همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام من همون رویا هستم
امید وارم این جا یکم شلوغ تر بشه
و یکم هر تو این سایت رو بتونیم با راهنماهای کوتاه هر کاری رو که بخوایم انجهم بدیم ( البته کارهای ساده رو)![]()
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقایون تو کالچیو فقط اینتری کم داریم برای همتون دعوت نامه فرستادم محبت کنید بله رو فشار بدید
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
با سلام
علي هستم 17 ساله
علاقه : مربيگري فوتبال و كامپيوتر- اميرخان و آقا فرهاد مجيدي
(با يه تيم فوتبال از ليگ شهرستانمون به عنوان مربي (دستيار) قرارداد رسمي دارم)
هر كس ميخواد درباره مربيگري صحبت كنيم با ايدي من تماس بگبره
af7374
![]()
به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند
اول از همه خوش امدی.
دوم از همه چشممون خشک شد بالاخره یه استقلالی اینجا دیدیم.
سوم از همه تو هم که توزرد از آب دراومدی؟طرفدار بارسایی؟
چهارم از همه 17 ساله و مربی فوتبال!!!!!
پنجم از همه خوش اومدی.
ششم از همه میدونم خوش اومدی رو اولم گفتم ولی بخاطر استقلالی بودنت دوباره گفتم.
موفق باشی.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
خداییش خیلی کار خوبی کردین یه همچین سایتی راه انداختین دست گلتون درد نکنه
منم حمیدرضا 20 ساله ام از تهران امیدوارم بحثای خوبی رو با دوستامون اینجا داشته باشیم عشق است یووه
اینم یه عکس از رفیقمون با راجر دوست داشنتی
دو ستاره تموم نشدنی!!
منم به بچه های جدیدی که عضو شدن خوش آمد میگم...
امیدوارم بهتون خوش بگذره...
![]()
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)