با اومدن پودولسکی تیم شرایطش خیلی خوب میشه
الان یه هافبک خلاق تو مرکز احتیاج داریم تا خطه حمله طوفانیمونو تغذیه کنه
با اومدن پودولسکی تیم شرایطش خیلی خوب میشه
الان یه هافبک خلاق تو مرکز احتیاج داریم تا خطه حمله طوفانیمونو تغذیه کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها شما اگه جای ونگر بودید تو کدوم پست بازیکن میخریدیت !!!! و کی رو میخریدید !!!!
اگه مدافع کناری نگیریم تا بهبود مصدومیت گیبس و سانتوس و سانیا و یکینسونکارمون سخته
من که خیلی دوست دارم پودولسکی رو بخریم . ولی کاش قبول کنه و بیاد
بچه ها باختیم 2-1 ______________ انقدر نزدیم تا خوردیم
وای چقدر موقعیت گل داشتیم و فقط 1 گل زدیم
و فولهام 3 شوت زد که 2 تاش گل شد
این خط حملمون فاجعه موقعیت خراب میکنه .... باید ونگر به فکر باشه
البته اگه بازی رو دیده باشید داور هم توی باخت بی تاثیر نبود
ویرایش توسط Mohammad : 01-03-2012 در ساعت 00:04
خوب دیشب باختیم.به اشتباهات خودمون هم باختیم نه به چیزه دیگه(البته اندکی داوری هم بود)
وقتی گل نزنی همین میشه دیگه.
ولی خوب یه استراحت خوب باعث برگشت نیرو میشه.شنبه بازی کنی بعد 2 شنبه بیای خارج خونه توی یه شهر دیگه بازی کنی.
هانری امد.امید وارم بتونه یکم بار روانی مثبت به تیم وارد کنه.
در مورد پودولسکی هم باید بگم با امدنش موافقم ولی خیلی مبلغ کمی گفتم باید همون 12.5 رو پیشنهاد بدیم.
فقط باید یه مهاجم و یه دفاع بخریم.دفاع من ورتینگوین رو پیشنهاد میدم.مدافع اژاکس که دسته کمی از ورما نداره.
مهاجم هم پودولسکی.
هافبک نیاز نداریم چون الان ارتتا روسیچکی سانگ رمسی بنایون رو داریم در کنارش ویلشر و دیابی رو هم که بر میگردن دارم.
همین ویلشر اگه برگرده به فرم ایده ال برای تیم بسه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.
بچه ها شما نمیدونید کی گل ارسنال رو زد
چقدر زود گذشت...
هانری بازی کرد یا نه
چقدر زود گذشت...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)