Design & Developed BY Patira

صفحه 4 از 218 نخستنخست ... 234561454104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal جباري با قلعه نويي کنار مي‌آيد؟

جباري با قلعه نويي کنار مي‌آيد؟

در حالي که برخي رسانه‌ها از احتمال پيوستن مجتبي جباري به پرسپوليس خبر داده‌اند اين بازيکن تاکيد کرده که هرگز به تيم رقيب استقلال ملحق نخواهد شد.
    قانون: در حالي که برخي رسانه‌ها از احتمال پيوستن مجتبي جباري به پرسپوليس خبر داده‌اند اين بازيکن تاکيد کرده که هرگز به تيم رقيب استقلال ملحق نخواهد شد.
    اگر چه مجتبي جباري با امير قلعه‌نويي دچار اختلافات ريشه‌اي است و هيچگاه اين دو نفر به عنوان بازيکن و مربي نتوانسته‌اند همکاري خوبي با يکديگر داشته باشند اما همه اينها نيز باعث نخواهد شد که شماره 8 خبرساز آبي‌ها تصميم بگيرد به پرسپوليس برود.
    مجتبي جباري در يک محفل خصوصي تاکيد کرده که در صورت جدايي از استقلال مقصد بعدي او پرسپوليس نخواهد بود چون اين تصميم حاشيه‌هاي زيادي براي او همراه خواهد داشت. اين در حالي است که اين بازيکن با وجود تمام اعتراض‌هايي که در سال گذشته نسبت به کادر فني و مديريتي باشگاه استقلال داشته است هرگز دوست ندارد در متن حاشيه قرار بگيرد.
    گفته مي‌شود جباري از ليگ امارات پيشنهادهاي خوبي دارد اما اصلا بعيد نيست که اين بازيکن در استقلال بماند. شايد خبر تمديد قرارداد جباري با استقلال و همکاري دوباره‌اش با امير قلعه‌نويي يکي از مهم‌ترين خبرهاي فصل نقل و انتقالات باشد. شايد هم اين بازيکن عطاي استقلال را به لقايش ببخشد. درست مثل آتيلا حجازي که به صراحت گفته است با امير قلعه‌نويي کار نمي‌کنم.
    جباري پيش‌تر در مصاحبه‌هايي امير قلعه‌نويي و رفتار اين مربي را مورد انتقاد قرار داده بود و قلعه‌نويي نيز البته از خجالت اين بازيکن درآمده بود. دوباره کار کردن اين دو نفر با يکديگر يکي از اتفاقاتي است که شايد فقط در فوتبال ايران مي‌تواند رخ بدهد.
    يک منبع آگاه به قانون مي‌گويد: امير قلعه‌نويي قصد دارد مجتبي جباري را در استقلال نگه دارد. او در خط مياني به جذب بازيکناني فکر مي‌کند که بتوانند حرکت تيمش را به خوبي در جريان بازي تنظيم و هدايت کنند و امير قلعه‌نويي هم به همين دليل مي‌خواهد جباري را در تيمش داشته باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پيشنهاد قلعه نويي به وحيد طالب لو

پيشنهاد قلعه نويي به وحيد طالب لو

سرمربي استقلال و دروازه بان سابق اين تيم ظهر امروز در مجموعه ورزشي انقلاب ديدار و گفتگو کردند.
    پانا: وحيد طالب لو دروازه بان فصل پيش شاهين بوشهر که براي تمرينات هوازي و آماده نگه داشتن خود تا بهبودي کامل مصدوميتش روزانه در مجموعه ورزشي انقلاب تمرين مي کند ، ظهر امروز چهارشنبه هنگام صرف نهار با امير قلعه نويي که در رستوران مجموعه انقلاب حضور داشت ديدار و گفتگو کرد.

بر اساس مشاهدات خبرنگار ورزشي پانا ، گفتگوي قلعه نويي و طالب لو حدود يک ساعت به طول انجاميد و از نحوه صحبت اين دو به نظر مي رسيد قلعه نويي از طالب لو خواسته است که فصل آينده دوباره پيراهن استقلال را بر تن کند و به جمع آبي پوشان پايتخت باز گردد.

در اين جلسه اميري معاون باشگاه استقلال نيز حضور داشت.

با توجه به اختلاف نظر مهدي رحمتي و قلعه نويي در اواخر فصل قبل و مصاحبه رحمتي عليه اين مربي ، به نظر مي رسد طالب لو در فصل پيش رو باز هم پيراهن شماره يک استقلال را بر تن کند و رحمتي از جمع آبي ها جدا شود.

طالب لو دروازه بان فصل قبل شاهين بوشهر که در بازي مقابل سپاهان دچار مصدوميت از ناحيه دست شد ، به گفته پزشکان حداکثر تا 25 روز آينده مي تواند به ميادين بازگردد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

فتح‌الله‌زاده:
    ماندنم به صلاح استقلال نيست

مدير عامل باشگاه استقلال با تاکيد بر اينکه ماندنش به صلاح اين تيم نيست، گفت: اميدوارم هر چه سريع‌تر مدير عامل باشگاه استقلال انتخاب شود.

علي فتح‌الله‌زاده مدير عامل باشگاه استقلال امروز تصميم گرفت تا استعفاي خود را تقديم وزير ورزش کند و از همين رو از اين پس با باشگاه استقلال براي فصل آينده همکاري نخواهد کرد.

پس از خبر استعفاي مدير عامل باشگاه استقلال با فتح‌الله زاده تماس گرفتيم که در اين خصوص گفت: از وزير ورزش نهايت تشکر را دارم که در اين مدت حمايت‌هاي لازم را از من انجام داد اما با روندي که پيش روي ما قرار گرفته، احساس مي‌کنم ماندنم به صلاح استقلال نيست و به خاطر اينکه استقلال در کورس نقل و انتقالات از رقابت با مدعيان عقب نماند، عطاي کار را به لقايش بخشيدم و تصميم گرفتم کناره‌گيري خود را اعلام کنم.

مدير عامل باشگاه استقلال در ادامه گفت‌وگوي خود در حالي که قصد نداشت پاسخ هيچ سؤالي را بدهد، گفت: از همه هواداران تشکر مي‌کنم و اميدوارم که آنها روزهاي خوبي در کنار استقلال داشته باشند و من هميشه کنار استقلال خواهم بود و روي سکوها اين تيم را تشويق خواهم کرد اما به خاطر شرايطي که پيش آمده، تصميم گرفتم که کناره‌گيري کنم.

وي در پايان اظهار اميدواري کرد: استعفاي خود را به دفتر وزير تقديم کردم و اميدوارم آقاي عباسي هر چه سريع‌تر مدير عامل استقلال را مشخص کند چون تا آخرين لحظه تلاشم را انجام دادم و حتي امروز با مجيد صالح قرارداد بستيم اما ديگر نمي‌توانم با اين شرايط تيم استقلال براي سال آينده همکاري خودم را ادامه بدهم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    دیدر دروگبا
    اسم واقعی شما
    خلیل

ArgentinaChelseaMilan

تشکر ها
    1,728
    تشکر شده 551 در 124 پست

esteghlal

ايمان مبعلي خريد استقلال براي خط مياني

هافبک خلاق تيم فوتبال الشارجه امارات بار ديگر به تيم سابق خود باز مي گردد.
    ايمان مبعلي، هافبک دائما ذخيره فصل گذشته الشارجه امارات به استقلال بر مي گردد تا سهميه بازيکن آسيايي استقلال پر شود. مبعلي که ابتداي فصل گذشته از استقلال جدا شد و به تيم اماراتي الشارجه پيوست به هيچ وجه نتوانست در اين تيم موفق باشد.
    ايمان که در سال اول حضور مظلومي به استقلال آمده بود در اين تيم در ايامي که جباري مصدوم مي شد، مجال براي بازي پيدا مي کرد. به نظر مي رسد توصيه هاي يکي از گزينه هاي اصلي مديريت استقلال که اصالتي خوزستاني دارد در بازگشت قريب الوقوع مبعلي به استقلال، بي اثر نبوده است.
    پيش از اين قلعه نويي ميثم بائو را به استقلال برگرداند و جذب مبعلي در خط هافبک درحالي که عمده مشکل استقلال در پست دفاع و هافبک چپ است، مي تواند بيش از قبل شايعه جدايي هافبک هاي فعلي استقلال يعني جباري و تيموريان که با تيم قرارداد ندارند را قوت ببخشد.
    روبرتو باجو : رسوایی فوتبال کالچو پولی نیست ! ندادن توپ طلا به دل پیرو است !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. کاربر روبرو از پست مفید drogba-maldini تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    دیدر دروگبا
    اسم واقعی شما
    خلیل

ArgentinaChelseaMilan

تشکر ها
    1,728
    تشکر شده 551 در 124 پست

chelsea

صالح دستیار قلعه‌نویی در استقلال شد

گل :مجید صالح سرمربی فصل پیش سایپا برای سومین بار به امیرقلعه نویی ملحق شد تا دستیار اول او در فصل پیش رو باشد.

صالح که سابقه دستیاری قلعه نویی در مس و استقلال را دارد سال پیش پس از دو سال کار با منصور ابراهیم زاده از او جدا شد و به سایپا پیوست که با وجود نتایج نسبتا خوب جای خود را به مجتبی تقوی داد.

صالح که برای دستیاری استیلی هم مورد نظر بود بعد از معطلی پرسپولیسی ها با قلعه نویی وارد مذاکره کرد و امروز به استقلال پیوست. او ساعتی پیش مذاکره خود را با علی فتح الله زاده نهایی کرد.

صالح یکی از مربیان تحصیلکرده فوتبال ایران محسوب می شود . مارکار آقاجانیان و ستار همدانی دو مربی دیگری هستند که در کادرفنی استقلال خواهند بود. امیرقلعه نویی با این سه انتخاب نشان داده که برای فصل بعد نیز شدیدا جدی است.

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal علی فتح‌الله‌زاده از مدیر‌عاملی باشگاه استقلال استعفا کرد

علی فتح‌الله‌زاده از مدیر‌عاملی باشگاه استقلال استعفا کرد

خبرگزاری فارس: مدیر عامل باشگاه استقلال بنا به دلایل و مشکلاتی از مدیرعاملی استقلال استعفا کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال از سمت خود در این باشگاه استعفا کرد
    فتح الله زاده متن استعفای خود را تقدیم وزیر ورزش کرد.

گفتنی است،مدیرعامل باشگاه استقلال بنا بر مشکلاتی که پیش روی خود می دید از سمت خود کناره گیری کرد و از وزیر ورزش خواست تا هر چه سربعتر مدیر باشگاه استقلال انتخاب شود ، وی به دلیل مشکلات پیش روی عطای کار در این باشگاه را به لقایش بخشید تا وضعیت مدیریتی باشگاه استقلال دچار بحران نشود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal معلوم نیست استعفایش کجاست!

رسولی‌نژاد: از استعفای فتح‌الله‌زاده حیرت‌زده‌ام

معلوم نیست استعفایش کجاست!

خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: از شنیدن استعفای فتح‌الله‌زاده حیرت زده‌ام، او حتی جواب تلفن‌های ما را هم نمی‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، شبکه خبر امروز در مورد استعفای علی فتح‌الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال به بحث و بررسی پرداخت و در همین زمینه رسولی‌نژاد رئیس هیئت مدیره این باشگاه را روی خط تلفنی برنامه آورد تا وی در خصوص این استعفا صحبت‌های لازم را مطرح کند.
    رسولی نژاد در ابتدا با بیان اینکه از شنیدن این خبر در رسانه‌های مختلف تعجب کردم اظهار داشت: آخرین بار ساعت 14.30 دیروز با فتح‌الله‌ زاده صحبت کرده و طبق درخواست وی قرار شد روز سه‌شنبه در مورد وضعیت قرارداد بازیکنان جلسه 3 نفره‌ای را با سرمربی تیم برگزار کنیم اما ساعت 16 و یک ساعت و نیم پس از تماس فتح‌الله زاده، از یک خبرگزاری با من تماس گرفته و بحث استعفای مدیرعامل را مطرح کردند.
    وی با بیان اینکه در آخرین جلسه هیئت مدیره به فتح‌الله زاده به عنوان مدیرعامل در امور اجرایی و به قلعه‌نویی در امور فنی تیم اختیار تام دادیم ادامه داد: چندین جلسه 3 نفره را به همراه فتح‌الله زاده و قلعه‌نویی برگزار کرده که انصافا در آن هیچ اختلاف و کدورتی نبود و حتی چهارشنبه گذشته در دفتر امیدوار رضایی به همراه مدیرعامل و نجف‌نژاد جلسه خوبی را برگزار کردیم. مورد خاصی نبود که بخواهد باعث این استعفا شود و من از این بابت حیرت‌زده هستم. فتح‌الله زاده حتی تلفنش را جواب نمی‌دهد تا در این مورد با هم صحبتی داشته باشیم.
    در ادامه این گفت‌وگو مجری برنامه از این استعفا به عنوان یک استعفای تاکتیکی یاد کرده و از رسولی‌نژاد پرسید شاید بودجه کافی در اختیار مدیرعامل قرار نگرفته است که وی در پاسخ گفت: ابتدا باید بگویم که طبق اساسنامه مدیرعامل باید استعفایش را به رئیس هیئت مدیره تقدیم کند اما من اطلاعی از او ندارم و حتی دفتر وزیر هم از این موضوع مطلع نیست و مشخص نیست که متن استعفا به کجا رفته است. به نظر می‌رسد قبل از اینکه این استعفا به دست ما برسد توسط یک خبرگزاری منتشر شده باشد.
    وی افزود: اگر اختلاف‌نظری هم باشد باید در جلسات 3 نفره‌ای که داشتیم مطرح می‌شد. حتی قرار شد جلسات هیئت مدیره را به خاطر دوری از حاشیه‌ها 3 هفته یک‌بار برگزار کنیم تا در خصوص مشکلات و ایرادات در جلسات 3 نفره و خصوصی‌ای که بین من، فتح‌الله زاده و قلعه‌نویی بود باید صحبت‌ها عنوان شود. ما در این زمینه به فتح‌الله‌ زاده اختیار تام داده بودیم.
    رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص بودجه دریافتی این باشگاه گفت: این موضوع تنها وظیفه هیئت مدیره نیست و مدیرعامل هم باید اقدامات را انجام دهد، همان‌طور که در پرسپولیس امروز رویانیان به تنهایی منابع مالی را تامین می‌کند. در حال حاضر هیئت مدیره با جدیت تلاش می‌کند تا با یک برنامه‌ریزی قوی بتوانیم تیمی را در حد نام استقلال ببندیم.
    وی یادآور شد: یک مقدار از این بودجه توسط وزارت ورزش پرداخت می‌شود که هنوز مقدار آن به ما ابلاغ نشده است ضمن اینکه اصلا در این چند روز بحثی در مورد بودجه مطرح نشد و فقط قرار بود سرمربی اسامی بازیکنان مدنظر را به مدیرعامل تیم داده و او هم برای اقدامات لازم این اسامی را به یکی از معاونان بدهد. ما حتی با چند بازیکن قرارداد‌هایشان را تمدید کردیم در ادامه منتظر بازگشت ملی‌پوشان از ازبکستان هستیم. همچنین قرار است برای پیوستن بازیکنان مدنظر نیز پیگیری‌ها را انجام دهیم و به نظر در این مورد مشکل بودجه‌ای نداریم.
    رسولی‌نژاد با بیان اینکه هیئت مدیره کاملا متحد و هماهنگ است در این مورد گفت: تنها یکی از اعضای هیئت مدیره که دلایلش برای ما مشخص نیست و نمی‌خواهم از وی اسمی بیاورم مصاحبه کرده و حرفهایی را می‌زند. البته این برادر عزیز که استعفا کرده در جلسات نیز جزو موافقین قلعه‌نویی بود و من به این خاطر از صحبت‌هایش تعجب می‌کنم. این رفتار درست و حرفه‌ای نیست و اصولا در شان عضو هیئت مدیره نخواهد بود.
    رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد: مجموعه هیئت مدیره منسجم و متحد است ضمن اینکه مشکل مالی نداریم و می‌خواهیم تیمی قوی‌تر از فصل گذشته را تدارک ببینیم. در همین راستا 80 درصد بازیکنان فعلی موردنیاز سرمربی هستند و ما برای تقویت استقلال به وی اختیار تام دادیم.
    وی در پایان گفت: تمام این موارد در آخرین جلسه صورتجلسه شد و دیگر نمی‌دانم ما باید چه کاری انجام می‌دادیم اما بعضی از رسانه‌ها نگاهشان دور از انصاف است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

15. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    دیدر دروگبا
    اسم واقعی شما
    خلیل

ArgentinaChelseaMilan

تشکر ها
    1,728
    تشکر شده 551 در 124 پست

esteghlal

جانشین فتح الله زاده مشخص شد؛ یک چهره سیاسی دیگر

رضایی که چند سالی سابقه عضویت در هیات مدیره استقلال را دارد، جدی ترین گزینه جانشینی علی فتح الله زاده است. پس از استعفای علی فتح الله زاده، حالا هیات مدیره استقلال باید مدیرعامل جدید را انتخاب کند که آن ها پیش از این در مورد مدیرعاملی رضایی به نتیجه مثبت رسیده بودند. حتی چند روز قبل هم که شایعه شده بود فتح الله زاده استعفا خواهد کرد، هیات مدیره با رضایی مذاکراتی را انجام داده بود. شانس رضایی از این جهت بیشتر از سایر گزینه هاست که او رابطه خوبی با امیر قلعه نویی سرمربی جدید تیم دارد.

17. کاربر روبرو از پست مفید drogba-maldini تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    دیدر دروگبا
    اسم واقعی شما
    خلیل

ArgentinaChelseaMilan

تشکر ها
    1,728
    تشکر شده 551 در 124 پست

esteghlal

واکنش قلعه نویی به استعفای فتح الله زاده

امیر قلعه‌نویی درباره وضعیت بازیکنان استقلال برای فصل آینده گفت: من برای تسویه‌حساب شخصی به استقلال نیامدم و قرار نیست در استقلال به این مسایل فکر کنم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنانی مانند جباری و رحمتی در استقلال ماندنی خواهند بود یا خیر، گفت: من به اسم کاری ندارم در هر تیمی که حضور داشتم بر مبنای اصول اعتقادیم عمل کردم. من سه اصل را برای هر بازیکن الزامی می‌بینم،این سه اصل نظم، اخلاق و تاکتیک‌پذیری است.

قلعه‌نویی ادامه داد: من اصول خودم را دارم و کسی نیستم که از اصول خودم کوتاه بیایم. تا هر زمانی که در تیم باشم حرفم را می‌زنم و کارم را می‌کنم و به کار کسی هم کاری ندارم. در استقلال هم هر بازیکنی که این سه اصل را داشته باشد را نگه می‌دارم.

سرمربی استقلال درباره لیستی که به مسئولان باشگاه داده است، گفت: شنیدم که آقای فتح‌الله‌زاده استعفا دادند، من در جریان این موضوع نبودم و تازه مطلع شدم با توجه به اینکه در حال حاضر در فصل نقل و انتقالات هستیم باید تکلیف این مساله سریعتر مشخص شود.من هم بر اساس نیازهایی که احساس کردم تیم برای موفقیت در فصل آینده دارد لیستی به باشگاه داده‌ام و منتظر هستم تا بازیکنان مورد نظر جذب شوند.

19. کاربر روبرو از پست مفید drogba-maldini تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    پست آندو رو عشقه
    مربی مورد علاقه
    مورینیو - پپ - مارادونا
    بازیکن محبوب
    ناصر خان حجازی - فرهاد مجیدی - فرانک لمپارد - بوفون
    اسم واقعی شما
    محسن حبیبی

ArgentinaSS_TehranChelsea

Pirlo

تشکر ها
    0
    تشکر شده 52 در 21 پست

امیدوار رضایی رسما مدیر عامل استقلال شد.

صفحه 4 از 218 نخستنخست ... 234561454104 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)