تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 04:20
جوابیه کمیته انضباطی در خصوص شکایت از داوری دیدار با صبای قم
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با ارسال نامهای به باشگاه صنعت نفت جواب شکایت این باشگاه را در خصوص قضاوت دیدار با صبای قم داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، طی نامهای که به این باشگاه ارسال شد، کمیته انضباطی جواب اعتراض به داوری دیدار تیمهای صبای قم و صنعت نفت آبادان داد.
در این نامه آمده است: «پس از بازبینی فیلم مسابقه توسط کارشناسان و گزارش ناظر داوری تنها اشتباه تاثیرگذار داور اعلام ضربه پنالتی دقایق پایانی بوده و در بقیه دقایق بازی قضاوت داوران وفق قانون بوده است لذا ضمن پوزش از آن باشگاه با داور مسابقه طبق روال و آییننامه کمیته داوران رفتار شده است.»
تیمهای صبای قم و صنعت نفت آبادان در هفته بیست و نهم رقابتهای لیگ برتر به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با نتیجه تساوی 2 بر 2 به پایان رسید و اشتباه بارز سید مهدی سید علی داور این مسابقه در اعلام ضربه پنالتی 3 امتیاز این دیدار را از طلاییپوشان آبادان گرفت.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خلیلینیا: استقلال تهران را شکست میدهیم
سخنگوی صنعت نفت آبادان پس پیروزی این تیم مقابل نفت تهران در چارچوب رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور گفت: بازی زیبا و پر برخوردی بود.
علیرضا خلیلینیا در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان اظهارکرد: بازی خوب بود و آن جایگاهی که چند هفته به دنبال آن بودیم و متاسفانه به دلیل مشکلات داوری و بدشانسیهایی که گریبانگیرمان شده بود به آن نرسیده بودیم، با نتیجهای که روز گذشته کسب کردیم، در مسابقه دیروز موفق شدیم جایگاهمان را بالا ببریم.
وی بیانکرد: ما در یک بازی زیبا، منطقی و استفاده از تمام پتانسیلمان توانستیم پیروز میدان باشیم. تمهیداتی که برای این دیدار انجام شده بود، باعث شد که توان تیممان بالا برود.
سخنگوی صنعت نفت آبادان با بیان اینکه سرمربی تیم از فونیکه و پاچاجیان نیز استفاده کرد، گفت: کاستا در مصاحبهای که بعد از این دیدار داشت از بازی خوب فونیکه و لئون تشکر کرد.
وی ادامهداد: کاستا از اینکه دستش برای استفاده از بازیکنان مختلف باز است، ابراز خوشحالی و این را یک مشکل بسیار خوب توصیف کرد!
خلیلینیا گفت: در این دیدار فونیکهسی 20 دقیقه بازی کرد و بسیار خوب و تاثیرگذار بود. کاستا برای اینکه امتیاز فونیکه در جدول گلزنان بالا برود اجازه داد او ضربه پنالتی را بزند. این حُسننیت سرمربی را نشان میدهد. او خوبی بازیکنان را میخواهد و نظم و ترتیب تیم برایش مهم است.
وی با بیان اینکه خط دفاعیمان در این مسابقه آسیبپذیر بود، اظهارکرد: مشکلپور و امیری زحمت بسیاری کشیدند ولی یکسری اشتباهات نیز وجود داشت.
سخنگوی صنعت نفت آبادان درباره داوری این مسابقه گفت: کارشناسان داوری باید درباره پنالتیهای بازی اظهارنظر کنند. ما نسبت به ضربه پنالتیای که در نیمه اول برای نفت تهران به دست آمد، اعتراض داشتیم.
وی افزود: همچنین یک ضربه پنالتی روی رسول نویدکیا اتفاق افتاد که داور آن را نگرفت. اشتباهات داوری پیش میآید ولی امیدوارم این اشتباهات مکرر نباشد.
خلیلینیا درباره تیم نفت تهران خاطرنشانکرد: این تیم بااخلاق است و کادر فنی و بازیکنان خوش اخلاقی دارد. یکی از بیحاشیهترین تیمهای امسال، نفت تهران بوده است.
وی عنوانکرد: این تیم جایگاه خوبی را در جدول داشت و دیروز بسیار خوب بازی کرد و موقعیتهای خوبی نیز داشت ولی درنهایت ما برنده بازی شدیم.
سخنگوی صنعت نفت آبادان خاطرنشانکرد: امیدوارم در دو بازی آینده با جمعآوری امتیازات خوب، بتوانیم در یک سوم بالای جدول که سیاست باشگاه در ابتدای فصل بوده است، قرار بگیریم.
وی ادامهداد: امسال فرصت خوبی بود؛ حتی میتوانستیم برای کسب سهمیه امیدوار باشیم. شاید اگر آن امتیازهایی را که به دلایل مختلف از دست دادیم، داشتیم اکنون جزو چهار تیم اول بودیم. امیدوارم سال آینده جایگاهمان بهتر شود.
خلیلینیا درباره دیدار بعدی تیمش با استقلال تهران گفت: بازی با این تیم مطمئنا بسیار خوب خواهد شد. فکر میکنم با این بازی خوبی که تیم از خود به نمایش میگذارد، در این دیدار پیروز شویم.
وی ادامهداد: برد در این مسابقه برای ما مهم است تا بتوانیم به شش تیم اول جدول نزدیک شویم. همان طور که در آبادان پرسپولیس را با چهار گل شکست دادیم، با یک نتیجه بسیار خوب و زیبا، استقلال تهران را هم مغلوب میکنیم تا هر دو تیم از ما راضی بوده باشند.
سخنگوی صنعت نفت آبادان درباره برنامه باشگاه برای خداحافظی امید شریفینسب گفت: اگر او به این مسابقه برسد، برای او برنامه خداحافظی خواهیم داشت و با کاستا نیز در این خصوص هماهنگی کردهایم و او موافقت کرده است. اکنون در حال بررسی برنامه خداحافظی او هستیم و اگر مشکلی پیش نیاید برنامه خوبی برای او خواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، در چارچوب رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور، روز جمعه هشتم اردیبهشتماه تیم صنعت نفت آبادان مهیمان خود نفت تهران را با نتیجه 2 بر یک مغلوب کرد.
اعتراض به داوری دیدار مقابل تیم نفت تهران
باشگاه صنعت نفت آبادان طی نامهای به کمیته داوران فدراسیون فوتبال اعتراض خود را نحوه قضاوت داور دیدار با نفت تهران اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، این باشگاه طی نامهای به کمیته داوران فدراسیون فوتبال اعتراض خود را به قضاوت قاسم واحدی داور دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و نفت تهران اعلام کرد.
تیمهای صنعت نفت آبادان و نفت تهران در هفته سی و دوم رقابتهای لیگ برتر فوتبال به مصاف هم رفتند که در پایان نماینده آبادان با نتیجه دو بر یک نماینده تهران را از سد خود برداشت.
گلهای تیم صنعت نفت را در این دیدار فونیکه سی از روی نقطه پنالتی و علی ممبینی به ثمر رساندند.
خلیلینیا: امید شریفینسب بازیکن نفت آبادان از فوتبال خداحافظی میکند.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: امید شریفینسب کاپیتان ارزنده تیم نفت در بازی مقابل استقلال تهران از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
علیرضا خلیلینیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تدابیری که در نظر گرفتهایم در بازی با استقلال تهران شریفینسب کاپیتان ارزنده نفت آبادان از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
وی اظهار داشت: طی دو روز آینده با باشگاه استقلال تهران و سازمان لیگ هماهنگی میکنیم که شریفی نسب بتواند برای دقایقی در بازی حضور داشته باشد و بعد از آن از فوتبال خداحافظی کند.
سخنگوی صنعت نفت گفت: امیدواریم سازمان لیگ هماهنگیهای لازم را با باشگاه صنعت نفت در این خصوص داشته باشد تا مراسم درخور توجهای انجام گردد.
خلیلینیا ادامه داد: شریفی نسب در دو فصل اخیر زحمات زیادی برای تیم صنعت نفت کشیده است و باید تدابیر لازم برای هر چه بهتر برگزار شدن مراسم خداحافظیاش دیده شود.
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان روز یکشنبه هفته آینده در ورزشگاه تختی آبادان و از هفته سی و سوم لیگ برتر میزبان استقلال تهران است.
راستی: مزایده پیراهن شماره 39 تیم فوتبال صنعت نفت
به مناسبت سالگرد سیونهمین سال شکلگیری تیم فوتبال نفت آبادان، روز بیستم اردیبهشت پیراهن شماره 39 این تیم در محل موزه شهرستان به بالاترین قیمت فروخته میشود.
میثم راستی مدیر بازاریابی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: پیراهن شماره 39 تیم فوتبال صنعت نفت آبادان که به امضای هیئت مدیره، کادر فنی و تمام بازیکنان فعلی این مجموعه رسیده در روز بیستم همین ماه به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشود.
وی در همین خصوص اضافه کرد: این پیراهن از روز چهاردهم اردیبهشت با رایزنی با مسئولان موزه آبادان و به منظور ترویج فرهنگ بازدید از موزه در این محل برای مشاهده عموم قرار میگیرد.
مدیر بازاریابی باشگاه صنعت نفت آبادان از روز برگزاری مزایده گفت و افزود: این مراسم با حضور نمایندههای رسمی باشگاه، مسئولان شهری و علاقمندان به خرید پیراهن برگزار میشود.
وی از هدیه دادن در آمد حاصل از فروش این پیراهن به بهزیستی آبادان خبر داد و خاطرنشان کرد: با این اقدام به دنبال آن هستیم که فرهنگ مشارکت در امور خیریه را در بین هواداران صنعت نفت تقویت کنیم.
راستی در ادامه تصریح کرد: در کنار این مراسم از روز چهاردهم اردیبهشت، نمایشگاه عکسی متشکل از تصاویر قدیمی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در محل موزه این شهرستان برای بازدید عموم دایر میشود.
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در سال 1352 برای نخستین بار در لیگ تخت جمشید حاضر شد.
از سرگیری تمرینات تیم صنعت نفت
پس از دو روز استراحت از سوی کادر فنی، تمرینات تیم صنعت نفت آبادان برای مصاف با استقلال تهران از سر گرفته شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، تمرینات این تیم پس استراحت دو روزه که از سوی کادر فنی پس از پیروزی مقابل نفت تهران داده شده بود، از سرگرفته شد.
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان روز یکشنبه هفدهم اردیبهشت در مقابل تیم استقلال تهران در آبادان در هفته سی و سوم رقابتهای لیگ برتر فوتبال به میدان خواهد رفت.
در بازی رفت دو تیم، این طلاییپوشان آبادان بودند که در تهران با گلهای سیامک کوهنورد و هادی رمضانی با نتیجه 2 بر 1 به پیروزی رسیدند.
سورانی: حفظ کاستا بهترین اقدام هیئت مدیره صنعت نفت است
رئیس انجمن هواداران تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: حفظ آلبرتو کاستا سرمربی پرتغالی صنعت نفت با توجه به خصوصیات فنی و اخلاقی وی، بهترین اقدام هیئت مدیره این تیم آبادانی است.
عباس سورانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: با توجه به روند کاری کاستا، علاقه وی به جوانگرایی و بازیکنان بومی، مدیریت باشگاه صنعت نفت آبادان با حفظ وی دست به کار خوبی زد.
وی در همین خصوص اضافه کرد: در لیگ جاری هفت بازیکن آبادانی به تناوب در ترکیب تیم فوتبال صنعت نفت به میدان رفته که این موضوع علاقه سرمربی پرتغالی زردپوشان را به بازیکنان این منطقه نشان میدهد.
رئیس انجمن هواداران تیم فوتبال صنعت نفت آبادان افزود: اگر همین روند در تیم فوتبال صنعت نفت ادامه داشته باشد، میتوانیم به رویای رسیدن به تیم تمام بومی صنعت نفت در دهه 70 امیدوار باشیم.
وی خاطرنشان کرد: البته نباید از این موضوع به سادگی گذشت که در کنار بازیکنان جوان در لیگ برتر باید فوتبالیستهای با تجربه را نیز به کار گرفت تا با تلفیقی همگون، مجموعهای موفق را تشکیل بدهیم.
سورانی با تمجید از کاستا به خاطر حفظ نظم و انظباط تیمی و فردی در شرایط حساس تصریح کرد: کاملا با عملکرد این مربی در این خصوص موافق بوده و معتقدم که نباید در این موارد احساسی تصمیم گرفت.
وی در پایان از دیدار هفته بعدی تیم صنعت نفت آبادان در مصاف با استقلال تهران گفت و اضافه کرد: آمار نشان میدهد که تحت هر شرایطی تیم برتر مسابقه با استقلال بوده و حتی تجربه شکست دادن این تیم با دو بازیکن کمتر را نیز داریم. مطمئن هستم که این بار نیز تیم صنعت نفت برنده رویارویی با استقلال تهران است.
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در چارچوب هفته سی وسوم مسابقات لیگ برتر کشور از ساعت 17 روز هفدهم اردیبهشت ماه در ورزشگاه تختی این شهرستان میزبان استقلال تهران است.
موافقت هیئت مدیره با ادامه همکاری با کاستا
پس از جلسه هیئت مدیره باشگاه که دیروز برگزار شد، با ادامه همکاری خوزه آلبرتو کاستا سرمربی این تیم برای فصل آینده موافقت شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، طی جلسه هیئت مدیره این باشگاه که دیروز برگزار شد با همکاری در فصل آینده با این مربی پرتغالی موافقت شد.
شایان ذکر است است مربی این فصل نتایج خوبی را با طلاییپوشان کسب کرده و کارنامهای درخشان دارد.
کاستا سابقه کار در تیمهای ملی پرتغال، آکادمیای پرتغال، ملی زیر 21 سال پرتغال، اسپورتینگ لیسبون، مربی NY/NJ Metro Stars، ناگویای ژاپن، ملی امارات، فامالیکائو پرتغال، ویزلا پرتغال، وارزیم پرتغال، و چاوز پرتغال را در کارنامه خود دارد. وی هم چنین به عنوان سرمربی و مدیر فنی آکادمی فوتبال کالیفورنیا و مدیر فنی تیم منچستر یونایتد انگلیس فعالیت داشته است.
خلیلینیا: خداحافظی رسمی شریفینسب در دیدار با استقلال
سخنگوی صنعت نفت آبادان گفت: با کاستا قرارداد میبندیم و توافق شد که این مربی پرتقالی در این جا بماند.
علیرضا خلیلینیا در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان اظهارکرد: روز شنبه، 16 اردیبهشتماه و قبل از دیدار با تیم استقلال تهران با کاستا قرارداد میبندیم. قطعا فصل آینده نیز او سرمربی تیم ما خواهد بود و از عمکلرد او راضی بودهایم.
وی ادامهداد: از اهل فن و پیشکسوتان فوتبال درباره کاستا نظرخواهی کردیم، آنها نیز از عملکرد سرمربی تیم راضی بودهاند. نتایجی که او در صنعت نفت به دست آورد قابل قبول بوده است.
سخنگوی صنعت نفت آبادان گفت: با تیمی که کاستا برای فصل آینده خواهد بست، امیدوارم بتوانیم در جایگاه بسیار خوبی که مردم آبادان آرزوی آن را دارند، قرار بگیریم.
خلیلینیا در ادامه درباره خداحافظی امید شریفینسب، عنوانکرد: شریفینسب در بازی با استقلال تهران رسما از مسابقات فوتبال خداحافظی میکند. برنامه ما این است که اگر در دقایق پایانی این دیدار مشکلی پیش نیاید او به زمین بیاید و بازی کند.
وی با بیان اینکه شریفی نسب یکی از افتخارات فوتبالی آبادان است، اظهارکرد: بعد از پایان مسابقه نیز یک مراسم در زمین برای خداحافظی وی در نظر گرفتهایم. به نظر من بسیار زود است که او از فوتبال خداحافظی کند؛ او هنوز هم میتواند در لیگ برتر توپ بزند.
سخنگوی صنعت نفت آبادان افزود: شریفینسب بازیکنان ارزنده و با اخلاقی است و هرگز از ذهن مردم آبادان پاک نمیشود؛ او هنگامی که در سایپا بود به خاطر صنعت نفت به این تیم برگشت و تلاش بسیاری برای تیم کرده است.
وی ادامهداد: این بازیکن آبادانی در تیم ملی نیز حضور داشته و در قهرمانی تیمهای سایپا و فولاد خوزستان در سالهای گذشته سهیم بوده است. همچنین در باشگاههای آسیا نیز بازی کرده و به ما قول داده است بعد از دوران بازنشستگیاش در فوتبال، در هدایت تیم به ما کمک کند.
خلیلینیا در ادامه درباره بازیشان با تیم استقلال تهران، تصریحکرد: این مسابقه آخرین بازی خانگی ما است و میخواهیم با برد در این دیدار جایگاههمان را در جدول ردهبندی ارتقاء دهیم. تیم ما همیشه توانسته است روبهروی استقلال موفق باشد. همانطور که توانستیم پرسپولیس را در آبادان شکست دهیم، میخواهیم با برد مقابل استقلال شیرینی را در کام هوادارانمان کامل کنیم.
وی خاطرنشانکرد: حساسیت این بازی برای ما فقط در این است که میخواهیم این فصل را به خوبی به پایان برسانیم و این یک حسن برای ما است و استرس خاصی برای بازیکنانمان وجود نداد و میتواند راحتتر مسابقه دهند، ولی استقلال برای اینکه از کورس قهرمانی دور نماند به این بازی میآید و نیاز به نتیجه این دیدار دارد ولی ما قطعا میخواهیم پیروز میدان باشیم.
سخنگوی باشگاه نفت آبادان افزود: تیممان با تمام توان در این مسابقه حاضر میشود و کاستا از تمام ظرفیتهایش در این بازی استفاده میکند. امیدوارم شاهد یک بازی پرگل و خوب باشیم و این تیم تهرانی را مغلوب کنیم. استقلال تیم خوبی و پر ستارهای است. از سوی دیگر رقابتهای استقلال و نفتآبادان همیشه جذاب بوده است و فکر میکنم طبق روال سابق ما بتوانیم برنده مسابقه باشیم.
وی به عملکرد بسیار خوب مدیریت باشگاه اشارهکرد و گفت: امسال و سالگذشته به دلیل عملکرد بسیار خوب باشگاه، نه تنها تیم ما در لیگ ماند، بلکه توانستیم طی این دو سال جایگاه خوبی را به دست آوریم. کادر فنی و بازیکنان تیم نیز در عملکردمان موثر بودهاند و امیدوارم سال آینده در مکانی قرار بگیریم که مردم آبادان آرزوی آن را دارند.
به گزارش ایسنا، در چارچوب رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور روز یکشنبه، 17 اردیبهشتماه تیم صنعت نفت آبادان میزبان استقلال تهران است.
صنعت نفت باتمام توان به مصاف استقلال مي رود
سخنگوي باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: در بازي با استقلال تهران قرار است سرمربي تيم از تمام داشته هاي خود براي کسب امتياز در اين بازي استفاده کند.
عليرضا خليلي نيا در خصوص بازي يکشنبه صنعت نفت با استقلال تهران اظهار کرد: نتيجه اين بازي به دليل حساسيتهايي که براي تعيين قهرمان اين فصل دارد براي ما مهم است و قصد داريم با تمام توان در برابر آبي پوشان تهراني به ميدان برويم تا متهم به کم کاري نشويم.
وي تصريح کرد: سرمربي تيم نفت آبادان هم قراراست براي اين بازي از تمام ظرفيتهاي موجود استفاده کند تا اين بازي را همانند بازي با پرسپوليس با نتيجه اي پرگل ببريم.
سخنگوي باشگاه نفت آبادان افزود: به دليل اينکه بازي با استقلال آخرين بازي داخل خانه صنعت نفت در اين فصل به شمار مي رود تلاش داريم اين ليگ را با خاطره خوش براي هواداران خود به پايان برسانيم و از هواداران خوب آباداني مي خواهم با حضوري پرشور ما را براي کسب پيروزي در اين بازي ياري کنند.
خليلي نيا همچنين عنوان کرد: قرار است فونيکه سي مهاجم اهل کشور مالي تيم فوتبال صنعت نفت نيز در اين بازي از ابتدا درترکيب تيم قرار گيرد تا اين بازي به نوعي بازي خداحافظي وي با هواداران آباداني باشد.
وي در خصوص بازيکنان محروم و مصدوم اين تيم براي بازي با استقلال تهران نيز عنوان کرد: تنها بازيکن غايب اين بازي مصطفي صبري استک ه به دليل محروميت دوجلسه اي، بازي نمي کند.
خليلي نيا تصريح کرد: درآغاز و پايان بازي مراسم خداحافظي براي اميد شريفي نسب کاپيتان صنعت نفت برگزار مي شود تا وي به شکلي شايسته از بازي فوتبال خداحافظي کند.
وي ادامه داد: با هماهنگي هايي که با خوزه کاستا انجام داديم قرار شد در دقايق پاياني بازي از اين بازيکن با اخلاق و تاثيرگذار در ترکيب تيم صنعت نفت آبادان استفاده شود.
تيمهاي صنعت نفت آبادان و استقلال تهران از سري رقابتهاي هفته سي و سوم ليگ برتر باشگاه هاي کشور روز يکشنبه ساعت 17درحالي به مصاف هم مي روندکه اين بازي براي استقلال از حساسيت بالاي برخوردار است.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)