به نام خدا
تو این تاپیک حرف های خودمونی هوادان ارژانتین قرار می گیرد.
به نام خدا
تو این تاپیک حرف های خودمونی هوادان ارژانتین قرار می گیرد.
HALA MADRID
بازی شنبه 20خرداد در نیوجرسی آمریکا بر گزار میشه هنوز ساعت بازی من نمیدونم به محض اطلاع به شما دوستان میگم
Argentina te quiero para siempre
آرژانتین4 اکوادور 0
ویرایش توسط saeid_8992 : 06-05-2012 در ساعت 22:52
اولین جلسه تمرینی بعد از بازی با اکوادور امروز انجام شد
در این تمری دروازبان اول تیم برتی بازی تیم باشگاهیش سامپدوریا به ایتالیا سفر کرده ولی برای بازی با برزیل حضور داره
تمرین امروز تیم با سیستم 2 3 5تمرین کرده برای بازی با برزیل _علت این سیستم معلوم نیس ولی امیدوارم با این سیستم بازی نکنه
بازیکنای که در ترکیب اصلی تمرینی امروز بازی کردن
ORION; Clemente, MASCHERANO, Federico FERNANDEZ, GARAY, ZABALETA; DI MARIA, GAGO, SALVIO; MESSI and AGUERO
به امید انجام یه بازی خوب و پیروزی آرژانتین
اگه تو لالیگا الکلاسیکو بازی مهمی هست یا تو کالچو چند دربی مهم انجام میشه یا توی جزیره بازیهای منچستر لیورپول حساسه
ولی تو دنیا یه بازی با همه بازیا فرق در هر حالت
پس میشه بهش لقب ال کلاسیکو یا دربی دنیا رو بهش داد
بازی آرژانتین با برزیل از هر نظر یه دربی به حساب میاد و هیچ کدوم از دو تیم نمیخوان در مقابل هم کم بیارن
امروز 20 خرداد این بازی در نیوجرسی آمریکا بر گزاز میشه به امید برگزاری یه فوتبال ناب از این دو تیم و پیروزی
تیم محبوب من
امیدوارم آرژانتین به روز های خوبش برگرده و دوباره قدرتش رو به همه ثابت کنه فک کنم بعد از جام جهانی 2006 دیگه بازی های آرژانتین رو حتی ندیده باشم ولی اینطور که معلومه این نسل جدید تیم قدرتمندی رو میسازن ولی بازم تو دفاع مشکل هست با رفتن آیالا ..سورینو حتی دمیکلیسگابریل هاینزه دفاع دچار ضعف شده و امیدوارم هر چه زودتر مدافعان بزرگی ظهور کنن و یه آرژانتین قدرتمند ببینیم
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1391/03/20 23:36آرژانتين? - ?برزيل
هر چند بازیهای امشب یورو که بازی های گروه مرگه خیلی حساسه ولی بازی دو ابر قدرت قوتبال جهان یه چیز دیگس، گر چه دوستانه باشه!
به امید برد آرژانتین![]()
روبرتو باجو : رسوایی فوتبال کالچو پولی نیست ! ندادن توپ طلا به دل پیرو است !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط drogba-maldini : 06-09-2012 در ساعت 19:49
واقع حیف شد بازیو نمیبینم خیلی دلم میخواست بازی این آرژانتین رو ببینم هرچند مطمئن هستم که بازیو میبریم فقط باید دفاعمون باید باهوش کار کنه و با پرس شدید رو مهاجماشون اجازه دریبل زنی نده بقیش دیگه حله ماشالله هافبک و مهاجم که خدا بده برکت بیچاره مربی نمیدونه کیو کجا بازی بده
Good Bye Berba
با توجه به بازیای یورو مث اینکه بازی با تاخیر پخش میشه
يکشنبه 21/03/1391 ساعت : 01:30
دوستانه : آرژانتين - برزيل
پخش با تاخير از شبکه سه
بازی در نیمه اول من که فعلا ندیدمولی در پایان این نیمه 2 بر 1
آرژانتین
از برزیل جلو هستش هر دو گل آرژانتینم مسی
زده
ویرایش توسط saeid_8992 : 06-10-2012 در ساعت 00:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)