در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
یه برنامه جدید امده که بدرد نمیخوره ولی cm هنوز نیومده
لینک دانلود Fifa13 i68Regenerator_3.0.1
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مال فیفا 13 امده دیگه چرا میخوای از 12 استفاده کنی نه مال 12 نمیشه
اشکال باید از ویندوزت باشه xp هستش یا 7 ؟
تو همین تاپیک هم میشه ولی من فقط دیروز رو نبودم![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
راه استفاده از regenerator مثل فیفا12 من دانلود کردم محل نصب بازی رو هم بهش دادم ولی کار نکرد
اخه واسه من میخاد من پچ هارو گرفتم regenerator رو هم گرفتم ولی وقتی روش کلیک میکنم یه پیغام میده یه عکس میگیرم میزارم
واسه من اصلا ok نمیاد یه پیغام میده عکسش رو میزارم[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
بعداز این پیغام وقتی yes میدم این عکس میاد[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
ok میکنم آدرس میخواد اینطوری[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
آدرس میدم قبول نمیکونه بازم ok میدم آخرش این پیغام رو میده[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
تو همون fifa configبرو توgame settingsگرافیکشو بزار روmedium درست نشد یه راه دیگه بگم
ویرایش توسط sina acm : 10-25-2012 در ساعت 20:07
بچه ها و استادان گرامی که میتونن منو کمک کنن بی زحمت منو یاری بدن ممنون میشم
من کارت گرافیکم آپدیته.ولی داخل بازی یه کم لگ دارم و مثلا توپ رو از این سر زمین به اونور ارسال میکنم وسطاش یه گیر های کوچولویی میکنه.چیکار کنم؟تو تنظیمات فیفا هم LOCK ON 60 رو هم انتخاب کردم.ولی بازم لگ داره یکم.
مشخصاتم هم اینه:
سی پی یو core i5-480m
گرافیک:nvidia geforce gt 425 m 2gb
رم هم 4.
لپ تاپ من که ایسوسه طوریه که اگه گرافیک زیاد نیاز باشه رو گرافیک دوم سوئیچ میکنه و رنگ یکی از چراغاش عوض میشه که به معنای سوئیپ روی گرافیک دومه.ولی وقتی وارد فیفا 13 میشم گرافیک سوئیچ نمیشه.
چیکار کنم"متشکرم بچه های گل...
ممنون عرفان جان.در مورد لگ وقتی بصورت دستی با گرافیک قویتر اجراش میکنم بدون لگ بود ولی تماشاگرا وجود نداشتن و منو هم نویز داشت.
این روشی که شما گفتی رو که میزنم تماشاگرا میان ولی نویز منو همچنان هست و همینطور تو بازی سایه های سفیدی اومده.
اینجوری:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ا...عرفان جان الان که medium رو low کردم،مشکل سایه های سفید رفت.:Dولی مشکلم اینه که منو نویز داره هنوز...یعنی یهویی خط های سفیدی میاد توش
ویرایش توسط sina acm : 10-25-2012 در ساعت 20:11
سلام
ببخشید پچی اومده ک Michael Owen رو اضافه کرده باشه ؟
بازیت کپی شده هست یا شرکتی سجاد جان
اگه شرکتی هست یه نرم افزار هایی تو dvdهست باید نصب کن آخرین آپدیت کارت گرافیکتم بگیر آگه کپی بود شاید داشته باشه اگه نداشت دانلود کن اگه اسم برنامه ها رم نمیدونی بگو اسمشو بگم دانلود کن
برنامه ها(چهار تا)رو نصب کردم.گرافیکم هم آپدیته.
شرکتی هم هست:(
حالا میخوام یه راه حل بگم که خیلی از مشکل ها با این روش حل میشه به قسمت fifa config رفته سپس به game setting بروید و مانند عکس عمل کنید[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG] سپس به کنترل پنل بروید و این گزینه را انتخاب کنید[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG] و تغیرات را مانند عکس انجام دهید[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)