Design & Developed BY Patira

صفحه 413 از 470 نخستنخست ... 313363403411412413414415423463 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,121 تا 4,130 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

رضايي: اميدوارم بدشانسي‌ها در دربي تمام شود

مهاجم فوتبال پرسپوليس گفت: بحث حضور جاسوس در پرسپوليس کذب محض است.

غلامرضا رضايي پس از تمرين امروز پرسپوليس گفت: با توجه به اينکه ژوزه هنوز از تيم ما شناخت کافي پيدا نکرده، در چند بازي گذشته علي‌رغم تلاش‌هاي فراوان دست خالي ميدان را ترک کرديم.

وي افزود: اما پايان هر سختي موفقيت هم هست. بچه‌ها با يکديگر همدل شده‌اند تا با يک بازي خوب و هوادارپسند در دربي 75 خيلي از چيزها را جبران کنند. البته بازي بسيار سختي را داريم و هرگز نبايد از يک دقيقه آن غافل شويم.

رضايي در پاسخ به سؤالي که گفته مي‌شود در پرسپوليس جاسوس وجود دارد،‌ نيز گفت: اين موضوع کذب است که برخي‌ها آن را مطرح مي‌کنند. ما همه پيراهن پرسپوليس را پوشيده‌ايم که به اين تيم بزرگ خدمت کنيم. اين مسائل هيچ معني ندارد، اين مسائل را افرادي مطرح مي‌کنند که به دنبال اهداف خاصي هستند.

وي در پايان خاطرنشان کرد: فرصت لازم را داريم تا در هفته‌هاي آينده خيلي از اتفاقات را جبران کنيم. همه چيز براي ما تمام نشد و با يک بازي متفاوت در دربي 75 انشاءالله سعي خواهيم کرد هر چه سريع‌تر به بالاي جدول صعود کنيم. پرسپوليس تيم بسيار خوبي است اما متاسفانه به دليل برخي بدشانسي‌ها تا به امروز به نتايج دلخواه خود نرسيده است. ما در هر بازي 10 حمله مي‌کنيم اما به گل نمي‌رسيم، ولي حريفان با يک ضد حمله و پس از حضور 70 يا 80 دقيقه‌اي در زمين خود بر روي دروازه به گل مي‌رسند. در اين ميان هيچ کس مقصر نيست و شانس هم جزئي از فوتبال است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

عاشوري:پرسپوليس نيازي به صحبت‌هاي من ندارد

مربي سابق تيم پرسپوليس گفت: از رسانه‌ها مي‌خواهم با انتشار مصاحبه‌هاي نادرست از قول من، حرمت‌ها را از بين نبرند.

محسن عاشوري گفت: پس از اينکه از پرسپوليس جدا شدم، سعي کردم براي آرامش اين تيم فقط سکوت کنم اما متأسفانه امروز مصاحبه نادرستي از قول من منتشر شد که اصلا صحت نداشت.

وي افزود: من با جايي مصاحبه نکرده‌ام، اما از قول من اظهار و نظرهايي را منتشر کرده‌اند. من تمام حرفهايم را بعد از رفتنم از پرسپوليس زدم و الان پرسپوليس نياز به صحبت‌هايم ندارد.

عاشوري تاکيد کرد: پرسپوليس اکنون در آستانه دربي 75 نياز به تمرکز، آرامش، تمرين و يکدلي دارد و من از تمام رسانه‌ها خواهش مي‌کنم که مراعات اين موضوع را داشته باشند.

وي درباره دربي 75 نيز گفت: در 7دربي حضور داشتم، اما اکنون نمي‌خواهم درباره بازي صحبتي کنم. فقط براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌کنم تا انشالله با يک بازي خوب و منطقي بتواند به نتيجه دلخواه برسد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

کاظميان:وضعيت استقلال بهتر از پرسپوليس است

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حق من نبود در بازي داماش در فهرست 18 نفره نباشم.

جواد کاظميان گفت: حق من اين نبود که در بازي گذشته پرسپوليس مقابل داماش در فهرست 18 نفره نباشم. براي حضور در دربي انگيزه خيلي زيادي دارم اما در هر صورت به نظر ژوزه احترام مي گذارم.

وي افزود: استقلال مربي خوبي دارد که بردن در دربي را خوب مي داند اما ما هم انگيزه داريم. قبول دارم شرايط استقلال در حال حاضر از پرسپوليس بهتر است اما ما بايد سه امتياز را بگيريم و 5 هفته گذشته را فراموش کنيم.

کاظميان تصريح کرد: فکرش را هم نمي کرديم براي تيم چنين اتفاقاتي رخ دهد. بعد از بازي با داماش دو جلسه تمرين کرديم اما براي دربي تمرين معنايي ندارد و مهم اين است که تيم در آرامش باشد و تمرکز کند. من به پرسپوليس خوشبين هستم و مطمئن باشيد حرف هاي زيادي براي گفتن داريم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

ژوزه هنوز ترکيب پرسپوليس را نشناخته است
    کري‌خواني زايد براي استقلالي‌ها

مهاجم تيم پرسپوليس گفت: تمام سعي و تلاشم در دربي اين است که گل بزنم و شايد هت تريک کردم.

ايمون زايد پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي سختي را در چارچوب هفته پنجم برابر تيم خوب استقلال داريم اما خوشبختانه شرايط ما نسبت به هفته‌هاي گذشته بهتر شده است.

وي افزود: ما در پنج هفته گذشته متاسفانه نتيجه خوبي نگرفته‌ايم و به نظرم بيشتر به دليل عدم شناخت ژوزه از پرسپوليس است. او هنوز ترکيب تيم را پيدا نکرده اما هنوز با يک ترکيب متفاوت به ميدان مي‌رويم، بنابراين بايد به او فرصت داد.

وي در ادامه براي آبي ها کري خواني کرد و گفت: بنويسيد من به استقلال گل مي‌زنم. من هيچ وقت دربي فصل گذشته را که با نتيجه 3 بر 2 به نفع‌مان تمام شد و 10 دقيقه خاطره انگيز را فراموش نمي‌کنم.

وي افزود:‌ اکنون مي‌دانم استقلال در جدول بالاتر از ما است، اما اين باعث نمي‌شود که ما از قبل بازنده باشيم. در 90 دقيقه نتيجه‌ دربي مشخص خواهد شد و اميدوارم اين اعتماد به من انجام شود که در دربي 75 نيز به ميدان بروم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: در 5 هفته گذشته با توجه به شرايط مصاحبه کردن سخت بود، اما شکست استقلال مي‌تواند براي ما سکوي پرتاب به بالاي جدول باشد که اميدوارم به هدف‌مان در اين بازي که ميليون‌ها بيننده دارد و شايد حتي براي خانواده من هم مهم باشد برنده باشيم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پس از تمرين امروز
    قاضي:سعي خواهم کرد دست پر دربي را ترک کنم

مهاجم تيم پرسپوليس گفت: به تصميم ژوزه مبني بر نيمکت نشيني‌ام اعتراضي ندارم.

محمد قاضي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اينکه در 5 هفته گذشته به نتايج دلخواه نرسيده‌ايم، بسيار اميدواريم تا با يک پيروزي خوب در دربي 75 به شرايط ايده آل خود برگرديم.

وي در پاسخ به سؤالي که چرا شما در تيم ملي به عنوان بازيکن ثابت اما در پرسپوليس به عنوان بازيکن نيمکت نشين هستيد، گفت: من به سلايق مربيان احترام مي‌گذارم و حرفي ندارم؛ بالاخره نظر ژوزه است و من هميشه سعي مي‌کنم که براي تيمم مفيد باشم. هم به نظر کي روش احترام مي‌گذارم و هم به نظر ژوزه.

قاضي درباره حساسيت دربي 75 نيز گفت: تيم پرسپوليس با توجه به پتانسيلي که دارد قطعا مي‌تواند در هفته‌هاي آينده نتايج بهتري بگيرد. متاسفانه در بعضي بازي‌ها به خواسته خود بنا به دلايلي نمي‌رسيم. دنبال بهانه گيري نيستم، اما اميدوارم با يک پيروزي شيرين در دربي 75 به خيلي اتفاقات پايان دهيم. بازي سختي در پيش داريم، اما موفقيت در اين بازي سخت مي‌تواند ما را به آينده اميدوار کند. اگر هم فرصت گلزني به دست آوردم انشاءالله سعي خواهم کرد دست پر دربي را ترک کنم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

هادي نوروزي براي دربي مشکلي ندارد

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس آخرين شرايط مصدومان اين تيم را تشريح کرد.

دکتر وجيه الله چشمه سري در خصوص آخرين شرايط مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: عليرغم تلاش‌هايي که انجام داديم سوسا و آقازماني به دربي 75 نمي‌رسند اما هادي نوروزي با رفع مصدوميت براي دربي جمعه مشکلي ندارد. اسماعيل‌زاده کمي مصدوم است و تکليفش فردا مشخص مي‌شود.

وي افزود: ساير بازيکنان در سلامت کامل هستند و مشکل خاصي ندارند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

آقازماني هم دربي را از دست داد
    گزارش تمرين امروز سرخپوشان

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس دربي را به دليل مصدوميت از دست داد.

تمرين امروز پرسپوليس از ساعت 9:30 در ورزشگاه درفشي فر آغاز شد. درحالي که باشگاه پرسپوليس اعلام کرده بود امروز حضور خبرنگاران و تماشاگران آزاد است اما هيچ هواداري در تمرين حضور پيدا نکرده بود.

* سوسا و آقازماني از غايبان تمرين بودند. هر دو بازيکن مصدوم هستند. پيش از اين اعلام شده بود سوسا به دربي نمي رسد و امروز هم مشخص شد آقازماني دربي هفتاد و پنجم را از دست داده است.

* شوخي علي کريمي با تصويربرداري که در تمرين سرخپوشان حضور پيدا کرده بود جالب توجه بود.

* يکي از نکات تمرين امروز شوخي و کري خواني هاي بازيکنان براي هم بود و در اين بين لبخندهاي ژوزه نيز جلب توجه مي کرد.

* بازيکنان در قالب سه گروه فوتبال بازي کردند و در نهايت تيم سفيد برنده شد. در اين بازي دستگرمي مهرداد پولادي هت‌تريک کرد.

*ميهمانان ويژه تمرين امروز فرشاد پيوس، حميد درخشان و جمشيد زارع مشاور رويانيان بودند. پيوس در رختکن تيم هم حاضر شد و براي بازيکنان صحبت کرد.

* بازيکنان تيم پرسپوليس از فردا راهي اردو مي شوند.

پرسپوليس از ساعت 18 روز جمعه در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال مي‌ رود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پروين:بازيکنان فکرکنند ليگ ازجمعه شروع مي‌شود

رئيس کميته فني باشگاه پرسپوليس اعتقاد دارد هر وقت يکي از دو تيم پرسپوليس و استقلال آماده بوده، تيم حريف برده است.

علي پروين در آستانه ديدار روز جمعه پرسپوليس و استقلال صحبت‌هاي زير را انجام داد.

* آقاي پروين چرا در اين شرايط سکوت کرده‌ايد؟

بهتر از اين است که بخواهم با اظهارنظري دل بچه‌ها را خالي کنم. متأسفانه پرسپوليس دچار شرايط عجيبي شده که باورکردني نيست. انشاءالله هرچه زودتر از اين شرايط خارج شود.

* بازي با داماش را ديديد؟

بله، مگر مي‌شود بازي‌هاي پرسپوليس را نبينم؟ بچه‌ها بد بودند و داماش هم از فرصت خود خيلي خوب استفاده کرد. الان تيم‌ها فرصت‌طلب شده‌اند و قدر تک فرصت‌هاي خود را مقابل پرسپوليس و استقلال بيشتر مي‌دانند.

* قبول داريد شرايط پرسپوليس بحراني است؟

در پنج هفته اخير بچه‌ها خودشان نبودند و دچار افت شدند اما اشکالي ندارد، يک سيب را وقتي که به هوا پرتاب مي‌کنيم هزار چرخ مي‌زند. پرسپوليس هم تازه در هفته پنجم است. من مطمئنم بچه‌ها خودشان را جمع و جور مي‌کنند و به شرايط ايده‌آل مي‌رسند و همان پرسپوليسي مي‌شوند که هواداران توقع دارند.

* نظرتان درباره دربي روز جمعه چيست؟

اين بازي حساسيت خاص خودش را دارد. بچه‌ها با جنگندگي و دعواي 90 دقيقه‌اي مي‌توانند از گردابي که داخل آن افتاده‌اند خارج شوند و به بالاي جدول برسند. همه ناراحتند که پرسپوليس در رده شانزدهم جدول است ولي اتفاقات در فوتبال غيرقابل پيش‌بيني است و شايد بدبين‌ترين هواداران و کارشناسان اين اتفاقات را پيش‌بيني نمي‌کردند اما انشاءالله بعد از يک برد شيرين در دربي همه چيز درست مي‌شود.

* خيلي‌ها مي‌گويند استقلال شانس بيشتري براي پيروزي دارد...

اين حرف‌ها نيست. هر وقت استقلال بهتر بوده پرسپوليس برده و هر وقت هم پرسپوليس بهتر بوده استقلال برده است. اين بازي قابل پيش‌بيني نيست. 5 هفته پرسپوليس ناکام بود و بايد لحظات، دقايق و همه چيز 5 بازي گذشته فراموش شود. بچه‌ها مي‌توانند با پيروزي در دربي به خيلي از حرف‌وحديث‌ها پايان دهند. بچه‌ها اين پتانسيل را دارند و فقط بايد خودشان را باور کنند.

پرسپوليس با رمز رفاقت، يکدلي و جنگندگي مي‌تواند به 3 امتياز برسد هر کدام از بازيکنان يک وزنه سنگين براي تيم‌هاي سابق خود و حتي تيم ملي بودند. نبايد آنها را دست کم گرفت هر چند شرايط دربي فرق دارد.

* منظورتان از اين فرق چيست؟

روز بايد روز يک بازيکن و يک تيم باشد تا موفق شود. با توجه به بازيکناني که در دو تيم هستند به نظرم دربي زيبايي را شاهد خواهيم بود. وزنه برابر است و همه چيز در 90 دقيقه مشخص مي‌شود و اميدواريم رنگ تيم برنده قرمز باشد.

* احتمال دارد هواداران پرسپوليس کمتر از استقلال به ورزشگاه بيايند؟

خير، تا حالا اينطور نديدم. من مطمئنم نصف ورزشگاه و شايد بيشتر براي هواداران پرسپوليس است. البته به تيم استقلال و امير قلعه‌نويي هم احترام مي‌گذارم چون امير مربي‌اي است که کارش را بلد است و بچه‌ها بايد مراقب او باشند.

* چرا در چند وقت اخير به ورزشگاه نرفتيد؟

دوست ندارم خداي ناکرده پرسپوليس نتيجه نگيرد و ميکروفن‌ها براي مصاحبه به سمت من بيايند و من هم يک حرفي بزنم. انشاءالله در بازي‌هاي آينده سعي خواهم کرد به ورزشگاه بيايم. من صدبار گفته‌ام و هزار بار ديگر تکرار مي‌کنم اگر علي پروين صحبتي مي‌کند فقط دلش براي پرسپوليس مي‌سوزد. موهاي خودم را در پرسپوليس سفيد کردم و تا آخر عمرم هم عاشق پيراهن قرمز و هواداران باتعصب و با غيرت هستم. سعي مي‌کنم در چند وقت اخير بيشتر سکوت کنم تا خداي ناکرده فکر نکنند پروين دنبال هدفي است.

* در پايان اگر حرفي داريد بگوييد؟

به بچه‌هاي پرسپوليس مي‌گويم تصور کنند ليگ برتر از جمعه شروع مي‌شود، چه عيبي دارد؟‌ما از هفته پنجم بازي‌هاي خودمان را شروع مي‌کنيم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

جلالي:شايدمشکل پرسپوليس داخل زمين نباشد

کارشناس فوتبال ايران در ارزيابي اش از کيفيت برگزاري ليگ دوازدهم با بيان اينکه هيچ پيشرفتي نمي بيند در مورد دلايل ناکامي پرسپوليس گفت: براي صحبت درباره مشکلات پرسپوليس بايد به اين تيم نزديک‌تر بود ولي شايد مشکل اين تيم صرفا به داخل زمين محدود نباشد.

مجيد جلالي در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص ارزيابي‌اش از مسابقات ليگ برتر تصريح کرد: قبلا هم گفته بودم که ليگ از نظر شکل برگزاري، استانداردها و قواعد بهتر شده است ولي همچنان از نظر فني هيچ پيشرفتي نمي‌بينيم.

وي افزود: تا اينجاي کار که هيچ چيز خاص و جديدي در مسابقات ليگ نظرم را جلب نکرده است. البته معتقدم هنوز در هفته‌هاي ابتدايي ليگ هستيم و براي اينکه نگاه واقع بينانه‌تري به جدول داشته باشيم بايد چند هفته ديگر صبر کنيم.

جلالي درباره ناکامي تيم فوتبال پرسپوليس با وجود جذب بازيکنان ملي پوش و گرانقيمت خاطرنشان کرد: براي صحبت منطقي درباره مشکلات پرسپوليس بايد به اين تيم نزديک‌تر بود. ما فقط 90 دقيقه مسابقه را مي‌بينيم در حالي که شايد مشکل پرسپوليس به اين دقايق محدود نباشد و به خارج از زمين مربوط شود. وقتي يک تيم وسط زمين خوب بازي نمي‌کند طبيعتا به اين نتيجه مي‌رسيم که اين مشکلات خارجي وجود دارد.

وي در پاسخ به اين سئوال که "کدام تيم مدعي قهرماني ليگ دوازدهم است"؟ تاکيد کرد: به نظرم سپاهان مدعي قهرماني است. من چند بازي اين تيم را تماشا کردم. آنها هرچند هنوز تيم کاملي نيستند ولي در بخش مالکيت توپ وضعيت خيلي خوبي دارند.

سرمربي پيشين تيم فوتبال فولاد خوزستان از صحبت درباره عملکرد تيم ملي فوتبال خودداري کرد و گفت: من بازي تيم ملي با تونس را نديدم و نمي‌توانم درباره آن نظر بدهم.

جلالي در پايان با بيان اينکه اين روزها در حال استراحت است، تصريح کرد: هفته گذشته با جمعي از پيشکسوتان فوتبال براي بازديد از مناطق زلزله زده به تبريز رفتيم. فعلا هم که در حال استراحت هستم و کار بخصوصي ندارم. البته شايد در آينده چند کلاس مربيگري ديگر در شهرهاي دور افتاده برگزار کنم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

مهدوي‌کيا: دربي بدون حاشيه زيباتر مي‌شود

بازيکن تيم پرسپوليس گفت: اگر در دربي حاشيه نباشد، مطمئنا بازي، زيباتر مي‌شود.

مهدي مهدوي‌کيا در مورد بازي روز جمعه برابر استقلال گفت: دربي هميشه حساس بوده و خواهد بود. اگر اين ديدار حاشيه نداشته باشد خيلي زيباتر مي‌شود.

وي درباره شرايط دو تيم در جدول عنوان کرد: اين بازي هيچ ارتباطي به اينکه دو تيم در کجاي جدول هستند، ندارد. دربي شرايط خاص خودش را دارد و اصلا نتايج بازي‌هاي قبلي در آن تاثيرگذار نيست. هر تيمي بهتر بازي کند مي‌تواند نتيجه بگيرد. اميدوارم روز جمعه بتوانيم نتيجه خوبي بگيريم و با دست پر ميدان را ترک و هواداران را خوشحال کنيم.

مهدوي‌کيا در پاسخ به اين سوال که آيا خودتان با تيم براي بازي با داماش به رشت نرفتيد يا اينکه مربي شما را خط زد اظهار داشت: خواهش مي‌کنم سوال حاشيه‌اي نپرسيد. اگر در اين مورد سوالي داريد از سرمربي تيم بپرسيد.

صفحه 413 از 470 نخستنخست ... 313363403411412413414415423463 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)