به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
در نظرسنجی سراسری باشگاه بارسلونا مشخص شد.
والدس، "مسی" دروازهبانان جهان
هواداران بارسلونا در سراسر جهان با داشتن کارت رسمی هواداری در نظرسنجی این باشگاه شرکت کرده و والدس را به عنوان "مسی" دروازهبانان جهان انتخاب کردند.
هر چند شانس دروازهبانانی چون کاسیاس، دخهآ و همتایان انگلیسی، ایتالیایی و آلمانی در این نظرسنجی بین هواداران بارسلونا خیلی کم بود اما رسانههای مادریدی هم جانب انصاف را گرفته و از انتخاب والدس در این نظرسنجی حمایت کردهاند.
ویکتور والدس دروازهبانی که موهای سرش را به خاطر فرار از زمان لازم برای شانه کردن تراشیده و به غیر از تمرینات بارسلونا در هفته حداقل 8 ساعت تمرین فشرده و سنگین دارد در طول دو سال گذشته فقط سه بار مصاحبه کرده و دوری او از حاشیه و رسانه از دید هواداران بارسلونا بسیار ارزشمند و قابل ستایش است.
والدس حالا دیگر مسی دروازهبانان جهان است و اگر در میان بازیکنان فوتبال فقط یک مسی وجود دارد، میشود فقط یک والدس را در میان دروازهبانان در نظر گرفت. دروازهبانی که تلاش میکند جای ایکر کاسیاس را در تیم ملی فوتبال اسپانیا بگیرد و در یورو 2012 درخششی تاریخی داشته باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
به انتخاب هواداران بارسلونا
پیکه، سسک یا پویول؛ کدامیک موی خود را زودتر کوتاه می کند.
سه بازیکن بارسلونا از طرق سایتهای اجتماعی و وبلاگ خود از هواداران تیمشان خواستهاند در نظرسنی آنها شرکت کده و مشخص کنند کدامیک موهایش را کوتاه کند.
به نقل از مارکا اسپانیا، کارلس پویول کاپیتان اول بارسلونا، سسک فابرگاس بازیکن تازه خریداری شده این تیم و جرارد پیکه مدافع پرحاشیه تیم اول کاتالونیا از هواداران تیمشان خواستند تا با شرکت در نظرسنجی سراسری ترتیب داد شده مشخص کنند کدامیک از آنها موی سرش را زودتر کوتاه کند.
پویول قول داده که اگر در این نظرسنجی رتبه اول را به خود اختصاص دهد موهایش را کوتاه کند و این مسئله تعجب سایر بازیکنان را برانگیخته است.
هواداران بارسلونا با داشتن شماره کارت رسمی هواداری میتوانند با مراجعه به وبلاگ یکی از این سه بازیکن در نظرسنجی مشترک آنها شرکت کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فابرگاس سه هفته خانهنشين شد
مهاجم توانمند و کليدي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا بر اثر آسيب ديدگي تمرين تيم را ترک و به دستور پزشکان براي سه هفته خانهنشين شد.
به نقل از مارکا اسپانیا، سسک فابرگاس که خود را برای درخشش در بازی فردا شب مقابل اسپورتینگ گیخون آمده میکرد در تمرین سبک امروز تیمش آسیب دید و به کمک کادر پزشکی به کلینیک تخصصی نزدیک به زمین تمرین منتقل شد.
پزشک ارشد باشگاه بارسلونا در معاینه اولیه سه هفته استراحت برای فابرگاس در نظر گرفته است.
همسترینگ فابرگاس آسیب جدی دیده و کشیدگی عضله نیز به موارد منجر به استراحت سه هفتهای سسک در سایت رسمی باشگاه بارسلونا اضافه شده است.
بارسا در بازی فردا شب به غیر از فابرگاس، سانچس، اینیستا و آفلای را نیز در اختیار نخواهد داشت.
حالا از یه جنبه ی دیگه به گل های مسی نگاه کنیم :
153 گل درون محوطه زذه شده
21 گل از بیرون محوطه زده شده
16 گل پنالتی
4 گل ضربه ایستگاهی
سرمربي گيخون: براي شكست بارسلونا نياز به يك خط شدن سياره ها داريم !!!
سرمربي تيم فوتبال 'اسپورتينگ گيخون' در مورد ديدار يكشنبه شب تيمش مقابل تيم بارسلونا مي گويد كه براي غلبه بر اين تيم بايد سياره ها يك خط شوند تا تيمش بازي خوبي انجام دهد و بارسلونا نيز بد شانسي بياورد!
'مانولو پرسيادو' اظهار داشت: سه سال قبل مقابل تيم بارسلونا با نتيجه 6 بر يك شكت خورديم، دو سال پيش يك بر صفر باختيم و سال گذشته نيز به تساوي دست يافتيم و شايد امسال بر اين تيم پيروز شويم.
وي با اشاره به اينكه در فصل جديد هنوز نتوانسته است يك پيروزي براي تيمش كسب كند، گفت: اكثر بازيكنان تيم من، تا دو سال پيش با ديدن بازيكناني از جمله 'مسي' در تلويزيون لذت مي بردند و حالا اين موقعيت را دارند كه در مقابل او بازي كنند و اين بايد انگيزه مهمي براي بازيكنان من باشد.
پرسيادو خاطرنشان كرد: بارسلونا نسبت به سال قبل قوي تر شده است و ورود 'سسك فابرگاس' و 'تياگو آلكانتارا'، خط مياني اين تيم را تواناتر از پيش كرده است.
وي تاكيد كرد: در بازي با بارسلونا بايد آنها را محدود كنيم و نهايت تلاش و كوشش خود را به كار ببريم زيرا در غير اين صورت، بارسلونا ما را مثل بقیه تیم ها 5تایی میکند.
دل بوسکه 9 نفر از بازیکنان بارسا را به تیم ملی دعوت کرد.
مربی تیم ملی اسپانیا ترکیب تیم ملی را برای بازیهای مقدماتی جام ملتهای اروپا در برابر تیمهای چک و اسکاتلند اعلام کرد. 9 نفر از بازیکنان بارسا در این لیست قرار دارند.
9 تن از بازیکنان بارسا برای بازی در تیم ملی اسپانیا در برابر تیمهای چک و اسکاتلند در چارچوب بازیهای مقدماتی جام ملت های اروپا، توسط ویسنته دل بوسکه دعوت شده اند که این بازیکنان عبارتند از: والدس، پویول، پیکه، سرجیو، ژاوی، سسک، تیاگو، پدرو و ویا.
اینیستا و مونتویا غایب هستند.
مارتین مونتویا از تیم بارسا ب و اینیستا به دلیل مصدومیت، برخلاف دوره گذشته به تیم ملی دعوت نشده اند، اما جرارد پیکه و کارلس پویول که به تازگی از بند مصدومیت رها شده اند، در لیست دل بوسکه قرار دارند. یوردی آلبا از تیم والنسیا که در تیم جوانان بارسا بازی می کرده، به تیم ملی دعوت شده است.
لوئیس میلا 4 تن از بازیکنان بارسا را برای بازی مقابل کرواسی در بازیهای زیر 21 ساله به تیم خود دعوت کرده است که عبارتند از: بارترا، مونتویا، پلاناس، سرگی روبرتو.
به جز تیم ملی اسپانیا، ماسکرانو و مسی به تیم ملی آرژانتین و آبیدال به تیم ملی فرانسه دعوت شده اند و الکسیس مصدوم قادر به همراهی تیم شیلی نمی باشد.
گوارديولا: مربي ام نه بيشتر و نه کمتر
سرمربي تيم فوتبال باشگاه بارسلونا اسپانيا در پاسخ به دعوت جمعيت چپگراي کاتالونيا گفت: من مربي هستم، نه بيشتر و نه کمتر.
![]()
جوزپه گواردیولا که در هفته گذشته بارها راجع به درگیریهای لفظی لاپورتا و روسل اظهارنظر داشته تصریح کرد: هرگز حق دخالت در اموری را که به من مربوط نمیشوند ندارم، من فقط یک مربیام و کارم را خوب بلدم. مشکلات سیاسی کاتالونیا به من ربطی ندارند و اگر نظر مرا میخواهید حتی مدیران بارسلونا هم نباید از خواستههای سیاسیون در کاتالونیا تبعیت کنند.
گواردیولا ادامه داد: من با یک تیم قرارداد دارم و باید به قراردادم پایبند باشم، از طرفی نام این تیم بارسلونا است و این وظیفه مرا بسیار خطیر و سنگین میکند.
بارسلونا امشب برابر اسپورتینگ گیخون صفآرایی میکند.
varzesh3
HALA MADRID
آندرس اینیستا در بخشی از تمرینات تیم حضور یافت.
17 بازیکن از تیم اصلی دیروز در سیوتات اسپورتیوا تمرین کردند. آندرس اینیستا که همچنان در حال ریکاوری بعد از آسیب دیدگی می باشد در تمرینات حاضر شد و با افراد تیم در برخی از تمرینات شرکت کرد.
بعد از بازی لیگ قهرمانان در مینسک، اکنون اف سی بارسلونا تمام حواس خود را معطوف بازی آخر هفته مقابل اسپورتینگ گیخون کرده است. در ساعت 20 به وقت محلی در ال مولینون، مردان گواردیولا اولین ماراتن این فصل را قبل از بازی های ملی به پایان می رسانند.
اینیستا در زمین
آیزاک کونکا بازیکن تیم رزرو جوانان به 17 بازیکن تیم اصلی پیوست. این اولین تمرین او در این فصل بود و آندرس اینیستا که دچار مصدومیت همسترینگ در بازی میلان شده بود او را همراهی می کرد.
کارلس پویول هم بعد از ضربه ای که در بازی مقابل باته باریسوف به دنده هایش وارد شد به صورت تنها تمرین کرد. در همین حال الکسیس سانچز شهر را به مقصد شیلی ترک کرده است و سایر مراحل بهبودی خود را در شیلی ادامه می دهد. آفلای همچنان از میادین دور خواهد بود زیرا دوشنبه دیگر تحت عمل جراحی قرار می گیرد.
داوید ويا هميشه مقابل خيخون گلزني کرده .
داوید ويا در شش ديداري که مقابل اسپورتينگ خيخون برگزار کرده، شش بار دروازه اين تيم را باز کرده و در هر ديدار يک بار به خيخون گل زده.
داوید ویا، بازیکن سابق والنسیا ،پیش از حضور در مستایا در اسپورتینگ خیخون توپ می زد. این طور به نظر می رسد که او به خوبی می داند که چطور باید مقابل تیم سابقش بازی کند؛ویا در فصل گذشته و در دو دیدار رفت و برگشت مقابل خیخون حاضر بود و در هر دو بازی، برای بارسا گلزنی کرد.
این درحالی است که ستاره اسپانیایی با آمادگی فراوانی گام به این بازی می گذارد و در 5 بازی اخیری که برای تیمش برگزار کرده،5 گل به ثمر رسانده. رکوردی که ممکن است در دیدار امشب افزایش یابد. طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا ، ویا همیشه از عشق و علاقه اش به خیخون گفته ولی اعلام کرده که تا زمانی که با پیراهن تیم دیگری بازی می کند، نهایت تلاشش را به کار می گیرد تا بیشترین گلهای ممکن را برای تیمش بزند.
گوارديولا: پيروزي مهم است نه تعداد گلها
پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا در آستانه ديدار تيمش مقابل اسپورتينگ خيخون اعلام کرد پيروزي برايش مهم است نه تعداد گل هايي که در بازي به ثمر مي رساند.
کاتالان ها در پنج بازی خود در رقابتهای لالیگا 22 گل به ثمر رسانده اند که این رکورد از هر تیم دیگر در لیگ اسپانیا بیشتر است.
شاگردان پپ هفته گذشته اتلتیکومادرید را با نتیجه 5 بر صفر مغلوب کردند و چند روز بعد با همین نتیجه باته بوریسوف را در لیگ قهرمانان اروپا از پیش رو برداشتند.
گواردیولا در کنفرانس خبری قبل از بازی با خیخون می گوید:" ما تا به حال در 11 یا 12 بازی با همین نتیجه (پیروزی 5 بر صفر) به برتری رسیده ایم. اما کسب سه امتیاز در درجه اول اهمیت برای ما قرار دارد و تعداد گلها چندان اهمیتی ندارد."
پپ همچنین اعلام کرد فابرگاس هم به جمع مصدومان بارسا اضافه شد و سه هفته آینده را خانه نشین خواهد بود.
" سسک به ما کمک می کند تا با سیستم 3-4-3 بازی کنیم اما بدون او هم می توانیم بازی کنیم. او بازیکن ویژه ای است و اینکه او را در اختیار نداریم باعث تاسف است. همانطوری که از نبود اینیستا، آفلای و الکسیس سانچس تاسف می خوریم."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)