ای بابا یکی از پست هام فرررررررررررررررررررررر خورد .زود خودش بگه کی پست من و فر داده.من آمار پست هام و دارم ااااااا
آره خوشگل هستم...... تا چشماتتتتتتتتتت کور بشههههههههههههههههههههههه ههه....... مرتیکه![]()
ای بابا یکی از پست هام فرررررررررررررررررررررر خورد .زود خودش بگه کی پست من و فر داده.من آمار پست هام و دارم ااااااا
آره خوشگل هستم...... تا چشماتتتتتتتتتت کور بشههههههههههههههههههههههه ههه....... مرتیکه![]()
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
ویرایش توسط ALEX-ss : 07-17-2012 در ساعت 19:48
الان وقتی شماها بحثه ازدواج میکنین
ما بشینیم شما رو نیگا کنیم؟؟؟![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
سلام
جاتون خالی دیروز با یکی از دوستام رفته بودم عروسی برادر اون یکی دوستم
آقا عروسی ساعت 2:30 تموم شد دوستم گفت شبو بمونین فردا میرین اومدیم با دوستمون تعارف کنیم که نه زحمت نمیدیم اونم باور کردگفت پس به سلامت
تا صبح پارک خوابیدیم یخ زدیم
حالا شما بگید بابا این وقت تابستون که هوا سرد نیست ولی اگه یه شب اردبیل باشین اونوقت میفهمین چی میگم ؟!![]()
ولی در کل تجربه خوبی بود
ویرایش : راستی یه هفته ما تموم شد الگو و تیمها رو عوض کنیم![]()
برای چی دوباره ادامش میدی ؟خب بگو رفته بودیم خونه ی فامیلا حتما باید وقتی بقیه تمومش میکنن تو دوباره شروع کنی؟![]()
-اين چه وضعيه بابا...يه دفه اينجا رو جمع كنين،جاش كمپ ازدواج بزنين......
-خواهشا يكي بحثو عوض كنه...من هم خسته بودم هم بعد از خوندن چيزايي كه نوشته بودين اينجوري شدم:![]()
درووود بر تو برادر آراز![]()
میگم جنابعالی چرا اینقدر تو کمپ داد و بیداد راه میندازی برادر ؟ هر بحثی که بچه ها راه میندازند شما میای مخالفت می کنی آخه چرا برادر من.یعنی از نظر شما این همه کاربر که دارند بحث می کنند حرف هاشون چرت و پرت دیگه؟؟
خوب شما عاقل هستی یه موضوع واسه بحث مون پیدا کن بچه ها هم موضوع انتخابی تورو ساپورت می کنند.
منتظریم.....![]()
-تو يكي از روزاي خدا،ديونهاي از ديونه بودنه خودش خسته ميشه و با خودش فكر ميكنه،كه براي حل مشكلش،بايد،بره،پيش داناترين فرد ديارشون و از اون كمك بگيره،خلاصه ميره پيش اون عالم و ازش ميپرسه،من چيكار كنم،تا مثل تو عالم بشم،و از نادوني و ديونگي،نجات پيدا كنم؟عالمه كمي فكر ميكنه،و چون ميبينه،اين بابا رو نميشه از راه درست و حسابي،آدم كرد،بهش ميگه كه:تو هيچ رقمه درست بشو نيستي،اما يه راهي هست كه شايد بهت كمك كنه،و اون اينه كه هر چي بقيه عالما و آدماي عاقل ميگن رو تكذيب كني و باهاشون مخالفت كني....
اون آدم نادون ميره و همين كار رو ميكنه، وچند وقت بعدش،اون عالم،براي رفع اشكالاتش،ميرفته پيش اون آدم نادون...چون ديگه همه اونو عالم ميدونستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!![]()
حالا من واسه این که بحث رو عوض کنم به اون دسته از دوستانی که میگن عبدالله حذب باده و ...
و عبدالله طرفدار هر تیمی بشه اون تیم جام نمیاره و ...
و میگن که چرا رئال مادرید رو گذاشتی تیم مورد علاقت و ...
بهشون بگم که
هدف من قهرمانی رئال مادرید است و بس
بچه ها من باز فردا میرم مشهد و شرح حال و ...![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)