Design & Developed BY Patira

صفحه 403 از 450 نخستنخست ... 303353393401402403404405413 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,021 تا 4,030 , از مجموع 4491
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

real ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★

طرفدارهای رئال همیشه قهرمان از اونجا که امکان ارسال دعوتنامه به همه شما نیست از شما میخوام خودتون درخواست بدین.
    البته فقط طرفدارهای رئال عضو میشن ها.
    بیایید با هم دیگر کاری کنیم که گروه رئال بیشترین عضو رو داشته باشه.متاسفانه از گروههای دیگه استقبال نشده.اما ما طرفدارهای رئال نشون میدیم که اینجا هم ما اولیم.

ویرایش توسط AL1reZA : 03-23-2012 در ساعت 18:04

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم-هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    انجلوتی- یواخیم لوو-کلوپ
    بازیکن محبوب
    ژابی آلونسو - رونالدو
    اسم واقعی شما
    فرشاد

GermanyRealMadridMilan

Xabi Alonso

تشکر ها
    239
    تشکر شده 996 در 256 پست

با سلام

متاسفانه دیشب خیلی عصابانی شده بودم چزیهای بدی گفتم که خیلی خیلی شرمنئه شدم ! و از دوستان به خاطر اخطارها و حرفهایی که زدن تا حواسم سر جاش بیاد متشکرم ! واقعا معذرت میخوام ! لطفا من رو ببخشید !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من بر خلاف دیشب که اصلا چیزهای بی موردی گفتم الان میگم تیم رئال بهترین فرصت قهرمانی رو از دست داد فقط به خاطر خستگی بیش از حد! واقعا بازیکنان خسته بودن ! ولی خب تا نیمه اول رئال خوب بود و هنوز هم خوب کار میکرد تا زمانی که کاکا به بازی اومد ! واقعا کاکا چش شده؟ براش ناراحتم چون خیلی افت کرده !

اما به نظر من امسال که گذشت ولی ما باید برای سال دیگه از همین الان برنامه ریزی کنیم ! ما امسال در هیچ پستی مشکل نداشتیم به جز دفاع راست ! به نظر من اربلوا نمیتونه با سطح رئال و دیگر بازیکنان بازی کنه! ما به یک دفاع راست خوب همچون مایکون و بوسینگوا نیاز داریم ! و با شناختی که من از مورینیو دارم سال اینده کاکا یکی از بهترنی های رئال میشه !

بازی دیشب گذشت و ما فقط از روی شانس نتونستیم ! اگه شنبه الکلاسیکو نبود شاید هم رئال و هم بارسا صعود میکردن ! ولی خب چه میشه کرد ! حداقل ما لالیگا رو خواهیم برد و فصل چندان بدی برامون نبوده !

از مورینیو به خاطر حرف های دیشب عذر میخوام ! امیدوارم سالهای سال در رئال بمونه !

بازم معذرت به خاطر حرفهای دیشب مخصوصا از سعید - علیرضا و..... معذرت میخوام ! لطفا دوباره من رو به عنوان یک دوست قبول کنید ! شاید بگید بهانه میاره ولی من کمی مشکل دارم نمیتونم خودم رو کنترل کنم ! وقتی هم کنترل از دستم در رفت دیگه .......

بازم معذرت
    ویرایش توسط CRISTIANO-FARSHAD : 04-26-2012 در ساعت 14:13

3. 7 کاربر از پست مفید CRISTIANO-FARSHAD تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    arsen venger
    بازیکن محبوب
    kaka & ronaldo
    اسم واقعی شما
    keyvan

BrazilRealMadridMilan

تشکر ها
    16
    تشکر شده 27 در 7 پست

real راموس: باز هم پنالتي مي‌زنم

سرخيو راموس بازيکن اسپانيايي باشگاه رئال مادريد بعد از شکست و حذف رئال از گردونه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا معتقد است که اکنون زمان آن فرا رسيده تا برروي بازيهاي ل

اليگا تمرکز کرد.

درپايان ديدار 4شنبه شب برنابئو که به حذف رئال و ناکامي اين تيم درراهيابي به بازي فينال ليگ قهرمانان اروپا منجر شد، راموس به خبرنگاران گفت:« ما دوست داشتيم تا در فينال حاضر باشيم ولي اين به معناي ناديده گرفتن فصل فوق العاده تيم ما نخواهد بود. الان بايد موفقيتمان در لاليگا را قطعي کنيم . فوتبال همين است.هميشه تيم مدعي به پيروزي نمي رسد و امروز ما مقابل تيم بزرگي قرار گرفتيم و درچنين بازيهايي خستگي هيچ اهميتي ندارد.»

راموس که مهمترين و سرنوشت سازترين پنالتي تيمش را در لحظات پاياني اين ديدار خراب کرد دراين باره گفت:« اگر فردا دوباره يک ضربه پنالتي در ميان باشد، آن را خواهم زد. چون زماني که اعتماد به نفس خوبي داشته باشي، مي خواهي بار تيم را بردوش بکشي. فشار زيادي است ولي من هميشه بلدم که چطور بايد با اين فشار کنار بيايم. تو با کلافگي و ناراحتي به خانه مي روي، چون بعد از تلاش در طول تمام فصل، مجبور شده اي که به خانه بازگردي.»

راموس در بخش پاياني صحبتهايش به باواريايي ها تبريک گفت:« 4شنبه شب رئال با جان و دل بازي کرد و از روح و جانش مايه گذاشت. به مادريدي ها تبريک مي گويم که فوق العاده بودند و الان بايد به بازي يکشنبه شب فکر کرد. به بايرني ها هم به خاطر صعود به فينال تبريک مي گويم.»

5. 4 کاربر از پست مفید keyvanm تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD نمایش پست ها
    با سلام

متاسفانه دیشب خیلی عصابانی شده بودم چزیهای بدی گفتم که خیلی خیلی شرمنئه شدم ! و از دوستان به خاطر اخطارها و حرفهایی که زدن تا حواسم سر جاش بیاد متشکرم ! واقعا معذرت میخوام ! لطفا من رو ببخشید !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من بر خلاف دیشب که اصلا چیزهای بی موردی گفتم الان میگم تیم رئال بهترین فرصت قهرمانی رو از دست داد فقط به خاطر خستگی بیش از حد! واقعا بازیکنان خسته بودن ! ولی خب تا نیمه اول رئال خوب بود و هنوز هم خوب کار میکرد تا زمانی که کاکا به بازی اومد ! واقعا کاکا چش شده؟ براش ناراحتم چون خیلی افت کرده !

اما به نظر من امسال که گذشت ولی ما باید برای سال دیگه از همین الان برنامه ریزی کنیم ! ما امسال در هیچ پستی مشکل نداشتیم به جز دفاع راست ! به نظر من اربلوا نمیتونه با سطح رئال و دیگر بازیکنان بازی کنه! ما به یک دفاع راست خوب همچون مایکون و بوسینگوا نیاز داریم ! و با شناختی که من از مورینیو دارم سال اینده کاکا یکی از بهترنی های رئال میشه !

بازی دیشب گذشت و ما فقط از روی شانس نتونستیم ! اگه شنبه الکلاسیکو نبود شاید هم رئال و هم بارسا صعود میکردن ! ولی خب چه میشه کرد ! حداقل ما لالیگا رو خواهیم برد و فصل چندان بدی برامون نبوده !

از مورینیو به خاطر حرف های دیشب عذر میخوام ! امیدوارم سالهای سال در رئال بمونه !

بازم معذرت به خاطر حرفهای دیشب مخصوصا از سعید - علیرضا و..... معذرت میخوام ! لطفا دوباره من رو به عنوان یک دوست قبول کنید ! شاید بگید بهانه میاره ولی من کمی مشکل دارم نمیتونم خودم رو کنترل کنم ! وقتی هم کنترل از دستم در رفت دیگه .......

بازم معذرت
    حالا شد.
    باید یاد بگیریم که هیچ وقت از بازیکنان مربیان و خوده رئال انتقاد نکنیم و تا باخت بگیم باید بره
    همه تیم ها میبازن و حذف میشن ماهم باختیم و حذف شدیم مگه چی شد؟

حالا تیم باید تلاش کنه که بقیه بازی های لالیگا رو ببره و آمار جدیدی واسه رئال ثبت کنه.
    رونالدو تنها یه ماموریت داره زدن گل های زیاد در این بازی ها آینده و آقای گل بشه
    هم توپ طلا رو بگیره هم کفش طلا

HALA MADRID

7. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

سلام بر همه دل شکستگان مادریدی
    دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود دربی نیومدم چون میومدم حتما چند نفرو خفه میکردم
    به هر حال باختیم و منطقی نگاه کنیم دو تیم شانس مساوی برای صعود داشتند وخب حالا این نتیجه رقم خورد
    ایکر نشون داد چقد فوق العادس و کاکا فکر کنم اخرین بازی مهمشو برای ما کرد و باید گفت با خاطره ای خیلی تاخ برنابئو رو ترک میکنه
    واقعا خسته بودیم اما بردیم و این یه هنره
    تو وقتای اضافه باید گلو میزدیم و متاسفانه کریس هم در این شب پنالتیشو خراب کرد
    با همه تفاسیر با همه ناراحتی ها این رئال افتخار کردنیه و یادمون باشه ما حداقل لالیگا رو. میبریم و به سلطه بارسا خاتمه دادیم و فاتح ال کلاسیکو بودیم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

9. 6 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم-هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    انجلوتی- یواخیم لوو-کلوپ
    بازیکن محبوب
    ژابی آلونسو - رونالدو
    اسم واقعی شما
    فرشاد

GermanyRealMadridMilan

Xabi Alonso

تشکر ها
    239
    تشکر شده 996 در 256 پست

به نظر من رئال باید تو این 4 بازی یا 3 بازی باقیمانده تمرکزش رو روی گل زد کریس بذاره! در مقابل سویا میتونن براش موقعیت بسازن و اگه نشد هم که هیچ ولی مقابل گرانادا اگه اشتباه نکنم باید همش به او پاس بدن

11. 4 کاربر از پست مفید CRISTIANO-FARSHAD تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

رونالدو بازم پنالتیشو عالی زد و تو گوشه ای ترین نقطه ممکن و بهترین حالت بود
    اما نویر ریسک کرد و ریسکش گرفت و البته نگذریم که عکس العملاش بی نظیر بودن
    پس هر کسی دهنشو وا نکنه و هر چرندی رو بگه
    خیلی سعی میکنم به کسی بی احترامی نشه اما اگه نتونن منطقو نگه دارن دیگه هر کی باشه رو ...........
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. 7 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    1,009
    تشکر شده 1,602 در 396 پست

دیشب کاکا رسما بلیط خروج رو از مادرید گرفت به نظر من بره پی اس جی براش بهتره هم بازی بهش میدسه هم یکم راه بیافته این فصل که تموم شد ب باید برای فصل بعد برنامه ریخت دیشب یکی از بدترین شبام بود شبی که برای یه مسابقه فوتبال اشکم در اومد

15. 5 کاربر از پست مفید mojtabadj88 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم-هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    انجلوتی- یواخیم لوو-کلوپ
    بازیکن محبوب
    ژابی آلونسو - رونالدو
    اسم واقعی شما
    فرشاد

GermanyRealMadridMilan

Xabi Alonso

تشکر ها
    239
    تشکر شده 996 در 256 پست

منم موافقم اینطوری جلوی پیشرفت کایخون و خوسلو ژوزه گرفته نمیشه !!

البته باید خدمت دوستان و پرس ( متاسفم ) بی فکر که گفته نویر بهتره مگه کاسیاس دو پنالتی نگرفت؟ مگه نویر به جز دوتا پنالتی چیکار کرد؟ حداقل کاسیاس تو جران بازی هم توپ گرفت و تازه کاسیاس پنالتی بایرن تو جران بازی رو درست تشخیص داد ولی نویر کلا مخالف ضربه کریس پرید

17. 3 کاربر از پست مفید CRISTIANO-FARSHAD تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

کاکا باید بمونه

خوب بسه دیگه وقتشه خودمونو آماده کنیم واسه قهرمانی در لالیگا.

HALA MADRID

19. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

بچه ها این جمله رو واسه همیشه بزارین امضاتون اگه دوست دارین

ThiS Is My TeaM.My FaMily.My RealMaDriD

HALA MADRID

21. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 403 از 450 نخستنخست ... 303353393401402403404405413 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع