کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
ویرایش توسط sina acm : 08-22-2012 در ساعت 22:42
بابا حتما زدی قسمت ادبورد فیفا رو دیلیت کردی برو یه نگاه به پوشه گیم بنداز ببین همچی سر جا هست
نه فعلا که واسه pc خبری نیست اگر هم امده کرک نداره
تا توی بازار نیومده دانلود نکن مثل یورو مشکل ساز میشه هرموقه اسکیترا کرکشو داد بازی امادست
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
من با چلسی میرم جلو. قهرمان کارلینگ هم شدم. روبینیو رو خریدم و واقعآ این بشر فوق العادست سرعت خوبی داره(تو حمله بیشتر بازیکن سرعتی به دردم میخوره)
راستی یه سوال کسی پچ داره برای افزایش پول در کریر مود. شدیدآ تو کف کریس رونالدو هستم. پول هم وضعش خوب نیست.
[CENTER][B]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Reza29.4 : 06-19-2012 در ساعت 18:41
سلام من الان برگشتم از ارسنال به رم ودر سال 2014هستم تو نیم فصل اول ده روسی رو فروختم ولی دوباره میخوام بخرمش به علاوه یک هافبک دفاعی ارزون میخوام کی رو بم پیشنهاد می دین
آقا یکی بگه چطوری میشه توی فیفا 12 پنالتی گرفت
و چطوری میشه تکنیک انجام داد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Real Madrid fans and the whole world knows who is the champion FC Barcelona
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
کریر مود فیفا خیلی بهتر از ماستر لیگ پیس هست !
من خودم با من سیتی بازی میکنم و بعد از 3 فصل با وجود خرید بازیکنان زیاد 525 میلیون دلار پول دارم ! تنها بازیکنانی که فروختم بالوتلی و ادبایور و سانتا کروز بودن که ازشون بدم میاد !ولی خریدهای خوبی داشتم ! سسک رو خریدم و............
در کل درامد زایی فیفا خوبه میتونی پول در بیاری ! ولی پیس نمیشه قیمت بازیکن بیداد میکنه ولی پول از طرف اسپانسرها اخرش 6 میلیون دلاره !
ببخشید منظورتون از انالوگ سمت راست کدومه ؟ چجوری فعالش کنیم؟ توضیح بدید لطفا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)