به نام خدا
به نظر شما بهترین و آینده دار ترین بازیکن جوان کیست ؟
(در صورت نبود گزینه مورد نظر از گزینه بازیکن دیگر استفاده کنید)
The best and most young player who is next
(If not the desired option from the other players use options)
Eden Hazard
El Shaarawy
Arturo Vidal Pardo
Callejon
Alexis Sanchez
Mario Gotze
Neymar
jack wilshire
بازیکن مورد نظر شما "
به نام خدا
به نظر شما بهترین و آینده دار ترین بازیکن جوان کیست ؟
(در صورت نبود گزینه مورد نظر از گزینه بازیکن دیگر استفاده کنید)
The best and most young player who is next
(If not the desired option from the other players use options)
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 03-30-2012 در ساعت 15:45
به نظر من نیمار میتونه برنده ی این نظر سنجی بشه ...نیمار بازیکن فوق العاده ایه ولی اینکه با رونالدو و مسی مقایسه بشه من از اینش بدم....و کایخونی ک از مسی و بنزما و الکسیس هم بزرگ تره باعث تعجبه چرا توی نظر سنجیه...حداقل دیماریا رو میذاشتین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
No CoMmEnT
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط بعضی ها نیستن ک اینکا را رو میکنن
I lOvE yOu MoRe ThAn EvEry OnE In My LiFe
بنظره من خوان ماتا 23 ساله .
This is chelsea .pride of london.
خوان ماتا که آینده اش جوره!
به نظرم، جک ویلشر هست، چون این بازیکن که هیچ تجربه ی حرفه ای نداشت، تونست جای یکی از بزرگ ترین بازیکن های دنیا یعنی فابرگاس رو توی آرسنال پر کنه! راستی، حرفای هواداران بارسا رو هم قبول دارم، ولی میدونید تا مسی و ژاوی و اینیستا و الکسیس و... هستن، بازیکنای جوون جایی توی تیم ندارن مخصوصا توی شرایط حساسی که این فصل داریم!!!
بعد از ویلشر هم نیمار رو موفق میدونم، چون بالاخره یه روز به یه باشگاه موفق پولدار میاد و توی اون سانتوس نمیمونه(میاد بارسا...)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
ONLY NEYMAR دو سه سال دیگه وقتی بهترین بازیکن جهان شد میفهمید که رونالدینیهو نیمار بهترینه...الکی که بهش لقب رونالدینیهو رو ندادن.![]()
Milan hero Alessandro Costacurta
از نظر من هازارد بهترین بازیکن لیگ فرانسه و بازیکن مورد علاقه ی زیدان هست و سال دیگه مطمعا نم میاد رئال مادرید
به نظر من در حال حاضر جک ویلشر واقعا بازیکن خوبیه ولی حیف که مصدومه![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
به نظرمن نيمار از بقيه گزينه ها سر تر هس تكنيك خيلي خيلي خوبي داره اما اين كه داره به پيشنهاد هاي باشگاه هاي بزرگ پاسخ منفي ميده و در كشور خودش ميمونه به نظرمن به ضرر خودش هس و اگه اون تو يه تيمه بزرگ بازي كنه ميتونه بيشتر سروصدا كنه و پيشرفت داشته باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
چرا از چیچاریتو نمیگین بهترین بازیکن جوان منچستر هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)