سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
دوستان باتوجه به اینکه خاطره خیلی تلخی از یونایتد و طرفدارای رئالیش دارم و از طرفی میخوام از داداش داوود حمایت کنم تا تو انجمن تنها نباشه برای یک هفته میخوام هواداریم رو از سیتی اعلام کنم.برای یک هفته مشم هوادار سیتی تا امثال یک عده که خیال کردن میتونن به هروسیله ای به ما توهین کنن دهنشون بسته بشه.درمورد پستا هم که ظاهرا دیشب خبرایی بوده.این رئالی ها برای چی میان تو تایپیک ما.اقا جان اینجا مثل اتاق خصوصی ما میمونه.اینجا محل خصوصی بارسایی هاست شما برای چی میایید اینجا که بهتون توهین بشه؟ مثل این میمونه یک نفر تو اتاق خصوصیش نشته باشه هی یکی بیاد بدون اجازه تو اتاق.اینطوری که نمیشه.دم از ادب میزنید و ادب در زدن ندارید.
از همون روز اول با برداشتن حائل بین هواداران رئال و بارسا مخالف بودم ولی چون طرفین به خواست خودشون اینکارو انجام دادن من هم اعتراضی نداشتم ولی این روزو بچه 7 ، 8 ساله هم پیش می کرد !
باز هم همون قانون منع عبور و مرور از این به بعد برپاست !
-منم این برد روحیه بخشو تبریک میگم...
البته بیشتر شبیه یه تراژدی غم انگیز برایه پپ بود تا یه بازی فوتبال.....وقتی بازی رو میدیدم(البته خلاصشو!)یاد صحنه ای از یه فیلمه رزمی افتادم که استاد،در حالی میمیره که شاهد مبارزه تمرینی شاگرداشه که دارن خودشونو برایه دور جدید مسابقات آماده میکنن و....!!
منم مثله همه بارسا دوستان یا بهتر بگم فوتبال دوستان،از رفتن پپ ناراحتم،اما چیزی که مسلمه اینه که برایه یه بارسای دیگه،پپ باید میرفت....البته مطمئنم که دوباره به بارسا برمیگرده،ولی اینبار با بهتر،کاملتر و با تجربه تر از قبل...
-در ضمن امیدوارم لئو این فصل ال پیچیچی رو از رونالدو بگیره....همینطور گومز تو فینال نتونه2 گل بزنه....!!!!!!!!!!!!!!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با بازی که من از گومز جلوی رئال دیدم بعید میدونم بتونه گل بزنه اونم دوتا.اگه چلسی بخواد اینطوری که داره بازی میکنه ادامه بده فکر کنم کم کم شانس بایرن بیاد پایین.واقعا خیلی خوب شده چلسی.شانس نداریم که.کاش بواش همچنان مربیشون میبود موقع بازی ما.خیلی رو فرم اومدن
داش شهریار تو نماد یک بارسایی اصیل هستی که توی هر شرایط به فکر مقابله با دشمن علیه بارساست .از حمایتت هم ممنون
در مورد دیشبم بگم که رئالیا هر لحظه در حال رفت و آمد به تاپیک ما هستن ولی دیشب یکیشون نتونست خودشو نگه داره و شخصیت خودش رو یه بار دیگه نابود کرد .الانم تازگی ها یاد گرفتن میرن با حالت پنهان میان تو تاپیکمون فک کردن زرنگن ! یا به عنوان مهمان میان
![]()
ویرایش توسط fcb10 : 05-01-2012 در ساعت 15:08
messi capità del Barça
دوستان طبق اخبار بارسا یک پیشنهاد برای یورنته داده که ظاهرا خودش قبول کرده.به نظر من میتونست خرید خوبی باشه اگه تیو و ایکوئنکا و ویا و افلایی و پدرو و الکسیس رو نداشتیم.انصافا خط حمله مون خیلی قویه.تازه الکسیس هم داره تو پست مهاجم وسط کار میکنه میتونه اون پست رو داشته باشه فقط یکم قابلیت سرزنیش پایین هست.ویا هم میتونه تو اون پست باشه.یعنی ما عملا دوتا مهاجم رو تو اون پست داریم و شاید تنها قابلیتی که یورنته داره سرزنی بالا باشه.انصافا رو همه توپ های ارسالی توانایی سرزدن داره ولی خیلی سخته با تکنیک نسبتا پایین و سرعت پایینتر بتونه تو بارسا جا بیوفته.به نظرم یا نباید بخریمش یا اگه خریدیم دوتا از بازیکنامون تو خط حمله رو باید یا بفروشیم یا قرض بدیم.واقعا بارسا چرا نمیخواد یک فکری به حال دفاع وسط بکنه؟
یورنته فقط یه مهاجم هدفه و قابلیت بازی تیمی رو نداره . فک نکنم با سبک ما کنار بیاد ولی همین خرید میتونه نشون دهنده این باشه که تیتو میخواد سبک بازیمون رو تعغیر بده و داره بازیکن هایی با قابلیت های متفاوت رو جذب میکنه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)