پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
ببینید بازیکنای فوتبال به چهار دسته اصلی تقسیم میشن.
1-بازیکنای ضعیف-2-بازیکنای عادی-3-ستارگان فوتبال-4-اسطوره ها(این بخش کلا 3نفر هستش.)
حالا واسطون مثال میزنم.همه با یه کمی فکر میفهمن که حرفم کاملا درسته.
1-بازیکنای ضعیف(اکثر بازیکنای ایرانی-بازیکنای لیگ های عربی و..)
2-بازیکنای عادی(لاسانا دیارا-سیدو کیتا-بازیکنای لیگ برتری ایرانو...)
3-ستارگان فوتبال(کریس رونالدو-رونالدو برزیلی-کارلس-ژاوی-اینیستا-ویا-کاکا-کاسیاس-زیدان-رونالدینیو و....)
4-اسطوره ها(پله-مارادونا-لیو مسی)
حداقل توی دسته ی 4 هیچ بازیکنی تا 20 ساله دیگه نمیتونه بیاد.البته استثنا داره.مثلا نیمار در صورت انتخاب مسیر درست فوتبال با انتخاب یک تیم درست.یا بازیکنای لاماسیا.به هیچ وجه هم هیچ بازیکنه اروپایی نمیتونه به دسته 4 بیاد.فقط از امریکای جنوبی مخصوصا آرژانتین.
راز باش
ولي فاش نشدني!
دوستان عزیز
همه می دونیم که صحبت های الان باعث نمی شه که تاریخ عوض شه
فقط تنها نتیجه ای داره اینه که محیط سایت تبدیل به کل کل بشه
در مورد این گونه مباحث باید مطالعه بشه بعد توی سایت این گونه تاپیک ها راه اندازی بشه
نظرات رو که می خوندم می دیدم 99٪ دوستان از روی تعصب و نگاه کورکورانه دارن نظر می دن و این گونه بحث ها توی بخش بدون تعصب جایی نداره.
از این به بعد هر گونه تاپیک در مورد این که کدوم بازیکن بهتره یا کی بدتره زده بشه از محیط سایت حذف میشه
خیلی جالبه که نظرات روی 2 بازیکنی می چرخه که تا به حال رنگ فینال جام جهانی رو ندیدن !!!! و توی کشور خودشون دارن توی ورزشگاهها هو می شن !
لیونل مسیو کریس رونالدو جفتشون بازیکنان بزرگی هستند اما لیونل مسی 75 دقیقه بازی اخیر آرژانتین مقابل ونزوئلا و کریس رونالدو هم 60 دقیقه مقابل دانمارک از سوی هواداران کشور خودشون هو شدن !
بازیکنانی توی لیست برترین های تاریخ قرار می گیرند که در بین بازیکنان معمولی تونسته باشند تیمشون رو بزرگ کنند
پله
مارادونا
زیدان
رونالدو برزیلی
روبرتو باجو
یوهان کرایوف
این گونه بازیکنان در زمان خودشون هر وقت از تیمی به تیم دیگه می رفتن تیم جدیدشون می شد مدعی !
همشون در زمان خودشون عامل اصلی صعود تیم ملی خودشون به فینال جام جهانی بودن !
این بازیکنان 23 - 24 ساله هنوز زوده که دربارشون صحبت بشه
فعلآ که کار بزرگی نکردن و دارن توی تیم هایی بازی می کنند که هر بازی 5 - 6 گل می زنند !
کنارشون هم تا دلتون بخواد ستاره هست
خلاصه کلام ازا ونجایی که این گونه بحث ها فقط مطلب رو به سوی مقایسه بین 2 بازیکن می بره و در حال حاضر هم فوتبال جهان ستاره زیادی نداره و تقریبآ همه خسته شدن از بحث تکراری مسی و کریس رونالدو لطفآ دیگه از این گونه مطالب مطرح نکنید که از محیط سایت حذف میشه
توی بخش مربوط به باشگاه خودتون هر چی می خواهید از بازیکنان خودتون تعریف و تمجید کنید و واسه هم نوشابه باز کنید
اما توی بحث های تاریخی و ... بازیکنان این دهه رو با دهه های قبل مقایسه نکنید
موفق باشید
-
WelCome To Derby
از نظر من بهترین بازیکن تاریخ بی شک دیگو مارادونا بوده چون به قول جعفرخان کسیه که بین بازیکنای ضعیف و معمولی تونسته تیمایی که توشون بازی کرده رو به موفقیتای زیادی برسونه و چه تو باشگاه و چه تو تیم ملی هم همین شرایط رو داشته نمونش آرژانتین 86 و ناپولی تو ایتالیا و اروپا ولی بازیکنایی مثل مسی و رونالدو هرچند بازیکنای بزرگ و خوبی هستن اما نمیتونن بهترین بازیکنای تاریخ محسوب بشن چون همیشه تو ناز و نعمت هستن و همیشه به خوبی تغذیه میشن همونطور که میبینید وقتی این شرایط برای مسی تو تیم ملی آرژانتی وجود نداره نمیتونه بازی همیشگی خودشو انجام بده.
درکل من این رده بندی رو بدون تعصب واسه بهترین بازیکنای تاریخ دارم:
1- دیگو مارادونا
2- روبرتو باجو
3- زین الدین زیدان
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
روماريو وارد جنگ لفظي پله با مسي شد
ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل بر اين باور است که ليونل مسي ميتواند با ديدن فيلم بازيهاي پله از او درس بگيرد.
![]()
روماريو ستاره پيشين تيم ملي فوتبال برزيل وارد جنگ لفظي پله با ليونل مسي شد.
وي در نشست خبري که در گوادالاخارا مکزيک انجام داد، گفت: اگر مسي فيلم بازيهاي پله را ببيند مطمئنا از او چيزهايي ياد خواهد گرفت.
روماريو اعلام کرد مسي بدون شک بهترين بازيکن چهار سال اخير فوتبال جهان بوده، اما با اين وجود گفت که نميتوان او را با پله مقايسه کرد.
وي که در جام جهاني 1994 به عنوان بهترين بازيکن اين رقابتها انتخاب شد، افزود: مسي تمام شاخصها را براي تبديل شدن به بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان دارد، اما براي اين کار ابتدا بايد مارادونا، من و سپس پله را پشت سر بگذارد.
در خبرها آمد که پله در 1363 بازي که به ميدان رفته است، 1280 گل به ثمر رساند، که اين يک رکورد به شمار ميرود. اگر چه که بسياري از اين گلها در بازيهاي دوستانه و غير رسمي بوده است.
پله سابقه قهرماني با برزيل در جامهاي جهاني 1958 سوئد، 1962 شيلي و 1970 مکزيک را در کارنامه دارد و عدهاي معتقدند که او بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان است.
زييييييييييييدددددددددددد ااااااااااااااان. اگه ازش پر افتخار تر سراغ دارين به منم بگين
به نظر من بازم همون پله بهترینه چون تمام اون فاکتورای بهترین بودنو داره تقریبا داره .تو تمام بازیهایی هم که بتزی کرده چه رسمی چه غیر رسمی گل زده واین یه هماره خارق العادهست .این بازیکن با این کیفیت بازی 10 سال قبل از تولد مسی از فوتبال خداحافظی کرده فکرشو بوکون![]()
به نظر من خوب بودن تو يه باشگاه نميتونه ملاك درستي براي انتخاب بهترين بازيكن باشه بخصوص اينكه باشگاها ميتونن از هر مليتي بازيكنهاي نخبه رو كنار هم جمع كنن اينطوري راندمان هر بازيكني هم بالاتر ميره اما اگه دوستان بازيهاي جام جهاني 86 و 90 رو ديده باشن اونوقت ميبينن يه ستاره واقعي چطوري ميتونه تيمشو يه تنه به موفقيت برسونه به نظر من ديگه رو دست مارادونا نمياد.
از نظر من روبرتو باجو _ مارادونا وحشتناک خوب بازی میکردن
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
به نظر من رونالدو (برزیلی) و زیدان و پله و رونالدو ( پرتغال).
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
مسی-بهترین سرعت-دریبلهای ریز-شوت-ضربه سر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)