Design & Developed BY Patira

صفحه 4 از 8 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 83

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma پس از ۱۸۰ روز؛ المپیکو به رم لبخند زد

آخرین برد رم در خانه اش، ۳-۱ برابر اودینزه بود …
    به گزارش RomaNews.ir، رم با شکست ۲-۰ آتالانتا در روز گذشته، طلسم نبردنش در المپیکو را شکست. حدودا ۶ ماه بود که گرگها طعم پیروزی در خانه شان را نچشیده بودند. ۱۱ آپریل ۲۰۱۲ آخرین ۳ امتیازی بود که توسط جالوروسی ها در این ورزشگاه به دست آمد. ۳-۱ برابر اودینزه. همان پیروزیِ شیرین که در دقایق پایانی بازی به دست آمد!
    در آن دیدار به یاد ماندنی شاگردان لوئیس انریکه پیروزی دراماتیکی را کسب کردند. ابتدا اوسوالدو در دقیقه ۸ رم را پیش انداخت اما در دقیقه ۴۳ فرناندز بازی را به تساوی کشاند. در نیمه دوم و در دقیقه ۸۶ توتی از روی پاس اوسوالدو رم را ۲-۱ پیش انداخت و در نهایت در دقیقه ۹۲ مارکینیو از روی سانتر بویان کرکیچ تیز خلاص را بر پیکر شاگردان فرانچسکو گوییدولین زد. این پیروزی امید های رم را برای کسب سهمیه لیگ اروپا زنده کرد اما نهایتا گرگها موفق به کسب آن نشدند.
    حالا پس از ۱۸۰ روز و در روزی که از افسانه های رم در تالار مشاهیر تقدیر شد، دوباره المپیکو به رم لبخند زد …

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

2. کاربر روبرو از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

ساخت ورزشگاه جدید نزدیک است

رئیس باشگاه رم جیمز پالوتا به هواداران جالوروسی وعده داده که ساخت ورزشگاه جدید ۶۰ هزار نفری گرگها به زودی آغاز خواهد شد.
    جالوروسی و مالکان آمریکایی قصد دارد مثل یوونتوس ورزشگاه اختصاصی خودشان را داشته باشند.
    “می خواستم از کلوزیوم استفاده کنم، اما آنها گفتند که قبلا از آن استفاده شده است.” پالوتا با خنده این را به جمله را بر زبان آورد.
    “شوخی به کنار، ما تقریبا آماده ایم. پیش از این جلسات بی شماری با شهردار رم و شورای محلی داشتیم.”
    “۱۰۰ زمین را مورد بررسی قرار دادیم، ۱۲ مورد را انتخاب کردیم و سرانجام با مشورت کاشمن و ویکفیلد لیست کوچکی از سه مورد تهیه کردیم. حالا باید انتخاب نهایی را انجام بدهیم.”
    “ورزشگاه، که ۶۰ هزار صندلی خواهد داشت، دارای فروشگاه و رستوران هایی هم است، و توسط طراح مشهور جهان دن میس طراحی شده و برای مسابقات قهرمانی اروپا در سال ۲۰۱۶ آماده خواهد بود.”

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید feri71 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

ناراحتی بنفش‌ها از پیشنهاد رم به رونکالیا

باشگاه فیورنتینا از انتشار این خبر که رم نیکولاس بوردیسو و مبلغی را در ازای فاچوندو رونکالیا پیشنهاد داده ناراحت شده است.
    شایعاتی امروز صبح مبنی بر علاقه‌مندی جالوروسی به این مدافع آرژانتینی به گوش رسید، و گفته شد که این بازیکن که خیلی زود در فلورانس محبوب شده به پایتخت ایتالیا خواهد رفت.
    طبق اخبار منتشر شده رم حاضر است ۵ میلیون یورو و بوردیسو را به بنفش‌ها بدهد اما دنیل پراده مدیر ورزشی فیورنتینا این خبرها تکذیب کرده است.
    “حتی نیازی نیست این موضوع را تکذیب کنیم.”
    “هیچ مذاکره‌ای در کار نیست.”
    گفتنی است رونکالیای ۲۵ ساله که در سمت راست بازی می‌کند یکی از چهره‌های موفق کالچو در این فصل بوده است.

6. کاربر روبرو از پست مفید feri71 تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، مارکو بوریلو در دیدار این هفته برابر تیم سابقش رم، مشکلی برای بازی کردن نخواهد داشت و می تواند به مصاف یاران سابق اش برود.
    این مهاجم با تجربه و کهنه کار در تمرینات دچار مصدومیت شده بود و باشگاه جنوا بیم آن را داشت تا او چند هفته قادر به همراهی روسوبلوها نباشد.
    با این حال در حال حاضر این مهاجم ایتالیایی مشکلی ندارد. بازیکن سابق میلان که فصل گذشته را به صورت قرضی در یوونتوس گذراند در دیدار یکشنبه این هفته تیمش برابر جالوروسی می تواند به میدان برود.
    این بازیکن ۳۰ ساله به لطف ۳ گلی که در ۶ بازی این فصلش به ثمر رسانده، بهترین گلزن گریفونه ها به حساب می آید

ب

اسطوره من فرانچسکو

8. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، فرانچسکو تـوتـی و دنیله دروسی، تمرین روز پنجشنبه را به دلیل عدم آمادگی جسمانی از دست دادند.
    ایل کاپیتانو روز گذشته از ناحیه عضله ران پای چپ احساس درد کرده است. کاپیتان دوم رمیها نیز پس از دیدار ایتالیا – دانمارک که با برد ۳-۱ آتزوری همراه بود، از ناحیه ساق پایش دچار ضرب دیدگی شده است.
    تیم اول پایتخت باید یکشنبه این هفته در ماراسی به مصاف تیم جنوا برود.

اسطوره من فرانچسکو

10. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، پس از شکستگی انگشت بگدان لوبونت، سنگربان رومانیایی رم برای مدتی قادر به همراهی تیم نخواهد بود.
    امروز آزمایشاتی از دست او صورت گرفت و مشخص شد که انگشت دست راست این دروازه بان ۳۴ دچار شکستگی شده است.
    پس از مارتین استکلنبرگ بگدان لوبونت دروازه بان دوم رم به حساب می آید. رمیها گویکوئچای اروگوئه ای را هم به عنوان سنگربان سوم خود در تابستانی که گذشت به خدمت گرف
    ت شد

اسطوره من فرانچسکو

12. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، ناصر آل خلیفه رئیس باشگاه پاریسن ژرمن اعتراف کرد: ” درست است، ما دنیله دروسی را دوست داریم اما از طریق رسانه ها مذاکره ای نکرده ایم. ”
    غول فرانسوی با مالکان عرب جدیدش نیروزی مالی جدیدی را وارد فوتبال اروپا کرده است و در حال حاضر ستارگان بزرگی چون زلاتان ابراهیموویچ، تیاگو سیلوا و ازکوییل لاوتزی را در اختیار دارد.
    به گزارش Sky Sport Italia سرمایه گذار قطری PSG روز گذشته و در مراسم پای طلایی در Montecarlo مصاحبه ای را با روزنامه نگاران حاضر در محل انجام داد.
    ” درست است. ما دروسی را می خواهیم. قطعا او بازیکن بزرگی است اما از طریق رسانه های مذکراه ای انجام نشده است. ”
    پس از نیمکت نشینی ۹۰ دقیقه ای دنیله دروسی برابر آتالانتا که با برد ۲-۰ رم نیز همراه بود، شایعات زیادی مبنی بر اختلاف او با زدنک زمن، سرمربی رم منتشر شده است و حتی گفته می شود کاپیتان آینده رمیها در راه خروج از باشگاه قرار گرفته است!!
    با این حال ستاره شماره ۱۶ رم و تیم ملی، در ۲ بازی گذشته تیم ملی ایتالیا موفق به گلزنی شده است و پاسخ محکمی به سرمربی چک تبار رم داده است!

اسطوره من فرانچسکو

14. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

هنوز با والدینش زندگی می کند، یک ماشین دست دوم دارد و قبل از اینکه قرارداد جدیدی امضا کند ۲۰۰ برابر کمتر از دنیله دروسی حقوق می گرفت. آنتونیو لاباته وضعیت الساندرو فلونزی هافبک رم را بررسی می کند.
    کمتر از یک سال پیش، الساندرو فلورنزی در سری ب با کروتونه فوتبال بازی می کرد. در همین ماه جاری، او قرارداد جدیدی را با رم امضا کرد و گفته می شود طبق بندی که در آن وجود دارد در صورت حضورش در ترکیب ایتالیا برای جام جهانی ۲۰۱۴ او پاداشی دریافت خواهد کرد.
    این دستاورد جالب توجهی برای ۲۱ ساله ای است که در تیم ملی بزرگسالان حضور نداشته و تنها هفت بازی در سری آ انجام داده است. هر چند، دعوت شدن به ترکیب آتزوری توسط مربی ای که توجه خاصی به جوانان-به غیر از بخش گلرها- دارد بالاترین جایگاهی نیست که او می تواند به آن برسد. و حتی اگر او نتواند به آن بندی که در قراردادش هست برسد، چنین شرطی تنها بیانگر پتانسیل بالای اوست.
    این هافبک جوان، جدیدترین چهره از صف طولانی بازیکنان رمی است که از آکادمی جوانان در تریگوریا به تیم اصلی می رسد، و از ابتدای فصلی که تا اینجا چندان برای شاگردان زدنک زمن خوب نبوده همواره عملکردی مناسب داشته است.
    رم فلورنزی را در ۱۱ سالگی از لوجیانی خرید، همان باشگاهی که فرانچسکو توتی را به آنها داد. او حدود ۸۰۰۰ یورو برایشان خرج داشت، اما زمانی این ابهام بوجود آمد که آیا او به سطح لازم می رسد. او کارش را به عنوان یک مهاجم شروع کرد، و این ترس وجود داشت که جثه اش برای نشان دادن استعدادش کافی نباشد. اما از نظر برونو کونتی رئیس آکادمی باشگاه، محدودیت های فیزیکی او بزرگترین مزیت برایش است.
    کونتی با افتخار در مورد او گفته:”او کوچک و قلمی است، اما در زمین گاز می گیرد، او یک جانور است. در اوایل افرادی بودند که فکر می کردند او به جایی نمی رسد، اما مردم همین چیزها را هم راجع به من می گفتند. همان اشتیاقی که خودم داشتم را در چشمانش می بینم. من در دوران قرضی در جنوا جان گرفتم، او هم خودش را در کروتونه ثابت کرد. اینها تجربیات سازنده ای برای بازیکنان هستند.”
    فلورنزی، بعدها توسط آندره آ استراماچیونی و آلبرتو دروسی در تیم جوانان باشگاه در پست هافبک به کار گرفته شد، و سال گذشته او یکی از ستاره های سری ب بود. و بازیهای خوبش، به علاوه ۱۱ گل، از چشم زمن پنهان نماند-که در آن زمان در پسکارا بود- و جالوروسی هم با پرداخت ۱٫۲۵ میلیون یورو او را به الیمپیکو بازگرداند.
    تمرینات آماده سازی سخت و خشن زمن ملی پوش زیر ۲۱ ساله ها را نترساند و وقتی هم که فصل شروع شد مربی چک تبار ماموریت سختی به او محول کرد اما فلورنزی غرق نشد. او که حداقل حقوق سالیانه ممکن که حدود ۳۰ هزار یوروست را دریافت می کرد، پاداش اعتماد مربیش را داد و پیوسته ثابت کرده که یکی از بهترین های تیم است. و در همین حال یک قرارداد جدید با دستمزد ۶۰۰ هزار یورویی با توافق طرفین به امضا رسیده است.
    و از نظر کونتی:”این او را عوض نمی کند. آن روز دیدم که با ماشین کهنه اش به تریگوریا آمده، و عروسکی را هم که از نامزدش گرفته در آن آویزان کرده بود. از او تمجید می کنم چون مشخص است به خوبی با این موفقیت هایش کنار آمده است. او آدمی نیست که جوگیر شود. نگران او نیستم چون او همین طور فروتن می ماند.”
    فلورنزی، که چند روز پیش در پیروزی ۳-۲ تیم زیر ۲۱ ساله های ایتالیا دروازه سوئد را باز کرد، با حرف زدنش هم نظر همه را جلب کرده است. با وجود اینکه در کانون توجهات قرار دارد و جاه طلب است اما نگاه واقع بینانه ای دارد. او به خوبی می داند که فصل ۱۳-۲۰۱۲ خوبش تا اینجا پایان کار نیست و تنها گامی برای رسیدن به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل است.
    بازیکن جوانی که هنوز با والدینش زندگی می کند در مورد مربی اش می گوید:”زمن مربی ای است که ما را مجبور می کند بدویم و بدویم. من مطلقا مشکلی با مربی ندارم. زمن نهایت استفاده را از توانایی های من می برد، در حقیقت او باعث می شود کارهایی بکنم که توانایی انجامشان را ندارم. او چیزهای زیادی یادم داده و به من کمک می کند تا به تیم ملی برسم.”

اسطوره من فرانچسکو

16. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

ستایش کافو از توتی و زمن

کافو، وینگ-بَک برزیلی و ستاره سال های دور رم امروز به تریگوریا رفت و همچنین در مصاحبه ای که انجام داد به ستایش از افسانه رم فرانچسکو توتی، و همچنین سرمربی رم، زدنک زمن پرداخت.
    کافو که سابقه همکاری با زمن در رم بین سال های ۱۹۹۷ تا ۱۹۹۹ را دارد به مهاجم ۳۶ ساله جالوروسی تبریک گفت و او را یک هم تیمی فوق العاده خواند.
    ” توتی همیشه قوی است. به عنوان یک رمی، همیشه برای تیمش می جنگد. او باعث می شود تا شما احساس بزرگی کنید. او هم تیمی فوق العاده ای بود. ”
    ” او کار های درخشانی برای رم و تیم ملی ایتالیا کرده است. ” او همچنین در ادامه اضافه کرد: ” من خاطرات زیبایی از زمن دارم. ما قهرمان نشدیم اما خوب بازی کردیم و نتایج بزرگی کسب کردیم. من مطمئن هستم که زمن راه درست را برای انطباق سبکش با این تیم پیدا خواهد کرد. ”
    این مرد ۴۲ ساله که در سال ۲۰۰۳، رم را به مقصد میلان ترک کرد، از اینکه نامش در تالار مشاهیر رم نیز قرار گرفته است احساس خوشحالی کرد.
    ” این احساس زیبایی است. از اینکه نام من هم در این تالار برده شده بسیار خشنودم. این برای من رضایت بزرگی به حساب می آید و من برای این جایزه بسیار سپاسگزارم. ”

18. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، وبسایت معتبر فوتبال ایتالیا تیم هفته ۸ ام رقابت های سری A را اعلام کرد. در این لیست نام ۲ بازیکن از رم به چشم می خورد. در شبی که گرگها توانستند یک برد شیرین و بزرگ را برابر جنوا کسب کنند، ایوان پیریس و پابلو دانیل اوسوالدو که ۲ گل به ثمر رساند و به رده دوم گلزنان سری آ راه یافت، توانستند نام شان را در تیم این هفته قرار دهند.
    یوونتوس و میلان هر کدام ۱ نماینده در تیم این هفته دارند و لاتزیو (اردک ها) نیز با داشتن ۳ نماینده بیشترین بازیکن را در تیم این هفته داراست.
    .

دروازه بان:
    ژان فرانکویس جیلت (تورینو)
    مدافعان: ایوان رودریگو پیریس (رم)
    – آندره دیاس (لاتزیو) – پائولو کاناوارو (ناپولی) – کوادو آسامواه (یوونتوس)
    هافبک ها:
    کلودیو مارکیزیو (یوونتوس) – هرنانس (لاتزیو) – آنتونیو کاندروا (لاتزیو)
    مهاجمان: پابلو دانیل اوسوالدو (رم)
    – استفان ال شاراوی (میلان) – آمائوری (پارما

اسطوره من فرانچسکو

20. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

صفحه 4 از 8 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)