Design & Developed BY Patira

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 61
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن_علی دایی
    بازیکن محبوب
    ایکر کاسیاس_لیونل مسی_ون پرسی
    BarcelonaManUtd

Van Persie

تشکر ها
    2,021
    تشکر شده 3,952 در 742 پست

teractor █╪◄آخرین اخبار و مصاحبه های تراکتوری 92-91~ TraCtoR NeWS ►╪█

به نام خدا

در این تاپیک آخرین اخبار پیرامون تراکتور و مصاحبه های تراکتوری قرار میگیرد

خداحافظ
    ویرایش توسط nima_76 : 08-26-2012 در ساعت 12:42

2. کاربر روبرو از پست مفید nima_76 تشکر کرده است .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: جو تیم ما آرام است و دهنوی هم نباید مصاحبه کند.

محمد حسین جعفری اظهار داشت: تصمیم گرفتیم با توجه به غیبت تونی اولیویرا جلسه ای با بازیکنان داشته باشیم تا مشکلات تیم را بررسی کنیم. این نشست روز گذشته با غیبت محمد نصرتی، قاسم دهنوی و ایران پوریان برگزار شد. در مورد مسائل مختلف صحبت کردیم و مرتضی اسدی، فرزاد حاتمی و محسن حسینی به نمایندگی از بازیکنان صحبت های خود را مطرح کردند. سه نفری هم که غایب بودند به دلیل تاخیر در پرواز نتوانسته بودند خود را به تبریز برسانند.
    وی افزود: بازیکنان از شرایط تیم گفتند و اینکه همیشه با همه توان خود کار کرده و کم نگذاشته اند و از سویی نسبت به پرداخت نشدن مطالبات خود به طور منظم گلایه داشتند. من هم توضیحات لازم را به آنها دادم. آقای آذرنیا هم صحبت های خود را مطرح کرد و از بچه ها خواست در مصاحبه کردن رعایت کنند تا از یک خبر ساده بزرگ نمایی نشود.
    جعفری در ادامه در مورد انتقادهای قاسم دهنوی نسبت به اولیویرا و پیشمان شدن از حضور در تراکتورسازی گفت: دهنوی را ندیدم و با او صحبتی نداشتم اما قطعا با او صحبت می کنم. باشگاه از عملکرد رفتاری و فنی دهنوی راضی است و هر گاه به میدان رفته برای ما تلاش کرده اما اگر نیمکت نشین شده نظر فنی اولیویرا است. معمولا بازیکنی که اسمی است و می خواهد بازی کند از نیمکت نشینی ناراحت می شود. دهنوی هم نباید این همه مصاحبه کند. این یک مسئله حل نشدنی نیست. شما بدانید تراکتورسازی آرام است.
    وی در مورد اینکه فرزاد حاتمی هم گفته تراکتورسازی از درون حاشیه دارد و اگر قلعه نویی بود این حاشیه ها وجود نداشت، گفت: من مصاحبه حاتمی را نخواندم اما هر مربی رفتار خاص خود را دارد.

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

الان اوضاع تیم ما خوب است و بچه ها با یکدیگر رفیق هستند, مشکلات ما طوری نیست که اینگونه آنها را بزرگ میکنند.

سیدمهدی سیدصالحی، مهاجم بلندقامت تیم تراکتورسازی از روز گذشته تمریناتش را شروع کرد و دوران مصدومیتش به پایان رسیده است. او درمورد وضعیت فعلی اش میگوید: «متأسفانه به دلیل مصدومیت در چهار بازی غایب بودم ولی الان شرایط خوبی دارم. قسمت این بود که چند هفته نباشم ولی امیدوارم همه چیز را در بازیهای آینده جبران کنم.»
    تراکتور در یکی، دو هفته اخیر شرایط ناآرامی دارد و گویا وارد حاشیه شده است. او در مورد حاشیه های تراکتور و اختلاف بعضی از بازیکنان این تیم با یکدیگر خاطرنشان میکند الان اوضاع تیم ما خوب است و بچهها با یکدیگر رفیق هستند. مشکلات ما طوری نیست که اینگونه آنها را بزرگ میکنند، خوشبختانه نه تراکتور حاشیه دارد و نه بازیکنانش و مطمئن باشید با شکست دادن ملوان به این حرف و حدیثها پایان میدهیم.»
    از سیدصالحی در مورد نتایج پر فراز و نشیب تراکتور سئوال میکنیم که او اینگونه جواب میدهد: «به هر حال این اتفاقات در فوتبال طبیعی است و شیرینی فوتبال به برد و باختهایش است. هنوز هفته های ابتدایی لیگ را سپری میکنیم ولی مطمئن باشید از این به بعد به راحتی امتیاز از دست نخواهیم داد و خیلی زود وارد کورس قهرمانی خواهیم شد.»

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

سایت گل از قول من مصاحبه ای روی خروجی خود قرار داده که تیتر آن با گفته های من اصلا مطابقت ندارد.

بعد از مصاحبه ی امروز سایت گل با قاسم دهنوی بازیکن متعصب تیم و تیتر عجیب این خبر تماسی با این بازیکن برقرار کردیم که گزیده ای از این مصاحبه به شرح زیر است:

• من وقتی تراکتور رو انتخاب کردم مهمترین دلیلش هواداران پر شور این تیم بود و اینکه در این تیم میتوانم جایگاه ثابتی در تیم ملی برای خودم درست کنم.

• نمیدانم اقای اولیویرا چرا هنوز به من اعتماد نکرده, شاید از سبک بازیم خوشش نیامده باشد.
    • من در مصاحبه با سایت گل هرگز نگفتم واسه پول بیشتر به تراکتور آمده ام و از پشیمانی حرفی نزده ام اتفاقا از تبریز و هواداران این تیم خیلی هم خوشم آمده است و از انتخاب تراکتور و هوادارانش هیچ وقت پشیمان نمیشوم .
    • امیدوارم مربی تیم نظرش نسبت به من عوض شود چون هیچ بازیکن با تعصبی از نیمکت نشینی خوشحال نمیشود, دوست دارم به این مردم خدمت کنم و لحظه های شادی رو تجربه کنم انشالله آخر فصل یک هدیه خوب به هواداران خواهیم داد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

فرزاد حاتمي مهاجم تيم تراکتورسازي اعتقاد دارد وقوع تغييرات در خط هافبک تيمش باعث شده تا خط حمله اين تيم با مشکلاتي مواجه شود. او ميگويد اگر خط هافبک تراکتور ثبات داشته باشد مشکلات تيم هم برطرف ميشود. با حاتمي در خصوص وضعيت تراکتور گفتگويي انجام داديم که در زير ميخوانيد.

تراکتور بعد از سه برد پياپي، از دو بازي اخير يک شکست و يک مساوي را تجربه کرده که اصلا نتايج خوبي براي يک تيم مدعي نيست.
    قبول دارم! ولي بعضي اوقات چنين نتايجي رقم ميخورد. ما دو روز بد مقابل ذوبآهن و صباي قم داشتيم و نتوانستيم نتايج دلخواه خود را کسب کنيم.

مقابل صباي قم ضعيف ظاهر شديد تا مورد انتقاد قرار بگيريد.
    بله! برابر صباي قم ضعيف ظاهر شديم. به خصوص در نيمه اول، ولي نيمه دوم بهتر کار کرديم؛ هر چند در زدن ضربات آخر اصلا دقت لازم را نداشتيم.

ظاهرا تراکتور اين فصل در خط حمله مشکل دارد که توپهايش به گل تبديل نميشود؟
    فکر نميکنم بزرگترين مشکل ما در خط هافبک تيم است، جايي که با تغييرات زيادي مواجه هستيم. ما هنوز ترکيب ثابتي در خط هافبک نداريم، به همين دليل فرصتهاي کمتري نصيب فورواردها ميشود. اگر خط هافبک ثابتي داشتيم، قطعا مشکلات کمتري متوجه خط حمله ميشد.

قبول داري تراکتور اين فصل حاشيه دارد؟
    حاشيه در همه تيمها وجود دارد، ولي اکثر اين حاشيهها بيرون از تيم هستند، در حالي که حاشيههاي تراکتور از درون است.

چطور؟
    متاسفانه ما بازيکنان، خودمان را بزرگ ميدانيم و همين خود بزرگ بيني باعث ايجاد تنش ميشود. بايد اين مشکل را برطرف کنيم تا تيم آرامش داشته باشد و دچار حواشي نشود.

عدهاي اعتقاد دارند اگر قلعهنوعي در تراکتور بود، اين حاشيه ها بوجود نميآمد؟
    قلعهنوعي با نظم خاص خودش تيم را اداره ميکردو نميگذاشت کوچکترين حاشيهاي نزديک تيم شود، اما توني هم روش خاصي براي هدايت تيم دارد و کمي زمان ميبرد تا به همه مسائل واقف شود. گرچه اعتقاد دارم اگر قلعهنوعي بود هرگز اين مسائل و مشکلات حاشيهاي پيش نميآمدند چرا که او شناخت خوبي از همه بچهها دارد.

در فصل گذشته تراکتور قدرت بسيار خوبي داشت و پيروزيهاي خود را با اقتدار پشت سر ميگذاشت اما اين فصل هنوز آن اقتدار را از تراکتور نديدهايم؟
    همانطور که گفتم مشکلاتي در خصوص ترکيب ثابت داريم که اگر اين مشکلات برطرف شود بدون شک اقتدار تراکتور را به همگان نشان ميدهيم. توني تازه به ايران آمده و زمان ميبرد تا شناخت خوبي از فوتبال ما پيدا کند.

با اين شرايط تراکتور در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه ميگيرد؟
    بازيهاي ليگ برتر با ليگ قهرمانان آسيا فرق ميکند. به نظر من نوع فوتبال در آسيا راحتتر است چرا که در آسيا تيمها براي نباختن به ميدان نميآيند و بازي بستهاي را به نمايش نميگذارند، به همين دليل ميتوانيم آن جا فوتبال بهتري را اجرا کنيم.

البته هنوز وضعيت سهميه هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا مشخص نشده است؟
    اميدوارم تراکتور در آسيا حضور داشته باشد، زيرا واقعا حيف است است اين تيم با تماشاگراني که دارد در ليگ قهرمانان آسيا نباشد. با اين تماشاگران در آسيا حتما موفق ميشويم. آنها هيجان خاصي به بازي ميدهند که حريفان آسيايي در سه دقيقه اولي بازي با ما در شوک هستند. هواداران تراکتور براي ديدن بازي به ورزشگاه نميآيند بلکه براي تشويق و حمايت جانانه از تيمشان به ورزشگاه ميروند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی ضمن اعلام دلایل موافقت این باشگاه با مرخصی طولانی مدت اولیویرا گفت: به دلیل عذرخواهی کیانی در کمیته انضباطی باشگاه جریمه 10 میلیون تومانی این بازیکن به حالت تعلیق در آمده است.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص دلیل مرخصی طولانی مدت "تونی اولیویرا" و نحوه برخورد باشگاه با مسائل انضباطی پیش آمده در این باشگاه ضمن بیان مطلب فوق گفت: متاسفانه همچون گذشته بازهم شاهد وقفه در رقابتهای لیگ برتر و دورشدن تیمها از شرایط مسابقه هستیم که این موضوع به احتمال فراوان تاثیر منفی بر روی روند رو به رشد تیم ما خواهد گذاشت. وی در خصوص دلیل موافقت باشگاه تراکتورسازی با مرخصی 11 روزه اولیویرا اظهار داشت: تونی به من گفت که دیگر تا پایان سال به مرخصی نرفته و در کنار تیم خواهد ماند بنابراین مجبور است برای رسیدگی به کارهایش مدت طولانی تری در پرتغال بماند. جعفری تصریح کرد: با سه تیم لیگ برتری برای برگزاری یک بازی دوستانه در هفته آینده مذاکره کرده ایم که طی 48 ساعت آینده نام آن تیم را اعلام خواهیم کرد. قرار است که عواید این دیدار را به زلزله زدگان استان آذربایجان شرقی اختصاص دهیم. وی با اعلام اینکه جریمه مهدی کیانی قطعی نبوده و به صورت تعلیقی است، خاطر نشان کرد: مهدی کیانی در جلسه کمیته انضباطی باشگاه به دلیل رفتار زشتی که نسبت به محمد ایران پوریان داشت عذر خواهی کرد و گفت از روی عصبانیت این رفتار را انجام داده است به همین دلیل کمیته انضباطی باشگاه تراکتورسازی جریمه 10 میلیون تومانی وی را به حالت تعلیق درآورده و در صورت مشاهده شدن تخلفی دیگر از سوی این بازیکن بلافاصله اعمال خواهد شد. مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی درمورد مترجم اولیویرا که در نشست خبری پس از دیدار تیمهای فوتبال تراکتورسازی و صبا با برخی از خبرنگاران تبریزی درگیری لفظی پیدا کرد و به نشانه قهر این نشست را ترک کرد، گفت: وی در حال حاضر از خبرنگاران عذرخواهی کرده و پس از اینکه از مرخصی برگردد با او صحبت می کنیم و دلیل کارش را جویا خواهیم شد. وی باید بداند که در استخدام باشگاه تراکتورسازی است و باید بتواند بر احساسات جوانی خود غلبه کند تا باشگاه دچار مشکل نشود. وی افزود: البته من فیلم نشست خبری را داریم و دیدم که برخی از دوستان خبرنگار بدون داشتن اطلاعات کافی قضاوت های نادرستی را انجام می دهند. این دوستان مترجم اولیویرا را متهم کرده بودند که همه مطالب آنها را برای تونی ترجمه نمی کند، در حالیکه ما وقتی فیلمها را بررسی کردیم دیدیم که این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد. جعفری در خصوص درگیری احسان حاج صفی با یکی از خبرنگاران نیز تاکید کرد: پس از بازگشت حاج صفی از اردوی تیم ملی وی را برای شنیدن دلایلش در مورد درگیری با یک خبرنگار احضار خواهیم کرد. مطمئن باشید ما در باشگاه تراکتورسازی در خصوص مسائل انضباطی بازیکنان کاملا با جدیت رفتار می کنیم و برای ما بازیکن ملی پوش با سایر بازیکنان فرقی نمی کند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی برای برطرف کردن مشکلات پیش آمده در تیم، دست به کار شد.

بعد از انتشار مقاله " هتل هفت ستاره تراکتور" که تنها از روی دلسوزی و برای جلوگیری از پسرفت تیم محبوبمان منتشر شده بود ، سردار جعفری مثل همیشه با احساس مسئولیتی که دارد ، سریعا اقدام به جمع کردن حواشی پیرامون تیم کرده و کسانی را که موجب بی نظمی در تیم شده بودند، جریمه کرد.
    سایت مردمی تراکتور اف سی (بزرگترین سایت هواداران تراکتور ) از درایت و مدیریت بجای سردار جعفری ، نهایت تشکر را دارد. امیدواریم دیگر شاهد چنین ناهنجاری هایی در تیم بزرگ " تراختور " نباشیم.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

مهدی کیانی، هافبک دفاعی تراکتورسازی معتقد است که این تیم نباید در ادامه لیگ فراز و نشیب داشته باشد و به سادگی امتیاز از دست بدهد.

به گزارش تراکتور اف سی و به نقل از سایت گل کیانی در خصوص تساوی مقابل صبای قم در تبریز میگوید: «من معتقدم مساوی در بازیهای خانگی اصلاً به دردمان نمیخورد. البته فکر میکنم ایراد از خودمان است و همه ما باید پشت هم باشیم و به یکدیگر کمک کنیم. ما در این بازی هم میتوانستیم برنده باشیم ولی فرصتها را از دست دادیم، البته باید بدانیم که هواداران تراکتور بهانه قبول نمیکنند و ما باید تحت هر شرایطی بازیها را ببریم.»
    از کیانی میپرسیم که مشکل تاکتیکی و فنی تراکتور چیست که او اینگونه جواب میدهد: «من فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشیم. درحال حاضر ارتباط خوبی بین بازیکنان، سرمربی و مسئولان باشگاه وجود دارد و تیم ما از لحاظ فنی مشکل خاصی ندارد. فقط امیدوارم در بازیهای آینده در گلزنی شانس بیشتری داشته باشیم، من معتقدم تیم ما نباید فراز و نشیب داشته باشد و از این هفته باید برنده شویم. بابت نتایجی که در دو هفته اخیر گرفتیم نیز از هواداران تراکتور عذرخواهی میکنم.»
    هافبک دفاعی تراکتور در مورد فهرست تیم ملی و عدم دعوت خودش میگوید: «من به تصمیم کیروش احترام میگذارم ولی معتقدم کادر فنی باید نگاه دقیقی به لیگ برتر داشته باشد. من اصلاً در مورد خودم حرف نمیزنم ولی معتقدم بازیکنان بسیار خوبی در لیگ هستند که اسم آنها دیده نشده و به تیم ملی دعوت نشدهاند. از طرفی بعضی از بازیکنان که در باشگاههای خود نیمکتنشین هستند به تیم ملی دعوت شده اند.»

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

باشگاه تراکتورسازی بعد از بازگشت تیم ملی از اردن حاج‌صفی را به کمیته انضباطی فرا می‌خواند.

به گزارش تراکتور اف سی و به نقل از خبرگزاری فارس، باشگاه تراکتورسازی چندی قبل به دلیل درگیری لفظی پیش آمده بین مهدی کیانی با محمد ایران پوریان در تمرینات، کیانی را پس از حضور در کمیته انضباطی باشگاه مبلغ 10 میلیون تومان جریمه کرد.
    همچنین پس از بازگشت تیم ملی از اردن قرار است احسان حاج صفی که شب قبل از بازی با صبای قم در هتل با یکی از خبرنگاران درگیر شده بود، در کمیته انضباطی باشگاه حضور پیدا کند و بابت اتفاقات رخ داده توضیحاتی دهد. برخلاف برخی اخبار منتشره باشگاه تراکتورسازی تاکنون این بازیکن را جریمه نکرده است.
    * تمرینات تیم تراکتورسازی از سه شنبه آغاز می شود. مسئولان باشگاه تراکتورسازی قصد دارند به نفع زلزله زدگان آذربایجان شرقی بازی دوستانه ای را در تبریز ترتیب دهند. این موضوع بعد از بازگشت اولیویرا از پرتغال مشخص می شود. وی چهارشنبه به تبریز باز می گردد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

تمامی مطالبی که در این مقاله اشاره خواهد شد بر اساس واقعیت و گفته شاهدان عینی میباشد اما درج این مقاله صرفا جهت جلوگیری از افت تراکتور میباشد لذا از نام بردن برخی اسامی فعلا خودداری میکنیم.

متاسفانه این روزها تیم تراکتور به هیچ وجه از نظر نظم و انضباط وضعیت مناسبی ندارد، همان ترسی که در اوایل فصل از وجود مربی خارجی در نزد برخی هواداران با تجربه احساس میشد، هم اکنون گریبان گیر تراکتور شده است.
    تونی اولیویرا مربی متشخص با فرهنگ و حرفه ای تیم تراکتور هیچ گاه با شرایط حاکم بر فوتبال ایران آشنا نبوده و کسی هم او را از این وضعیت با خبر نساخته، چرا که فوتبال در کشور ما فرهنگ خاص خودش را دارد، جایی که مربی با بازیکن باید رفتار تند و خشنی داشته باشد تا بازیکن تماما حواس خود را معطوف تیم و نحوه بازی خودش کند. کاری که فراز کمالوند و امیر قلعه نوعی به خوبی از عهده آن بر می آمدند. زمان این دو مربی مگر بازیکنی جرات داشت 10 ثانیه در تمرین دیر کند؟ مگر امکان داشت بازیکن روی حرف مربی حرف بزند؟
    ولی اکنون قضیه کاملا فرق کرده..
    دیگر تراکتور برای برخی بازیکنان تبدیل به هتل شده، آن هم از نوع هفت ستاره!
    بخور ، بخواب، عشق و حال، چک 200 میلیونی ، بازی بی تفاوت ، عدم بازخواست مسئولین باشگاه، عیبی یوخ هواداران!
    شاید عده ای از هواداران از اتفاقاتی که در این چند روز پیرامون تیم و باشگاه افتاده خبر نداشته باشند، به همین دلیل لازم دانستیم به مواردی از این بی نظمی ها اشاره کنیم تا بدانند در تیم محبوبشان چه میگذرد..

وضعیت تمرینات تراکتور:

- بازیکن بدون هیچ استرسی ، با تاخیر در تمرین حضور پیدا میکند!
    - لباس تمرین بازیکن هفت رنگ و بدون هم خوانی با سایر بازیکنان!
    - با اینکه مربی تاکید میکند حتما قلم بند به پاهایتان ببندید اما یک سری از بازیکنان عین خیالشان نیست و به راحتی از دستور مربی سرپیچی میکنند!
    - دستورات تاکتیکی سرمربی به صلاحدید برخی بازیکنان اجرا نمیشود!
    - وسط تمرین بازیکنان در گیر میشوند! فحاشی به کاپیتان تیم(سه روز پیش) ، درگیری شدید فیزیکی و مشت و لگد دو بازیکن به همدیگر (دو هفته پیش) ، توهین بازیکن تازه به دوران رسیده به بازیکنی که 90 بازی ملی دارد( پنج روز پیش) و ...

حین بازی:
    - بازیکن باز هم به حرف های مربی اهمیتی نمیدهد و کار خود را انجام میدهد، چرا که میداند در هر شرایطی فیکس خواهد بود!
    - بازیکن استرسی از بد بازی کردن خود ندارد، چون میداند کسی او را بازخواست نخواهد کرد!
    - در رختکن تیم، جلوی چشم همه، بازیکنان به یکدیگر فحاشی میکنند!
    - بازیکن به بازیکنی که با او مشکل دارد پاس نمیدهد!
    - سر زدن ضربه پنالتی دعوا میشود!
    - بعد بازی(بدون توجه به نتیجه کسب شده) بازیکن در قلیون سراهای شهر با .... خود مشغول عیش و نوش هستند!

این همه نا هنجاری در تیم تراکتور رخ میدهد اما دریغ از برخورد یک مقام مسئول با بازیکنان خطا کار!؟ تمامی مواردی که در تمرینات اشاره کردیم جلوی چشمان سرمربی، مربی، سرپرست و یک سری از هواداران رخ داده است اما هیچ گونه برخوردی انجام نشد!
    ما هواداران تراکتور به شدت نگران تیم خود هستیم چرا که اگر این وضعیت ادامه پیدا کند تراکتور شدیدا دچار مشکل خواهد شد.سردار جعفری باید بیش از این در مقابل اینگونه اعمال حساسیت نشان دهد و برخورد لازمه را با بازیکن بی انضباط انجام دهد . اینجا آذربایجان است و این تیم "تراختور" ، شاید برخی بازیکنان فراموش کردند که پیراهن چه تیمی بر تنشان است! ظاهرا عیبی یوخ های هواداران فهیم تراکتور برای بعضی ها قابل درک نیست و از این جمله در حال سو استفاده میباشند، اما همان بازیکنی که با بازیکن تیم حریف سر صحبت را اینگونه باز میکند که (( پاشو بیا تراکتور اینجا چه خوب بازی کنی چه نکنی هواداراش میگن عیبی یوخ، پولم که هست، عشق و حالتم که سر جاش! )) بدانند اگر خشم هوادار تراکتور بر انگیخته شود برای شما گران تمام میشود.
    هدف از این نوشته فقط و فقط هشدار به برخی بازیکنان کم کار و همچنین تذکر به مسئولین باشگاه بوده و قصد هیج گونه تخریب و یا تحریکی نداشتیم و نداریم و از شخص سردار جعفری تقاضا داریم سریعا پیگیر این مسئله باشند تا دچار مشکل نشویم.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بهترين خريد براي تيم با خريد بهترين ها تفاوت بسياري دارد.
    در اولي نقاط ضعف تيم پوشش داده مي شود اما در دومي خريد كوركورانه ستاره است. براي دومي يكي از تيم هاي مشهور تهراني مثال زده مي شود كه تنها ستاره خريد و اكنون به انتهاي جدول تكيه زده است.اما مسأله اينست ما حتي ستاره ولو از نوع كوركورانه هم نتوانستيم بخريم.

تراكتور چند بازيكن در پست هاي خاص از دست داد كه بايد از دست مي داد! اما مشكل تراكتور در آن پست ها نيست از هر زاويه اين تغييرات به نفع تراكتور بود.
    به عنوان مثال كريميان و دهنوي بسيار شاداب تر از اكبرپور و توزي هستند.اگرچه مي شد با درايت بيشتر توزي را حفظ كرد.

تراكتور در اين 4 فصل در دو پست هواداران را عاصي كرده است.

رايت بك
    سانتر فوروارد

ما در دفاع راست همواره بازيكنان جنگنده اي داشتيم اما پر اشتباه! فقط اگر بازيهاي دو فصل اول را ببينيد بيش از 70 درصد حمله هاي حريفان از جناح راست ما بود.
    انتقاد از قابليت هاي فني يك بازيكن حق طبيعي هواداران است و ما نيز بدون پرده به اسامي اشاره مي كنيم.
    ما در سمت راست مشكل داشتيم اما پرسش اين است كدام بازيكن بهتر از ترشيز براي پوشش اين نقطه ضعف وارد تيم شد؟
    فخرالديني!
    80 درصد حمله هاي صبا از جناح راست ما بود و 90 درصد اين حمله ها منجر به موقعيت هاي خطرناك شد.موقعيت هايي كه با دور زدن رايت بك براي حريف بدست آمد.

اما ما فصل قبل دانستيم كه در اين پست مشكل داريم كدام بازيكن را براي اين پست به خدمت گرفتيم؟
    ايران پوريان!

روي كدام حساب و كتاب؟
    اگر قابليت فني بالايي دارد چرا توني از او استفاده نمي كند!؟

چرا امثال حسيني مدافع آزاد ذوب آهن به خدمت گرفته نشد؟

سانتر فوروارد

2 سانتر فوروارد از 3 سانتر فوروارد ممكن مصدوم است.
    سيد صالحي بدون گل
    و آنسلمو حتي بدون يك بازي!
    و حاتمي نيمچه مصدوم

ببينيد مصدوميت بازيكن خبر نمي دهد اما تخمين سن و سال بازيكن حتي اگر دستي در شناسنامه برده باشد كار چندان سختي نيست.وقتي بازيكن مسن مي شود يعني احتمال مصدوميت بالا مي رود. البته اين يك تئوري دقيق نيست.

اما چرا مهاجمي نظير دقيقي به خدمت گرفته نشد؟

آيا او نمي توانست بال سمت چپ در سيستم 433 مورد علاقه بازيكنان و توني باشد؟

با نظير ابراهيم زاده ها ولو بومي روي چه حساب و منطقي قرارداد تمديد مي شود؟
    رقم قرار داد ايشان چقدر است؟

نديده تهمت نمي زنيم اما دلالي همواره در فوتبال ما بوده و هست اما در تيمي كه هوادار مليوني دارد منفعت يك دلال نبايد به منفعت مليون ها هوادار بچربد!

ژائو!
    او چگونه خريده شد و آنسلمو

چگونه بازيكنان به گفته شما به دستور توني خريده مي شد در حالي كه شما در آن زمان با مربيان ديگر مذاكره مي كرديد و آمدن توني قطعي نبود؟ كه در واقع هم قطع به يقين از ليست نهايي شما خارج شد!

در مورد كريميان و دهنوي بايد بگوييم جزو خريد هاي خوب اين فصل بودند اما تا چه اندازه در اين خريدها نقش داشتيم؟
    آيا كريميان را از چنگ سپاهان بيرون آورديم يا اينكه او با سپاهان به مشكل برخورد و با ترافيك خط مياني استقلال و ليست پر شده پيروزي مواجه شد؟

بياييد خودمان را گول نزنيم!
    ما كدامين نقطه ضعف 4 ساله خود را پوشش داديم؟

جناب مسؤل نقل و انتقالات ما به عملكرد شما 3/10 مي دهيم شما خود به خود چند مي دهيد؟

13. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)