضي از دقايق بازي براي ما مشکل ساز بودند. بازيکنان اين تيم با دفاع چند لايه و فشارآوردن بر تيم ما شب خوبي را پشت سر گذاشتند.

بهترين گلزن اين فصل شياطين سرخ درباره به کار گرفته شدنش در پست هافبک وسط در اين ديدار تصريح کرد: معتقدم که در اين بازي توانستم انتظارات کادر فني را در اين پست برآورده کنم و نمايش قابل قبولي از خود به جاي گذاشتم. حاضرم در هر پستي که کادر فني تشخيص مي‌دهد، بازي کنم. من در ابتداي دوران فوتباليم در پست هافبک وسط و پشت سر مهاجمان بازي مي‌کردم بنابراين بازي کردن در چنين پستي برايم بيگانه نيست.

وي افزود: وقتي که در خط وسط بازي مي‌کني بايد همه در کارهاي هجومي شرکت کرد و هم در کارهاي دفاعي. سرمربي تيم هم از من خواست که هم در کار هجومي شرکت کنم و هم در کار دفاعي. از اينکه توانستم دستورات او را اجرا کنم خوشحالم. احساس مي‌کنم که مي‌توانم در هر پستي بازي کنم. اگر دربازيهاي آينده‌ هم در همين پست به کار گرفته شوم مشکلي نخواهم داشت.

varzesh3

10. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک مهاجم
    مربی مورد علاقه
    سر الکس کبیر
    بازیکن محبوب
    یه رازه!!!!!!
    اسم واقعی شما
    محسن

SpainManUtdManUtd

تشکر ها
    33
    تشکر شده 107 در 33 پست

فرگوسن: 25 سال حضور در منچستریونایتد مثل یک افسانه است

این مربی اسکاتلندی در سال 1986 هدایت منچستریونایتد را برعهده گرفت و روز شنبه در دیدار مقابل ساندرلند، بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را جشن می گیرد.

2011/11/3 18:45:00

Getty Images

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تایید کرد که حضور 25 ساله اش در این باشگاه مانند یک داستان افسانه بوده و امیدوار است بتواند همچنان موفقیت های بیشتری با شیاطین سرخ به دست بیاورد.
    این مربی اسکاتلندی در سال 1986 هدایت منچستریونایتد را برعهده گرفت و روز شنبه در دیدار مقابل ساندرلند، بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را جشن می گیرد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دوران حضورم در این باشگاه مانند یک داستان افسانه ای است و تا زمانی که از نظر سلامتی مشکلی پیدا نکنم، ادامه خواهم داد. این سال ها برای من فوق العاده بوده است.
    ;من بسیار خوش شانس بودم که با تعدادی از بهترین های دنیای فوتبال در این مدت کار کردم. بازیکنانی مانند برایان رابسون، نورمن وایت ساید، مارک هیوز، روی کین و اریک کانتونا.
    فکر کردن به اینکه من برای مدتی طولانی هدایت آنها را برعهده داشتم، دشوار است."
    او سپس در مورد مایکل اوون که در دیدار شب گذشته مقابل اتلل گالاتی مصدوم شد، گفت:" مایکل از ناحیه ران مصدوم شد. این مصدومیت برای او واقعا ناامید کننده بود. او فصل را بسیار خوب آغاز کرد و به سختی تمرین می کرد. بازی های او در جام اتحادیه عالی بود."
    امیدوارم مصدومیت او خیلی طولانی نباشد."

12. کاربر روبرو از پست مفید nike90 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

مصدوميت دوباره مايکل اون

مهاجم تيم فوتبال منچستريونايتد در پيروزي شب گذشته اين تيم مقابل "اتلول گالاتي" روماني در چارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا از ناحيه کشاله ران دچار مصدوميت شد.

اوون 31 ساله در بازی شب گذشته از ابتدا برای یونایتد به میدان رفت اما تنها پس از 10 دقیقه از شروع بازی به دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد.

فرگوسن در همدردی با ملی پوش اسبق انگلیس گفت: از اینکه او باز هم مصدوم شده بسیار ناراحت و متاسفم. مصدومیت بدی است و هنوز مشخص نیست چه مدت نمی تواند ما را همراهی کند. اوون واقعا بازیکن بدشانسی است.

در بازی شب گذشته وین رونی بار دیگر در نقش یک هافبک بازی کرد و عملکرد بسیار خوبی داشت. او در دقایق پایانی بازی موفق به گلزنی شد.

یونایتد اکنون در صدر جدول گروه C مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا قرار گرفته و در بازی بعدی خود در اولدترافورد میزبان بنفیکای پرتغال خواهد بود.

varzesh3

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

فرگوسن: اوون واقعا بدشانس است

مهاجم 31 ساله يونايتد تنها پس از 10 دقيقه از ديدار مقابل اتلول گالاتي به دليل مصدوميت زمين را ترک کرد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مایکل اوون مهاجم باشگاه منچستریونایتد در پیروزی شب گذشته این تیم مقابل اتلول گالاتی در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شد.

اوون 31 ساله در بازی شب گذشته از ابتدا برای یونایتد به میدان رفت اما تنها پس از 10 دقیقه از شروع بازی به دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد.

فرگوسن در همدردی با ملی پوش اسبق انگلیس گفت:" از اینکه او باز هم مصدوم شده بسیار ناراحت و متاسفم. مصدومیت بدی است و هنوز مشخص نیست چه مدت نمی تواند ما را همراهی کند. اوون واقعا بازیکن بدشانسی است."

در بازی شب گذشته وین رونی بار دیگر در نقش یک هافبک بازی کرد و عملکرد بسیار خوبی داشت. او در دقایق پایانی بازی موفق به گلزنی شد. یونایتد اکنون در صدر جدول گروه C قرار گرفته و در بازی بعدی خود در اولدترافورد میزبان بنفیکا خواهد بود.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

15. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

وین رونی: من در هر نقطه میتوانم بازی کنم

وین رونی پس از عملکرد چشمگیر در خط هافبک در پیروزی 2 - 0 در مقابل تیم اوتلول گالاتی، معتقد است که استعداد کافی برای بازی در هر پست را داراست.

مهاجم قرمزها در انتخاب 4 هافبک برگزیده سر آلکس فرگوسن شگفت انگیز بود.
    وین رونی در اظهار نظر در خصوص نقش جدید خود گفت: من سابقاً هم گفته بودم که برای بازی در هر نقطه به اندازه کافی بازیکن خوبی هستم. این یک رهبری بزرگ نیست، من احساس میکنم که قادر به انجام آن هستم. اگر سر مربی میخواهد من در اینجا بازی کنم، من با انجام این کار مشکلی ندارم. من زیاد در اینجا بازی کردم [ خط هافبک ] هنگامی که جوانتر بودم. شما در اینجا توپهای زیادی به دست می آورید و ما در زمانهایی از چهار شنبه شب خوب دفاع میکردیم. اگر سر مربی انجام آن کار را از من بخواهد، من برای انجام آن خوشحال خواهم شد. من نمیدانم آیا سر مربی در دراز مدت آن را از من بخواهد، بنابراین آنچه تصمیم اوست را خواهیم دید.
    تیم منچستر یونایتد مجبور شد برای غلبه بر تیم اوتلول گالاتی که برای مختل کردن موثر طراحی شده بود، نمایش دفاعی خوب و سازمان یافته داشته باشد. حملات قرمزها در پایان کیفیت و شدت بیشتری داشت، هر چند، هنگامی که گل به خودی توسط شوت وین رونی به ثمر رسید و به گل زود هنگام و آسان لوئیز آنتونیو والنسیا اضافه شد، 3 امتیاز سزاوارانه را تثبیت کرد.
    وین رونی در ادامه افزود: ما آمدیم و کاری انجام دادیم. ما میدانستیم که پیروز خواهیم شد اما همچنین ما میدانستیم که این مسابقه آسانی در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا نیست. آنها آمدند و فشار زیادی به ما وارد کردند که این تعجب آور است. خوشبختانه ما با نتیجه 2 - 0 پیروز شدیم و اگر ما در مسابقات خانگی به پیروزی برسیم، برنده این گروه خواهیم بود. لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا دشوار است، ما شب گذشته ( سه شنبه شب )، تساوی 1 - 1 تیم چلسی در مقابل تیم کی آر سی گنک ( KRC Genk ) را دیدیم. ممکن است مردم نگاه کنند و فکر کنند که تیم اوتلول گالاتی بهترین تیم دنیا نیست اما در صورتی که آنها سخت کار کردند، خوب دفاع کردند و آنها به سختی شکست خوردند.
    تلاش وین رونی برای گل دوم تیم منچستر یونایتد بیهوده بود و شماره 10 این تیم در خاتمه در این باره تأکید کرد: فکر میکنم آن گل من بود. من شوت زدم و مطمئنم که آن بازیکن نمیخواست به خودشان گل بزند بنابراین باید صبر کرد و دید. به دست آوردن آن میتواند خوب باشد. من برای تصمیم گیری یوفا صبر میکنم.

mufctalk

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

بدهیهای دیوید بکهام به سر آلکس فرگوسن

دیوید بکهام سر آلکس فرگوسن را برای ساختن او به عنوان یک بازیکن و انسانی که او امروزه است معتبر دانسته.
    کاپیتان اسبق تیم ملی انگلستان در مصاحبه ای اختصاصی با وب سایت www.manutd.com، میگوید که او همیشه برای راهنمایی ها و تشویق های سر آلکس فرگوسن برای جامها و زمان پر بار خود در ورزشگاه اولدترافورد سپاسگذار است.
    دیوید بکهام در این خصوص میگوید: رئیس تقریباً سزاوار تمام اعتبارات است [ برای دگرگون ساختن من در این حرفه ]. این با والدین من 50 / 50 است و این مقدار شدت توجه رئیس به من است. پدر و مادر من مرا به ارمغان آوردند و به من در سطح معنی از حرفه ای کمک کردند اما مدیر باعث سطح کاملاً متفاوتی از بازی در باشگاه منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان شد. او به من به عنوان یک بچه فرصت داد. او به من برای اولین بار در مقابل تیم برایتون [ در سپتامبر سال 1992 ] فرصت داد و اولین فرصت من در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا در مقابل تیم گالاتاسرای در ورزشگاه اولدترافورد و اولین گل من برای باشگاه. اوست تنها دلیل موفقیت من در باشگاه منچستر یونایتد و در حرفه ام. شما بازیکنان جوان زیادی را میبینید که فوتبال را نیمه کاره رها میکنند، اما زیر نظر رئیس هرگز چنین اتفاقی نمی افتد. او از همه ما مراقبت میکرد و هر آن چیزی که برای تبدیل شده به بازیکنان و مردهای امروزی نیاز داشتیم را به ما داد.
    دیوید بکهام در ادامه توضیح داد: این [ صرف کردن 25 سال در باشگاهی مانند منچستر یونایتد ] دیگر در فوتبال رخ نمیدهد. این وفاداری و احترام نسبت به یک باشگاه غیر قابل باور است و این چیزی نیست که شما در این روزها ببینید. این بسیار در مورد باشگاه و سرمربی به شما میگوید، هنگامی که شما در نظر بگیرید که چه مدت طولانی در اینجا بوده و ما تنها نگاهی به موفقیتها در طول سالها داشته ایم. این شگفت انگیز است اما این چیزیست که اتفاق افتاده زمانی که شما استوار هستید و مردی هست پر شور و گرسنه که برای یک باشگاه عشق دارد.

mufctalk

صفحه 42 از 112 نخستنخست ... 3240414243445292 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)