تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
چی میگی واسه خودت ______ میزنی اون از رضا ارومیه رفته دونگ یی ببینه حالا بهترین کارتون لاک پشت های نینجا بود و هست حالا پلنگ صورتی هم یه چیزی چیه این سوباسا وقتی شوت میزنن 3ساعت رو هوا هستن بچه ها یه کانالی اومده رو یوتلست 7a به نام پرشین تون! تمام کارتون ها رو خودشون دوبله میکنن!
فرکانس:10721
سیمبل ریت:27500
ورتیکال
هطما بگیریدش زرر ندارح!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
ببخشید آق رحیم درست پستت رو نخوندم بخشید/
خب قدیمی هم عصر یخبندان بود 1 تا 3
ولی من کلا از سوباسا خوشم نمیاد غیر طبیعیه اصلا به آدم نمیچسبه!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
بچه ها ببخشید دوباره بحث این فیلمو وسط میکشم. کسی فیلم گشت ارشاد رو دیده؟ فیلمش هم جنبه اجتماعی داره هم طنزه. بازیگراش هم حمید فرخ نژاد ، سحر قریشی و .... هستند.این فیلم ارزش دانلود داره پس حتماً نگاش کنید.میتونید از لینک زیر به صورت کاملاً مستقیم این فیلمو دانلود کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
pass :[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منبع : مبین دانلود
اینم یه نمای کلی از فیلم
Enjoy :))
LEGENDARY
یادش بخیر آق رحیم فیفا 98 بازی میزدیم چه حالی میداد بعدم یادم میاد دویدن با w بود نه با e بعد وقتی نسخه جدیدش اومد چند بار باید w میزدی!یادش بخیر میشد 60 بار هی سر بزنی!
الون هم بازی میکردم!
وای بچه ها یادم اومد یه بازی هواپیمایی بود به نام f22 الان هم کم یابه ولی برا دان هست تازه میشد چرخ های هواپیما هم موقع فرود باز کنی!
بچه ها قرار شد حتی در موارد ضروری هم این بحث رو کنار بداریم اگه چیز دیگه ای هست تو پروفایل طرف بگید!ممنونم/
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)