با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
ولی به نظر من بازی پر گل نخواهد بود
دروازه بان سیتی فوق العاده هست جو هارت
و مدافعان ما هم خیلی خوب هستند پس فکر نکنم زیاد پرگل باشه
سیتی ساوتهمپتون نیست که دو تا به خودشون بزن
راسنی پویان جان دلبندم نیست خیلی دلم براش تنگ شده
بچه ها چرا اینقدر کم انلاین میشین بیایین سعی کنین بیشتر بیایین دلم براتون تنگ میشه
خداییش عجب شکلکیه![]()
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه نکته جالب ! ( فقط نخندین)
پارسال وقتی ما با چلسی بازی داشتیم پرسپولیس با داماش گیلان بازی داشت
ما چلسی رو 5 بر 3 بردیم و تی وی ما رو نشون نداد و به جاش بازی جنجالی پرسپولیس رو که با انگشت ها سر کار داشترو نشون داد چون بازی ارسنال با چلسی همزمان بود با پرسپولیس داماش ...
خب الان هم فردا ساعت 6 و نیم ما با من سیتی بازی داریم و همون ساعت پرسپولیس با فولاد بازی داره و تی وی هم پرسپولیس رو نشون میده
خدا بازی فردا پرسپولیس رو به خیر کنهقشنگ بچسبین به تی وی که به نظرم بازم میره تو حاشیه
خب از شوخی بگذریم تو بازی قبلیمون دفاعمون خیلی خوب کار نکرد و در عوض خط میانه و حملمون هماهنگ با هم بودن ...
تو بازی فردا از دفاع تیممون خیلی میترسم و در عوض به خط میانه و حملمون خیلی امیدوارم ...
این جروینهو چه خوب گل میزنه . کم کم داره ازش خوشم میاد . مرتضی شاهده که من چقد پارسال از جروینهو بدم میومد ...
یک خبر خوب هم بگم اینه که شبکه ورزش بازی فردا رو نشون میدهاما من که نمیتونم ببینم چه فایده ؟
![]()
یه روز خوب میاد ...
یونایتد یکی خورد
----------------------------------------
یونایتد یکی زد![]()
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشغال گل پیروزی منچستر رو زد![]()
درود بر شرفت جکی
بازی دست ما بود ولی از کرنر گل خوردیم
خاک بر سر جروین موقعیت صددرصد رو خراب کرد
یکی هم پولدی خراب کرد
درود بر شرفت جکی
گلللللللللللللللللللللللل لللل
کوشیلنییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی
درود بر شرفت جکی
1-1 مساوی
خاک تو سر جروین فقط بلده به تیمهای اسکل گل بزنه
فقط میتونم بگم خدا کوشیلینی رو ازمون نگیره
درود بر شرفت جکی
آقا هفته دیگه هم با چلسی بازی داریم خیلی دلم میخواد دو باره نابوشون کنیم با او مربیشون .
یک جمله زیبا برای دی متئو: دی متئو مردی با قیافه مریخی که معلوم نیست کی میخندد وکی می گرید
نتیجمون مقابل سیتی تو خونش خیلی هم بد نبوده و خب تساوی تو لیگ جزیره مقابل تیمای بزرگ خیلی تاسف انگیز هم نیست هر چند پتانسیل برد هم داشتیم
به هر حال تیم نسبتا خوب کار کرد و حداقل امتیازم گرفتیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)