به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره اسپانیایی و تازهوارد تیم فوتبال بایرن مونیخ به عنوان یکی از ۵ چهره جوان که در فصل جاری بوندسلیگا درخشیده است، برگزیده شد.
خوان برنات که تابستان سال جاری از تیم والنسیا به مونیخ آمد، در 7 هفته سپریشده درخشش خیرهکنندهای در تیم تحت امر پپ گواردیولا داشته است.این هافبک 21 ساله در مسابقاتی که به خواست مربیاش بازی کرده، همواره بالاترین عملکردها را داشته است.یک سایت خبری در آلمان وی را همراه با هاکان کالهاناوگلو(بایرلورکوزن) آنتونیو رودیگر (اشتوتگارت)، ماکس مهیر (شالکه صفرچهار) و لئوناردو بیتنکورت(هانوفر) بازیکنان جوانی بودهاند که بالاترین عملکرد را داشتهاند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هافبک اسپانیایی بایرن مونیخ پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت طولانی به تمرینات این تیم برگشت.
به نقل از اشپورت آینس، تیاگو 23 ساله حدود 6 ماه را به خاطر مصدومیت از میادین به دور بوده است و او از امروز توانست بار دیگر در تمرینات تیمی حضور پیدا کند. تیاگو ماه مارس در تساوی 3-3 مقابل هوفنهایم دچار مصدومیت زانو شد و پس از آن در ماه می دوباره دچار مصدومیت لیگامنت زانو شد و جام جهانی را هم از دست داد.همچنین فرانک ریبری هم که به دلیل درد زانو فقط در چند بازی این فصل به میدان رفته است می تواند از هفته آینده تمرینات با توپ را آغاز کند. دیگر مصدومان بایرن [مارتینز، شواین اشتایگر، بادشتوبر] فعلا از میادین دور خواهند بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پیرامیل هویبرگ 19 ساله با وجود مصدمیت های پر شمار هافبک های تیم در فصل جاری تنها چهار بار به عنوان بازیکن جانشین در ترکیب بایرن قرار گرفته است.
ملی پوش دانمارکی که دوست دارد بیشتر در ترکیب بایرن قرار گیرد، اما با نزدیک تر شدن زمان بازگشت تیاگو به میادین شرایط اش را از قبل نیز سخت تر می بیند، بهTZ گفت:" حدود یک سال و نیم است که به عنوان بازیکن تیم اول بایرن محسوب می شوم"" اما حالا شرایط فرق می کند حالا صرف حضور در تیم اصلی و تمرین کردن برای پیشرفتم کفایت نمی کند بلکه بازی کردن هم همانقدر اهمیت دارد. "" به مورتن اولسن-سرمربی تیم ملی دانمارک- قول دادم تا ژانویه جایگاه ثابتی در تیم به دست آورم، معمولاً فرصت هایی برای بازی پیدا می کنم اما نیاز دارم تا هفته ای 90دقیقه بازی کنم" هویبرگ که سال 2012 از جوانان کوپنهاگن و بروندبی به بایرن مونیخ پیوست. سال گذشته با بازی در فینال لیگا پوکال با 17 سال و 251 روز به رکورد جوان ترین بازیکن حاضر در فینال این رقابت ها دست یافت. اما از تابستان گذشته تاکنون شارایط برای او چندان فرقی نکرده، چنانکه تنها در سه بازی به عنوان بازیکن اصلی و حضور به عنوان بازیکن ذخیره را تجربه کرده است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، موضوع نگران کننده ای که این روزها که دوباره قوت گرفته، تاخیر در روند ریکاوری باستین شواین اشتایگر هافبک ارزشمند بایرن و تیم ملی آلمان است. موضوعی که بنا به گزارش ها از قطعی بودن عدم حضور این ستاره ملی پوش در ادامه رقابت های سال 2014 خبر می دهد.
نشریه بیلد گزارش داد: هافبک سی ساله بایرن که به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه زانو مدت هاست که از میادین به دور است ، تنها می تواند تیمش را در نیم فصل دوم بوندسلیگا همراهی کند.
اولیور بیرهوف مدیر تیم ملی نیز پیش از این تصریح کرده بود وضعیت بازگشت شواینی به میادین قابل پیش بینی نیست. "امیدواریم هر چه زودتر سلامتی اش را به دست بیاورد، اما هنوز از زمان دقیق بازگشتش به میادین چیزی نمی دانیم! این مسئله برای ما قابل درک است که باید بیشتر صبور باشد و با توجه به این که سال سختی را پشت سر گذاشته نیاز به زمان بیشتری برای بهبودی کامل دارد"با شرایط پیش آمده و روند بهبودی این بازیکن انتظار نمی رود تا پیش از ده هفته آینده شاهد حضور او در میادین باشیم.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گزارش های منتشره حاکی از این است که باشگاه یوونتوس در فصل نقل و انتقالات زمستانی قصد دارد خوان ماتا از منچستر یونایتد و ژردان شقیری از بایرن مونیخ را به خدمت گیرد.
به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، با توجه به فشار لیگ قهرمانان اروپا باشگاه یوونتوس قصد دارد تیمش را تقویت کند و طی چند روز گذشته مجددا زمزمه هایی مبنی بر علاقه این باشگاه به ژردان شکیری وینگر بایرن مونیخ به گوش می رسد.شکیری هنوز نتوانسته جایگاهی ثابت در بایرن مونیخ پیدا کند و هشدار داده در صورت ادامه این روند، باشگاه را ترک خواهد کرد.از سوی دیگر Tuttosport گزارش داد باشگاه یوونتوس قصد دارد خوان ماتا هافبک منچستر یونایتد را به خدمت گیرد. ارزش این بازیکن سابق چلسی 30 میلیون یورو می باشد و با حضور لوییس فن خال به عنوان سرمربی منچستر یونایتد، وی نتوانسته نظر این مربی هلندی را جلب نماید.با توجه به علاقه باشگاه منچستر یونایتد به آرتورو ویدال، یوونتوس می تواند وی را به عنوان بخشی از قرارداد این هافبک شیلیایی به خدمت گیرد و با توجه به اینکه وی قادر به بازی در لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود، این جابجایی بعید نخواهد بود.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سایت معتبر ESPN FC لیستی از بیست مربی برتر اروپا اعلام کرده که در صدر آن نام مربی اسپانیایی بایرن مونیخ به چشم می خورد.
در بخش هایی از توضیحات میگوئل دِلینی در مورد پپ گوادریولا می خوانیم:
نبوغ گواردیولا تغییر بارسلونا نبود بلکه تغییر فوتبال بود، او بی گمان یکی از مصلحان بزرگ تاریخ فوتبال چون یوهان کرایف و رینوس میشل در آژاکس اواخر دهه شصت و آریگو ساچی اواخر دهه هشتاد است. آریگو ساچی که خود از ستایشگران بارسلونای گواردیولاست " فوتبالی که این تیم به نمایش می گذارد دقیقاً تاریخ فوتبال را به دو بخش بعد و قبل از خود تقسیم می کند! "
البته دوران حرفه ای گواردیولا همیشه با موفقیت همراه نبوده، بزرگترین شکست دوران حرفه ای او بی گمان اواخر فصل قبل و در حالی که بوندسیلیگا را زودهنگام فتح کرده بود اتفاق افتاد، د ادامه فصل تیم او رو به ضعف رفت و در بازی که می توانست بزرگترین بازی فصلش و معیار قدرتمندی تیمش باشد قافیه را با 5 گل به رقیب مادریدی خود باخت. این شکست به گواردیولا نشان داد که هنوز کامل نیست ، و این توهماتش در هم شکند.اما نبوغ حقیقی او در کمال گرایی فوق العاده اوست که همیشه به بهتر و بهتر شدن می اندیشد.
در ادامه این مطلب از مربیانی چون؛ لوئیز ون گال، یورگن کلوپ، دیگو سیمئونه، ژوزه مورینیو و دیگران نام برده می شود.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هافبک قرضی باشگاه لیورپول اعلام کرد که علاقه ای به بازگشت به تیم اصلی خود ندارد.
امره کن هافبک تیم زیر 21 ساله های آلمان که عضو باشگاه بایرن مونیخ است این فصل به طور قرضی از لورکوزن به لیورپول پیوست.
حال این بازیکن آتیه دار از حض.ر در تیم شهر آنفیلد خوشحال هست و از بودن طولانی مدت در این تیم سخن میاورد:"سرمربی تیم،راجرز من را متقاعد کرده است که حضور من در لیورپول برای دو طرف مفید است.بایرن تا سال آینده نمی تواند از بندی که در قرار داد من هست برای بازگشتم به مونیخ استفاده نماید.در تابستان بین من و سران بایرن بحث هایی برای بازگشتم به تیم بود،اما تصمیم گرفتم تا به لیورپول بیایم.قبل گرفتن تصمیم با سرمربی تیم صحبت کردم و او توانست نظر مثبت من را جلب نماید.لیورپول باشگاه بزرگیست که فوتبال زیبایی به نمایش می گذارد و اهداف بلند پروازانه ای در سر دارد.من می خواهم از فوتبالم در این تیم لذت ببرم.لیورپول باشگاه مدنظر من است و من می خواهم برای مدت طولانی در این تیم بمانم."
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کاپیتان بایرن مونیخ از این که این باشگاه را ترک نکرده است، ابراز رضایت کرد.
در سال 9-2008 که بایرن فصل خوبی را پشت سر نگذاشته بود، لام که آن روزها از خط دفاع به خط هافبک پیوسته بود می خواست به یک تیم لیگ برتری بپیوندد. چند باشگاه لیگ برتری به او پیشنهاد داده بودند که جدی ترین آنها منچستر یونایتد بود. اما لام در نهایت تصمیم گرفت در بایرن بماند و این تصمیم برایش سه قهرمانی بوندس لیگا، یک لیگ قهرمانان و یک قهرمانی جهان در پی داشت.این بازیکن 30 ساله به دیلی میل گفت:" من به بازی در انگلیس فکر کرده بودم و گزینه های جالبی هم داشتم. اما بایرن تیم شهرم بود و آنها من را قانع کردند که به روزهای خوب بازخواهیم گشت. احساس می کردم که می توانیم قهرمان اروپا شویم و ترجیح می دادم که با تیم خودم این عنوان را به دست آورم. خدا را شکر که این تصمیم در نهایت به سود من به پایان رسید."لام که بعد از جام جهانی از تیم ملی خداحافظی کرد، حالا همه تمرکزش را گذاشته تا برای دومین بار در سه فصل متوالی با بایرن مونیخ قهرمان اروپا شود. آنها یک بار دیگر با منچستر سیتی در یک گروه قرار گرفته اند و به سختی موفق شدند در دیدار اول گروه از سد آنها بگذرند.لام در این باره گفت:" منچستر سیتی با بازیکنان فوق العاده ای مثل یایا توره تیم فوق العاده ای است. آنها بازیکنان خوب زیادی دارند. بازی با آنها برای ما بازی سختی بود. آنها می دانستند که ما به برد در این دیدار نیاز داریم و ما را تحت فشار گذاشتند. ولی من فکر می کنم که آنها هنوز می توانند مسیری طولانی در لیگ قهرمانان را طی کنند."
کارل هاینتس رومنیگه
به گزارش ورزش 11، دارکوب دوست داشتنی فوتبال آلمان طبق گزارشات واصله از سوی بایرن، می تواند با 25 میلیون یورو مبلغ آزاد سازی، از زنبورها جدا شود و رومنیگه دوباره برای خرید او ابراز تمایل نموده است.
به نقل از Sport 1، مدیر اجرایی ارشد بایرن مونیخ در آستانه رویارویی دو تیم بزرگ فوتبال آلمان در شنبه آینده، با اشاره به مارکو رویس اذعان کرده قصد آزار دادن کسی را ندارد: "از کیفیت او و البته از مبلغ رضایت نامه اش آگاهیم. ملی پوش جوانی در سطح او مسلما مورد علاقه ماست، ولی از گفتن این حرف ها قصد آزار دادن دورتموندی ها را ندارم."
شاید با توجه به اظهار علاقه قبل رومنیگه به رویس و انتشار مبلغ رضایت نامه این بازیکن، شنیدن این جمله آخر از زبان اسطوره فوتبال آلمان، کمی دیر شده باشد و روابط دو باشگاه هم اکنون تیره و تار است. مهاجم سابق اینترمیلان که بیش از 90 بار هم پیراهن مانشافت را پوشیده، ادامه داده است:"بروسیا دورتموند اعلام کرده دلیلی برای خوردن شام با ما قبل از بازی بایرن-دورتموند نمی بیند. مشخص است که روابط ما و آنها چندان خوب نیست."
گفتنی است بایرن آخرین بار با پرداخت 35 میلیون یورو مبلغ آزادسازی ماریو گوتسه، او را به خدمت گرفت و بعد از آن هم روبرت لواندوفسکی را، که نمی خواست قراردادش را در وست فالن تمدید کند، به عنوان بازیکن آزاد به جمع خود اضافه کرد. اکنون اگر رویس هم مسیر دو هم بازی سابقش را پیش رو بگیرد، سومین ستاره بزرگ جابجا شده بین دورتموند و مونیخ تلقی خواهد شد.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مطبوعات بریتانیا معتقدند که مسوت اوزیل ستاره ترک تبار آرسنال که به تازگی با مصدومیت زانو مواجه شده است، دیگر با پیراهن آرسنال به میدان نخواهد رفت.
اوزیل به علت مصدومیت نمی تواند تا اواخر سال جاری میلادی در میادین حاضر شود و ظاهرا پس از پایان این مدت نیز تمایلی به ادامه همکاری بین این بازیکن و باشگاه آرسنال وجود ندارد.بنابر ادعای روزنامه دیلی میل باشگاه بایرن مونیخ آلمان در ماه ژانویه و با پایان یافتن مدت مصدومیت اوزیل با ارائه پیشنهادی 30 میلیون پوندی برای جذب اوزیل وارد عمل خواهد شد، پیشنهادی که به طور قطع با موافق توپچی ها همراه خواهد شد.باشگاه آرسنال نیز از هم اکنون اقداماتی را برای جذب ژولیان دراکسلر جهت جایگزینی مسوت اوزیل انجام داده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)